Forum » Loža » Vojna v Iraku
Vojna v Iraku

MadMicka ::
Vsiljevanje demokracije drugemu z bombami in tanki je tako kot vsiljevanje fašizma, nacizma in komunizma z bombami in tanki.
Razlike ni! Pa četudi bi rekli, da je demokracija nekaj pozitivnega, diktatura pa ne. Ker ni važen samo cilj, temveč tudi pot in to toliko bolj, kolikor bolj je civilizacija napredna. Če je izbrana pot napačna, potem je tudi doseženi cilj drugačen kot tisti, ki je bil postavljen na začetku.
Zato mirne duše trdim, da je v mednarodnem pogledu Bush diktator, ki jim danes na Zemlji, še zlasti pa na Zahodu ne sme več biti mesta.
To potrjujejo množične demonstracije širom sveta. Se ne spomnijam, da bi še kdaj bilo tako. In četudi demonstranti po neki nevemkakšni recimo božji resnici ne bi imeli prav,
je še vedno dejstvo, da politika tega ne more ignorirati.
Razlike ni! Pa četudi bi rekli, da je demokracija nekaj pozitivnega, diktatura pa ne. Ker ni važen samo cilj, temveč tudi pot in to toliko bolj, kolikor bolj je civilizacija napredna. Če je izbrana pot napačna, potem je tudi doseženi cilj drugačen kot tisti, ki je bil postavljen na začetku.
Zato mirne duše trdim, da je v mednarodnem pogledu Bush diktator, ki jim danes na Zemlji, še zlasti pa na Zahodu ne sme več biti mesta.
To potrjujejo množične demonstracije širom sveta. Se ne spomnijam, da bi še kdaj bilo tako. In četudi demonstranti po neki nevemkakšni recimo božji resnici ne bi imeli prav,
je še vedno dejstvo, da politika tega ne more ignorirati.

TESKAn ::
Če folk ni pripravljen na demokracijo in če samo prideš, zbombardiraš in rečeš 'zdej mejte pa demokracijo'...se ne izcimi nič dobrega. V nemčiji so tudi imeli demokracijo med svetovnima vojnama...pa vsi vemo, do česa je prišlo potem...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Vlady ::
Ja samo po mišljenju nekaterih, je demokracija, ki jo prinašajo američani "sveta" in jo podpirajo do nezavesti. Lahko vzamemo v primerjavo, preteklost Iraka in ZDA, in ugotovimo, kdo je naredil več vojn in pobil več folka...

Vlady, pri teh stvareh, kdo jih je več pobil, je pogosto samo stvar tega kako daleč gremo v zgodovino. Poleg tega je tudi pomembno, da če so naši očetje delal grehe, to ne pomeni, da bomo sedaj mi enako počeli ali da bi morali za njih odgovarjati. Tako da pravega smisla v tem, kdo jih je v preteklosti več pobil, Irak ali ZDA, ne vidim.

drejc ::
Fora je v tem, da smo prica zgodovinskem dogodku, ko lahko ena drzava prehiti cas in vzpostavi demokracijo brez milijonskih zrtev, kot se je to dogajalo/se se vedno dogaja drugje. Primer sta Sovjetska zveza in Kitajska. In priznajmo si, da je trenutno demokracija res tist sistem ki vecini omogoca dokaj dostojn lajf. Seveda se lahko spomnite kej novega, recimo kak neokomunizem, kjer bomo vsi delali po svojih zmoznostih, placani pa po svojih potrebah. LOL

drejc, demokracija omogoč dostojn lajf tistim, ki imajo dovolj keša. Ampak na svetu NE moremo imet vsi dovolj keša. To je nemogoče, da bi lahko vsi normalno živel.
Napredovanje zavezniških sil v Iraku se je močno upočasnilo... kmalu bo sledil preobrat. Čeprav so američani poslal okrepitve v Irak, je morala vojakov padla.
Napredovanje zavezniških sil v Iraku se je močno upočasnilo... kmalu bo sledil preobrat. Čeprav so američani poslal okrepitve v Irak, je morala vojakov padla.

Mici: terorja v iraku ni izvajal Sadamov oce, ampak ga zganja le in samo on v svoji privatni diktaturi, tko da mu grehi niso odpusceni. To se mi zdi prou smesno parafrazirano na Slovenijo, ko smo mel 10 let predsednika drzave, ki je bil bivsi predsednik komunisticne partije. Protislovje?

Vlady: mal poglej po svetu kako zivijo demokraticne drzave vs. ostale. Sej to pa res ni treba bit kej inteligenten da pogruntas kolk si na boljsem no. Aja, pa kje se dela napredek, nove inovacije, celotna evolucija cloveske rase se odvija v demokraticnih drzavah... zakaj le?

Nico ::
Demokracija je bolj malo vezana na blagostanje. V ameriki recimo so tako napredni zaradi tega ker so ljudje zelo posvečeni delu, karieri. Sploh pa o demokraciji v ameriki se da kakšno povedat.
Everybody banana on your head!

iration ::
Nico, zdi se mi, da hočeš reči, kako bi šele bile ZDA razvite, če bi imele kakšen drug, po tvoje superiorni, politični sistem.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iration ()

infectiphibian: ne. Američani verjamejo v ameriko oz. v vse kar počnejo. Vera dela čuda.
In bi bili še vedno najrazvitejši (materialno) z bilokaterim političnim sistemom.
In bi bili še vedno najrazvitejši (materialno) z bilokaterim političnim sistemom.

Thomas ::
Američani z nemškim sistemom - bi bili "Stari Evropejci".

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Pa ce pogledas, kolk naravnih bogastev ma amerika, pa kolk irak, pa ti racunica se zmeri ne znese, ce zanemars razliko v vodstvenih aparatih.

Japonci, ki nimajo razen nekaj izvirov tople vode nobenih surovin, so pa so 2. ekonomska sila.
Edini zares vreden vir so izobraženi in pridni ljudje, delavci (med katere jest štejem tudi kapitaliste in potrošnike
).
Kaj ti bo milijone sfanatiziranih polpismenih mladeničev, ki razsajajo pa Arabiji? Zapravljen potencial.
Po zahodnih pravilih izobraženi in svobodni posamezniki so daleč največji vir bogastva.
Škoda metat proč milijarde človeških možgan, kot sedaj v tretjem svetu jih. Same neumnosti so v njih - na ta način jih zapravljajo.
Se pa zna ta enačba še malo spremeniti. Ko bomo imeli dobro AI, bo ta postala največji vir bogastva.
Nej se dotedaj naučijo biti vsaj kultivirani potrošniki! Naj gredo v kafetarijo popit kavo in sok in poklepetat - ne pa se razstrelit!
Edini zares vreden vir so izobraženi in pridni ljudje, delavci (med katere jest štejem tudi kapitaliste in potrošnike

Kaj ti bo milijone sfanatiziranih polpismenih mladeničev, ki razsajajo pa Arabiji? Zapravljen potencial.
Po zahodnih pravilih izobraženi in svobodni posamezniki so daleč največji vir bogastva.
Škoda metat proč milijarde človeških možgan, kot sedaj v tretjem svetu jih. Same neumnosti so v njih - na ta način jih zapravljajo.
Se pa zna ta enačba še malo spremeniti. Ko bomo imeli dobro AI, bo ta postala največji vir bogastva.
Nej se dotedaj naučijo biti vsaj kultivirani potrošniki! Naj gredo v kafetarijo popit kavo in sok in poklepetat - ne pa se razstrelit!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Thomas ()

ŽirC ::
Folk tkole je tole, mi se lepo zdele o temu kregamo, medtem ko v Iraq-u, nedolzne ljudi pobijata obe strani, pa otroc isejo hrano vsepovsod pa svoje tastare , mi se pa lepo redimo za svojim kiblam in gledam Cnn, kako se vse skup odvija u Iraq-u, pa kao zalujemo in se delamo pametne, pa kako bi to in tist drugac izvedel. Sam osebno podpiram vojno, samo do neke meje, ubistvu sem neutralc sam Husseina bi blo dobr odstavt, pa da po konfliktu ne bi imela amerika nic pri plenu oz. nafti, kar je sploh point te vojne.
Opravičujem se ker nisem spremljal tega foruma od zacetka in se nism posebno poglobil vanj, sploh pa zato ker sodelujem prvic.
Opravičujem se ker nisem spremljal tega foruma od zacetka in se nism posebno poglobil vanj, sploh pa zato ker sodelujem prvic.

Thomas, samo za izobraževanje folka potrebuješ $$$. Jim moraš dat, knjige, računalnike... Dokler bojo take razlike med bogatimi in revnimi, tega na svetu ne bo. In dokler bojo američani tak teror zganjal, bo vojna, in ne bodo razmere za izenačevanje denarja med revnimi in bogatimi, saj bodo tisti, ki bojo v vojnah zaslužili, pograbili veliko, veliko jih bo pa ostalo brez strehe nad glavo.

Na kratko dokler bodo američani, ne bo enakosti na svetu, in kaj podobnega, klasika, od odkritja amerike

Vlady,
Seveda rabiš $$$ ...
Če imaš spodoben sistem in nafto pod peskom, je to dokaj enostavno dosegljivo. Za začetek.
Samo se moraš odreči tradicionalnemu arabskemu političnemu sistemu. Beri mesarjenju nasprotnikov in zatiranju vseh in vsakogar.
Jasno pa je, da še lahko naprej odklanjaš svinjino in ležiš na metru preprog.
zirc,
Narobe. ZDA vzpodbujajo svoje tekmece. Kot Slovenijo naprimer.
Seveda rabiš $$$ ...
Če imaš spodoben sistem in nafto pod peskom, je to dokaj enostavno dosegljivo. Za začetek.
Samo se moraš odreči tradicionalnemu arabskemu političnemu sistemu. Beri mesarjenju nasprotnikov in zatiranju vseh in vsakogar.
Jasno pa je, da še lahko naprej odklanjaš svinjino in ležiš na metru preprog.
zirc,
Narobe. ZDA vzpodbujajo svoje tekmece. Kot Slovenijo naprimer.

drejc, da se ne bomo slučajno narobe razumel...
Komunizem v osnovi je bil močno pozitivna zadeva, saj je rešil ljudstvo (beri: večino) izpod tiranije kapitala. Na žalost pa se je nato sam spremenil v še hujšo tiranijo. In, kar je še kako pomembno, s sistemom v Yugoslaviji zadnjih nekaj deset let, kar se tiče človekovih pravic, ni bilo nič narobe, se zdaleč ne tako, kot nekateri govorijo, češ, da je bil to zločinski sistem. To je daleč od resnice, to je ideologija skrajnežev, ki jih ne manjka niti na tem forumu.
Ne pozabite, da imamo danes socialne države ne zaradi sočutja kapitala, temveč zaradi upora sociale.
In še: boljši jutri predstavlja t.i. "Stara (socialna) Evropa" (izraz so si izmislili skrajneži) in ne agresorska, asocialna in adružbena politika ZDA.
Komunizem v osnovi je bil močno pozitivna zadeva, saj je rešil ljudstvo (beri: večino) izpod tiranije kapitala. Na žalost pa se je nato sam spremenil v še hujšo tiranijo. In, kar je še kako pomembno, s sistemom v Yugoslaviji zadnjih nekaj deset let, kar se tiče človekovih pravic, ni bilo nič narobe, se zdaleč ne tako, kot nekateri govorijo, češ, da je bil to zločinski sistem. To je daleč od resnice, to je ideologija skrajnežev, ki jih ne manjka niti na tem forumu.
Ne pozabite, da imamo danes socialne države ne zaradi sočutja kapitala, temveč zaradi upora sociale.
In še: boljši jutri predstavlja t.i. "Stara (socialna) Evropa" (izraz so si izmislili skrajneži) in ne agresorska, asocialna in adružbena politika ZDA.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMicka ()

no pa sej tud niso americani krivi zato, kriva je njihova morala in mišlenje o ''vsemogocnih'' peace makerjih in ostali prpagandi in vrivanju demokrcije vsepovsod, o svetu in na koncu tudi sirnem vesolju (prihodnost).

Definitivno, da je Japonska ameriški tekmec na svetovnem tržišču.
Toda predpostavka je, da je hkrati tudi priložnost in spodbuda lastnega razvoja. Kar več kot odtehta slabe plati.
To ni igra z ničelno vsoto, ki jo levičarji povsod predpostavljajo. To je igra z dobičkom za vse vpletene, ki se jo hočejo igrati.
Toda predpostavka je, da je hkrati tudi priložnost in spodbuda lastnega razvoja. Kar več kot odtehta slabe plati.
To ni igra z ničelno vsoto, ki jo levičarji povsod predpostavljajo. To je igra z dobičkom za vse vpletene, ki se jo hočejo igrati.

Uuu so bojeviti mirovniki. Zirc naprimer. Bi se kar zoperstavili širjenju demokracije.
Hehehe ...
Hehehe ...

Thomas: A misels da je demokracija edinstvena in edina najbolsa ureditev druzbe in sociale. Po brezposelnosti in ostalih socialnih tegobah, sigurno ni.

Thomas, če amerika daje $$$ samo za izobraževanje SVOJIH državljanov, nam to ne koristi prov nč. Ne svetu ne nč. Samo njim in njihovim debelim bogatim ritim. To naj bi bila enakost sveta??? Sanjate...?

Se strinjam z Vlady-am, enakost sveta pomeni razviti 3. svet in tudi ostale drzave tega sveta, socialno kot gospodarstveno. ENAKOST!

> A misels da je demokracija edinstvena in edina najbolsa ureditev druzbe in sociale.
Mislim.
> Po brezposelnosti in ostalih socialnih tegobah, sigurno ni.
V ZDA je brezposelnost 10X manjša kot v Iraku.
> Thomas, če amerika daje $$$ samo za izobraževanje SVOJIH državljanov, nam to ne koristi prov nč.
Sej jih ne.
Mislim.
> Po brezposelnosti in ostalih socialnih tegobah, sigurno ni.
V ZDA je brezposelnost 10X manjša kot v Iraku.
> Thomas, če amerika daje $$$ samo za izobraževanje SVOJIH državljanov, nam to ne koristi prov nč.
Sej jih ne.

> enakost sveta pomeni razviti 3. svet in tudi ostale drzave tega sveta, socialno kot gospodarstveno. ENAKOST!
ENAKOST ... je nekoliko pretirana beseda v svetu omejenih resourceov.
Ampak Amerika vabi cel svet v demokracijo in kapitalizem. Kjer večina dobro živi. Edinole.
ENAKOST ... je nekoliko pretirana beseda v svetu omejenih resourceov.
Ampak Amerika vabi cel svet v demokracijo in kapitalizem. Kjer večina dobro živi. Edinole.

sebastjan v ::
Madmicka - se strinjam s tabo glede Yugoslavije - bil je definitivno boljši sistem, kot je trenutno tale naš zdaj, ki ni vreden ničesar-sociala na psu, brezposelnost, industrija je že skoraj izumrla, izumljajo nove zakone, ki so v samo škodo povprečnom državljanom-ampak taisti zakoni so iz ti. tvoje Stare(socialne?) Evrope, bodi realen:ne stara Evropa ne Zda se ne moreta pohvaliti z ne vem kakšno super socialo.....

Pa ne mors primerjat ene boge drzave kot Iraq k ma diktaturo se povrh oz. teror, ali pa velesile k ma gospodarstvo 10000X vecje kot Iraq, pa ne zivi samo od nafte tako kakor iraq, in demokracije k je bols kuker dikratura.

Kakšnemu % ljudi je bilo v Jugoslaviji bolje?
Mogoče 10%.
Mogoče 10%.

Thomas, a je bilo po tvoje samo 10% ljudi delavcev in onih, ki so bili malo više od njih?

Zheegec ::
Večina? To ni ravno dovolj, poglej črnske četrti v ZDA. V Texasu kjer je bil Bush guverner je premalo denarja za šolanje in so šolska leta letos skrajšali za en mesec... demokracija pa takšna.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

> A misels da je demokracija edinstvena in edina najbolsa ureditev druzbe in sociale. Po brezposelnosti in ostalih socialnih tegobah, sigurno ni.
> Pa ne mors primerjat ene boge drzave kot Iraq k ma diktaturo se povrh oz. teror, ali pa velesile k ma gospodarstvo 10000X vecje kot Iraq, pa ne zivi samo od nafte tako kakor iraq, in demokracije k je bols kuker dikratura.
S katerim svojim citatom se strinjaš zirc?
> Pa ne mors primerjat ene boge drzave kot Iraq k ma diktaturo se povrh oz. teror, ali pa velesile k ma gospodarstvo 10000X vecje kot Iraq, pa ne zivi samo od nafte tako kakor iraq, in demokracije k je bols kuker dikratura.
S katerim svojim citatom se strinjaš zirc?

No Thomas, očitno se izogibaš odgovoru...
Pa mi vseeno naštej, kaj je trenutno bolje kot prej-jaz sem mislil v glavnem na pravice in finanćni položaj...
Pa mi vseeno naštej, kaj je trenutno bolje kot prej-jaz sem mislil v glavnem na pravice in finanćni položaj...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sebastjan v ()

Evropa je dokaj socialna, gotovo pa danes najbolj na tej zemeljski obli.
Kar pa se tiče brezposelnosti, jo ni noben problem odpraviti. Dajte minimalno plačo 30.000 SIT na mesec, pa ne bo več nobenga brezposelnega v Sloveniji.
Moj znanec (bi reku čudak) sedaj že vrsto let živi v ZDA. Ima končan dvoletni ekonomski fax v Slo, tekoče govori rusko in angleško, sedaj pa opravlja tri šihte dnevno (1x8 ur in 2x 3 ure) in daleč od tega da bo kdaj bogat. Ima za življenje in vsake toliko časa si lahko omisli avionsko karto. Toliko o brezposelnosti.
Bogataš mora vzeti za gotovo, da ga bo sosed skušal oropati, če bo razlika med obema prevelika. To je izhodiše. Zato je tudi prišlo do razvoja socialne države. Ne torej zaradi usmiljenja, ampak zaradi preživetja in enih in drugih.
Kar pa se tiče brezposelnosti, jo ni noben problem odpraviti. Dajte minimalno plačo 30.000 SIT na mesec, pa ne bo več nobenga brezposelnega v Sloveniji.
Moj znanec (bi reku čudak) sedaj že vrsto let živi v ZDA. Ima končan dvoletni ekonomski fax v Slo, tekoče govori rusko in angleško, sedaj pa opravlja tri šihte dnevno (1x8 ur in 2x 3 ure) in daleč od tega da bo kdaj bogat. Ima za življenje in vsake toliko časa si lahko omisli avionsko karto. Toliko o brezposelnosti.
Bogataš mora vzeti za gotovo, da ga bo sosed skušal oropati, če bo razlika med obema prevelika. To je izhodiše. Zato je tudi prišlo do razvoja socialne države. Ne torej zaradi usmiljenja, ampak zaradi preživetja in enih in drugih.

Glede juge... lahko zivis na veliki nogi od kreditov...sam pol jih je treba tut placat, pa se na velki nogi nismo zivel.... ne ga zdej srat fantje no. Aja, komunizem kolikor se spomnem ni nadomestil kapitalizma v rusiji, ampak je bla rusija prej carjeva drzava...nekako diktatura, ce se strinjas? Heh, ce bi meu pa mal pojma o ekonomiji bi pa vidu, da poleg tega, da se komunizem lepo slisi,je drugace cisti absurd v vseh pogledih.

Kaj je slabše kot prej?
Jest ne vidim ene pomembnejše stvari, ki bi bila zdej slabša.
Jest ne vidim ene pomembnejše stvari, ki bi bila zdej slabša.

Madmicka-Moja tete je že vrsto let v Zda, je vodja odpreme v neki transportni službi, pa nima ne vem kakšne visoke izobrazbe, njena otroka se oba šolata na privat šolah, imajo svojo hišo(pa ne pod hipoteko), tri avtomobile, hišo polno tv in akustike..., medtem, ko njen mož dela le občasno pa imajo kjub vsemu dovolj denarja-pa vsi skupaj ne delajo dva šihta...Torej ne moreš ocenjevati stanja v ZDA po posameznih primerih.isto bi našel take v Nemčiji, Franciji ,...., sploh pa pri nas

Drejc - ne mešaj bivših sistemov v Rusiji ali Jugi- res sta si bila na zunaj v grobem malo podobna-ampak samo to in nič več
Če začnem naštevati bistva:delavec je imel precej več od življenja takrat, kot ga ima zdaj-več pravic, gmotni položaj in tudi službo je bilo relativno lahko dobiti; zdaj pa nima ne pravic, ne denarja pa še tista socialna pomoč 30ksit ni nič vredna- Thomas, daj mi najdi kakšnega, ki preživi s tako vsoto na mesec-še za položnice ni. Jaz sem videl, kaj je bilo včasih tole mesto, ki zdaj živim - polno inustrije , potem pa je ti. divje lastninjenje pokopalo skoraj vso ind., tista, ki je še ostala, pa bolj ali manj životari-skupaj z tisto malo še zaposlenimi in brezposelnimi....
Sicer sem pa mislil na trenutno stanje in nisem proti temu sistemu, ki je zdaj- samo imam pa občutek, da se bo to "trenutno" stanje vleklo še precej časa, odgovornost komu pripisati pa (upam) da veste!
Če začnem naštevati bistva:delavec je imel precej več od življenja takrat, kot ga ima zdaj-več pravic, gmotni položaj in tudi službo je bilo relativno lahko dobiti; zdaj pa nima ne pravic, ne denarja pa še tista socialna pomoč 30ksit ni nič vredna- Thomas, daj mi najdi kakšnega, ki preživi s tako vsoto na mesec-še za položnice ni. Jaz sem videl, kaj je bilo včasih tole mesto, ki zdaj živim - polno inustrije , potem pa je ti. divje lastninjenje pokopalo skoraj vso ind., tista, ki je še ostala, pa bolj ali manj životari-skupaj z tisto malo še zaposlenimi in brezposelnimi....
Sicer sem pa mislil na trenutno stanje in nisem proti temu sistemu, ki je zdaj- samo imam pa občutek, da se bo to "trenutno" stanje vleklo še precej časa, odgovornost komu pripisati pa (upam) da veste!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sebastjan v ()

Double_J ::
Ma jasno, da je vedno več za vse na razpolago. Že 10let nazaj je bilo precej slabše, kajšele v Yugi.

To da izginja industrija, je treba gledati z nekoliko širšega zornega kota.
Najprej sta postala lov in nabiralništvo nepomembna v primeri s kmetijstvom.
Potem je kmetijstvo postalo nepomembno v primeri z industrijo.
Zdaj industrija postaja nepomembna v primeri s storitvami. V ZDA predstavlja samo še 17% GDP. Pri nas mogoče 40% - prej je pomenila 60% GDP. Ko je bil ta več kot 2X manjši.
Temu bolj botruje tehnološki napredek, kot karkoli drugega.
Avtomatizacija bo kmalu načela tudi storitve. Give away economy pa prevladujoča.
Dobrodošli v 21. stoletju!
Najprej sta postala lov in nabiralništvo nepomembna v primeri s kmetijstvom.
Potem je kmetijstvo postalo nepomembno v primeri z industrijo.
Zdaj industrija postaja nepomembna v primeri s storitvami. V ZDA predstavlja samo še 17% GDP. Pri nas mogoče 40% - prej je pomenila 60% GDP. Ko je bil ta več kot 2X manjši.
Temu bolj botruje tehnološki napredek, kot karkoli drugega.
Avtomatizacija bo kmalu načela tudi storitve. Give away economy pa prevladujoča.
Dobrodošli v 21. stoletju!

Doble J - mogoče tole velja za Ljubljano, pa tudi kakor za koga....Več stvari imaš na razpolago danes kot takrat, ampak ? je, koliko si jih to lahko sploh privošči.....

No sej ... če bi imeli malo več ameriške podjetnosti, bi bili to lažje rešljivi problemi.
Oziroma ne - podjetnost že imamo. Zakonodaja je preveč "staroevropska".
Oziroma ne - podjetnost že imamo. Zakonodaja je preveč "staroevropska".

Thomas - prej sem povedal - mogoče ne dovolj jasno-: Smer je (najbrž) taprava, samo ne vem, če naši politiki vedo kaj delajo...
Problem je pa tudi lahko v tvojem, zgoraj omenjenem postu-nikoli ne veš...
Problem je pa tudi lahko v tvojem, zgoraj omenjenem postu-nikoli ne veš...

Demokracija, hvala lepa! Demokracija to, da dobiš položnico od GZS, pa jo moraš plačat, če ne ti kar vzamejo. Al pa da ti nekdo razbije malo avto, pol pa za popravilo moraš še sam iz svojega žepa del krit, al pa se tožarit z zavarovalnico.
Kot pravi moja mama; kaj nam res je bilo to treba??
Kot pravi moja mama; kaj nam res je bilo to treba??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena iraške vojneOddelek: Problemi človeštva | 4041 (2818) | Stepni Volk |
» | Pikov as je padel (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 15996 (11901) | Thomas |
» | AMERIČANI mrzlično iščejo IRAŠKO orožje, torej pomagajmo jim! (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 29237 (21656) | MadMicka |
» | Washington se zahvaljuje Ljubljani za podporo vojni v Iraku (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 9202 (8046) | nevone |
⊘ | Ali bodo Združene Države napadle Irak? (strani: 1 2 3 4 … 41 42 43 44 )Oddelek: Loža | 60720 (38673) | Tomi |