Forum » Loža » F1 2004
F1 2004

ripmork ::
toliko o dirki VN Monaca-spektakel da ni kaj
....perci,moraš razumeti da vsako nedeljo že nekaj let zapovrstjo prižigamo tv v pričakovanju dobre in zanimive dirke,dobimo pa dolgčas z vedno istimi rezultati.....M.S ima vedno tako preklemano taktiko da mu nihče ni kos.
Saj ne da bi bil on kriv za tak dolgčas,samo če smo realni je on kriv za tak dolgčas,krivica gor ali dol
(pa prišparajte mi božjastne vzdihe zmage in Šumi-manične izpade lepo prosim
)

Saj ne da bi bil on kriv za tak dolgčas,samo če smo realni je on kriv za tak dolgčas,krivica gor ali dol

(pa prišparajte mi božjastne vzdihe zmage in Šumi-manične izpade lepo prosim

_marko ::
Hja, al je on kriv ali pa vsi ostali

The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

Tilen ::
jaz mislim da je bila dirka danes ZELO zanimiva pac je na koncu spet prevladala Ferrarijeva taktika, ce se spomnimo prve polovice dirke ne moremo rect da smo spremljali dolgcas, ali pač?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

zile ::
Fantje sočustvujem z vami, na nek način. Z drugimi besedami, Ferrari je spet vse "scat" peljal,
ostali se pa skoz bolje trudijo. Wtf happend with Trulli? A ma tip raketni pogon uzad, hehe

Zgodovina sprememb…
- spremenil: zile ()

strinjam se da je bilo tudi nekaj zanimivih trenutkov,DOKLER ni Michael prišel v vodstvo,od tam naprej pa je bilo isto sranje kot vsa leta poprej.
Pa dobro saj razumem,katerikoli dirkač je v zgodovini zmagoval je logično imel prednost pred zasledovalci,jasno so bili časi dominacije enega moštva,toda bili so boji za zmage,prehitevanja....formula ena bi morala biti bistveno bolj podobna motorjem,drzna prehitevanja,napeti zadnji krogi....izgleda da bo res treba počakati da se nemec spoka stran,pa je lahko še tako enkraten pa hiter,jaz ga imam zadosti.Res že razmišljam o tem da bi nehal spremljati dirke in celotno dogajanje formule ena za nekaj let,dokler ne bodo nova pravila in starejšega Šumaherja v tem cirkusu ne bo več.
Pa dobro saj razumem,katerikoli dirkač je v zgodovini zmagoval je logično imel prednost pred zasledovalci,jasno so bili časi dominacije enega moštva,toda bili so boji za zmage,prehitevanja....formula ena bi morala biti bistveno bolj podobna motorjem,drzna prehitevanja,napeti zadnji krogi....izgleda da bo res treba počakati da se nemec spoka stran,pa je lahko še tako enkraten pa hiter,jaz ga imam zadosti.Res že razmišljam o tem da bi nehal spremljati dirke in celotno dogajanje formule ena za nekaj let,dokler ne bodo nova pravila in starejšega Šumaherja v tem cirkusu ne bo več.

zile ::
RIPMORK: Ma dej že nehi gledat teh dirk, pa ne sam razmišljat, in to še resno po vrhu
. Bo vsaj mir pred tabo v tem topicu, k sam neki težiš ueeee Šumacher, ueee, spet zmagu...grow up kid.

Tero ::
Ferrari zmagal!
JUPI!!
No danes je zmagal z malo več dela kot ponavadi
Upajmo da bo Ferrari imel še dolgo tako veliko premoč
JUPI!!
No danes je zmagal z malo več dela kot ponavadi

Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

.....mah uživajte Tiffosiji dokler lahko,saj bi tut jaz če bi navijal za rdeče
zile:nikoli ne boš imel mira pred mano v tem topicu

zile:nikoli ne boš imel mira pred mano v tem topicu

zirc to si ti?

Dr_M ::
stari, cist si zmagu

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Tattoo- ::
Hmm...zdej pa res ne vem, ali sem samo jest tak čudak da bi raje kot zmagovanje v boxih z super duper taktiko videl dirkanje in prehitevanja?
Hmm...zdej pa res ne vem, ali sem samo jest tak čudak da bi raje kot zmagovanje v boxih z super duper taktiko videl dirkanje in prehitevanja?

Racing is in my blood - Ayrton Senna

Današnja f1 se ne dogaja semo za volanom. Tu se vidi briljantnost ljudi pri Ferrariju

Današnja f1 se ne dogaja semo za volanom
Sej se nikoli ni...samo mislim, da si oba želiva (tako ti, ki očitno navijaš za Ferrari kot jaz ki navijam za Williams) da bi do zmage vozniki prišli z prehitevanji na stezi.
Poglej Moto GP za primer...Rossi je definitivno superioren glede na ostale dirkače...pa so dirke vseeno zanimive in napete do zadnjega kroga ter polne prehitevanj...
Sej se nikoli ni...samo mislim, da si oba želiva (tako ti, ki očitno navijaš za Ferrari kot jaz ki navijam za Williams) da bi do zmage vozniki prišli z prehitevanji na stezi.
Poglej Moto GP za primer...Rossi je definitivno superioren glede na ostale dirkače...pa so dirke vseeno zanimive in napete do zadnjega kroga ter polne prehitevanj...

potem že le ni tako zelo superioren kor pravis da bi bilo tako "nezanimivo" kot f1

Microsoft ::
Ja, ce bi Sumaher bil v GP, potem bi si sigurno nabral kake 25 sekund prednosti v parih krogih, pred drugo uvrscenim in v istem krogu bi bili se samo prvih 5.
Mislim ej.
Drgac me pa zanima, kaj vi mislite, bi RB prehitel MSja, ce ne bi bla v istih mostvih?
by Miha
Mislim ej.

Drgac me pa zanima, kaj vi mislite, bi RB prehitel MSja, ce ne bi bla v istih mostvih?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

flipflop ::
Tattoo-, ampak maš čist prav. Moto GP je tolk bolj zanimiv kot tale formula da se sploh ne da primerjat! Čist do zadnjega ovinka pa še ne veš kdo bo zmagu, še v zadnjem krogu se prehitijo ene parkrat, odločeno je pa šele ko se čez cilj zapelje. Ne pa tuki, vsak k bi mogoče lahk kej naredu na progi more dobit neko kazen, pa ni važn al je brezvezno črto prevozu al pa narobe prehitu!

shock ::
DAnes je billa dirka zanimiva do neke mere. Samo škoda da ni ralf tako vozu naprej po 40 krogu. Pač danes je bila druga najbolj zanimiva dirka v sezoni. Kar se tiče MotoGP je Rossi BOG, saj z slabšim in manj stabilnim motorjem zmaguje. Vsakamu čast.

Opažam da je tukaj vse vec primerjav z mogoGP in motoGP oh in sploh a bi se mogoce probali posluzit mogoGP teme? :) saj ce ste preleni jo lahko tudi jaz odprem ceprav me debata niti malo ne zanima =)

Dobr, da ne bomo zašli in govorili kao samo o Moto GP (in da ne bo Tilen jezen
)...
Lahko ti povem tudi primer iz F1. Vedno v vsej zgodovini F1 do bila določena obdobja, ko so posamezne ekipe kraljevale in bile veliko boljše od ostalih...ampak od kar pomnim, nikoli se niso dirke odločale samo glede na taktiko...vedno so bila prehitevanja in borbe tudi na stezi...in tega manjka v sodobni F1!
To je vse, kar ti želim povedati...pa naj bo Schumacher še tako najboljši in Ferrari še tako über alles

Lahko ti povem tudi primer iz F1. Vedno v vsej zgodovini F1 do bila določena obdobja, ko so posamezne ekipe kraljevale in bile veliko boljše od ostalih...ampak od kar pomnim, nikoli se niso dirke odločale samo glede na taktiko...vedno so bila prehitevanja in borbe tudi na stezi...in tega manjka v sodobni F1!

To je vse, kar ti želim povedati...pa naj bo Schumacher še tako najboljši in Ferrari še tako über alles

Saj nisem jezen samo me pac nekak ne interesira in ne sodi nekak sem
ampak od kar pomnim, nikoli se niso dirke odločale samo glede na taktiko...vedno so bila prehitevanja in borbe tudi na stezi...in tega manjka v sodobni F1!
Kdaj sem pa jaz rekel da si tega ne zelim? Ce meni osebno ne pase primerjava z motoGP to se ne pomeni da se ne strinjam s tabo kar si hotel povedat.
Meni se zdi da prevec kritizirate tiste ki se veselijo zmag rdecih pa cetudi je ciklus zaradi njih manj zanimiv. Jaz se veselim ker je zmagal tisti za koga navijam ne glede na to ali je dirka bila zanimiva ali ne, nikoli pa nisem rekel da si zelim samo taksnih dirk. Naj bo napeto, naj se prehitevajo, naj zmaga Ferrari na koncu (toliko z moje strani).
Prevec se zaletavate v to "nezanimivst" dirk...
Lahko bi npr kaksno rekli glede tega kaj je Mirko povedal da bi naj Ferrari posprejal gume pred dirko in kvalifikacijami da bi imele v tistih 2 krogih bolj specialen oprijem, samo se mi zdi brez veze kr ste tisti ki niste za Ferrari ste tako prepricani(vsaj po mojem mnenju in glede na izkusnje na forumu)) v to da goljufajo da je taksne teme sploh brez veze odpirat kr potem pride do brisanja postov in zaklepanja tem. Vsak bo itak zagovarjal svojo stran - logicno, samo skoda se mi zdi kr glede na razplete zadnjih dirk tece debata samo o tem kako je vse skupaj brez veze zaradi monopola rdecih in posledicno meni ne prav vsec primerjave z MotoGP in zanimivostjo tamkajsnjih dirk.
Lahko bi recimo kaksno rekli o opazno boljsih Mclarnih danes kot pa so ponavadi in pa naprimer kot je ze nas Mirsad dejal ... da je Satu spet explodiral motor ... ampak ne ... mi raje o tem kako je vse skupaj bedno in se gremo to kako bo kdo bolje koga tukaj spljuval in osmešil.
Upam da bo debata v prihodnje zanimivejša.
lp,
Tilen

ampak od kar pomnim, nikoli se niso dirke odločale samo glede na taktiko...vedno so bila prehitevanja in borbe tudi na stezi...in tega manjka v sodobni F1!
Kdaj sem pa jaz rekel da si tega ne zelim? Ce meni osebno ne pase primerjava z motoGP to se ne pomeni da se ne strinjam s tabo kar si hotel povedat.
Meni se zdi da prevec kritizirate tiste ki se veselijo zmag rdecih pa cetudi je ciklus zaradi njih manj zanimiv. Jaz se veselim ker je zmagal tisti za koga navijam ne glede na to ali je dirka bila zanimiva ali ne, nikoli pa nisem rekel da si zelim samo taksnih dirk. Naj bo napeto, naj se prehitevajo, naj zmaga Ferrari na koncu (toliko z moje strani).

Prevec se zaletavate v to "nezanimivst" dirk...
Lahko bi npr kaksno rekli glede tega kaj je Mirko povedal da bi naj Ferrari posprejal gume pred dirko in kvalifikacijami da bi imele v tistih 2 krogih bolj specialen oprijem, samo se mi zdi brez veze kr ste tisti ki niste za Ferrari ste tako prepricani(vsaj po mojem mnenju in glede na izkusnje na forumu)) v to da goljufajo da je taksne teme sploh brez veze odpirat kr potem pride do brisanja postov in zaklepanja tem. Vsak bo itak zagovarjal svojo stran - logicno, samo skoda se mi zdi kr glede na razplete zadnjih dirk tece debata samo o tem kako je vse skupaj brez veze zaradi monopola rdecih in posledicno meni ne prav vsec primerjave z MotoGP in zanimivostjo tamkajsnjih dirk.
Lahko bi recimo kaksno rekli o opazno boljsih Mclarnih danes kot pa so ponavadi in pa naprimer kot je ze nas Mirsad dejal ... da je Satu spet explodiral motor ... ampak ne ... mi raje o tem kako je vse skupaj bedno in se gremo to kako bo kdo bolje koga tukaj spljuval in osmešil.
Upam da bo debata v prihodnje zanimivejša.
lp,
Tilen

TribesMan ::
LOL McLaren ni crknil... :D Sam so pa hecni.... Kimi je bil petkrat v boksih... Kar je pa še bolj žalostno je pa to da je bil kljub temu bolje uvrščen od Coultharda... In pol se David pritožuje da mu nezanesljivi McLaren otežuje pridobitev sedeža za naslednje leto... Pa kaj še...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

cekr ::
No pa je prišel Barrichello do drugega mesta. Pa še Coulthard do nekej pik.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

TribesMan ::
Luksuz.... Williams in Toyota diskvalificirana zaradi uporabe neregularnih hladilnih kanalov za bremeze... povezava do novice...
In še največ je od tega profitiral Mclaren... Kimi 2 mesti David pa 3 mesta... Zgleda da se sreča smeje srebrnim :D
LP
TribesMan
In še največ je od tega profitiral Mclaren... Kimi 2 mesti David pa 3 mesta... Zgleda da se sreča smeje srebrnim :D
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Dr_M ::
svasta....
sam mclaren je pa lepo napredoval...kr do cilja sta prsla...oba
ne mores verjet.
sam mclaren je pa lepo napredoval...kr do cilja sta prsla...oba

ne mores verjet.
The reason why most of society hates conservatives and

frenk ::
Ni boljše od dvojne zame ferrarija
...se mi pa zdi da barichello vsen ni mogu prehitet michaela, ker je mel premal zaleta in ga je začel prehitevat šele na konc ravnine
je bla pa dons zlo zanimiva formula...pa folk nehajte jokat da je nezanimiv, ker ste samo fovš ferrariju

je bla pa dons zlo zanimiva formula...pa folk nehajte jokat da je nezanimiv, ker ste samo fovš ferrariju

glinik ::
Jaz sem 100% Ferrari fan. Ampak kaj jim dela Šumi... to pa je že brezveze. Dirke danes po dolgem času nisem gledal, samo mi vseeno ni jasno, pa kaj so ostali taki bureki, ali je res Ferrari tako hudo spreten? Takšen zmagovalni niz je res nekaj posebnega, če ne nekaj "čarovnega". Kaj se dogaja z drugimi moštvi?
Lp
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...

F2004 je spet en odličen avto v kompletu z MS + JT & RB pa je to nepremagliva trojica ze 6 let in kot kaze bo tako tudi letos. Drugim mostvom se pa nic kaj dobrega ne pise tudi v naprej ce nebojo nekaj res revolucionarnega odkrili bo Ferrari se naprej žel uspehe. Imajo nek zmagovalen "model" avtomobila ki ga samo še pilijo in pilijo kot je ze nekaj postov nazaj napisal TribesMan ce se ne motim.
Kdaj ?
V oči je bodel le zelo dolg postanek Renaultovega dirkača Fernanda Alonsa, ki je trajal več kot 17 sekund. Po nekaterih informacijah naj bi zatajila naprava za dolivanje goriva, po drugih naj bi šlo za igro Briatoreja, s čimer bi lahko v finišu dirke prehitel Michaela Schumacherja in prišel do zmage.
LOL! :)
Kdaj ?
V oči je bodel le zelo dolg postanek Renaultovega dirkača Fernanda Alonsa, ki je trajal več kot 17 sekund. Po nekaterih informacijah naj bi zatajila naprava za dolivanje goriva, po drugih naj bi šlo za igro Briatoreja, s čimer bi lahko v finišu dirke prehitel Michaela Schumacherja in prišel do zmage.
LOL! :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

Samo to pa je kretenizem novinarjev (oz. tako 'priznanega' Engelberta Osojnika), da si upa kaj takega sploh napisati...lepo se je videlo, da so imeli pri postanku Alonsa probleme z cevjo za dolivanje goriva...ne pa taktika Briatoreja
Samo to pa je kretenizem novinarjev (oz. tako 'priznanega' Engelberta Osojnika), da si upa kaj takega sploh napisati...lepo se je videlo, da so imeli pri postanku Alonsa probleme z cevjo za dolivanje goriva...ne pa taktika Briatoreja

Zaj sem komaj prebral da sta bila diskvalificirana
TO pomeni torej dvojna zmaga Ferrarija!

TO pomeni torej dvojna zmaga Ferrarija!

xenon74 ::
Ja včeraj je bil res lep dan
Najprej the doctor Rossifumi utiša 100.000 Kataloncev. Za namenček 3 Yamahe med prvimi petimi pokopljejo Hondo na zelo hitrem dirkališču.
Hrvati samo remizirajo.
Šumi spet odpelje svojo dirko.
Na večer pa Zidane ob koncu tekme v dveh minutah pokoplje Angleže.
Škoda edino za Ralfa, ki je odpeljal super dirko.
X74

Najprej the doctor Rossifumi utiša 100.000 Kataloncev. Za namenček 3 Yamahe med prvimi petimi pokopljejo Hondo na zelo hitrem dirkališču.
Hrvati samo remizirajo.
Šumi spet odpelje svojo dirko.
Na večer pa Zidane ob koncu tekme v dveh minutah pokoplje Angleže.
Škoda edino za Ralfa, ki je odpeljal super dirko.
X74
http://setiweb.ssl.berkeley.edu/team_display.php?teamid=30319

ja ste vidli kva je Zizou delu!...no pa bom nehal o fuzbalu da me ne bo kdo napadel kajti to je tema kjer je govora o formuli ena.
samo FIA je pa res že bedna:zaradi enih posranih hladilnih kanalov ki so splejani drugače kot ponavadi kar lepo diskvalificirajo obe moštvi....kaj mislijo da bodo povečal gledanost če bodo tako presneto pikolovski!
..
in naslednji teden VN ZDA,gledalcev itak ne bo ker hamburgerjedce(američane koga pa druzga) formula prav malo zanima,oziroma imajo svojo verzijo ki je mimogrede veliko bolj napeta,
rezultati so že znani,torej si lahko rdeči kar lepo že napišejo točke....
zakaj zaboga se ta karavana sploh še seli sem pa tja?zaradi medijev?

samo FIA je pa res že bedna:zaradi enih posranih hladilnih kanalov ki so splejani drugače kot ponavadi kar lepo diskvalificirajo obe moštvi....kaj mislijo da bodo povečal gledanost če bodo tako presneto pikolovski!

in naslednji teden VN ZDA,gledalcev itak ne bo ker hamburgerjedce(američane koga pa druzga) formula prav malo zanima,oziroma imajo svojo verzijo ki je mimogrede veliko bolj napeta,
rezultati so že znani,torej si lahko rdeči kar lepo že napišejo točke....
zakaj zaboga se ta karavana sploh še seli sem pa tja?zaradi medijev?

Cr00k ::
ripmork: nevem, kako ti razmislas... ampak kokr berem cist mim...
Tole dirkalisce v Kanadi je eno najbolj zahtevnih za bremze...
...in poglej zacuda so mogl ravno na tem dirkaliscu dat pri BMW, Toyoti drugacne hladilne odprtine za bremze...
...pol se pa neki zgovarjajo pr williamsu, da ni blo nobenih izboljšanj zarad tega...myass
Torej pravila so pravila za vse... tko da dam FII prav tokrat... ceprav sem skos skregan z njimi :)
Tole dirkalisce v Kanadi je eno najbolj zahtevnih za bremze...
...in poglej zacuda so mogl ravno na tem dirkaliscu dat pri BMW, Toyoti drugacne hladilne odprtine za bremze...
...pol se pa neki zgovarjajo pr williamsu, da ni blo nobenih izboljšanj zarad tega...myass
Torej pravila so pravila za vse... tko da dam FII prav tokrat... ceprav sem skos skregan z njimi :)

Jaz ne vem zakaj bi neko mostvo slo v neko rizicno varianto brez da bi imelo od tega profit
Me pa tudi zanima, kaj meni zdaj JimiBtn glede na razplet dirke. Pomoje kr podpira Williams
Mogoce se pa motim

Me pa tudi zanima, kaj meni zdaj JimiBtn glede na razplet dirke. Pomoje kr podpira Williams

Mogoce se pa motim

Microsoft ::
Mah, jst se bol iz aktivnega gledalca selim v pasivnega, potem cez cas bom pa to poskusil cisto opustiti...
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

markec_ ::
Po sedmi letosnji zmagi Michaela Schumacherja s Ferrarijem se vsem ljubiteljem postavlja le se eno vprašanje, kdaj bo Nemec postal svetovni prvak. Konkurenca lahko upa le na kaksno posamično zmago
Upraviceno se lahko bojimo, da bo svoj zmagoviti pohod na 7. naslov svetovnega prvaka nadaljeval tudi naslednji teden v ameriškem Indianapolisu. Konkurenci je namrec ostalo le toliko casa, da prestavi svoje dirkalnike na slovito dirkalisce in spet zacne dirkati …
ja pa se res je nimajo konkurence ne lani ne letos ne prihodnje leto
Upraviceno se lahko bojimo, da bo svoj zmagoviti pohod na 7. naslov svetovnega prvaka nadaljeval tudi naslednji teden v ameriškem Indianapolisu. Konkurenci je namrec ostalo le toliko casa, da prestavi svoje dirkalnike na slovito dirkalisce in spet zacne dirkati …

ja pa se res je nimajo konkurence ne lani ne letos ne prihodnje leto

Mah, jst se bol iz aktivnega gledalca selim v pasivnega, potem cez cas bom pa to poskusil cisto opustiti...
Mozno da bo Montoya po odhodu MS kaj visje kot je zdaj tak da teh cca 5 let se pocakaj
Mozno da bo Montoya po odhodu MS kaj visje kot je zdaj tak da teh cca 5 let se pocakaj

markec_ ::
Branilec naslova je namreč še zadnjim dvomljivcem dokazal, da letos nima prave konkurence in da je nov naslov svetovnega prvaka le še vprašanje časa. Pri tem ne gre oporekati dirkaškim sposobnostim 35-letnega Kerpenčana. Tokrat se je zanj izšlo pravljično. Zmagal je 7. letošnjo dirko, 7. v Montrealu. Vnovični kanadski uspeh je pomenil, da je postal prvi dirkač v zgodovini, ki je sedmič slavil na istem dirkališču. Sanje so bile dopolnjene z njegovo 77. zmago v karieri formule 1. Okolje je bilo naravnost fantastično - montrealska otoška idila, na kateri že dolga leta večina ljubiteljev hitrosti prisega na Ferrari, zato ni bilo nič čudnega, da so bile vse tribune obarvane v rdeče.

flashroyal ::
Bump...Indy...2nd free
1. 2 BARRICHELLO Ferrari B 1'10"365 214.470 Km/h 24
2. 35 DAVIDSON BAR Honda M 1'10"967 + 0'00"602 42
3. 3 MONTOYA Williams BMW M 1'10"982 + 0'00"617 29
4. 1 M.SCHUMACHER Ferrari B 1'11"036 + 0'00"671 28
5. 9 BUTTON BAR Honda M 1'11"230 + 0'00"865 19
6. 4 R.SCHUMACHER Williams BMW M 1'11"530 + 0'01"165 30
7. 16 DA MATTA Toyota M 1'11"893 + 0'01"528 35
8. 17 PANIS Toyota M 1'11"994 + 0'01"629 30
9. 38 ZONTA Toyota M 1'12"019 + 0'01"654 42
10. 6 RAIKKONEN McLaren Mercedes M 1'12"197 + 0'01"832 20
11. 14 WEBBER Jaguar Cosworth M 1'12"438 + 0'02"073 33
12. 7 TRULLI Renault M 1'12"441 + 0'02"076 28
13. 11 FISICHELLA Sauber Petronas B 1'12"537 + 0'02"172 27
14. 10 SATO BAR Honda M 1'12"601 + 0'02"236 3
15. 37 WIRDHEIM Jaguar Cosworth M 1'12"761 + 0'02"396 30
16. 15 KLIEN Jaguar Cosworth M 1'12"950 + 0'02"585 31
17. 12 MASSA Sauber Petronas B 1'13"196 + 0'02"831 32
18. 21 BAUMGARTNER Minardi Cosworth B 1'13"384 + 0'03"019 18
19. 39 GLOCK Jordan Ford B 1'13"446 + 0'03"081 33
20. 8 ALONSO Renault M 1'13"732 + 0'03"367 3
21. 18 HEIDFELD Jordan Ford B 1'13"961 + 0'03"596 18
22. 19 PANTANO Jordan Ford B 1'14"407 + 0'04"042 20
23. 40 LEINDERS Minardi Cosworth B 1'14"409 + 0'04"044 21
24. 20 BRUNI Minardi Cosworth B 1'14"428 + 0'04"063 17
1. 2 BARRICHELLO Ferrari B 1'10"365 214.470 Km/h 24
2. 35 DAVIDSON BAR Honda M 1'10"967 + 0'00"602 42
3. 3 MONTOYA Williams BMW M 1'10"982 + 0'00"617 29
4. 1 M.SCHUMACHER Ferrari B 1'11"036 + 0'00"671 28
5. 9 BUTTON BAR Honda M 1'11"230 + 0'00"865 19
6. 4 R.SCHUMACHER Williams BMW M 1'11"530 + 0'01"165 30
7. 16 DA MATTA Toyota M 1'11"893 + 0'01"528 35
8. 17 PANIS Toyota M 1'11"994 + 0'01"629 30
9. 38 ZONTA Toyota M 1'12"019 + 0'01"654 42
10. 6 RAIKKONEN McLaren Mercedes M 1'12"197 + 0'01"832 20
11. 14 WEBBER Jaguar Cosworth M 1'12"438 + 0'02"073 33
12. 7 TRULLI Renault M 1'12"441 + 0'02"076 28
13. 11 FISICHELLA Sauber Petronas B 1'12"537 + 0'02"172 27
14. 10 SATO BAR Honda M 1'12"601 + 0'02"236 3
15. 37 WIRDHEIM Jaguar Cosworth M 1'12"761 + 0'02"396 30
16. 15 KLIEN Jaguar Cosworth M 1'12"950 + 0'02"585 31
17. 12 MASSA Sauber Petronas B 1'13"196 + 0'02"831 32
18. 21 BAUMGARTNER Minardi Cosworth B 1'13"384 + 0'03"019 18
19. 39 GLOCK Jordan Ford B 1'13"446 + 0'03"081 33
20. 8 ALONSO Renault M 1'13"732 + 0'03"367 3
21. 18 HEIDFELD Jordan Ford B 1'13"961 + 0'03"596 18
22. 19 PANTANO Jordan Ford B 1'14"407 + 0'04"042 20
23. 40 LEINDERS Minardi Cosworth B 1'14"409 + 0'04"044 21
24. 20 BRUNI Minardi Cosworth B 1'14"428 + 0'04"063 17

dëych ::
1 R. Barrichello Ferrari 1:10.223 
2 M. Schumacher Ferrari 1:10.400
3 T. Sato BAR 1:10.601
4 J. Button BAR 1:10.820
5 JP. Montoya Williams 1:11.062
6 R. Schumacher Williams 1:11.106
7 K. Räikkönen McLaren 1:11.137
8 O. Panis Toyota 1:11.167
9 F. Alonso Renault 1:11.185
10 M. Webber Jaguar 1:11.286
11 C. Da Matta Toyota 1:11.691
12 D. Coulthard McLaren 1:12.026
13 C. Klien Jaguar 1:12.170
14 G. Fisichella Sauber 1:12.470
15 F. Massa Sauber 1:12.721
16 N. Heidfeld Jordan 1:13.147
17 G. Pantano Jordan 1:13.375
18 G. Bruni Minardi 1:14.010
19 Z. Baumgartner Minardi 1:14.812
20 J. Trulli Renault 0.000

2 M. Schumacher Ferrari 1:10.400

3 T. Sato BAR 1:10.601
4 J. Button BAR 1:10.820
5 JP. Montoya Williams 1:11.062
6 R. Schumacher Williams 1:11.106
7 K. Räikkönen McLaren 1:11.137

8 O. Panis Toyota 1:11.167
9 F. Alonso Renault 1:11.185
10 M. Webber Jaguar 1:11.286
11 C. Da Matta Toyota 1:11.691
12 D. Coulthard McLaren 1:12.026
13 C. Klien Jaguar 1:12.170
14 G. Fisichella Sauber 1:12.470
15 F. Massa Sauber 1:12.721
16 N. Heidfeld Jordan 1:13.147
17 G. Pantano Jordan 1:13.375
18 G. Bruni Minardi 1:14.010
19 Z. Baumgartner Minardi 1:14.812
20 J. Trulli Renault 0.000

DjTonic ::
Heatsink kaj točno ti ni jasno? Moram povedati, da mi je danes bilo kar malo všeč, da je Barichello dosegel Pole Position, me zanima jutrišnja dirka.

frenk ::
končno je tud barichello na začetku...upam samo da ne bo imel šumi dobrega štarta rubinio pa slabega...zdej je spet čas da rubens zmaga

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | F1 - pred sezono 2006Oddelek: Loža | 2971 (2726) | Daedalus |
» | F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 4 … 49 50 51 52 )Oddelek: Loža | 87158 (46073) | Alexius Heristalski |
⊘ | F1 - pred sezono 2005 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 33785 (25334) | OwcA |
» | F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 41880 (26541) | balocom |
» | F1 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 10676 (9404) | Nemelk |