Forum » Loža » F1 2004
F1 2004

ripmork ::

Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()

cryptozaver ::
Ziher se mu pretaka mal adrenalina po krvi in bi rad tudi zmagoval samo interes ferrarrija je drugacen... Spomnimo se samo kislih fac ko je bolj ali manj ocitno boljso pozicijo prepustil kolegu. Kot mostvo rdeci funkcionirajo vec kot odlicno. Sledijo samo enemu cilju in to je zmaga.
Drugo je zanimivost dirk (ki je vse bolj u k....). Jaz recimo treninga sploh ne spremlam vec ker je skrajno dolgocasen. Prejsnja varianta ni bla najboljsa se je pa vsaj prot koncu nekaj dogajalo.
Kaksnih posebnih presenecenj danes ne bo. Vsekakor pa bo na koncu M pred B
Drugo je zanimivost dirk (ki je vse bolj u k....). Jaz recimo treninga sploh ne spremlam vec ker je skrajno dolgocasen. Prejsnja varianta ni bla najboljsa se je pa vsaj prot koncu nekaj dogajalo.
Kaksnih posebnih presenecenj danes ne bo. Vsekakor pa bo na koncu M pred B

Microsoft ::
Se ena glupost Mirana uceraj.
Glredam na RTL, ko se pelje Trulli. OK, komentatorja ze takrat, ko je bil v zadnji tretini ogrevalnega kroga govorita, da bi naj kar nazaj zaplejal v boks, da se nekaj dogaja,... Potem se zacne krog, in se je dobro vidlo in slisalo, da ma tezave z menjalnikom. Nekaj cajta je bla kamera tako, da se je vidl v kokpit, on cel cas neki po metulcku maha, potem pa se se slis, ko se pelje z par tisoc ubrati,... Komentator na RTL pac rece, da je mozno, da so mu spodnje prestav odpovedale zato vozi v visjih in z manj obrata, ker je bil takrat ravno v nekem ovinku..., kar se kasnej potrdi kot pravilna domneva.
Potem je Trulli bil ze tik pred vhodom za v boks in si recem, da vidim, kaj Miran sedajle govori. In kja rece Miran?! "Nevem zakaj se Truli tako pocasi pelje..."!!!
Mislim ej, on mora bit gluh in slep!
by Miha
Glredam na RTL, ko se pelje Trulli. OK, komentatorja ze takrat, ko je bil v zadnji tretini ogrevalnega kroga govorita, da bi naj kar nazaj zaplejal v boks, da se nekaj dogaja,... Potem se zacne krog, in se je dobro vidlo in slisalo, da ma tezave z menjalnikom. Nekaj cajta je bla kamera tako, da se je vidl v kokpit, on cel cas neki po metulcku maha, potem pa se se slis, ko se pelje z par tisoc ubrati,... Komentator na RTL pac rece, da je mozno, da so mu spodnje prestav odpovedale zato vozi v visjih in z manj obrata, ker je bil takrat ravno v nekem ovinku..., kar se kasnej potrdi kot pravilna domneva.
Potem je Trulli bil ze tik pred vhodom za v boks in si recem, da vidim, kaj Miran sedajle govori. In kja rece Miran?! "Nevem zakaj se Truli tako pocasi pelje..."!!!
Mislim ej, on mora bit gluh in slep!
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Tilen ::
danes ce Ferrarijema uspe start in bota po prvem ovinku 1. in 2. bo dirka itak ze odlocena edino kake tehnise probleme ce bi meli ...v kar pa dvomim glede na zanesljivost Ferrarija v zadnjih letih. Zanimivo bi lahko blo na zacetku edino ce bi MS kaj napadal RB v kar pa dvomim glede na to da je MS-jeva taktika vedno oz skoraj vedno taksna da ima vec goriva kot RB in bi posledicno lahko sel kasneje v box in tam spet ugnal RB. Lahko pa da Rb potegne na startu in danes koncno zmaga, kdo ve ;) . Pri Ferrariju striktno zagotavljajo tekmovalnost med dirkacema in da lahko vsak vse... vendar le do te meje da ne pride do odstopa (logicno).
Ali pa se kaksna druga varianta... recim oda se satona startu prebije pred MS in ga zadrzuje medtem pa RB nabira prednost. V tem primeru mu zmaga ne uide
lp,
Tilen
Ali pa se kaksna druga varianta... recim oda se satona startu prebije pred MS in ga zadrzuje medtem pa RB nabira prednost. V tem primeru mu zmaga ne uide

lp,
Tilen
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Opala, sm se zmotu. Ob 19:00 je.
by Miha
by Miha

prav zanimivo bi bilo gledat fight med obema Ferrarijevcema.Glede taktike pa mi ni jasno zakaj se večina odloča za postanek več,ker s tem več izgubijo kot pridobijo.
recimo da imaš lažji dirkalnik pa da furaš na polno si recimo sekundo ali malo manj hitrejši na krog,recimo da tako voziš dvajset krogov in si nabereš 15.sekund prednosti,potem pa moraš iti v bokse in tam izgubiš 30.s....torej bi s postankom manj bil malce počasnejši,vendar pa bi si še vedno lahko prišparal 15,sekund prednosti ki bi jih izgubil ob dodatnem postanku-seveda pa je to teorija
....vsaj po mojem mnenju se postanek manj bolj splača.
recimo da imaš lažji dirkalnik pa da furaš na polno si recimo sekundo ali malo manj hitrejši na krog,recimo da tako voziš dvajset krogov in si nabereš 15.sekund prednosti,potem pa moraš iti v bokse in tam izgubiš 30.s....torej bi s postankom manj bil malce počasnejši,vendar pa bi si še vedno lahko prišparal 15,sekund prednosti ki bi jih izgubil ob dodatnem postanku-seveda pa je to teorija

Jst upam, da ne bo zdele sterla vzgala in TV pokvaral, ker neki grmi. (Celje)
by Miha
by Miha

Tilen ::
lolololo @ Rubens :)
lol je reko kr nepokretnega ! Mirsad je ze kr zdravnik
lol je reko kr nepokretnega ! Mirsad je ze kr zdravnik
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

Azrael ::
Alonso jo je že skupil na črepinjah...
Ralf izgleda tudi, grdo, no MIrko pravi pravi čas za reklame...
Ralf izgleda tudi, grdo, no MIrko pravi pravi čas za reklame...

Dr_M ::
sicer zanimiva dirka, ampak useen mal skoda alonsota, me pa zanima kaj je z ralfom...upam, da nic hujsega.

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

zile ::
Če sam ne more iz dirkalnika, se ne obeta nč dobrega.
A je njemu tud gumo razneslo ? Ker če mu jo je, je something "fishy" z Michelinkam.
A je njemu tud gumo razneslo ? Ker če mu jo je, je something "fishy" z Michelinkam.

mare_ ::
Ralf si je sigurno mislil: "Vi ste me s tistim hlajenjem zaj***l, jst vam bom pa avto razbu!"
Drgač pa kolkr poslušam na rtl-u, z njim ni nič hujšega...

Drgač pa kolkr poslušam na rtl-u, z njim ni nič hujšega...

Ralf je skupil težji pretres možganov:zaradi tega tudi ni imel dosti moči da bi sam zlezel iz dirkalnika-sicer pa nič zlomljenega-torej le vso srečo mu lahko želimo in čimprejšnje okrevanje.
Sato pa je eksploziven......samo škoda da nimajo taktike.
Torej spet vse lepo po starem....
Sato pa je eksploziven......samo škoda da nimajo taktike.
Torej spet vse lepo po starem....

njok ::
Danes prvic gledam dirko na PopTV, pa sem opazil, da nic ne povejo. Koliko traja vožnja skozi bokse in koliko goriva porabijo na krog?

TribesMan ::
Huda dirka... škoda sam k se polovico časa varnostni avto vozi...
No eniwej po nesreči Ralfa je vseskupaj zgledalo zelo zanimivo, saj je Raikonen uspel v boksih prehiteti Barichella in je že kazalo da mogoče pa bo kaj z njim... pol pa se varnostni avto odmakne in Kimi zapelje 10 krogov kasneje spet v bokse... pa čez 3 kroge spet... pa pol se je že skoraj ustavil ob progi... no zdej pa spet dirja naprej in vse kaže da bo pihnil Coultharda ki vozi na 8. mestu ... mislim nevem kaj spet počnejo ti angleški pocarji... pa že tako lepo je kazalo...
LP
TribesMan
No eniwej po nesreči Ralfa je vseskupaj zgledalo zelo zanimivo, saj je Raikonen uspel v boksih prehiteti Barichella in je že kazalo da mogoče pa bo kaj z njim... pol pa se varnostni avto odmakne in Kimi zapelje 10 krogov kasneje spet v bokse... pa čez 3 kroge spet... pa pol se je že skoraj ustavil ob progi... no zdej pa spet dirja naprej in vse kaže da bo pihnil Coultharda ki vozi na 8. mestu ... mislim nevem kaj spet počnejo ti angleški pocarji... pa že tako lepo je kazalo...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

BigWhale ::
Alisic je pozabil povedati, da so montoyi prisodili crno zastavo zaradi tega ker je zapustil svoj avto na stezi in sel po rezervni avto...
... aja, pa tudi crno zastavo je spregledal...
No comment...
Skoda za Rubensa... Bomo videli, kako se bo koncalo... :) Se teh 11 krogov..
... aja, pa tudi crno zastavo je spregledal...
No comment...
Skoda za Rubensa... Bomo videli, kako se bo koncalo... :) Se teh 11 krogov..

@ljash ::
pr ns je tud tok sekal, da clo štroma ni blo, tko da nism vidu prvih 23 krogou. Kašna nesreča je bla sploh?
tole za črno zastavo tud zamerm mirkotu ja....
tole za črno zastavo tud zamerm mirkotu ja....

Tattoo- ::
Ma tale Alešič pa je en kreten...sploh ne opazi, kaj se dogaja na dirkališču...namest da bi povedal, da je Montoya dobil črno zastavo raje nabija z zgodovino dirkališča 
FORZA MINARDI!!!!

FORZA MINARDI!!!!

Racing is in my blood - Ayrton Senna

dëych ::
baje je ralf prletu ritensko v zid pri 300km/h in pri tem je imel lahko pojemek tudi do 100G..
.tko so baje komentarji na nemški TV rekl. Sicer sem to slišal po radiu. Kolk je to res ne vem. Tudi nism videl nesreče, ker je grmelo.

Daedalus ::
Počena zadnja guma (verjetno, ni uradno...Michelin - ccc), pol ga je pa na izhodu na ciljno ravnino zavrtelo in rikverc v steno. Hitrost nekje okoli 250 - 270 km/h v trenutku nesreče. Iz dirkalnika se ni mogel sam spraviti - pretres možganov. Ampak baje je drugače ok.
Takuma je pa vozil noro dirko, svaka čast. Samo pri BAR-u jim manjka še kaka lekcija iz taktike...
Pa moram čestitati Minardiju - njihova prva točka letos
heatsink - pojemek 100G bi ga na mestu ubil oz. iz njega naredil mleto meso. Če se ne motim, je zgornja meja preživetja za človeka brez anti-g obleke 10/11G...
Takuma je pa vozil noro dirko, svaka čast. Samo pri BAR-u jim manjka še kaka lekcija iz taktike...
Pa moram čestitati Minardiju - njihova prva točka letos

heatsink - pojemek 100G bi ga na mestu ubil oz. iz njega naredil mleto meso. Če se ne motim, je zgornja meja preživetja za človeka brez anti-g obleke 10/11G...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()

Wrong...človek lahko za zelo kratek čas (nekaj milisekund) prenese pojemke okoli 100G - in pri takem trku, kot ga je izkusil danes Ralf je to kar realno. Za dolgotrajne obremenitve pa je res max. 10-12 G in še to z anti-G obleko in ob pravilnem dihanju.
Na RTL je tudi kazalo, da je Ralf sicer takoj sam hotel izstopiti iz dirkalnika, vendar mu je varnostnik svetoval, naj raje počaka da ga zdravniki počasi spravijo iz dirkalnika.
Wrong...človek lahko za zelo kratek čas (nekaj milisekund) prenese pojemke okoli 100G - in pri takem trku, kot ga je izkusil danes Ralf je to kar realno. Za dolgotrajne obremenitve pa je res max. 10-12 G in še to z anti-G obleko in ob pravilnem dihanju.
Na RTL je tudi kazalo, da je Ralf sicer takoj sam hotel izstopiti iz dirkalnika, vendar mu je varnostnik svetoval, naj raje počaka da ga zdravniki počasi spravijo iz dirkalnika.

dëych ::
Daedalus - jap, zgleda da se je on na radiu zmotu, ko je prevajal oz. nemški komentatorji so malce pretiraval.

TribesMan ::
Il komentatore ga serje na celi črti... čakam dan ko bo zaspal med tem ko bo štart in bo čez 3 kroge opazil da so luči že ugasnile...
Definitivno se pa človek veliko nauči med gledanjem F1... zveš vse od plače Tigra Woodsa do tega kako mokra je trava na golf ignriščih v Indianapolisu... zelo poučno... aja pa Nascar, US Open, in vse ostalo razen tistega kar bi moral opaziti ne opazi...
Najbolj posrečena mi je bila tista ko kaže razbit dirkalnik od Ralfa in komentator prijavi "sprednji del dirkalnika je nepoškodovan" ... vendar je še tako neuko oko lahko opazilo da mo manjka CELO sprednje krilo ki je ležalo 20m stran od dirkalinka... Slava mu. Ja pa črna zastava... 4 krat se je na zaslonu izpisalo "Montoya Black Flag" on pa Montoyino vožnjo v bokse komentira kot odstop... najbrž zaradi tehnike :D LOL
Sicer pa dirka kot smojo pričakovali... Tistega Barichellovega spanja po umiku varnostnega avtomobila pa sploh ne bom komentiral... pussy. In seveda dominantna dirka...
Renault in BAR po pričakovanjih... vendar še vedno mi ni jasen start Alonsa... iz 9. na 3. mesto... čist popizdu... Sato za spremembo samo eno povzročanje nesreč na dirki... človek se izboljšuje...
Toyota tudi presenetljivo visoka uvrstitev Panisa na 5. mesto... škoda ker je imel Da Mata toliko težav... mogoče bi še on kej zmolzel iz tega...
Slava Minardiju... Paul Stodart bo spet 14 dni ves nasmejan...
Prekleti majmuni od McLarna... ne znajo ene dirke zvozit brez pičkarij... Raikkonen se je sam čez bokse vozil... Coulthard je bil pa spet bolj na dopustu kot pa na dirki... Mislim da ga je Kimi uspel 2 krat prehiteti med dirko ... Pol se pa pritožuje zakaj ga nobeden noče v ekipo za drugo leto...
Škoda Williamsa in Jaguarja ampak kaj čmo life sucks... Jordan pa sploh nevem če je štartal... jest jih tud opazil nisem ;)
LP
TribesMan
Definitivno se pa človek veliko nauči med gledanjem F1... zveš vse od plače Tigra Woodsa do tega kako mokra je trava na golf ignriščih v Indianapolisu... zelo poučno... aja pa Nascar, US Open, in vse ostalo razen tistega kar bi moral opaziti ne opazi...
Najbolj posrečena mi je bila tista ko kaže razbit dirkalnik od Ralfa in komentator prijavi "sprednji del dirkalnika je nepoškodovan" ... vendar je še tako neuko oko lahko opazilo da mo manjka CELO sprednje krilo ki je ležalo 20m stran od dirkalinka... Slava mu. Ja pa črna zastava... 4 krat se je na zaslonu izpisalo "Montoya Black Flag" on pa Montoyino vožnjo v bokse komentira kot odstop... najbrž zaradi tehnike :D LOL
Sicer pa dirka kot smojo pričakovali... Tistega Barichellovega spanja po umiku varnostnega avtomobila pa sploh ne bom komentiral... pussy. In seveda dominantna dirka...
Renault in BAR po pričakovanjih... vendar še vedno mi ni jasen start Alonsa... iz 9. na 3. mesto... čist popizdu... Sato za spremembo samo eno povzročanje nesreč na dirki... človek se izboljšuje...
Toyota tudi presenetljivo visoka uvrstitev Panisa na 5. mesto... škoda ker je imel Da Mata toliko težav... mogoče bi še on kej zmolzel iz tega...
Slava Minardiju... Paul Stodart bo spet 14 dni ves nasmejan...
Prekleti majmuni od McLarna... ne znajo ene dirke zvozit brez pičkarij... Raikkonen se je sam čez bokse vozil... Coulthard je bil pa spet bolj na dopustu kot pa na dirki... Mislim da ga je Kimi uspel 2 krat prehiteti med dirko ... Pol se pa pritožuje zakaj ga nobeden noče v ekipo za drugo leto...
Škoda Williamsa in Jaguarja ampak kaj čmo life sucks... Jordan pa sploh nevem če je štartal... jest jih tud opazil nisem ;)
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Tatoo - link, prosim... Ker tole se mi zdi pa malo prehudo, par milisekund gor ali dol. Tako, da se prepričam, nič osebnega...
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

@Dedalus:
Pred časom sem gledal na Discovery-u o reševalnih ekipah v CART seriji in je bilo rečeno, da lahko človek za tako kratek čas preživi tako hude pojemke...
Bom pa tudi na googlu našel kakšne podatke
Pred časom sem gledal na Discovery-u o reševalnih ekipah v CART seriji in je bilo rečeno, da lahko človek za tako kratek čas preživi tako hude pojemke...
Bom pa tudi na googlu našel kakšne podatke

100G....res je tale pretirana številka,kot da bi reku da lahko človeško telo preživi dva milijona voltov-ampak samo za nekaj milisekund
.....hehe Jordan:ja tako je če starega skupuha Eddia tepe po glavi....sam ima baje bajne zaslužke,sponzorje ožema do zadnjega(ne vem zakaj zaboga si jih sploh še kdo upa sponzorirat),ekipa pa strada....pa tako obetavno moštvo je bilo to še nekaj let nazaj..cccc

BigWhale ::
Daedalus, clovek, ki je testiral, projektiral in gradil Ejection Seats za v avione je bil precejkrat izpostavljen pospeskom/pojemkom do 60G. Pri svojem, se mi zdi zadnjem poizkusu je prezivel 80G, ki je trajal malo vec kot nekaj milisekund.
Sicer je bil precej zdelan ampak, je prezivel...
:)
Sicer je bil precej zdelan ampak, je prezivel...
:)

Tole sem našel... Piše, da so ljudje brez posledic preživeli 50G v sedečem položaju obrnjeni nazaj - se pravi (če prav razumem) ritensko. Pol bi znalo to delno držati, čeprav 100G se mi zdi vseeno hudo veliko... V glavnem, upam da boš našo kak boljši link kot jaz
Ker tole me res zanima...

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Tole sem jaz našel:
...on the 120-foot "daisy track" at Holloman, Captain Eli L. Beeding, seated upright and facing backward, experienced the highest deceleration peak yet recorded on a human being - 83 g for .04 of a second, with 3,826 g per second as the calculated rate of onset. Afterward Beeding, recovering from shock and various minor injuries, judged that 83 g represented about the limit of human tolerance for deceleration...
Šimpanec pa zdrži še mnogo več...čeprav imam občutek, da če se ne bi bali za preizkušenčevo življenje, da bi človek zdržal tudi več kot 83 G-jev
...In February 1957 a chimpanzee rocketed down the track, now 5,000 feet long, braked to a stop, and survived a load of some 247 g for a millisecond, with a rate of onset of 16,000 g per second...
Še Link:
G-Forces
...on the 120-foot "daisy track" at Holloman, Captain Eli L. Beeding, seated upright and facing backward, experienced the highest deceleration peak yet recorded on a human being - 83 g for .04 of a second, with 3,826 g per second as the calculated rate of onset. Afterward Beeding, recovering from shock and various minor injuries, judged that 83 g represented about the limit of human tolerance for deceleration...
Šimpanec pa zdrži še mnogo več...čeprav imam občutek, da če se ne bi bali za preizkušenčevo življenje, da bi človek zdržal tudi več kot 83 G-jev

...In February 1957 a chimpanzee rocketed down the track, now 5,000 feet long, braked to a stop, and survived a load of some 247 g for a millisecond, with a rate of onset of 16,000 g per second...
Še Link:
G-Forces

PersonaRudis ::
hm. pospešek 100G po mojem doživiš če te nekdo redno boksne v glavo. res pa da je čas traja velikostnega razreda mili oz. nanosekund.

hudo je opisano kaj se dogaja ko se približaš pospeškom 8g...izginejo barve,vidni kot se zmanjša da praktično ne vidiš nič,vse se ukrivlja...potem pa tema

tukaj se gre za pojemek ...
V tem primeru je pospešek/pojemek eno in isto
hudo je opisano kaj se dogaja ko se približaš pospeškom 8g...izginejo barve,vidni kot se zmanjša da praktično ne vidiš nič,vse se ukrivlja...potem pa tema
Doživel na lastni koži (akrobatsko letenje)...vidni kot se vse bolj zmanjšuje in okolica postaja vse bolj temna...kot bi šel v temen predor...končno stanje pa je bil trenuten black out...in ko pospešek pojenja nekaj časa ne zaznavaš okolice...
Vsekakor zanimivo doživetje
V tem primeru je pospešek/pojemek eno in isto

Doživel na lastni koži (akrobatsko letenje)...vidni kot se vse bolj zmanjšuje in okolica postaja vse bolj temna...kot bi šel v temen predor...končno stanje pa je bil trenuten black out...in ko pospešek pojenja nekaj časa ne zaznavaš okolice...

Tero ::
Samo da je šumi zmagal!
Pa upajmo da bo Ralf na naslednji dirki že lahko dirkal.

Pa upajmo da bo Ralf na naslednji dirki že lahko dirkal.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Klik! Za Ralfovo nesrečo je bila kriva predrta Michelinova guma. Upam, da bojo tudi znotraj Michelina malo raziskali zadevo, ker dve sesute gume (Alonso) pri visoki hitrosti lahko kažejo na to, da so si privoščili kako napako v konstrukciji gume. S tem, da je Alonsu šla leva, Ralfu pa desna guma, če se ne motim...
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

S tem, da je Alonsu šla leva, Ralfu pa desna guma, če se ne motim...
Ravno obratno
Ravno obratno

Dr_M ::
men se tut zdi, da je sla alonsu leva guma..
The reason why most of society hates conservatives and

Al0nsu je počila zadja desna guma....ste videli ko je izstopil iz dirkalnika in šel pogledat zadnjo desno gumo....pa tudi na posnetku se vidi kako mu zadnja desna začne opletat,izgubi nadzor in bum v steno.

Just for the record
:
Both Alonso and Schumacher crashed early in proceedings at Indianapolis, the Spaniard being flicked into the retaining wall after his right rear tyre gave way at the end of the main straight
Schumacher lost control of his Williams after a left-rear puncture heading into the final turn, span and hit the concrete wall on the outside of the track backwards at very high speed

Both Alonso and Schumacher crashed early in proceedings at Indianapolis, the Spaniard being flicked into the retaining wall after his right rear tyre gave way at the end of the main straight
Schumacher lost control of his Williams after a left-rear puncture heading into the final turn, span and hit the concrete wall on the outside of the track backwards at very high speed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | F1 - pred sezono 2006Oddelek: Loža | 2971 (2726) | Daedalus |
» | F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 4 … 49 50 51 52 )Oddelek: Loža | 87141 (46056) | Alexius Heristalski |
⊘ | F1 - pred sezono 2005 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 33774 (25323) | OwcA |
» | F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 41869 (26530) | balocom |
» | F1 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 10667 (9395) | Nemelk |