Forum » Zvok in slika » Philips BDP5100 + podnapisi
Philips BDP5100 + podnapisi
wild0ne986 ::
pozdravljeni!
pred kratkim sem kupil Philipsov BR predvajalnik BDP5100. imam težave z podnapisi in sicer mi ne podpira šimnikov "Č" in "Ž". probu sem že vse možne variante glede nastavitev predvajalnika vendar zadeva ne lavfa.
pred tem sem imel Toshibin DVD predvajalnik (čist najcenejša možna varianta), in mi je isti film z istimi podnapisi predvajal brez problema, kar se tiče podnapisov.
je imel kdo to težavo, in kako jo je rešil?
najlepša hvala za pomoč in lep preostanek dneva!
Mitja
pred kratkim sem kupil Philipsov BR predvajalnik BDP5100. imam težave z podnapisi in sicer mi ne podpira šimnikov "Č" in "Ž". probu sem že vse možne variante glede nastavitev predvajalnika vendar zadeva ne lavfa.
pred tem sem imel Toshibin DVD predvajalnik (čist najcenejša možna varianta), in mi je isti film z istimi podnapisi predvajal brez problema, kar se tiče podnapisov.
je imel kdo to težavo, in kako jo je rešil?
najlepša hvala za pomoč in lep preostanek dneva!
Mitja
polde66 ::
Ravno sem v rubriki philips dvd opisal isti problem.
Mel sem isto enoto pa me je ravn tako zafrkaval, nadgradil z zadnjim uradnim firwerjem pa zadevo ni nič poboljšalo. Imel sem parkrat občutek, da se enoti celo malce meša, ko je spreminjaš nastavitve. Sicer uredu slika in zvok ampak ostalo peša.
Mel sem isto enoto pa me je ravn tako zafrkaval, nadgradil z zadnjim uradnim firwerjem pa zadevo ni nič poboljšalo. Imel sem parkrat občutek, da se enoti celo malce meša, ko je spreminjaš nastavitve. Sicer uredu slika in zvok ampak ostalo peša.
polde
jaz drugih težav zaenkrat nimam z omenjenim predvajalnikom. so mi pa pri philips support odgovorili, da ta predvajalnik ne podpira šumnikov pri filmih formata .mkw. sam če nebi podpiral šumnikov, potem predvidevam da mi tut "Š" nebi zaznal.
polde66 ::
sej ni problem samo pri MKV, je problem tudi pri divx. Predvsem je "ž" problem. Motilo me je to da za šumniki enostavno ni bilo pol besede.
polde
ne ne ....pri DIVXih ni nobenih problemov. ko se ti filem predvaja stisneš tipko OPTIONS.....izdeber opcijo CHARACTER SET....in tam nastaviš EASTEREN EUROPE in to je to. zagotovo delajo šumniki.
pri MKWjih pa opcije character set ni in zato ne predvaja šumnikov.
tk da....jaz imam težave pri tem predvajalniku SAMO z šumnikoma "Č" in "Ž" pri MKWjih, ostalo deluje brezhibno.
pri MKWjih pa opcije character set ni in zato ne predvaja šumnikov.
tk da....jaz imam težave pri tem predvajalniku SAMO z šumnikoma "Č" in "Ž" pri MKWjih, ostalo deluje brezhibno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 33860 (7691) | copkacopi |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63269 (15759) | Buffy |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 395948 (52444) | NejcSSD |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27600 (7132) | monaco |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24835 (9449) | bizi72 |