» »

nadaljevanje =>

nadaljevanje =>

Neon87 ::

morm se spovedat..


naj se prosim tuki nadaljuje,...Gandalfar pa prosim ne zaklepi te teme, to te prosim s spoštovanjem,..pusti temo, ki je zanimiva in me zanimajo mnenja ljudi,...ne želim odgovorov samo na temo o džamiji in izbrisanih ampak tud nasploh. Naj tud drugi povejo kaj mislijo, ko zihr jih velik misli drugač kot pa misliš ti.
pusti gandalfar.
S spoštovanjem!
SpyBoy

Dr_M ::

no ce ze tuki nadaljujemo, bi rad tole komentiru kar je Brane2 povedu.

Ni O.K. ce se ta folk ne potrudi govorit slovenscine z domacim prebivastvom, ampak zakaj zaboga se med seboj ne bi smeli pogovarjat v svojem jeziku ?

lej, ravno v tem je problem, ko se sprehajas po fuzinah, pa te nekdo neki uprasa, misls da te v slovenscini? PA JA...
jest nevem, al so tok trmasti al butasti, da se po 20-30 letih, kolikor zivijo v sloveniji, ne govorijo slovensko ko se pogovarjajo s slovencem. ce se hoce z mano kdo pogovarjat bo govoru z mano v slovenscini, drugac ga ne razumem. seveda, razn ce je ksn tujec (ki ne zivi v sloveniji) in res ne zna slovensko.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Gandalfar ::

Se zmeraj si bil v napacnem oddelku. Premikam.

Tilen ::

ja men se tut zdi tole z izbrisanimi prava piz***** , ker so mel VSI moznost dobit SLO drzavljanstvo kr je slovenija rabla ljudi kr nas je blo malo in je vsak ki je mel interes leta 1993 lahko dobil SLO drzavljanstvo ! In zdaj tile **** hocejo DNAR, ODSKODNINE za psihicne tezave itd kako so mogli trpet ! KDO jih je pa v to siliL? SAMI! ce bi bli pametni bi takrat vzreli drzavljanstvo kr so se prakticno podeljevala kot je ze Drnovsek povedal po TV na trenjih. Tko da ti odbrisani naj kr OD****** kot pravi poslanec Zmago Jelincic za romsko populacijo vse bi trebalo v en vagon dat peljat do meje pred mejo minirat pa ko so prek cez mejo aktivirat. NAJ GREJO TJA OD KODER SO PRISLI!
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Dr_M ::

ce ze komentiram izbrisane.
Kot je Janez Jansa reku - ce ugodimo izbrisanim, nebi blo fer do tistih neslovencev, ki so si uredili drzavljanstvo in stalno prebivalisce.
tej in mi slovenci, bi mogl placat odskodnino izbrisanim, samo zaradi njihove lastne neumnosti.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Tilen ::

tocno takO! zaradi njihove neumnosti bi jim naj mi placevali ? pa .... cyoo kaka debilnost
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Viro ::

lej, ravno v tem je problem, ko se sprehajas po fuzinah, pa te nekdo neki uprasa, misls da te v slovenscini? PA JA...

ma dej Dr M ne fantaziri da smo vsi taki na fuzinah...dej to je samo eno 5% tazga folk k misl da je neki ce tko govori in ce se tko obnasa...npr jz sm srb in noben nebi po moji izgovorjavi ugotovil da nism slovenc...samo jzt sm rojen u ljubljani...je pa res da tistih 5% totalinh imbicilov...in zarad takih so fuzine na slabem glasu...sej zdj so se neki strelal na rusicanovcu neki cajta nazaj...sej to je pousod in folk se glih zapic v fuzine...sam ce pogledas tuki je najbol zivet...res da je tukaj po tvoje spyboy balkancev samo vecina govori cist pravilno slovensko...

aja glede izbrisanih to se pa strinjam kaj za vraga majo ti ku*ci iskat od drzave pravico do odskodnine...sej ko so talal drzavljanstva jih niso hotl vzet in zdj po 13 letih se spomnejo ko so jim ukinil delavske vize da le tuki hocjo ostat...sej ce jim ni vsec pa nej grejo nazaj...

glede đamije pa ves kaj nej majo ce hocjo in ce majo kes...glej npr ljubljana ne more sama zgradit stadiona uni bi pa zihr v pol leta kupil in zgradil vse...kokr en pregovor pravi v slogi je moc...in uni so full med sabo navezani...in mam kolege muslimane in so fulll v redu in niso kr eni in kot prvo pa ni vazn kake vere je vazn da se stekas...aja pa poglej samo rakovo jelso tm pejt pa bos vidu...tm v blizini bo đamija zgrajena...halo?sej pac postavl jo bodo tm kjer je najvec vernikov na kupu...novjo jo npr postavl v btc-ju halo ampak tm kjer jih je najvec in nov nobenga motil...razn seveda ce bos sou na avto-sejem in jo bos vidu drugac pa je novs niti vidu niti slisu...

Tko da ne fantazirat da si ti neki posebnga spyboy...kr brez problema da bi kaksn drug "balkanc" (po tvoje) to prebral bi se rade volje stepu s tabo in to ne edn ampak bi te tok zbutal da bi prstal na klinicnemu... sej to pa bi tut ti ce bi npr bi lv nemciji in bi ti reku en glej ga unga slovenca...ti bi pa njemu reku nazaj,sm pickica in ne upam nc...ja valda itak bi ga prefuku tko da bi un prestel vse zvezdice!!!(razn ce res nisi pickica in ne upas nic pol bos trpel vedno neki na tvoj racun) noben nima pravice zalt folk!!!tko k pol bi npr v nemciji zacel zanicevt slovence...

No upam da ni noben nc zameru in nism mislu nobenga uzalt ce sm slucajno koga... UZIVITE...

LP Viro

Luka Percic ::

Kar se tiče Đamije- Tistie prjatle, s katerimi se stekas islamski svet ne podpira. "on" hoče da so muslimani izolirani od ostalih nevernikov/krivovernikov. Zato je prišlo naročilo o za Đžamijo.
gheto.
Nenadzorovan.
Izoliran.
Mogoče celo Al-kaida.
A to hočmo?

Bi bilo zanimivo vidt, ce bi hotela Rimokatoliška cerkev graditi katedralo v Ljubljani.
Bogi forum za levico.
Ponoči sploh spat nebi mogu.

kuglvinkl ::

Ni šans. Ustrezna tema obstaja.

Opozarjam na 1. člen pravil.
Your focus determines your reallity


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Izbrisani

Oddelek: Problemi človeštva
474388 (4009) zmaugy
»

Izbrisani Todorović dobil odškodninsko tožbo proti državi (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Problemi človeštva
52129595 (18990) Zheegec
»

Izbrisani na Evropsko sodisce v Strasbourg! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
20614308 (11293) Daedalus

RE: ZMAGO prireja koncert....prides? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
645202 (4018) OwcA
»

Nestrpnost v Sloveniji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1017712 (6354) jype

Več podobnih tem