» »

F1 2004

F1 2004

««
14 / 43
»»

Microsoft ::

Tilen, no s tem si samo potrdil, da se strinjaš, da lahko Šumaher "dela po svoje".

BTW, moral bi mu dati VSAJ toliko prostora, da Montoyi ne bi bilo treba pelajti po travi, ker sta bila bok ob bok.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Tilen ::

Bok ob bok v ovinku in montoya je sel trdoglavo po zunanji strani in je itk vedel da nebo mogo tam not prit in smesno bi blo pricakovat da ga bo kolega not spusto aide pridi naprej da si te malo od zadaj ogledam.

Tilen, no s tem si samo potrdil, da se strinjaš, da lahko Šumaher "dela po svoje".

Ne strinjam se, vendar ce bi to drzalo bi bil MS kaznovan.

ps (vidim da sva se 2 trdoglava našla)

lp,

Tilen
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Jst se ne dam. Zdele mam tolk kokaloke pr seb, da lahka 24h nabijam z posti. Pa ti?>:D

Pa še enkrat. Tu nima smisla debatirat o "loteriji" bi ali nebi spustil. Za to obstajajo PRAVILA.

by Miha

Zgodovina sprememb…

jaz sem pa 2 kapučinota rukno da me ne pobere :) pa itak je moja ura ponavadi okol 2.30 3.00 zaj pa se kava ... UUUUUU bi reko mirko :)

Pa še enkrat. Tu nima smisla debatirat o "loteriji" bi ali nebi spustil. Za to obstajajo PRAVILA.

Ja no? Saj so se jih drzali in posledicno niso kazovali nikogar. >:D

Tilen, samo kdo pa zagotavlja, da se kazni delijo pravično?

Ko bo to zagotovljeno, grem takoj spat.:))

by Miha

p.s.:Jst mam v "rezervi" 1.5 kokakole v riti, še 1.5 pa čaka, da jo spijem.>:D

Zgodovina sprememb…

Dr_M ::

brez veze se neki kurcite kle.
pravila postavljajo lastniki F1 in tut odlocajo, koga se bo kaznovalo pa koga ne.
mal si poglejte ksno F3 dirko, pa boste vidl kako se tm dirka. v F1 se dirka kot po jajcih, ker si nihce nic ne upa. in TO dela dirke nezanimive, ne pa zmage MS.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Tilen, samo kdo pa zagotavlja, da se kazni delijo pravično?

eee pa mamo ježa :) Na to vprašanje pa ti žal ne znam odgovorit.

Predpostavljam pa da so krivi tile. >:D

ps: pazi da te ne razje >:D

Dr_M, se strinjam.

Tilen, se strinajm.

by Miha

shock ::

Tilen tako za info kolk časa spremljaš F1? Pomoje ne dovolj ker se delaš tako pametnega in ne poznaš vsega kar se je dogajalo vseh teh letih. Po mojem si eden od tistih ljudkov ki navija samo za prvega. Po mojem takrat ko si začel gledat F1 si lih videl MS-ja.

F1 spremljam samo 11 let :(. Pa ti ? Ceprav takrat ko sem pri sosedu gledal prakticno nisem vedel tocno o cem se gre. Spominjam pa se casov Sumija pri Benetonu in vsega kar bi se moral spominjat glede tega.

Mimogrede, motiš se.

Dvomim da si takrat navijal za MS-ja ker takrat so bila bolj aktualna res taprava dva dirkaca (Prost, Senna). Tisto je bilo zanimivo gledat oz. Senno, ki je res s takratno karjolo prihiteval prosta po dežju, kot da bi vozil po suhem, čeprav je imel prost daleč najboljši avto.

Ti pravim da se teh 2 bol bledo spomnim kr je ze res casa nazaj :) Spomnim se pa casov Sumija pri benetonu.

TribesMan ::

Tilen ne nas hecat. Star si 17 let in 11 let spremljaš formulo... Jeah right...

Sam se še tega ne spomnim kako je bilo v mali šoli, ne pa da bi se kaj o formuli...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

ja itk da se ! :) pr sosedu sm gledal ko se sploh nisem vedo o cem se gre :) res da se takrat ne spomnim sam spomnim se pa casov pri Benettonu, o dirkanju Senne in Prosta pa nisem nic rekel, ker res ne vem kako je to blo.

BigWhale ::

> Tilen ne nas hecat. Star si 17 let in 11 let spremljaš
> formulo... Jeah right...

Tee hee hee

mate pa veselje ja :)

Jst lahka recem, da se spomnem nekje od 97' naprej...

by Miha

@ljash ::

jst isto.

Villeneue vs. Majkl mi je še zmeri kot bi blo včeri... :D

LP,
aljaz

Tjulenj ::

Hehe, seprav Formule se ne spomnete? :D Tale dolgčas zadnja leta pač to ni. Prost a kdo je že leta nazaj reku, še opica zna na knofe prtiskat... Kaj pa včasih, peta na bremzi, prsti na gasu (da motor ne ugasne), druga noga na sklopki, ena roka na volanu druga pa na menjalniku ... Danes je F1 preprosto preveč sterilna, so preveliki denarji v igri da bi veliki šefi karkoli tvegali, s tem so popolnoma ubili zabavo in šport, ustvarili pa dolgočasen cirkus.

nornaigre ::

Nasedjo tekmo bo Bar honda naredila svoje BMW pa bo zadi za Renojem za Ferrari se pa ve 1 in 2 mesto HONDA 3 in Reno na 4 in 5

SHUMI!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tattoo- ::

Hehe, seprav Formule se ne spomnete? Tale dolgčas zadnja leta pač to ni. Prost a kdo je že leta nazaj reku, še opica zna na knofe prtiskat... Kaj pa včasih, peta na bremzi, prsti na gasu (da motor ne ugasne), druga noga na sklopki, ena roka na volanu druga pa na menjalniku ... Danes je F1 preprosto preveč sterilna, so preveliki denarji v igri da bi veliki šefi karkoli tvegali, s tem so popolnoma ubili zabavo in šport, ustvarili pa dolgočasen cirkus.

Lauda :D

Prsti so bli na bremzi in s peto se je gas pritiskal :))

P.S.: Začel sem F1 gledat ene 92 leta in od takrat naprej nism zamudil še nobene dirke (mislm da še kvalifikacij ne) :D
Racing is in my blood - Ayrton Senna

Mislim, da je eno tako o opici rekel tud pred letom ali dvem eden pri Williamsu.:\

by Miha

Edino s cimer se lahko zdaj tolazijo ostala mostva je tockovni sistem ki ne da vec take prednosti zmagovalcu. Npr ce sumaher zmaga 10x oni pa je 10x 2. je med njima samo 20 tock razlike. Razlika bi pa bla pred 2 letoma s tistim tockovnim sistemom 40 tock. ) In se tezke bi se jo dalo nadoknadit.

Tilen:

če bi gledal llansko sezono po starem točkovanju ne bi bilo nič drugačnega z MS-ja. Vem da se je nekdo lotil tega pa je prišlo do teake ugotovitve, da bi bilo med prvim in drugim par točk razlike po starem načinu točkovanju. Saj tako razmerje med prvi in drugim uporabljajo vsi kar se tiče točkovanja.

Mah, lanska sezona je razred zase. Zanimiva je bla sto na uro.8-)

by Miha

Saj letošnja je tudi :) me pa prav nic nebi motlo da bi bla enaka kot lanska z istim koncem >:D

m_z ::

zdej, ko se je prah malce polegel ga bom pa jst spet začel "pometat"...:D
ne vem no...mal je že smešno kak se kregate...

jst gledam iz svoje perspektive(pa naj še kdo pr sebi premisli): če bi jst mel možnost pelat po idealni liniji in bi bil sotekmovalec vzporedno -> ne bi odnehal! ; a je tu sploh na mestu vprašanje "ZAKAJ?"... če ne najdete odgovora vprašite cedaje-bolj-nebogljenega-v-sredini-izgubljajočega-se Don Juana, ki je po isti dirkaški logiki zaprl/branil pozicijo pred Ralphom...
če to ni dirkanje kaj pa pol je? tak k ste že v prejšnih postih napisal: "izvoli,predme,nočem te ogrožati..." HAhaHA!

prav zato se mi zdi izjava:
"BTW, moral bi mu dati VSAJ toliko prostora, da Montoyi ne bi bilo treba pelajti po travi, ker sta bila bok ob bok."
vse prej kot smiselna...

Res se čudim da se ne spravljate nad Rossija (in cel MotoGP), ki je Maxa tako lepo zaprl in ga zrinil na rob steze da je blo veselje gledat---> BORBA NA NOŽ!>:D

pa še to: vse PROTIferrari/michael schumacher navijače se mi zdi da je letošnjo(vsaj začetek) sezono hudo zmedlo dejstvo/a o šopirjenju na zimskih testiranjih kvazi konkurentov(izvzemši BAR) in posledično rezultatov na uvodu sezone...:\
vem da vas vse boli v dno srca, ampak tak je to ko te je SAMO GOBEC IN SAPA! 8-O

o borbenosti in predanoti ter zavzetosti pa tole v premislek: kdo se bo po 10 letih še spominjal brezjajčnega "Dejvida" ?...

BigWhale ::

Hm, jaz ze precej precej casa navijam za Williamsa kot team... Bil je cas, ko sem navijal tudi za Mansella in ko se je presedel iz Ferarija v Williamsa, imel eno sezono precej uspesno in je zmagoval s precejsnjo prednostjo. Prvenstvo je bilo blazno dolgocasno. Ce nekdo povede dirko po prvih nekaj krogih in se stanje ne spreminja do konca je stvar dolgocasna.

Zato ne razumem navijacev MSja, ki so jim dirke blazno zanimive...

... zato mi je vsec Cart, ker se vodstvo zamenja po 20krat na dirko in je precejkrat zadnji prvi in prvi zadnji... :)

ne razumeš kako so nam zmage MS-ja zanimive?

sm predstavljaj si kaj vse bi lahko šlo (in pri ostalih gre) narobe, in upoštevaj dejstva da:
- Schumacherju motor ni odpovedal že zelo dolg čas(verjamem da pristaši ostalih moštev s sledenjem tega nimajo problemov:D ),se pravi tehnika dodelana...
- se na vsakem testiranju/treningu/dirki bori z entuzijazmom začetnika, se pravi motiva ne manjka...
- pa kako otročje lahko vsako dirko opravijo s konkurenco na področju taktike - že leta v posmeh vsem...
- pa kako ob eventuelnemu neuspehu ne jamra v mikrofon, ampak se usede v avto in vozi da popravi napako...
- denar je veliko(a ne Toyota?), a še zdaleč ne tolikšnega pomena da bi ti v nedeljo zagotovil pogled z viška(stopničk) na sodirkača...
- in še bi lahko našteval v nedogled...

ko potegnem črto si me morem kaj, kot da le občudujem superiornost paketa Schumi-Cavalino rampante!
In ja, že od časov Benetton-Schumi navijam zanj(sovpada z mojim začetkom spremljanja F1), po prestopu v Ferrari pa se je "ljubezen" le še okrepila8-)...

LP

Pol si tut seznanjen s prehitevanji in posledicno nesrecami v seriji kart ? In kaksne so tam kazni? nam razlozis malo :) jaz ne vrjamem ce se v cartu kot pravis 20x zamenja vodstvo da so vsa prehitevanja taksna like : jaz sm hitrejsi, daj umakni se mi? Sicer ne gledam kartinga ampak domnevam da ni tako.

Tilen: uh tilen in še kako se tam kaj dogaja. Serija cart je zanimiva tud po eni strani ker ni tolk elektronike notri kot v f1 in tam se vidi kdo je tapravi mož. Vsaj tam ni nekega glavnega šefa (alla ekleston), ki prireja pravila določenemu teamu. Montoya je prišel od tam in je bil zmagovalec. Če bi šel on v ferrari bi MS ostal drugi al pa bi pristal na pesku>:D.

Če bi šel on v ferrari bi MS ostal drugi al pa bi pristal na pesku.

Če čebela nebi imela ČE bi bla samo bela.

Vsaj tam ni nekega glavnega šefa (alla ekleston), ki prireja pravila določenemu teamu

Slabo spremljas debato tukaj, z JimiBtn -jem sva ugotovila da ni problem v prirejanju pravil enim in drugim (ker so za vsa enaka), problem je v vršenju in zagotavljanju enakopravnosti.

Mi tukaj nasprotujes?

Hm, BigWhale a ves, da nisi edini, ki ne razume navijacev Ferrarja. ;) Jaz res nevem, kaj jih priklene na TV.

Dejte se enkrat posnet (navijaci Ferrarija), ko gledate F1, pa da vas ostali vidmo, kaka občutja vas prelivajo ob gledanju 45 kroga, ko Šumaher vodi z 21 sekundami pred drugouvrščenim, ki je pravkar zapeljal v boks?

Jst vem, da sm se v sezoni 2003 tak naglas dru v dnevni, da sm zbudil mamo, ki je spala na drugem koncu hiše.:D :P
Letos pa se to še ni zgodilo. In vse kaže, da se še nekja časa ne bo...

Pa glede tistega, da je ovrial Ralfa, vas sprasujem, kje je vzrok za to?
Odgovor: Ce bi mu Šumaher pustil prostor, mu tega ne bi bilo treba. Je res malo čudno, da bi zaradi tega, ker ti NAJBOLJŠI DIRKAČ na svetu ni dal tolko placa, da bi se lahka peljal vsaj po robniku, zgubil 3, 4, 5, ... mest.
Resda to ne opravičuje tega, kar je naredil, vendar je stvari treba reševat pri izoru.;)

by Miha

Zgodovina sprememb…

Letos pa se to še ni zgodilo. In vse kaže, da se še nekja časa ne bo...

Hja sam ne zarad tega krivit MS! saj ni on kriv ! razvoj gre dalje in tisti teami ki lahko sledijo razvoju so "in" drugi pac ne. Poglejte Mclaren, polomija. SPloh ni nujno da je Ferrari letos naredil ne vem kaksen korak naprej lahko da so naredili le malo boljsi avto od lanjskega ki je ze itak bil najboljsi 8-O .

Ni vse v tem, da je SAMO Ferrari tako dober.;)

by Miha

Nisem reko da je SAMO Ferrari tako dober, hotel sem posredno nakazat da konkurenca ne "sledi".

Ja, samo ta konkurenca ZELO težko postane konkurenčna.

by Miha

Zgodovina sprememb…

A smo mi krivi?(Ferrari-jevci) ? To če so ali niso pravila oz vršenje kazni na eni/drugi strani je samo naša bedna predpostavka da lahko tukaj nabijamo. Vsak je lahko konkurencen. A zdaj bos rekel, da kr so pravila (po tvoje) na Ferrarijevi strani oz vrsilci kazni, da je zato MS zmagal na vseh letosnjih dirkah? 8-O

Ne, vendar gre tu bolj za to, da bo najlažje zmagal tisti, ki bo prinesel največ denarja s to zmago. Verjamem, da ima Ferrari (firma), Shell in Marlboro vpliv na razplet dirke. Šprot zamenjuje biznis.

by Miha

Hja na koncu bom se jaz vpleten da sem kriv da MS zmaguje. Tole s vpletanjem Marlbora in Shella je pa ze neumnost.

...da bo najlažje zmagal tisti, ki bo prinesel največ denarja s to zmago.

Daj to malo boljse razlozi 8-O

Lepo prosim... preberite si pa razmislite!
mislim da je komentar odveč, prav tako kritiki MS lahko svoj "volume" ob tem mal zmanjšate...(se mi zdi da ti 2 ikoni F1 mal več vesta o stvari/eh kot pa vsi mi tle skupaj).

iz: http://www.f1racing.net/en/news.php?new...

Frank Williams: It wasn't all Michael's fault
If you were trying to overtake Juan Pablo Montoya, would you expect mercy? That's the stance racing boss Sir Frank Williams is taking in light of the Colombian's damning appraisal of the behaviour of Michael Schumacher at Imola. 'It's not fair to say it's all Michael,' said Frank.
He told Autosport: 'Ten out of ten to Juan for trying, and I'm glad he got away with it - but you do take a risk when you try to go around the outside.'

Unsurprisingly, Ferrari boss Jean Todt also supported Schumacher. 'Maybe Montoya should think before he makes comments like that,' he said. 'Would he put his arm out to wave Michael through? No way.'

LP

J.F.K. ::

Hehe, s tem postom si zadel žebljiček na glavo. :D

cryptozaver ::

m_z lepo si podkrepil dilemo z argumenti.

Kot sem ze parkrat napisal. Karkoli naredi MS zmaga, koga zrine na travo, zgubi, nabr... kaksno bejbo - vse je bad. A se spomnte ko je Villeneue (po nesreci) fental varnostnika ob progi?? Ce bi se to zgodl MS-ju bi ga tlele 3/4 foruma obsodl za morilca.

No hvala k.... da se njemu gladko j... za nas in nasa mnenja.

Dela pac to za kar je placan. In to hudicevo dobro (oboje)!!!

cryptozaver, tist kar je naredil Villeneuve v Avstraliji, je pa ČIST nekaj drugega. Pol bi mogl še Frentzena skritizirat. To so čist dve različni stvari, sploh pa ni šumaher ubil Montoye, tak da ne mešat RAZLIČNIH stvari.

m_z, zdej mi pa povej, kdo na svet je tak glup, da bi pričakoval, da bo Jean Tod reku, da je Šumaher pes?8-O Itak, da bo dal konzervativen odgovor.:P Isto pa Frenk W. ne bo besedno "napadal". To so gospodje, ki se pač tak menjo, vedno.

Tilen, noben ne krivi tebe. Drgace pa so zelje teh firm, ki sem jih nastel, prevelike, da bi slo kaj tako, kot njim ni vsec.

Hm, če smo že pri tem, kak se samo Montoya pizdi. Mislm d asezona 97', Belgija, dežuje. Šumaher vodi, potem pa pride situacijo, ko bi moral prehiteti Coultharda za 1 krog. In se tako dolgo pelje v njegovem zaveterju, da potem ni mogel prav čas zavit iz njegove smeri in se z desni sprednjim kolesom zabije v Coultharda.
In rezultat? Šumaher zapelje v bokse in raspizdjen leti proti McLarnovi garaži, da bi obračunal z Coulthardom. Omenit je še treba, daje imel Šumaher do takrat ogromno prednost pred drugo uvrščenim, tak da mu tisto zavatarje ni pra vnič koristilo. mpak on takoj napade coultharda.

Tolko o šumaherjevi nerazpizdljivosti po nepotrebnem.

by Miha

Daedalus ::

Blah, blah, blah... Dajte ?e nehajte enkrat. Vsak dirka? se vsaj ene parkrat v karieri po?teno razkuri... ?umi je takrat v Belgiji pa? naredil napako, ni pa izkju?eno, da je Coulthard takrat malo gas popustil. Pa Kimi vsake tolko "ne?no" odrine kakega zaposlenega na stezi... Tak?ni "obra?uni" delajo F1 zanimivo.

Sicer je pa tudi "bog i batina" Senna enkrat sklofal ?umaherja, he he:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Daedalus ()

ohohoho kera načeta tema :))) res da je Coulthard takrat zaostajal in da je mel Sumi krog prednosti pred vsemi je takrat Coulthard ZAVIRAL in ga tut niso kaznovali, jah itk da je Sumi popeno dd :)

Drgace pa so zelje teh firm, ki sem jih nastel, prevelike, da bi slo kaj tako, kot njim ni vsec.

Ja saj, zato pa naredijo extremen avto in dajo vanj extremnega voznika ki dela extremne rezultate. >:D

@ljash ::

tako je prav...:D (pa še bl bi ga mogu)

Tilen, ko bi bil le avto in voznik, bi bo vredu, ja...

by Miha

Tattoo- ::

Sicer je pa tudi "bog i batina" Senna enkrat sklofal ?umaherja, he he

Senna je oklofutal Irvina in ne Schumacherja :P

Schumacherju je samo na začetku njegove kariere, ko se je gladko zapeljal v Senno povedal nekaj krepkih...:8)
Racing is in my blood - Ayrton Senna

Saj nisem reko da sta samo avto in vozink. Ti sponzorji in velike firme posredno vplivajo da si ne morejo/ne smejo privoscit da bi nardili slab avto.
««
14 / 43
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 - pred sezono 2006

Oddelek: Loža
152901 (2656) Daedalus
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

257685059 (43974) Alexius Heristalski

F1 - pred sezono 2005 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

60532655 (24204) OwcA
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

119240624 (25285) balocom
»

F1 (strani: 1 2 3 4 )

17010185 (8913) Nemelk

Več podobnih tem