» »

F1

F1

1
2
3 4

blue96 ::

ej, kva pa ce zmaga kaksen kmet, npr. panis, alpa kaksen alesi?

pol se bomo pa tepli!:D:D:\
.

SpiDEr8 ::

1 Cultard
2 Hakinen
3 kr en
Šumaherrr bo šu pa wn!!!!:P>:D8-)

Nemelk ::

kr dobra dirka, veseli ma pa to, da imajo prvi trije različne avtke! :D
Nemelk ™

Freak ::

Fantje današnja dirka je lepo pokazala, kdo se bo boril za naslov --->mclaren in williams! Na prvih 2 dirkah so oboji mel težave, pa je zmagu šumaher! Teh dni je konec!:D

Morpheus ::

Ce sm kej reku sm pa reku! Šumi je šu vn!!! Haha! Mclaren is back!!! And BMW isn't to slab neither! Majo zlo močn motor ni kej! Sam Ferrarijevi dnevi so šteti! Mclaren je prišel, videl, malo popravil, zmagal!>:D

p.s.

gorenc: "so razmere ko so trše gume boljše", nikoli niso trše gume na TRENINGIH boljše, sploh ne pri suhi cesti!!! Mater ej kdo je zdej poznavalc. Aja, če so pa na treningih kdaj trše gume boljše mi pa povej en primer KDAJ???
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

SkIDiver ::

Freak ne se mi spravlat na Ferrari. Si že mogoče sprevidu da imata oba Schumacher kot Barichello edinai jajca v F1 in zmeri tvegata in postavlata vse na kocko. Hakkinen pa ko kak mrhovinar čaka odzadi pa sm čaka druge k se borijo za mesta da počjo in on odnese svojo rit za dve mesti više. Nima jajc da bi vozu tko k drugi. Taki niso za tak šport.

SkIDiver ::

Freak še neki. Če nisi bral nč novic je do nesreče z oskrbovalcem goriva pršlo zarad njegove napake in zarad napake signalizatorja ne pa zarad Schumacherja.
btw cev se je zataknila na dotočni ventil!

SpiDEr8 ::

Sam de je šou šumahr ven!!!!!:P

Morpheus ::

Hehe, točno tako. Pa še neki, če Trulli nebi zadržvou Hakkinena bi bil Hakkinen prvi!!! Aja, glede izjave "Hakkinen je mrhovinar", KVA????? A si ti čist mal zmešan, Coulthard pa Hakinen se skos prehitevata, ne Ferrarija, Hakkinen je parkrat že prehitu Šumija s spektakularnimi prehitevanji(npr. okoli Minardija mimo Schumacherja). Pa Schumacher je pa še svinja, usakič k mu kej ne gre prou broba kej sabotirat(sam da mu nikol ne uspe, haha), npr. k je hotu na zadnji dirki zbit Vilneueja, pa je sam sebe vn zbou, alpa k je enkrat zasrou dirko, pa je hotu avto nastavt sred ceste da bi prekinl dirko!!! Sam nemi da ma Schumacher jajca!!!;((;(
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

BlackHole ::

Morpheus, kak lahko take bedarije pišeš, Hakkinen da bi zmagal, prvo kot prvo ni mogel prehitet Trulija, potem pa ko je vozil sam, se ni niti približal Barrichellu, za katerega pa vemo da je veliko počasnejši od Schumacherja.
Mulc, se ti zdi da je Panis kmet, kaj je šele potem Villneuve. Drugače, pa hvalabogu da se po dolgem času 3 moštva borijo za zmago, pa čeprav sta Montoya in Barrichelo tu malo v zaostanku. Upam, da se bo kmalu še Jordan pridružil. Da je Schumacher šel ven je dobro za samo zanimivost sezone, drugače bi itak blo nezanimivo.

Freak ::

SkIdiver: Sprijazn se šumaher je kmet, na žalost je pa tok zabit, da ni vidu, da je cev za bencin še not! Kar se pa tiče baricela on je pa taka prpa, da služ šumaherju kot kšn sužen! Na tiskovnih konferencah se pa neki sil pa govori da so prišli jegovi dnevi! A veš da se govori, da bo naslednjo sezono mogoče montoya zamenju šumaherja, ko mu poteče pogodba!
Hakkinen prpa? Ti si mal čudn, a se ne spomnš belgije lan, šumaher ni vedu kaj naj nardi, ko ga je hakkinen tko spektakularno prehitu! Zdej se pa ti nehi šopirt!
Verjem men pa morpheuso pa bo!:D

freejack ::

Mah vi nimate pojma,.. Najboljša ekipa je BAR, to pa zato ko jih Lucky Strike sponzorira. :D.. Panis bo še daleč prlezu, sam za ostale me skrbi,.. (beri VLILNEUVE :)) )

blue96 ::

vse razen ferrari sux!! pa to ste vi shumiju nastavl, da mu je bremza crknila.;(;((
.

Morpheus ::

Blachole: Da se Hakkinen ni prbližu Barrichelu? Dej ne mi klasit bučk! Bil je pr zaostanku 14s, 13 krogov pred koncem, na konc je pa zaostal 4s!! Pa še neki, če je Barrichelo počasnejši voznik os Schumija, zakva ga je pol prehitu???
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

R0K ::

ej pebi ste pozabl.vi se kregate dko je bolši med mclarnom in ferrarijem.kdo pa je uresnic zmagu?WILLIAMS na useh tekmah bi lohk biu ralf al pa montoya na stopničkah

Tjulenj ::

da se se jaz malo vmesam :D zmago BMW-ju nadvse privoscim, tudi coulthard je dobro odvozil, ferrarija sta pa nekaj bolehala. res slaba predstava na domacih tleh, ampak se bodo sugurno se pobrali (sicer nisem navijac ferrarija, se manj schumaherja a vseeno. ferrari bo se problem letos :D)
pa se malo o tehniki. gume, trde/mehke... vcasih trde gume so prednost. drugace jih sploh ne bi delali. no ja, na treningu res niso prednost ampak kolikor jaz vem, med uradnim treningom gum ne morejo vec zamenjati. casi ultra-mehkih gum na treningih so mimo.
tisto ko je schumacher mehanika povozil, res ni bil kriv on, saj ne more gledati se nazaj ce je vse v redu.

ste vidl k je en (res se ne spomnm pr kermu je blo :() prsu u bokse, pa je biu ful dolg postank in so bremze zacele goret. pol pa s polnim plinom spelje. fak ej. me zanima kolk ljudi bi zagledal ogenj iz bremz in prtisnl na plin :D carji so vsi po vrst

Morpheus ::

Montoya je bil. Drgač pa sej Ferrari sploh na treningu ni mel trdih gum, glih u tem je fora. Una dva pa trdita da je meu Ferrari na URADNEM treningu trde gume, k jih ni mel!!! Drgač pa jst tut čist BMW-ju prvoščm, čeprou za naslov praktično nimajo šans. Drgač pa jst čakam na Toyoto in pa Renault, to bo pa pol konkurenca!!!:)
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

Tjulenj ::

morpheus: si preprican? da je ferrari imel razlicne gume na kvalifikacijah in na dirki? ce si, potem povej, bomo pisal prijavo FII, da diskvalificirajo ferrari :D vsak dirkac se mora namrec pred kvalifikacijskim treningom odlocit kaksne gume bo uporabljal, in ko se odloci, ima take (trde/mehke) do konca vikenda in ne more vec zamenjat.

SkIDiver ::

Freak: nč se ne šopirim. Če bi bil Hakkinen taka ovčka nebi nč reku čez tvoj kometar glede ferrarija. Kar se pa tiče kako se Schumacher obnaša ko ga nekdo poraz bi ga pa tut jz poču po ušesih ne se bat. Pr njemu mi gre to na kurac, ker ni prov čeprav navijam za njega. Kar se pa Barichella tiče je pa njegova stvar kako on voz. Če ga plačajo več da Schumiju pomaga zakaj pa ne. Eni bi še mamo prodal za dnar. Glede tiste cevi pa ni on kriv, to je povedu tut Tjulenj. V boksu je voznik odvisen od signalizatorja. Če ne veš je to možak z tablo na kateri piše Brake on, 1st. gear

Freak ::

Prvo bom razčistu glede gum! Ferrari je mel iste gume kot vsi ostali, ampak vseen nč niso mogl! S temi izgovori so hotl prkrit, da niso tisto za kar so jih mel - bogovi, ki bojo z šumaherjem na čelu z lahkoto ubranil naslov! Izkazal se je da so na prvih dveh dirkah mel predvsem srečo, ker sta mela williams in mclaren težave! Fantje evropa je tuki, in pobudo prevzemata williams in mclaren!
skIdiver: Poglej si prvo moj post in poišči, kje sem krivil šumaherja za tisto cev! NIKJER! Govoril sm o tem kok zanč moštvo majo!

Morpheus ::

To da je meu Ferrari iste gume je tut res, na začetku so govoril da majo trše, sam zakva je šu pol Barrichelo 2x v bokse??? Drgač pa neki priznam Ferrariju in to je, da imajo ponavadi najboljšo taktiko.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

BlackHole ::

Mopheus, kdo pa ni prehitel Schumacherja M.?

Tzar ::

Mika se mal drži nazaj k zej je novopečeni očka. spomnte se Frentzna in pa Šumija.
Drgač je pa Coulthard en velik papak, k pojma nima od prehtevanja.
Ko se bo Mika navadu na otročka bo ap spet žurka.
Edina konkurenca šumi:Mika. pa še Ralf, ostali so samo za popestritev nedeljskega popoldneva,pa da ne bi bla proga tolk prazna :D
Življenje je lepo!

Freak ::

Ma sej hakkinen bi zmagu, sam tist proklet truli se je tm začel mešat!;((

Dalmatinc ::

Odkrito povedano mi je za tole zmago Ralfa prav malo mar, saj je z tem če ne druga izpasnil šumijevo prvo mesto v točkovanju. Jst tkole mislim; škoda da je Šumiju Avto nagaju, ker bi se z Coultradom še borila za višje mesto; pa saj nevemo koliko benza je imel Šumi v Avtu; Manj ali več od Barricela; tko da tuki ni kej za špekulirat; vemo da Ralfa ne bi mogu ogrozit ker je bil klassa zase; ampak z tem se pač ne bomo ukvarjali tokrat ampak prihodnjo dirko; takrat bo pa ferrai pokazal svojo izpopoljneno elektroniko in se zasmejal majhnim moštvom. Amapk vseeno je bilo lepo Shumija II videt na najvišji štengi ker : DINASTIJA SCHUMACHER VLADA V F1.

Naslednja dirka pa FORZZA FERRAI

P.S: svaka čast Truliju:D

Freak ::

Dalmatinka: A veš, da se ma ralf za postavnejšega od brata! Ma ferrari is going down!:D

Tomi ::

Tzar, mislim, da nimamo vec dvoboja, ampak troboj mostev.. McLaren, Williams, Ferrari..
Sezona bo se zelo zanimiva.
metrodusa.blogspot.com

blue96 ::

ej, kwa se vi greste, se vedno je ferrari boljši. mamo največ točk, hehe. no vsaj šumi, pa čeprav skupaj s culthom.;(
.

Freak ::

mulc na podlagi česa mislš da je ferrari najboljši?

Morpheus ::

Počaki ene 2 dirki pa bomo vidl kero bo najbolš moštvo! Mclaren ima nov motor in nima več konkurence! No ja no, na konc bo usen prvi!
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

R0K ::

najbols, da mirno pocakate do konca sezone pa se bo vidl kdo je najbolsi ( WILLIAMS seveda):D

Morpheus ::

Ma sej majo močn motor, sam realnih možnosti za konstruktorja pa nimajo. Za konstruktorja se bojo na konc boril Mclaren in pa Ferrari.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

R0K ::

mislim da bi lahko bili 1 ali 2 v konstruktorjih ce ne bi imel nesrece ( barichelo/ralf, verstapen/montoya)

abcde7 ::

Žov mi je Schumija... Barrichello je rešu čast!;( Sej bi dal lepši simbol, pa je samo ta rdeč!

Freak ::

Rok: Williams bo mel šanse, ko bojo zamenjal proizvajalca gum! :D

Morpheus ::

Opa, jst nism tolk prepričan glede tega. Je Michelin dokazu da se že zdej v normalnem vremenu lohka čist enakomerno kosa z Bridgestonom, v sred sezone lahko da bo meu Michelin že bolše!
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

Freak ::

You never Know, kaj pa če ne?

Nemelk ::

veste kaj bo še zanimivo? zdej bo spet dovoljen TC! Kaj pravte, jst osebno sm proti temu!
Nemelk ™

zile ::

Jest sem tud ful proti Traction controlu. Zato ker zdej Ralf ne bo mel več šans na štartu :D. You know what I mean, če ste gledal zadnjo dirko. Itaq so pa ta teden motocikli v Južni Afriki. Kewl.

Freak ::

jst sm pa za, ker bo mika spet tko dobr štartu, kot lan, ko ostali niso mel šans!:D

Tjulenj ::

osebno se zaenkrat se ne postavim na nobeno stran. se mi pa zdi, da bo TC prinesel vec izenacenih bojev. saj zdaj je bil delova dovoljen mehanski TC al nekaj podobnega, tako da so si samo bogatejse ekipe lahko privoscile razvijanje le-tega. bomo videli v naslednjih dirkah kako bo s tem...

R0K ::

najbolj fajn bi blo tak kot majo pri superbike.nobene povezave z mostvom prerihtanih zavor (no tist proti zdrasavanju koles) sam table na starti ravnini da mu poveje kulk je kir uspred in uzad.

blue96 ::

a mogoce kdo zna razloziti zakwa ne mormo poslusat slo komentarja na nacionalki za npr indy, boks, nascar, nba...

tele televizije so en ssit, razen popa, kanala a;(:P
.

Kaiser ::

Indy al CART al karkoli je ze zdej in nascar pomoje nobenga ne zanima (ne morjo se americani it avtosporta, ker se avtomobilov ne znajo delat - razen redkih izjem):D, boks prenasajo samo na pay TVjih za ful velike dnarje (od Lenoxa Lewisa tazaden boks smo videli samo par fotk), NBA se pa spremlja pac kolikor se lahko v okviru programske sheme (ce majo kasno urco casa odvec - da ni na sporedu kaksna zenska odbojkarska liga al pa kaksna ritmicna gimastika) spremlja. Kaksen sport bi mogla se POP TV vzet, ceprav (ko smo glih pri formuli) me ob komentiranju formule kar mrazi :O.

Freak ::

Maš prov, koga pa zanima neprestana vožnja v krogu, ampak pravem krogu! Hello!!!:\

darkdisk ::

ker je dirka ze pass se strinjam delno s freakom! Samo delno

LojzePek ::

Zdej bi lahk itak mel leteci start ker, bo na startu izgubil mesta samo se tisti, ki mu bo crknil avto. Brezveze vam pravim, kdo bo se to zdej gledal?????

Nemelk ::

tista ameriška dirkališča so todalna beda! fejs so sam avti (mnde so od 600 konjev naprej) in velki crashi :);)
Nemelk ™

Morpheus ::

Pa jst nevem kako lahko americani to gledajo. Pa to je skos eno in isto. Around and around we go. Edin crashi so res dobri ja, glede avtom je pa F1 itaq bols.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

Freak ::

pa tud se f1 ponavad odvija v različnem okolju in razmerah: Zanimivo pa je tud to, da grejo v bokse!
1
2
3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
119237899 (22560) balocom
»

F1 in Ferrari (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
635206 (4080) T(he) Boss
»

Sezona F1 se začenja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
554590 (3937) Chessman
»

vn Brazilije (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
724408 (3846) Freak
»

Jutri se zacne formulasticni vikend !! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1157537 (6559) rookie

Več podobnih tem