» »

Maco se igra

Maco se igra

««
«
1 / 6
»»

MaCoFaCo ::



A zgleda kul? Screenshot

p.s. gor so samo podnapisi, poleg tega pa zadeva živi samo na mojem lokalnem strežniku, tako da ni nič kar bi bilo v nasprotju s pravili

5er--> ::

Ne vidim pointa. Verjetno morem pobrisat prah s kristalne krogle...

klemen22 ::

Kva je to za ena tema.
Aja pa tisti screenshot bi se dalo dobiti v malo večji ločljivosti ker sedaj je apn?
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

MaCoFaCo ::

Če klikneš link "Screenshot" se ti odpre vlka slika.

Point je v aplikaciji za podnapise (podnapisi.net se mi ne dopade :P). Stvar je eksperimentalna.

klemen22 ::

Vredu.
AMpak manjka vsaj še: frames (23,35,29.76 ....) in pa za koliko CDje je podnapis.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

MaCoFaCo ::

Se strinjam. Razmišljal sem tudi o avtomatizaciji downloadanja podnapisov z neta. Ko bi submital podnapis bi submital še MD5 hash .avi posnetka. Potem bi se pa napisalo klienta za podnapise (exe programček), ki bi samodejno znal prenesti podnapise iz internetne strani :D hehe
(poznam namreč kar nekaj ljudi, ki ne obvladajo glih downloadanja teh podnapisov)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MaCoFaCo ()

mte ::

Hm..ti sicer lahko narediš aplikacijo, ki bi lahko bila bolj uporabna kot podnapisi.net - ideje imaš dobre. Problem je v vsebini oz. kako boš prepričal tisto veliko množico ljudi, ki sedaj dodaja podnapise na podnapisi.net, da prešaltajo na tvoje. Zakaj pa ne raje sodeluješ z njimi? Sem skoraj prepričan, da bi bili veseli dobrih idej in sodelovanja, pa še uporabniki bi bili prikrajšani iskati na dveh lokacijah.
lp

Looooooka ::

zato ker ne bojo bli glih veseli da jim nekdo "pametuje" glede izgleda.
ceprou bi ga res mogl predelat in nehat CMS uporablat....

sverde21 ::

Podnapisi.net res malo čudno deluje... mi je ta ideja bolj všeč + je bolj pregledno IMO :\
<?php echo `w`; ?>

medobear ::

+ podnapisi.net so ratali preveč masovna stvar: i.e. kdo pa rabi podnapise nekega x filma v klingtonščini? Stran je slovenska, podnapise bi bilo potrebno omejiti le na slovenske!

moje mnenje

MaCoFaCo ::

Bom poskušal zadevo čimprej dokončati, potem pa najti kak ASP.NET strežnik s solidnim uploadom.

BTW, kakšna se vem zdi tista ideja s samodejnim downloadanjem podnapisov? Zoprno je mogoče le to, da bi pred submitom podnapisov moral zagnati en programček, ki bi zračunal MD5 hash filma. Za samega končnega uporabnika pa bi bilo to sila enostavno, ker bi se lahko implementiral plugin za video predvajalnik, ki bi vso zadevo avtomatiziral (komunikacija s spletno stranjo in downloadanje pravilnega podnapisa - seveda, če obstaja).

Se slišimo še kaj.

sverde21 ::

Lahko se probaš z WebTeh zmenit kej (firma ki dela BSPlayer) ;) samo potem bi lahko malce razširil pa naredil za več jezikov ampak celotna stran bi morala bit v tistem jeziku... najboljše bi bilo z pod domeno (kot wikipedia) tako se podnapisi nebi mešali med sabo po jeziku, ampak če bi recimo poljak iskal podnapise, gre na http://pl.domena.com/ in ima celo stran v polščini ter lahko išče samo po polskih podnapisih :\
<?php echo `w`; ?>

matjash ::

a to delaš v ajaxu?
... bolje pozno kot nikoli.

MaCoFaCo ::

Uporabljam ASP.NET 2.0 s kar nekaj javascripta, v ozadju pa je vse napisano v C#. Ajax bom mogoče uporabil pri nekaterih zadevah (najverjetneje Atlas framework).

MaCoFaCo ::

MaCoFaCo ::

Internet Explorer test:

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: MaCoFaCo ()

ola ::

men se tole zdi res noro ! fajn bi blo če bi bla kakšna nova kvalitetna stran z podnapisi, ker podnapisi.net smrdi iskalnik čist v ***

klemen22 ::

Stran je precej všečna. Motijo edinole tisti generični gumbi iz Windows teme. Dej to spremen pa bo 1A;)
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

MaCoFaCo ::

Kakšne gumbe pa naj bi dal? Daj pošlji kak link za zgled, da vidim jaz to.

(tile gumbki na slo-techu npr. mi niso preveč všeč)

sverde21 ::

ja ne vem lahko kakšne cristal od linux... ker te ikonce od win so avtorsko zaščitene IMO
<?php echo `w`; ?>

CaqKa ::

verjetno te ki so v ideju v katerem dela niso. vsaj predvidevam da jih je samo drag and dropnil po vmesniku.

Iskraman ::

MaCoFaCo ::

Napisana nova kontrola za prikazovanje zadetkov :)

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tody ()

pivmik ::

Meni tudi Podnapisi.NET smrdi. Počasen nepregleden, nepraktičnen, kompliciran, dostikrat offline, slab iskalnik. Ima pa zelo močno skupnost prevajalcev. Jaz sem mnenja, da če imaš stran PodnapisiNET dej imat samo podnapise, pač da je res glavna svar na strani podnapisi, ne pa da na strani iščeš kje se nahajajo podnapisi, pol pa se moreš še registrirat :(

Tale tvoj projekt je pa kar obetaven! :) Škoda da ga pišeš v ASP, poskusi čim prej preiti na PHP.
Pazi, da narediš zadeve čim bolj preproste, čim manj podatkov, čim bolj pregledno.

Morem pa omeniti, da obstajajo vsaj dva podobna projekta, ki sta že narejena in sta odlična:
OpenSubtitles
Odprta baza podnapisov, vsak si lahko celotno bazo skopira - odlično za tvoj začeni vir podnapisov. Odlično dodelana in pregledna stran!

ISDB: Gabest's subtitle database ali
Gabest's subtitle database (mirror)
ISDB je zelo pregledna in čista baza podnapisov.
Posebnost je še, da je omogočeno direktno uploadanje ali downloadanje podnapisov iz predvajalnik Media Player Classic.
Če imaš že odprt fil in podnapise v predvajalniku, klikneš File -> Subtitle Database -> Upload in odprl se bo web browser, kjer boš dopolnil podatke o podnapisu in uploadal. Sistem si zapomne tudi točno verzijo filma/datoteke kateri ustrezapodnapis.

Če želiš poiskat ustrezen podnapis za trenutno odprt film pa klikneš: File -> Subtitle Database -> Search oz. Download. Našlo ti bo točno ustrezne podnasie za trenutno odprt film/datoteko. Ni potrebnega ročnega preverjanja mnogih podnapisov.

:)
LP, Gregor GRE^

BluPhenix ::

Škoda da ga pišeš v ASP, poskusi čim prej preiti na PHP.

Zakaj pa to? Pač nej ga piše v tistem, kar najbolj obvlada, Potem najde še pravo gostovanje in je. Sej ni nekaj bistveno v čem je stran narejena.

Stvar pa zgleda precej obetavna stran. Keep up the good work!
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

pivmik ::

Je težje najti strežnik, ki podpira ASP, če ne drugega.
LP, Gregor GRE^

CaqKa ::

načeloma sem jaz tudi proti aspju.. ampak dokler mu tam spodaj piše čas obdelave 0,02 sekunde, jo naj ima tak.
slišiš včasih kak pravijo da je v asp tak simpl, ko samo blokce skup zlagajo.. pol pa greš na tisto stran pa ima rendering time 600ms, pa mi stopijo lasje po koncu.. pa dobro.. sej tam kar je to 2 sekund še nekak potrpiš.. ampak grenak priokus aspja in zlaganja (po mojem mnenju neoptimiziranih) blokcev ostaja.
če pa nekdo zna iz aspja več iztisnit kot te neoptimizirane blokce, pa je lahko stran tolko dobra kot v phpju.
poleg tega da je stran dizajnersko zelo všečna.

MaCoFaCo ::

Hvala za tista dva linka s podnapisi - oba sedaj prvič vidim. OpenSubtitles mi deluje v redu, moteče je le, da ti po iskanju vrne seznam filmov in šele po kliku filma seznam podnapisov. A mogoče kdo ve kako dobi ocene iz IMDBja? Če se ne motim ima IMDB neko omejitev glede večjega števila zahtevkov iz istega naslova. V ta namen moraš plačevati članarino ane?
Tisti ISDB pa mi izgleda grozno :)

Moj cilj je narediti zadevo čimbolj preprosto in namenjeno samo podnapisom. Nimam namena zdaj gor nekih forumov tlačit in ne vem kaj še vse (edino tista rubrika "komentarji" bo namenjena komentarjem uporabnikov glede same aplikacije). Sem pa že v osnovi pripravil podporo za večjezičnost.

Aplikacijo razvijam v ASP.NET, ker sem tu najbolj domač (predvsem zaradi C# jezika v katerem največ programiram). Mogoče edina slabost tega so licence in v končni fazi dražje gostovanje. Zaradi tega še nimam pojma kam bom to na koncu spravil. Če dobim T-2 v kratkem bom mogoče celo razmislil o lastnem strežniku. Če pa kdo pozna kakšno ugodno gostovanje naj sporoči.

Glede hitrosti: zadevo razvijam in testiram na prenoskniku s 4200 rpm diskom (v debug načinu). Že zdaj se stran zelo hitro zrenderira, na strežniku s hitrejšim diskom in prevedeno v release načinu pa bo letelo :) (seveda je v končni fazi to odvisno tudi od frekvence zahtevkov na sam strežnik).

sverde21 ::

IMDB zahtevke bi lahko enostavno ukanil z proxyji... ali pa druga možnost... poiščeš nekaj free PHP gostovanj in UL eno skripto, ki ti sparsa ene par filmov, imena filmov podajaš preko $_GET... potem pa na glevnem strežniku poganjaš tiste PHP skripte in bereš sparsane podatke :) (ubistvu je to proxy bolj po kmečko :D )

Glede strežnika bi lahko razmislil o kolokaciji, samo te pride 20-30 kSIT/mesec + strežnik drugače za ASP hoste nebi vedel :) za PHP se pa najde na vsakem ovinku ;) .

BTW disk nima velik veze pri hitrosti še posebi pri datotekah, ki so velike par kB, več ima procesor & RAM :)
<?php echo `w`; ?>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sverde21 ()

pivmik ::

Can I use IMDb data in my software?
Glede ocen na imdb, updejtaš enkrat na dan, ko pride prvič v dnevu zahtevek za prikaz ocene posljes poizvedbo na imdb in nato shraniš v cache to oceno. Naslednjič ob isti poizvedbi preberes iz cache-a razen, če je minilo vec kot 24 ur od zadnjega zahtevka. Ocene na imdb se itak updejtajo enkrat na dan.

Meni osebno je ISDB čisto v redu, preprosto in pregledno, brez nepotrebne grafike.


Disk ima veze - dostopni časi, ko more glava skakat gor in dol po ploščah za vsako majhno datoteko.


Mislim, da rendering time nima veze z branjem diska(razen če v skripti delaš z datotekami). Render time se začne štet od takrat ko skripta se cela prepiše iz diska v RAM.
Vprašanje kako bi delalo pri 100 uporabnikih, ki so hkrati na strani.
LP, Gregor GRE^

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: pivmik ()

sverde21 ::

Pri enem uporabniku nima kej velik za skakat glava gor pa dol (itaq je tistih par kB zlo skupaj na disku (čene pa zaženeš defrag :D ), če gledamo za 1 stran) ;) sicer pa ko enkrat prebere datoteko interpreter jo ima v cacheu tako da hitreje dela ko skripto poženeš v drugo :) Najbolj se pozna to skakanje pri hostingu z veliko stranmi, ker tam pa mora glava res skakati gor in dol.

Sicr smo pa že mal offtopic ;)
<?php echo `w`; ?>

MaCoFaCo ::

OK, pustmo disk :P

IMDBja torej uradno ne smem uporabljat, ker ni za "personal use" :'(
Bodo pač samo linki na stran.

LapD ::

Sicer ni bistvo te teme ampak vseeno nevem kaj je tok narobe z podnapisi.net. Mogoče je včasih ampak redko stran nedostopna. Sube dobiš hitro, to da je gor 325 različnih jezikov naj nebi motilo, ker si itak lahko nastaviš svoj jezik. Iskalnik je zdj malo boljši čeprav bi bilo zelo koristno iskanje za serije po sezonah. Pa tudi neregistrirani lahko pobiraj sube.

Sicer pa podpiram nov projekt, svež veter ni nikoli odveč :))

Tarzan ::

No, da se še jaz javim...

Podnapisi.NET se bodo v relativno kratkem času pojavili v zelo poenostavljeni obliki, morda celo podobni temu, kar ti zdaj ustvarjaš. Omenjeno je bilo, da stran večkrat ne deluje, da je na njej zanič iskalnik, nezmožen iskanja po serijah, da je prevelika izbira tujih jezikov...

Stran je nazadnje imela izpad, ko je zmanjkalo elektrike na AMISU pred 36 dnevi. Pred tem ga je imela nekaj mesecev nazaj, ko je (naj bi) tudi na AMISu crknil router. Težave, ki smo jih imeli na starem strežniku smo popolnoma sanirali in sedaj do izpadov načeloma ne prihaja... sploh.
Iskalnik je bil nedavno popolnoma prenovljen (dobil bo pa še poenoteno, spremenjeno obliko) in je sedaj sposoben med drugim tudi iskanja po serijah. Za primer recimo uporabnik rabi slovenske podnapise za serijo Lost, prvo sezono razvrščene po epizodah naraščajoče - izpljunek iskalnika.
Izbira jezika v iskalniku vzame 0,5 sekunde. Če ni slovenskih podnapisov, ti potem še vedno ostane možnost, da najdeš nekaj, kar sicer manj razumeš, vendar imaš kaj tudi od korejskega filma. V tej novi verziji Podnapisi.NET, bo vmesnik poenostavljen in po vsej verjetnosti bo tudi iskanje nekoliko bolj "fiksirano" na izbrani jezik, za tiste, ki ne znajo v roletnem meniju izbrati ustreznega jezika.

IMDb je na podnapisi.NET načeloma povsod zamenjan z OMDB, ki je popolnoma odprta baza podatkov.

Kar se optimizacije tiče, na Podnapisi.NET občasno hkrati brska za podnapisi tudi preko 900 uporabnikov, kljub temu pa je čas še vedno nizek (trenutno okoli 0.0248). Hitrost diska dejansko je velik problem, oziroma to postane pri simultanem brskanjem za enormnimi količinami majhnih datotek.

No, brez veze govoriti, v kratkem bo verjetno že tudi kaj za pokazati, bom prilepil link ;) .

Tarzan ::

..., pol pa se moreš še registrirat :(


Že kar lep čas to ni potrebno ;)

sverde21 ::

Ste se ustrašl konkurence >:D ;)
<?php echo `w`; ?>

Tarzan ::

V bistvu sem temo opazil šele včeraj, preden sem odgovoril, poenostavljeno različico imamo pa že lep čas v načrtu. Če se ne motim sem nekje na forumu Podnapisi.NET to celo razlagal ;) . Sicer pa, mogoče do konca tedna že objavimo.

Drugače pa... konkurence se nismo ustrašili, se bo pa morda res malo pospešilo delo na tem projektu. Če ne drugega zaradi negativnih komentarjev tu v tej temi, ki se tičejo strani Podnapisi.NET. Sicer je res večina po mojem mnenju neutemeljenih (utemeljenih včasih, vendar smo več ali manj zadeve popravili), ampak...

pivmik ::

(MaCoFaCo, sorry, da sm ti ukradel temo, vseeno ti lahko to služi kot napotek kaj ne smeš naredit)

Glede searcha: Vsak search z OR operatorji je zameslab search.
Če iščem A History of Violence inšem A History of Violence in ne American History al vatever history. Pa recimo "Mini's First Time" najde mi samo "First Descent" WTF?! TO nima veze s tem kar sem iskal, napiši mi, da ni zadetkov in konec.
Zakaj si ne more ta search zapomnit da podnapise vedno iščem SLO in EN, vse ostalo je solata zame. V praksi 99,99% uporabnikov išče podnapise za točno določen jezik (ok, včasih tudi 2 ali 3). Noben po moje ne rabi v zadetkih videt hkrati SLO, EN, PORT, ESP, HEBR, RUS, CHN podnapise.

Greš na podnapisi.net in ni searchbox-a na prvi strani. Čudno sm mislu, da se stran imenuje podnapisi.net in ne movie-novice.net ali ovitki.net ali filmska-baza.net
Searchbox bi mogu bit na prvi strani direkt in to na veliko na sredini na vrhu.

Glede registriranja za download to nisem vedel, da se zdej da brez. Jaz sem vedno n00be napotil na podnapisi.net in pol so se mi pritoževali kje so na tej strani sploh podnapisi, pol ko sem jim razložil postopek za prit do iskalnika pa so se mi pritožli, da se jih ne da prenest. Aja, registracija! (No, zdaj ste registracijo poštimali) Pol so obupali in šli na slo-divx.net

Zadnje cajte je stran res zgleda vedno online, ampak tisti občutek, da spet bo stran nedosegljiva še vedno ostane pri tipkanju podnapisi.net v brskalnik (počasi iginjajoči mit :) ) . Aja, pa zdej je tudi odzivnost dobra.

Vsekakor je podnapisi mega projekt, res pohvale vreden - se vidi, da ste projekt resno prijeli v roke. Le par manjših napakic(očitno glavna stvar bi morali biti podnapisi; slab isklanik), ki ločijo podnapise.NET do odličnosti, vse ostalo mislim da že imate. (počasi naprej na web 2.0: rss, open content, povezljivost z drugimi stranmi,.. :P)

(/MaCoFaCo, sorry, da sm ti ukradel temo, vseeno ti lahko to služi kot napotek kaj ne smeš naredit)
LP, Gregor GRE^

Tarzan ::

PicNiK, tudi o RSS že dlje časa razmišljamo in se bo verjetno dodal v to poenostavljeno verzijo (brez novic, brez foruma, brez CMS,... samo podnapisi). Če ga ne bo na začetku, bo prišel nekoliko kasneje, v načrtu definitivno je.

Pri iskalniku smo se odločili za varijanto, ki omogoča nekoliko bolj ohlapno iskanje, ker... ne boš verjel koliko ljudi se je zatipkalo, potem pa na forumu spraševalo za podnapisi. Pa tudi tam so se "zatipkali", ker jim pač angleščina ne leži. Če želiš, da išče samo celoten string ga pa daš v narekovaje, da ti reče, da ni našel nič ;) .

Kar se iskanja tiče. V profilu sedaj lahko nastaviš, katere jezike bi rad videl prikazane. Danes sem napisal en krajši članek, ki naj bi nekoliko olajšal iskanje. Ni popoln, ampak po mojem zadovoljivo obširen. Povezava do članka.

Iskalnik bo šel na prvo stran. Tam je že bil, pa smo ga umaknili, dokler se ga temeljito ne uredi. Na temu smo sedaj delali in v bistvu se mu bo verjetno spremenila samo še grafična podoba, potem pa bo šel točno tja, nad vse novice.

Kostko ::

povezljivost z drugimi stranmi


Hm ? Trenutno stran preko SOAP-a od omdb dobi vnose za filmsko bazo, prav tako je iz omdbja možno direktno dobiti seznam podnapisov in ovitkov za nek prikazan film. Prav tako imata obe strani (in še ena, pa ne bi rad delal reklame) sharano bazo uporabnikov (UniLogin).

Predlagaš mogoče še kakšno povezavo ? Zaenkrat nas žal ni kontaktiral nihče, ki bi potreboval kakršnekoli podatke ali bilokakšen RPC interface. Iz tega sledi, da verjetno po njem ni potrebe - v kolikor se motim pa prosim povej da se tako stvar naredi ;)

Upam da si "open content" ne predstavljaš kot opensubtitles.org, kjer so se spomnil da bodo malo za hec obremenjevali naš strežnik in poskušali prenesti celotno zbirko podnapisov. Ne pravim da nekatere njihove ideje niso dobre (kakor vem planirajo nek XML-RPC based push mehanizem za distribucijo med večimi stranmi pa še kake zanimive finte), ampak od njih nas recimo ni kontaktiral nihče, samo kar naenkrat so se spravil nad nas. Vsekakor zelo negativna izkušnja iz njihove strani. Drugače pa se sodelovanja, odprtosti in povezav nikakor ne branimo, samo izvedeno mora biti na pravi način.

Problem, ki ga navajaš prej je vsekakor prisoten in tega se zavedamo. Namreč stran je na začetku bila namenjena samo podnapisom, kasneje smo dodali še filmsko bazo (ker smo jo enostavno potrebovali), potem smo le-to (ja ravno zaradi razlogov ki jih navajaš) ločili v samostojen projekt (prej omenjen omdb), ki ga tudi še čaka veliko dela do popolnosti. Na strani so se zaradi želja uporabnikov znašli še ovitki, kar bi bilo prav tako potrebno ločiti (in se enkrat v prihodnosti tudi bodo).

Nekateri so se celo pritoževali da je na strani preveč podnapisov, ki niti niso vsi slovenski. Na njihovo presenečenje je stran tujcem vidna malenkost drugače, tako da jim tisti "podnapisi ki so čist brez veze" še kako prov pridejo. Če tistih podnapisov ne želijo videti, si lahko v profilu celo izberejo katere jezike bi radi iskali in dokler so prijavljeni se ta nastavitev upošteva na vseh iskanjih (glej zgoraj je celo en link na članek).

Vsekakor so vsi utemeljeni predlogi dobrodošli, še vedno pa jih nihče ne bo upošteval če ne bodo poslani na pravi naslov (dobro da je kdo našel tole temo, drugače bi se priprava novega layouta še zavlekla). Ne boš verjel, ampak le malo je takih ki dejansko dajo kakšne konstruktivne predloge in še manj takih ki to storijo na pravem mestu.

MaCoFaCo ::

Spet se oglašam jaz z novimi screenshoti :P

Tokrat tisti preprosti kotiček, kjer bodo lahko uporabniki podali svoje mnenje glede aplikacije (želje, napake, itd.)



Tule pa isti del, vendar v vlogi administratorja (glej opcijo brisanja sporočil >:D )


Aplikacijo bom pripeljal do konca! ;)

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tody ()

BluPhenix ::

Ok. Prosim da se debata o podnapisi.net tukaj ustavi, saj to je tema, ki je namenjena macofacejevi stvaritvi.

Če želite debatirati o čem drugem se prestavite v novo temo.

Hvala.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

CaqKa ::

če dovoliš bi potem še tole dodal:
podnapisi.net

maco a boš i to kam online dal? tak za test.. še medtem ko razvijaš? :)

MaCoFaCo ::

@CaqKa: bom za en dan postavil eno testno verzijo na en domači računalnik. Bo pa upload sam 256k (ADSL pač), tako da mogoče ne bo najhitrejša izkušnja :) Bo pa vsaj za videt zadevo. Naslov in natančen čas bom objavil v tej temi.

Tu pa dva nova screenshota...

Prijava uporabnika:



Kreiranje novega uporabnika:



p.s. podnapise se bo dalo iskati brez prijave. Za pisanje komentarjev in objavo podnapisov pa se bo najverjetneje potrebno prijaviti. Prijavljeni uporabniki bodo lahko tudi imeli lastne prednastavljene opcije (jezik podnapisov, privzeto razvrščanje, ...).

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tody ()

MaCoFaCo ::

Dinamično nastavljanje pravic skupinam:

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tody ()

CaqKa ::

posloveni izraze

MaCoFaCo ::

Tole bo edina izjema, kjer jih ne bom. Itak bo to samo administrator videl.

sverde21 ::

Sprobaj še v IE in Operi, da ne bo potem kakšnih mejlov IE userjev, da jim zmazek vn meče :\ .
<?php echo `w`; ?>

MaCoFaCo ::

V IE in Firefox deluje brez problemov, z Opero pa se zaenkrat ne obremenjujem (nisem še stestiral).

Zanimivost: projekt trenutno obsega cca. 8.500 vrstic C# kode.

sverde21 ::

Ti je blo dolgcajt pa si šou štet >:D /joke ;)
<?php echo `w`; ?>
««
«
1 / 6
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

podnapisi.net (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
13333665 (1994) donvito
»

Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Zvok in slika
579106421 (11025) Morison
»

Podnapisi.net - kak je možno, da ni angleških podnapisov, hrvaški pa so?

Oddelek: Loža
91711 (1166) gregor_m
»

Linki s podnapisi za filme (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
50176978 (54174) Dead_Meat
»

Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
21729721 (16228) KontraCepec

Več podobnih tem