Forum » Programska oprema » Mapiranje podnapisov
Mapiranje podnapisov
xardas ::
Za določen film imam angleške podnapise za določen release. Imam tudi ruske podnapise za isti film, vendar drug release. Obstaja orodje, s katerim bi lahko vsebino ruskih podnapisov vstavil v datoteko z angleškimi podnapisi, ter na tak način ohranil časovne značke?
Imam nekaj idej v glavi, kako bi lahko s kakšno skripto to hitro spravil skupaj, ampak verjetno kaj takega že obstaja.
Imam nekaj idej v glavi, kako bi lahko s kakšno skripto to hitro spravil skupaj, ampak verjetno kaj takega že obstaja.
smacker ::
Probaj čase popravit z time adjuster. Lahko jih premikaš za X sekund in jim tud spreminjaš framerate (pretvorba v sub in potem nazaj v srt). Če so za kak drug release, ki ma izrezane/dodane scene moraš pa razdelit na več CDjev, poštimat vsak košček posebej in jih potem zlepit skupaj. Jaz sem delal tako, da sem najprej poštimal prvi del filma, potem poiskal razhajanje v časih in tam prelomil na 2 CDja.
Pri vsem skupaj ful pomagajo podnapisi s časi ko štimajo, saj lahko preprosto izračunaš za koliko jih moraš zamaknit, ne rabiš filma gledat pa štopat
Pri vsem skupaj ful pomagajo podnapisi s časi ko štimajo, saj lahko preprosto izračunaš za koliko jih moraš zamaknit, ne rabiš filma gledat pa štopat
crniangeo ::
morda excel? za delimiter uporabis ] ?
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Tarzan ::
Subtitle workshop. Če veš, za kakšen framerate je ruski podnapis, potem samo nastavi vhodni in izhodni fps ustrezno in bodo sinhroni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | podnapisi.net (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 35886 (4215) | donvito |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109843 (14447) | Morison |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77884 (20020) | CaqKa |
» | Maco se igra (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 25190 (14896) | MaCoFaCo |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26400 (13735) | podtalje |