Forum » Loža » WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
Temo vidijo: vsi
Aston_11 ::
Tole okrog WTC7 je treba popraviti, kot je razumeti, ni dobil wtc po glavi, se je pa vseeno zrušil. To definitivno (ne) potrjuje vseh blesavih hipotez.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
kivi113 ::
Lahko bi že vedel, da z ničemer ne dokazujem ničesar. Ker mi ne moremo nič dokazati, mi samo blejamo drug proti drugemu, razvoj preiskave ima pa v rokah ameriška politika.
Samo opozarjam na določene stvari, na določene nove videe in linke in mnenja, ki se pojavljajo. Nekateri si potem pogledate te linke, pa date kakšen komentar.
Dal sem ti kar nekaj virov. Nekaj prič vidimo lahko tudi v tem filmu:
To je film, posvečen first responderjem, ki zdaj zaradi posledic azbesta in ostalih strupov v zraki trpijo in umirajo za različnimi, predvsem pljučnimi in rakastimi boleznimi.
Zelo lepo delajo američani z ameriškimi heroji. :) Sodeč po temu filmu. Če pa je kakšen dokumentarec, kjer dokazujejo, da amerika lepo dela z first responderji, pa na dan z besedo.
Samo opozarjam na določene stvari, na določene nove videe in linke in mnenja, ki se pojavljajo. Nekateri si potem pogledate te linke, pa date kakšen komentar.
Dal sem ti kar nekaj virov. Nekaj prič vidimo lahko tudi v tem filmu:
To je film, posvečen first responderjem, ki zdaj zaradi posledic azbesta in ostalih strupov v zraki trpijo in umirajo za različnimi, predvsem pljučnimi in rakastimi boleznimi.
Zelo lepo delajo američani z ameriškimi heroji. :) Sodeč po temu filmu. Če pa je kakšen dokumentarec, kjer dokazujejo, da amerika lepo dela z first responderji, pa na dan z besedo.
imagodei ::
peqi> "Zakaj vse te priče govorijo o eksplozijah??"
Ker nimajo pojma? Ker je bila vsesplošna panika in se slabo spomnijo? Ker preveč gledajo filme? Ker imajo takšne zgradbe na vsake toliko nadstropij tudi servisna nadstropja s pumpami za vodo za višja nadstropja, rezervoarji goriva, ki dejansko lahko eksplodirajo? Ker pri rušenju nastaja glasen zvok, ki ga laik lahko zamenja za eksplozije?
peqi> "wtc7 je bila super dobro grajena stavba, saj je imel new yorški župan notri svoj lastni bunker.. "
Glavno, da gradbenim inženirjem, ki so gradili WTC nekritično verjamemo, da so bile zgradbe res takšne kvalitete, kot zatrjujejo. Ni možnosti, da je bil gradben material zanič? Ni možnosti, da so precenili statiko? Ni možnosti, da so se dogajale napake in da so delavci navodila inženirjev kdaj malo poenostavili?
Jah, klinc, za Titanik so tudi največje glave zatrjevale, da je nepotopljiv. Še dobro, da takrat še ni bilo interneta, ker bi ziher prišla ven teorija zarote, da je bil Titanik inside job. Mogoče so bili gor kakšni pomembni dokumenti, ki bi razkrili Iluminatije, pa je bilo treba potopit kar cel Titanik pa tavžnt petsto ljudi zraven? Res pismo, Titanik je bil nepotopljiv, ne mi zdej rečt, da je možno, da se je potopil sam od sebe. Zihr so bile bombe podtaknjene!
Ker nimajo pojma? Ker je bila vsesplošna panika in se slabo spomnijo? Ker preveč gledajo filme? Ker imajo takšne zgradbe na vsake toliko nadstropij tudi servisna nadstropja s pumpami za vodo za višja nadstropja, rezervoarji goriva, ki dejansko lahko eksplodirajo? Ker pri rušenju nastaja glasen zvok, ki ga laik lahko zamenja za eksplozije?
peqi> "wtc7 je bila super dobro grajena stavba, saj je imel new yorški župan notri svoj lastni bunker.. "
Glavno, da gradbenim inženirjem, ki so gradili WTC nekritično verjamemo, da so bile zgradbe res takšne kvalitete, kot zatrjujejo. Ni možnosti, da je bil gradben material zanič? Ni možnosti, da so precenili statiko? Ni možnosti, da so se dogajale napake in da so delavci navodila inženirjev kdaj malo poenostavili?
Jah, klinc, za Titanik so tudi največje glave zatrjevale, da je nepotopljiv. Še dobro, da takrat še ni bilo interneta, ker bi ziher prišla ven teorija zarote, da je bil Titanik inside job. Mogoče so bili gor kakšni pomembni dokumenti, ki bi razkrili Iluminatije, pa je bilo treba potopit kar cel Titanik pa tavžnt petsto ljudi zraven? Res pismo, Titanik je bil nepotopljiv, ne mi zdej rečt, da je možno, da se je potopil sam od sebe. Zihr so bile bombe podtaknjene!
- Hoc est qui sumus -
Zgodovina sprememb…
- spremenil: imagodei ()
Z WTC7 se niso pretirano ukvarjali, ker je bil WTC hit dneva, WTC7 pa spodaj. Da je WTC7 odtrgalo vogal, je očitno moralo nanj vrha nekaj prileteti.
Dejstvo je, da nihče tukaj ne ve, kako je bil WTC7 grajen, ne pozna statike, da naj bi bil v njem bunker, pa ne pomeni nič takega, da se cela bajta ne bi mogla podreti. SPloh ker ne poznamo ne dimenzij ne statike ne ničesar okrog tega bunkerja. Če je imela CIA pisarno v njem, pa noter dokumente (kar je logično), tudi ne pove nič okrog statike. Maskirati uničenje dokumentacije, s tem, da podreš 2 bajti, Bin Ladnu se smeje...
Dejstvo je, da nihče tukaj ne ve, kako je bil WTC7 grajen, ne pozna statike, da naj bi bil v njem bunker, pa ne pomeni nič takega, da se cela bajta ne bi mogla podreti. SPloh ker ne poznamo ne dimenzij ne statike ne ničesar okrog tega bunkerja. Če je imela CIA pisarno v njem, pa noter dokumente (kar je logično), tudi ne pove nič okrog statike. Maskirati uničenje dokumentacije, s tem, da podreš 2 bajti, Bin Ladnu se smeje...
Jah, edino ta možnost ostane, da je bil wtc7 res slabo grajen, kar pa mora veljati tudi za wtc1 in 2. Prispodoba s titanikom na mestu. :)
Obstaja tudi zgodba o Kurtu Sonnenfeldu, Fema fotografu, ki zdaj živi v Argentini kot "politični prebežnik", sodeč po wikipedii.
Kurt Sonnenfeld @ Wikipedia
njegove fotke:
http://media.abovetopsecret.com/media/3...
Tudi on spada me trutherje.
Obstaja tudi zgodba o Kurtu Sonnenfeldu, Fema fotografu, ki zdaj živi v Argentini kot "politični prebežnik", sodeč po wikipedii.
Kurt Sonnenfeld @ Wikipedia
njegove fotke:
http://media.abovetopsecret.com/media/3...
Tudi on spada me trutherje.
Ziga Dolhar ::
Glede eksplozij. Nesklepčna je trditev, da so priče, ki so slišale glasen pok, slišale "eksplozijo".
Slišale so (močan) pok. Kaj je vzrok tega poka, zgolj iz poslušanja in opisa poka ne izhaja.
Še bolj zanimive so trditve, da so priče v poku "prepoznale" eksplozijo. Zvočni pok povzroči kompresija zraka, do kakršne lahko pride tudi pri drugih pojavih, npr. strelah, poku napolnjenega zračnega balona ali ob stiku (padcu) dveh betonskih plošč "na ploh". Zvok eksplozije lahko poustvari tudi zvočnik.
Nesklepčna je torej trditev, da ker so priče slišale "eksplozijo" (beri: slišale so močan pok, kot pri eksploziji), je njegov izvor dejansko eksplozija eksplozivnega telesa ("bombe"). Takšna ekvivalenca bi pomenila, da če se nekomu predvaja zvočni posnetek eksplozije razstreliva, da je vzrok temu lahko zgolj dejanska eksplozija (in ne morebiti ravnokar predvajani posnetek). Tudi če gre za "eksplozijo", pa to ni nujno posledica temu namenjenega ("bombnega") telesa, ampak drugega telesa, ki ni temu namenjen. Kot že večkrat omenjeni gasilni aparati in drugi spreji.
Večina ljudi sicer v življenju ne sliši eksplozije razstreliva, niti jim praviloma v kopalnici ne razganja kozmetike.* Kako uspejo tako "prepoznati" izvir poka, je uganka.
*(No, meni je enkrat v shrambi eksplodirala plastenka nekega domačega vina. So se zatresli temelji.)
Slišale so (močan) pok. Kaj je vzrok tega poka, zgolj iz poslušanja in opisa poka ne izhaja.
Še bolj zanimive so trditve, da so priče v poku "prepoznale" eksplozijo. Zvočni pok povzroči kompresija zraka, do kakršne lahko pride tudi pri drugih pojavih, npr. strelah, poku napolnjenega zračnega balona ali ob stiku (padcu) dveh betonskih plošč "na ploh". Zvok eksplozije lahko poustvari tudi zvočnik.
Nesklepčna je torej trditev, da ker so priče slišale "eksplozijo" (beri: slišale so močan pok, kot pri eksploziji), je njegov izvor dejansko eksplozija eksplozivnega telesa ("bombe"). Takšna ekvivalenca bi pomenila, da če se nekomu predvaja zvočni posnetek eksplozije razstreliva, da je vzrok temu lahko zgolj dejanska eksplozija (in ne morebiti ravnokar predvajani posnetek). Tudi če gre za "eksplozijo", pa to ni nujno posledica temu namenjenega ("bombnega") telesa, ampak drugega telesa, ki ni temu namenjen. Kot že večkrat omenjeni gasilni aparati in drugi spreji.
Večina ljudi sicer v življenju ne sliši eksplozije razstreliva, niti jim praviloma v kopalnici ne razganja kozmetike.* Kako uspejo tako "prepoznati" izvir poka, je uganka.
*(No, meni je enkrat v shrambi eksplodirala plastenka nekega domačega vina. So se zatresli temelji.)
https://dolhar.si/
_Enterprise_ ::
Jah, edino ta možnost ostane, da je bil wtc7 res slabo grajen, kar pa mora veljati tudi za wtc1 in 2. Prispodoba s titanikom na mestu. :)kaj pa, da je bil grajen drugače? wtc 7 je imel tri osrednje stebre, poškodovane med zrušitvijo wtc enke in dvojke (zrušitev enega osrednjega stebra je bil vzrok celotne zrušitve), sprednja stena je bila kar konkretno vdrta noter, divjali so hudi požari. FDNY je najprej probaval stavbo rešiti, potem pa so območje izpraznili, ker so predvidevali kolaps, saj se je zgradba začela nagibati (hence tudi predhodna najava zrušitve po televiziji - ideja, da bi vlada novinarjem povedala, da bodo wtc7 podrli, je nekajkrat bolj neumna kot tista o kreacionizmu).
izjave gasilcev in več: http://www.debunking911.com/pull.htm
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _Enterprise_ ()
> "Jah, edino ta možnost ostane, da je bil wtc7 res slabo grajen, kar pa mora veljati tudi za wtc1 in 2. Prispodoba s titanikom na mestu. :)"
Ni treba, da je bil slabo grajen. Zadostuje, da ni bil tako dobro, kot zatrjujejo arhitekti in gradbinci. Da WTC1&2 pač nista bila nikoli (pre)dimenzionirana tako, da bi lahko prestala trk letala.
Ogledal sem si sicer precej videov na temo analize zrušitve, nikjer pa nisem zasledil analize lateralnih sil pri trku letala na nosilne stebre v nižjih nadstropjih. Vsi izhajajo iz stališča, da se je sila absorbirala v tistih nekaj nadstropjih, kamor je priletelo letalo. Well, kaj pa, če so zaradi stranskih sil popustili stebri v jedru Dvojčkov tudi 30, 40, 50 nadstropij nižje? Oz. da so jih te sile hudo načele?
Ni treba, da je bil slabo grajen. Zadostuje, da ni bil tako dobro, kot zatrjujejo arhitekti in gradbinci. Da WTC1&2 pač nista bila nikoli (pre)dimenzionirana tako, da bi lahko prestala trk letala.
Ogledal sem si sicer precej videov na temo analize zrušitve, nikjer pa nisem zasledil analize lateralnih sil pri trku letala na nosilne stebre v nižjih nadstropjih. Vsi izhajajo iz stališča, da se je sila absorbirala v tistih nekaj nadstropjih, kamor je priletelo letalo. Well, kaj pa, če so zaradi stranskih sil popustili stebri v jedru Dvojčkov tudi 30, 40, 50 nadstropij nižje? Oz. da so jih te sile hudo načele?
- Hoc est qui sumus -
amigo_no1 ::
TESKAn, matev
Pejta kdaj v bližino kakega letaliča, tako letalo se sliši že od daleč.
Zakaj se tukaj sliši eksplozija malodane instantno (motorji zatulijo, potem bum& črn dim ) ?
Pojasnite mi različne barve dima takoj po eksploziji, saj gre v obeh primerih za kerozin, ane ? Mislite da eni tankajo na Petrolu, eni pa na Molu ?
imagodei
Podal si mi enak odgovor kot sem ga pravzaprav pričakoval (enak kot prejšnjič; po čisto istem vzorcu). Nisi več resen. Resno.
Najprej praviš, da so ljudje videli letali, potem pa da so bili zmedeni kot kure (vsesplošna panika) in sploh ne vedo kaj so videli če sploh kaj, potem spet da so videli letalo ? Sploh, ko si enkrat prej napisal, da so po prvem crashu začeli pozorno gledati v obe stolpnici.
Odloči se zdaj.
Mi bo kdo od vas pojasnil preostala vprašanja, ki sem jih postavil (helikopter je/ni, hitrost & akrobatske sposobnosti letala ), kaj je horizontalna luknja na desni strani stolpnice, različna smer dima v istem trenutku (pred padcem) različnih TV "live" prenosov?
Tale debata se je začela vrteti v začaranem krogu, bolj kot vam pravimo da vse skupaj smrdi bolj se oklepate "NIST & US Gov pa že ne lažejo, saj so taki fejst fantje".
Zdajle čakam le še, da greste eni US gov loverji sem in debunkate tudi wiki navedbe.
http://slo-tech.com/novice/t437526/0
Pričakujem odgovore v stilu da so dotične žrtve preminule zaradi starosti, kolere, nezdrave prehrane, padcev po stopnicah in podobno.
Pejta kdaj v bližino kakega letaliča, tako letalo se sliši že od daleč.
Zakaj se tukaj sliši eksplozija malodane instantno (motorji zatulijo, potem bum& črn dim ) ?
Pojasnite mi različne barve dima takoj po eksploziji, saj gre v obeh primerih za kerozin, ane ? Mislite da eni tankajo na Petrolu, eni pa na Molu ?
imagodei
Podal si mi enak odgovor kot sem ga pravzaprav pričakoval (enak kot prejšnjič; po čisto istem vzorcu). Nisi več resen. Resno.
Najprej praviš, da so ljudje videli letali, potem pa da so bili zmedeni kot kure (vsesplošna panika) in sploh ne vedo kaj so videli če sploh kaj, potem spet da so videli letalo ? Sploh, ko si enkrat prej napisal, da so po prvem crashu začeli pozorno gledati v obe stolpnici.
Odloči se zdaj.
Mi bo kdo od vas pojasnil preostala vprašanja, ki sem jih postavil (helikopter je/ni, hitrost & akrobatske sposobnosti letala ), kaj je horizontalna luknja na desni strani stolpnice, različna smer dima v istem trenutku (pred padcem) različnih TV "live" prenosov?
Tale debata se je začela vrteti v začaranem krogu, bolj kot vam pravimo da vse skupaj smrdi bolj se oklepate "NIST & US Gov pa že ne lažejo, saj so taki fejst fantje".
Zdajle čakam le še, da greste eni US gov loverji sem in debunkate tudi wiki navedbe.
http://slo-tech.com/novice/t437526/0
Pričakujem odgovore v stilu da so dotične žrtve preminule zaradi starosti, kolere, nezdrave prehrane, padcev po stopnicah in podobno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
TESKAn ::
No, sej si že povedal, da ti je fizika španska vas, razlika med hitrostjo zvoka in svetlobe pa deveta briga. Povej mi, zakaj bi se še trudil razlagat karkoli človeku, ki mu tako _osnovne_ stvari niso jasne?
Ah, se moram citirat:
Ja, dve različni letali, dve različni kameri, dve različni lokaciji, dve različni situaciji, dva popolnoma različna pogoja snemanja - in se čudiš, da so med posnetkoma razlike???
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
imagodei
Odloči se zdaj.
Od vsega tega razmišljanja, ki je očitno preveč za tvojo glavo, si postal zmeden. Mogoče bi bilo v redu, če bi začel mal bolj punce jagat, pa mal manj viset na računalniku?
Kdaj sem rekel, da ljudje ne vedo, kaj so videli? Prosim, citat.
Če ne znaš seštevat, je to hud handicap zate. Tudi če rečeva, da je bilo vseh nekaj 1000 ljudi, ki so tisti dan videli letali, orenk zmedenih zaradi panike, se celotno telo dokazov še vedno strinja. Prepričat me boš moral, da je nekaj 1000 ljudi videlo narobe in da je nekaj 10 (morda celo nekaj 100) kamer in fotoaparatov narobe zabeležilo dogodek. Oziroma da je vladi in FBI-ju uspelo zaseči vse obstoječe posnetke in jih ustrezno sfejkat, ob enem pa podkupit ljudi / jim zagrozit, da ne smejo nikoli povedat, da je bila originalno na njihovem posnetku raketa.
Ker je pa to itak bluz, pa lahko rečeva samo, da se celotni korpus dokazov strinja: velika večina ljudi VE, da je videla letali, obstaja nebroj profi in amaterskih videoposnetkov (predvsem trka 2. letala), nebroj fotografij, obstajajo uradni zaznamki kontrolorjev poleta o gibanju ugrabljenih letal, dejansko je bilo ugotovljeno, da manjkajo letala.
Seveda obstaja infinitezimalna možnost, da je vlada res vse sfejkala, se je pa treba vprašat, zakaj in s kakšnimi stroški. Zakaj bi nekdo to vse splaniral, koliko ga je koštalo in zakaj tega ne bi storil bistveno ceneje in z manj vpletenimi ljudmi? Vedno obstaja možnost, da bo kdo kaj izblebetal; pri tisočih vpletenih bi par takih mandeljcev sprožilo plaz priznanj! Tako da: v resnici lahko izračunaš tudi neko zelo majhno, od nič večjo verjetnost, da se boš ta trenutek prežarčil na nek planet v okolici Andromede, ali pa, da če se boš naslanjal na zid, da boš nenadoma lahko brez težav šel skozenj. Kvantna mehanika to načeloma dovoljuje. Je pa res, da bi moral imeti nepredstavljivo veliko srečo... Nekje v istem rangu je pa verjetnost, da je US vlada sfejkala 9/11 v obsegu, ki ga zagovarjate nekateri blodnjavi paranoiki tukaj.
Mimogrede: ne na pamet bluzit, kaj sem rekel in kaj ne. Če se na nekaj sklicuješ, citiraj, da ti lahko razložim, kaj sem mislil.
- Hoc est qui sumus -
Potemtakem je nekaj narobe s posnetkom Airbusa, ker se sliše prezgodaj bum, misliš da je sfejkam ?
Kerozin v obeh primerih ? A tebi rata na dveh slikah tvoj avto slikati kot enkrat kot rdeč , drugič kot zelen ? Meni ne.
Prav imaš, španska vas je barvita in raznolikih oblik
Okej, perspektiva mi ne gre, fizike ne znam, postal sem omejen, sedaj čakam me bo zdaj še kdo obtožil da sem nezemljan ? Ups, jih ni.
Ajde fenomen iz fizike, pojasni hitrost & akrobatske sposobnosti letala (ne mislim več copy&paste delati) ?
Kerozin v obeh primerih ? A tebi rata na dveh slikah tvoj avto slikati kot enkrat kot rdeč , drugič kot zelen ? Meni ne.
Prav imaš, španska vas je barvita in raznolikih oblik
Okej, perspektiva mi ne gre, fizike ne znam, postal sem omejen, sedaj čakam me bo zdaj še kdo obtožil da sem nezemljan ? Ups, jih ni.
Ajde fenomen iz fizike, pojasni hitrost & akrobatske sposobnosti letala (ne mislim več copy&paste delati) ?
Arto ::
Potemtakem je nekaj narobe s posnetkom Airbusa, ker se sliše prezgodaj bum, misliš da je sfejkam :D ?
Na posnetku se sploh ne vidi, kdaj točno raznese letalo, ker ga zakrivajo drevesa. Letalo verjetno explodira nekoliko prej, kot pa se dvigne dim izza dreves.
> "Ajde fenomen iz fizike, pojasni hitrost & akrobatske sposobnosti letala (ne mislim več copy&paste delati) ?"
Ne vem točno, o čem bluziš, ampak spet: kamere ne lažejo. Lahko svoje ljubiteljstvo Star Trek in Star Wars prenašaš tudi na RL in se pretvarjaš, da je vse okoli tebe ZF, če te to rajca. Mene pač ne boš prepričal, da je kdorkoli leta 2001 s še tako velikimi napori uspel zaseči vse obstoječe (home) posnetke trka drugega letala, jih sfejkat pred objavo in podkupit lastnike oz. jim zagrozit, tako da so še do danes tiho. Internet je bil leta 2001 že kar mainstream, hitrosti prenosa so bile sicer manjše, ampak ne se hecat - da ni nekdo že v tistih dneh posnetek vrgel nekam na net, namesto da bi ga odnesel na (podkupljeno?) TV hišo?
1000 poklicnih pilotov mi lahko bluzi, da se takšnih "akrobacij" ne da izvajat, pa vseeno je dejstvo, da sta dve letali končali svojo pot v Dvojčkih. Amen.
Ne vem točno, o čem bluziš, ampak spet: kamere ne lažejo. Lahko svoje ljubiteljstvo Star Trek in Star Wars prenašaš tudi na RL in se pretvarjaš, da je vse okoli tebe ZF, če te to rajca. Mene pač ne boš prepričal, da je kdorkoli leta 2001 s še tako velikimi napori uspel zaseči vse obstoječe (home) posnetke trka drugega letala, jih sfejkat pred objavo in podkupit lastnike oz. jim zagrozit, tako da so še do danes tiho. Internet je bil leta 2001 že kar mainstream, hitrosti prenosa so bile sicer manjše, ampak ne se hecat - da ni nekdo že v tistih dneh posnetek vrgel nekam na net, namesto da bi ga odnesel na (podkupljeno?) TV hišo?
1000 poklicnih pilotov mi lahko bluzi, da se takšnih "akrobacij" ne da izvajat, pa vseeno je dejstvo, da sta dve letali končali svojo pot v Dvojčkih. Amen.
- Hoc est qui sumus -
Potemtakem je nekaj narobe s posnetkom Airbusa, ker se sliše prezgodaj bum, misliš da je sfejkam :D ?
Na posnetku se sploh ne vidi, kdaj točno raznese letalo, ker ga zakrivajo drevesa. Letalo verjetno explodira nekoliko prej, kot pa se dvigne dim izza dreves.
EDIT: Pa zakaj je treba to sploh razlagat?? Hitrost zvoka 340.29m/s, če stvar poči 1.3 kilometra stran, bo zvok potoval 4s. Mislim, ne vem, a se to tako čudno sliši?
(ponesreči sem se citiral)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Arto ()
Večina bi bila v takem primeru 50%+, kar v primeru muslimanov in američanov ne drži. Torej velika večina NE VE.
Potem praviš, da vse te priče, ki se zdaj borijo za svoje pravice in umirajo in trpijo zaradi posledic 911, so tudi fake? Profesionalni igralci, ki si v nos vtaknejo cevke, da zgledajo bolj realni?
Kje imaš tisoče prič, ki so videle? Jaz sem ti povedal za nekaj prič, ki so bile zaslušane, ki so imele izjavo, a ker izjava ni mogla pasati v uradno 911 zgodbo, jih pač niso vključili v poročilo.
Res je to dobra preiskava, kjer se ene priče upoštevajo, druge pa ne.
Je pa tako, da vedno manj folka verjame uradni teoriji, ne vedno več, zato bi pametna vlada naredila še eno preiskavo. Ki pa si je očitno ne morejo privoščiti.
Tudi v primeru JFK je bila "splošno sprejeta teorija" "magic bullet" teorija. Skregano z zakoni fizike.
Potem praviš, da vse te priče, ki se zdaj borijo za svoje pravice in umirajo in trpijo zaradi posledic 911, so tudi fake? Profesionalni igralci, ki si v nos vtaknejo cevke, da zgledajo bolj realni?
Kje imaš tisoče prič, ki so videle? Jaz sem ti povedal za nekaj prič, ki so bile zaslušane, ki so imele izjavo, a ker izjava ni mogla pasati v uradno 911 zgodbo, jih pač niso vključili v poročilo.
Res je to dobra preiskava, kjer se ene priče upoštevajo, druge pa ne.
Je pa tako, da vedno manj folka verjame uradni teoriji, ne vedno več, zato bi pametna vlada naredila še eno preiskavo. Ki pa si je očitno ne morejo privoščiti.
Tudi v primeru JFK je bila "splošno sprejeta teorija" "magic bullet" teorija. Skregano z zakoni fizike.
Matev ::
Zakaj se tukaj sliši eksplozija malodane instantno (motorji zatulijo, potem bum& črn dim )
...
brezveze ti kaj razlagati
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()
> "Tudi v primeru JFK je bila "splošno sprejeta teorija" "magic bullet" teorija. Skregano z zakoni fizike."
Če gremo ene po eno zadevo od 9/11 gledat in vzamemo vprašanje letal, je JFK-jev "magic bullet" popolnoma neprimerljiv. Masa dokazov kaže na to, da sta letali končali v WTC 1&2, medtem ko je pri JFK treba pojasnit trajektorijo izstrelka, ki pač ne ustreza realnosti.
> "Večina bi bila v takem primeru 50%+, kar v primeru muslimanov in američanov ne drži. Torej velika večina NE VE. "
OK, mogoče sem se nerodno izrazil... Bom takole rekel: tisoči ljudi so VIDELI 2. letalo v živo, na ulicah NY ali iz svojih stanovanj/pisarn v Manhattnu. Od teh ljudi velika večina VE, da so videli letalo.
Če gremo ene po eno zadevo od 9/11 gledat in vzamemo vprašanje letal, je JFK-jev "magic bullet" popolnoma neprimerljiv. Masa dokazov kaže na to, da sta letali končali v WTC 1&2, medtem ko je pri JFK treba pojasnit trajektorijo izstrelka, ki pač ne ustreza realnosti.
> "Večina bi bila v takem primeru 50%+, kar v primeru muslimanov in američanov ne drži. Torej velika večina NE VE. "
OK, mogoče sem se nerodno izrazil... Bom takole rekel: tisoči ljudi so VIDELI 2. letalo v živo, na ulicah NY ali iz svojih stanovanj/pisarn v Manhattnu. Od teh ljudi velika večina VE, da so videli letalo.
- Hoc est qui sumus -
Zheegec ::
haha, kakšna resna debata s človekom, ki niti ne ve za razliko v hitrosti zvoka in svetlobe. zakaj bi kdor koli s takšnim človekom sploh probal imeti resno debato?
To je kot pogovor z vernikom o njegovi religiji.
To je kot pogovor z vernikom o njegovi religiji.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
D3m ::
Thus ALIEn3001 is a HERETIC......kill the unbeliever!!!
*Monthy Python's : Life of Brain*
*Monthy Python's : Life of Brain*
|HP EliteBook|R5 6650U|
kakšna resna debata s človekom, ki niti ne ve za razliko v hitrosti zvoka in svetlobe
ne samo da ne ve... on niti vedeti noče da svetloba potuje hitreje kot zvok
in da ko se že vidi eksplozija, se jo sliši šele čez toliko časa, kolikor potrebuje zvok da doseže opazovalca
za nekatere je to popolnoma nejasno ... ampak žalostno da se taki "bebčki" tu nekaj duvajo
Če lahko boeing 747 naredi sodček, ne vem, zakaj manjše letalo ne bi bilo sposobno česa podobnega. No sej, mogoče te moti to, da se ne zavedaš, da samomorilski piloti niso hoteli pristat, ampak se s čim večjo hitrostjo zaletet v stavbo, tako da jim ni bilo problem letalo gnat čez varne meje.
kakšna resna debata s človekom, ki niti ne ve za razliko v hitrosti zvoka in svetlobe
ne samo da ne ve... on niti vedeti noče da svetloba potuje hitreje kot zvok
in da ko se že vidi eksplozija, se jo sliši šele čez toliko časa, kolikor potrebuje zvok da doseže opazovalca
za nekatere je to popolnoma nejasno ... ampak žalostno da se taki "bebčki" tu nekaj duvajo
On vidi, kar hoče videti, sliši kar hoče slišati, verjame, kar hoče verjeti in išče razloge za to, da je to kar vidi, sliši, verjame, res.
TESKAn
>Hitrost zvoka = cca. 300 m/s, cca. 4 s da 1200 m. Malo trigonometrije ti da razdaljo do stolpa 1160m.
Ok, tu se sliši eksplozija po 4 sekundah (na razdalji 1200 m)
-> kako potem komentirate ta posnetek, kjer se sliši eksplozija tudi tu po 4 sekundah, a razdalja ni 1200 m (je dosti bližje, a je eksplozija skoraj neslišna, vse kar se sliši je kot bi nekdo narahlo stole premaknil po parketu) ?
13 s trk, 17s se sliši zvok ksplozije
in zakaj se tu sliši v bum instantno (ter popolnoma drugače) ?
3m 38s
Kaj je ta konica, ki pogleda "ven" na drugi strani (3m 53s)?
>Ja, dve različni letali, dve različni kameri, dve različni lokaciji, dve različni situaciji, dva popolnoma različna pogoja snemanja - in se čudiš, da so med posnetkoma razlike???
Poglej si posnetke trkov letal na kerozin, dim je pri vseh črn, tu nima kameri&lokacija vpliva, oboje je posneto pri dnevni svetlobi, brez megle ali dežja.
imagodei
>1000 poklicnih pilotov mi lahko bluzi, da se takšnih "akrobacij" ne da izvajat, pa vseeno je dejstvo, da sta dve letali končali svojo pot v Dvojčkih. Amen.
Seveda, sedaj si poleg tega da si strokovnjak za kamere, odkrivanje zarot postal še strokovnjak na področju letalstva, da lahko tako enostavno negiraš 1000 poklicnih pilotov ??
> "Ajde fenomen iz fizike, pojasni hitrost & akrobatske sposobnosti letala (ne mislim več copy&paste delati) ?"
>>Ne vem točno, o čem bluziš, ampak spet: kamere ne lažejo
Že večkrat sem povedal kaj vse me muči a ste me vsakič prezrli. Poleg tega se pričakujem več kulturnega dialoga brez zaničevanja stališč & ljudi, ki vam niso všeč.
Se zelo veselim razlage spremembe ~12° (v smeri let) v 1 sekundi pri 550 mph (posnetek kamer).
od kje si zdaj privlekel še Star Trek in Star Wars ??
>Tudi če rečeva, da je bilo vseh nekaj 1000 ljudi, ki so tisti dan videli letali, orenk zmedenih zaradi panike, se celotno telo dokazov še vedno strinja. P
Toliko o tisočih pričah, ki so videle letalo
FREQUENTLY ASKED QUESTION N°4:
SELECTED EYEWITNESS REPORTS DESCRIBING OBJECT STRIKING WTC2:
http://www.septemberclues.info/faq_4.htm
Še vedno bom z veseljem sprejel tehtne odgovore na moja že večkrat postavljena vprašanja
(helikopter je/ni, hitrost & akrobatske sposobnosti letala ), kaj je horizontalna luknja na desni strani stolpnice pri prvem trku, različna smer dima v istem trenutku (pred padcem prvega stolpa) različnih TV "live" prenosov?
Noch etwas:
http://www.911research.dsl.pipex.com/gg...
Kako razlagate različne dobljene (izračunane) hitrosti) z različnih video posnetkov ?
>Hitrost zvoka = cca. 300 m/s, cca. 4 s da 1200 m. Malo trigonometrije ti da razdaljo do stolpa 1160m.
Ok, tu se sliši eksplozija po 4 sekundah (na razdalji 1200 m)
-> kako potem komentirate ta posnetek, kjer se sliši eksplozija tudi tu po 4 sekundah, a razdalja ni 1200 m (je dosti bližje, a je eksplozija skoraj neslišna, vse kar se sliši je kot bi nekdo narahlo stole premaknil po parketu) ?
13 s trk, 17s se sliši zvok ksplozije
3m 38s
>Ja, dve različni letali, dve različni kameri, dve različni lokaciji, dve različni situaciji, dva popolnoma različna pogoja snemanja - in se čudiš, da so med posnetkoma razlike???
Poglej si posnetke trkov letal na kerozin, dim je pri vseh črn, tu nima kameri&lokacija vpliva, oboje je posneto pri dnevni svetlobi, brez megle ali dežja.
imagodei
>1000 poklicnih pilotov mi lahko bluzi, da se takšnih "akrobacij" ne da izvajat, pa vseeno je dejstvo, da sta dve letali končali svojo pot v Dvojčkih. Amen.
Seveda, sedaj si poleg tega da si strokovnjak za kamere, odkrivanje zarot postal še strokovnjak na področju letalstva, da lahko tako enostavno negiraš 1000 poklicnih pilotov ??
>>Ne vem točno, o čem bluziš, ampak spet: kamere ne lažejo
Že večkrat sem povedal kaj vse me muči a ste me vsakič prezrli. Poleg tega se pričakujem več kulturnega dialoga brez zaničevanja stališč & ljudi, ki vam niso všeč.
Se zelo veselim razlage spremembe ~12° (v smeri let) v 1 sekundi pri 550 mph (posnetek kamer).
od kje si zdaj privlekel še Star Trek in Star Wars ??
>Tudi če rečeva, da je bilo vseh nekaj 1000 ljudi, ki so tisti dan videli letali, orenk zmedenih zaradi panike, se celotno telo dokazov še vedno strinja. P
FREQUENTLY ASKED QUESTION N°4:
SELECTED EYEWITNESS REPORTS DESCRIBING OBJECT STRIKING WTC2:
http://www.septemberclues.info/faq_4.htm
Še vedno bom z veseljem sprejel tehtne odgovore na moja že večkrat postavljena vprašanja
(helikopter je/ni, hitrost & akrobatske sposobnosti letala ), kaj je horizontalna luknja na desni strani stolpnice pri prvem trku, različna smer dima v istem trenutku (pred padcem prvega stolpa) različnih TV "live" prenosov?
Noch etwas:
http://www.911research.dsl.pipex.com/gg...
Kako razlagate različne dobljene (izračunane) hitrosti) z različnih video posnetkov ?
Zgodovina sprememb…
kaj sedaj oporekaš hitrosti zvoka?
pa ti nisi normalen
a za zoom še nisi slišal...
pa ti nisi normalen
kako potem komentirate ta posnetek, kjer se sliši eksplozija tudi tu po 4 sekundah, a razdalja ni 1200 m (je dosti bližje, a je eksplozija skoraj neslišna,
a za zoom še nisi slišal...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()
Daj me prosim nauči kako si lahko v 10 s preletel celoten moj post, pregledal video posnetke, premislil o videnem in tudi odgovoril.
Zgodovina sprememb…
kako potem komentirate ta posnetek, kjer se sliši eksplozija tudi tu po 4 sekundah, a razdalja ni 1200 m (je dosti bližje, a je eksplozija skoraj neslišna,
v isterm posnetku če bi ga pogledal do konca bi videl za na koncu odzumira zadevo...
in je razdalja cca 1200 metrov... kar tebi ni bilo jasno če si pogledal samo prvih par sekund ... kjer je bil uporabljen zoom in je delovalo kot da je stvar bližje kot je bila v resnici
zame si bebček
XsenO ::
Daj me prosim nauči kako si lahko v 10 s preletel celoten moj post, pregledal video posnetke, premislil o videnem in tudi odgovoril.
amigo_no1 :: danes, 20:59:23
Matev :: danes, 21:04:24
21:04:24- 20:59:23 = 00:05:01
Zgleda, da imajo določeni trutherji tudi težave z osnovami matematike poleg nepoznanja osnovnošolske fizike.
1 + 1 = 1
zdobersek ::
3m 38s
Povsem možno, da je zvok v posnetku zamaknjen nazaj, glede na to, da že sam veš za dva posnetka, kjer po fizikalnih zakonih zvok pripotuje do kamere dosti kasneje kot svetloba.
Pa še vedno se ni nobeno od teh letal na tvojih 'kontrolnih' posnetkih zaletelo v stolpnico. Dim od eksplozije obeh letal v stolpnicah je okoli raznašal še kake druge delce, ki bi lahko dimu dali drugačno barvo.
Glede helikopterja, Pat-a, afaik: na tistem najbolj oddaljenem posnetku je čisto možno, da se je izgubil med piksli. Posnetek je _zelo_ oddaljen, precej bolj kot drugi, kvaliteta pa Youtubovska. Pa še avtor trdi, da se helikopter mora videti tudi na večji razdalji, kot dokazilo pa doda posnetek, precej bližji kot tisti panoramski (t.j. najbolj oddaljen) - jaka trditev. Za vse ostale posnetke, ko helikopterja 'sploh ni', je pa to spet nedolžna igra perspektiv.
Glede dima - dim je čisto normalen, kar te moti so najbrž spet perspektive.
A tu je potem uporabil zoom out ?
3m 38s
Zakaj drugačen zvok eksplozije & nič zamika?
In ostala vprašanja
Me zanima če si tudi v RL tako pogumen, da vse povprek obkladaš z takimi vzdevki.
@XsenO
10s je bilo mišljeno metaforično ;).
3m 38s
In ostala vprašanja
Me zanima če si tudi v RL tako pogumen, da vse povprek obkladaš z takimi vzdevki.
@XsenO
kako potem komentirate ta posnetek, kjer se sliši eksplozija tudi tu po 4 sekundah, a razdalja ni 1200 m (je dosti bližje, a je eksplozija skoraj neslišna, vse kar se sliši je kot bi nekdo narahlo stole premaknil po parketu) ?
Em, druga kamera? Ej pojma nimate, s kakšno opremo je bilo posneto, ma vsi pametno veste, kaj bi se moralo gor slišat.
3m 38s
stokrat preeditiran video? Nekdo zamaknil zvok zaradi svoje agende (glede na to, da je bil očitno teoretik zarote, vemo, kakšne)? In nazadnje, spet druga kamera, druga lokacija, drug mikrofon.
Konica? Nobena konica ni. Na posnetku je samo fronta eksplozije, ki je ven vrgla kup šare (pomni, v WTCju so bile pisarne s polno materiala). Konica? Popoln BS.
No, bodi junak in mi poišči posnetek, kjer je dim _obsijan_ s soncem. In to _orenk_ obsijan. Če ne veš, kaj ciljam, si poglej tvoj prvi posnetek, 0:51. Hočem video, kjer bo dim _vsaj toliko_ obsijan s soncem.
B707 naredi sodček. Period. Sicer si pa poglej, kaj zmore 757: klik.
V eni sekundi? Oni boeing v štirih sekundah spremeni smer leta za 45° navzgor. Si ti še en izmed tistih, ki verjamejo, da F-16 ne more obrnit nad Slovenijo?
Sprejel tehtne odgovore? Ti ne moreš hendlat tehtnih odgovorov. Še razmislit o njih ne moreš, ne ti in ne drugi teoretiki zarote. Vaš proces gre nekako "se ne strinja z mano - ergo nima prav". Dlje ne pridete.
helikopter je/ni,
To tista dva posnetka, kjer se na enem vidi jasno nebo v ozadju, na drugem je pa vse megleno? Kjer se vidi srebrn zmazek (helikopter) na prvem, na drugem se pa zlije z meglenim ozadjem? In ga je par pixlov počez?
In mimogrede, a ste res tolk trdi da mislite, da če bi že delali live simulacijo trka in jo predvajali po TV, da ne bi uporabili _ENO_ simulacijo in bi za vsako TV hišo naredili svojo, vsako s svojim "naborom dodatkov"?
kaj je horizontalna luknja na desni strani stolpnice pri prvem trku,
Jaz bi rekel, da imajo s tem nekaj za opravit tone kerozina, ki so eksplodirale in začele goret par metrov stran. Zdej če ti misliš, da je bil WTC obdan v neprebojno steklo, imuno na eksplozije...
različna smer dima v istem trenutku (pred padcem prvega stolpa) različnih TV "live" prenosov?
Sta posnetka mogoče vsak s svoje strani?
S tega linka:
it is possible to obtain a reasonably accurate speed
Kaj je zanj tale "reasonably accurate"? +-10? +-20? +-40? Meritev brez točnosti je vreden nič, če se prerekamo glede točnosti te meritve.
Še malo z istega linka:
and therefore the pilots would run the risk of either total structural failure or localised structural failures,
No, če je bil njihov cilj zaletet se v stavbo in umret v ognjeni krogli, jih je po moje EN K**** BRIGALO, da obstaja nevarnost, da letalo razpade. Človek božji, govoriš, kot da je samomorilske napadalce skrbelo za letalo...
When you consider the fact that the Boeing 767-200's airframe would have smashed to pieces on the towers façade during impact under any speed condition you have to wonder what the alleged hijackers had to gain by choosing this high speed approach and high speed collision.
Kdo ve, zakaj? Bi moral njih vprašat. Aja, ne moreš, so mrtvi. Kaj pa, mogoče, ugibam, če so hoteli, da ima letalo čim več kinetične energije, da bi sam udarec naredil čim več škode? Sej veš, tista fora z energijo telesa v odvisnosti od hitrosti.
I was also informed by the former Boeing 767-200 Captain that there would NOT be any adverse effects on aircraft handling or performance as a result of nearing or achieving transonic airspeeds.
Lej no, še sam se demantira. Letala ni nič težje pilotirat pri visokih hitrostih.
The only conclusion that can be drawn from this UA175 airspeed analysis is that the video recordings are all giving us different speeds because the UA175 aircraft was actually travelling at a different speed in each video!
"Only conclusion"? Kaj pa "letalo naredi v tisti 1/24 sekunde 10 metrov poti, ti pa računaš z razdaljami~50 metrov in je zato napaka tvoje ""meritve"" ogromna"?
We should consider the possibility that there is more than one person or group responsible for the forgery and / or manipulation of any given UA175 strike video and that there is seemingly a lack of accordance between these groups or individuals which could account for the speed inconsistencies demonstrated by the videographic record.
Ah yes, par skupin, vsaki so dali nalogo "well gents, make a plane crash real time animation and be creative about it", ne da bi se zmenili, kaj vse bo gor oziroma naredili eno simulacijo in jo nato zrenderirali za vse posnetke? Na eni strani zarotnikom pripisujete nadnaravne sposobnosti prikrivanja in "držanja ljudi v tišini", na drugi pa jim pripisujete tako malomarnost, da bodo šli za vsako kamero delat svoj 3D model dogodka? WTF? Se kdaj ustavite in zadeve malo _LOGIČNO_ premislite?
kako potem komentirate ta posnetek, kjer se sliši eksplozija tudi tu po 4 sekundah, a razdalja ni 1200 m (je dosti bližje, a je eksplozija skoraj neslišna, vse kar se sliši je kot bi nekdo narahlo stole premaknil po parketu) ?
Na sploh domači filmčki, ki jih ljudje objavljajo na youtube, niso ravno stoprocentno zanesljivi za štopanje zvoka, sploh če v kadru ni neke jasne reference. Velikokrat pri posnetkih nižje kvalitete zvok in slika nista sinhronizirana.
Nesinhroniziran zvok? Slabši/boljši mikrofon, ki bolje/slabše lovi visoke/nizke zvoke? Drugačna konfiguracija terena, ni odbojev? Drugačna eksplozija? Nenazadnje, drugačen zračni pritisk (zvok drugače potuje)?
Ne, trapček
Ne negiram 1000 pilotov. Potrjujem fizikalno dejstvo, ki ga je ujela kamera. V bistvu mora teh hipotetičnih 1000 pilotov negirat nesporno dejstvo, ki se je pripetilo, pa najsi bo to "videti" še tako "nemogoče".
A zdaj kapiraš?
Da ne bomo ugotavljali, kaj si sploh želel povedat: sigurno obstajajo tudi kakšni mirujoči posnetki/slike, s katerimi lahko ponazoriš, kaj te muči. Konkretno za to vprašanje.
Ja, kaj ti ni všeč? Prič je bilo na tisoče, tega pač ne moreš zanikat, pa če še tako želiš. Še celo tvoj link se strinja:
There is no denying the existence of a large amount of eye-witness testimonies reported by the mainstream media - and even by more credible, independent sources.
Tvoj link se koncentrira na to, da so (nekatere) priče izjavile, da so videle "majhno letalo". Glede perspektive je bilo menda na S-T že razloženo: Veliko letalo ob ogromnih Dvojčkih je verjetno izgledalo drobceno.
Percepcija se res poigra s človekom, vendar je pri tisočih opazovalcih nemogoče, da bi se vsi zmotili in videli letalo namesto Ogromnega PingvinaTM.
Mimogrede, mnoge rakete zemlja-zemlja (ki so edine, ki bi jih človek lahko teoretično zamenjal za letalo), drvijo po zraku mnogo hitreje kot najhitrejša lovska letala. Mnoge balistične rakete z dosegom nekaj 1000+ km običajno celo s hitrostjo več (deset) machov. Takega izstrelka dejansko ne vidi nihče.
- Hoc est qui sumus -
3m 38s
zaradi teatralnega efekta so zvok premaknili in sinhronizirali z dejanskim trkom
ker so imeli v mislih da nekateri ljudje ne razumejo osnov fizike
in bi jih realni posnetek zmedel
amigo_no1 :: danes, 20:59:23
Matev :: danes, 21:04:24
21:04:24- 20:59:23 = 00:05:01
Zgleda, da imajo določeni trutherji tudi težave z osnovami matematike poleg nepoznanja osnovnošolske fizike.
To je predpogoj za bluzenje. Manj kot veš, manj kot razumeš, lažje ti je delati klobase in postavljati vprašanja, na katera bi morali odgovoriti drugi.
Zanimivo je, da če jim pamet ne nese, kaj bi lahko bilo, jim je najverjetnejša razlaga tista, ki je najbolj zanimiva in najbolj nemogoča in nedokazljiva.
Njihovo nevednost bi moral reševati cel forum.
Pa tudi to ne bi pomagalo, saj so belivers, ne unknowers.
Zanimiva je izpeljava - če 1000 pilotov pravi, da je nemogoče, letalo pa je priletelo v stolp, kar je dokazljivo, bomo verjetli 1000 pilotom, (ki običajno prevažajo potnike), ne pa dejstvu. Npr. boing lahko komot leti na hrbtu - 1000 pilotov ni še nikoli letelo z boingom 747 na hrbtu, ker pač to ne bi pašalo potnikom. So pa leteli v poskusnem letu na hrbtu - dokaz je dokumentarec, viden pred leti.
Zanimivo je, da se ni trudijo dokazati, da nekaj ni res, drugi pa trobijo, da nekaj ni res. Trobila so zgoraj - vprašanja brez trditev in odgovorov.
Pa še nekaj glede onih izračunov hitrosti. Nikjer ni upoštevano, da kamera med snemanjem trka ni bila postavljena pravokotno na pot letala, ampak pod kotom. Tako "izmerjena" razdalja odstopa od dejanske preletene razdalje in pri ~50m razdalje in 0,202 sekunde ima vsak meter napake velik vpliv na rezultat.
A tu je potem uporabil zoom out ?
3m 38s
In ostala vprašanja
@XsenO
Nemogoče je, da bi slišal zvok istočasno kot videl eksplozijo. Razlaga je enostavna. Snemalec je butast, fizika mu je španska vas, zato je priredil posnetek, da je pok istočasen. Zato je drugačen zvok.
zato je priredil posnetek, da je pok istočasen. Zato je drugačen zvok.
to smo mu že povedali... pa se je "ignorantček" potuhnil
bo čez par postov spet prišel iz svoje luknje in takrat mu recimo smer dima ne bo všeč
in ko mu bomo dokazali da je snemano z dvehj različnih smeri (en posnetek iz juga, drugi iz severa) se bo zgodba ponovila
BigWhale ::
Kot nekdo, ki na YouTube uploada vsake toliko casa kak film ali dva, lahko povem, da ima YouTube precej problemov s sinhronizacijo zvoka in slike. Vse je odvisno od tega kako je film posnet, enkodiran in v kaksnem formatu. Vcasih pride do zamikov naprej ali nazaj, pa ceprav samo ponovno uploadas isti film, kot si ga prej uploadal.
Potem spremenis audio enkoder iz mp3 v flac (ali obratno) in je spet popolnoma drugacen rezultat.
Potem spremenis audio enkoder iz mp3 v flac (ali obratno) in je spet popolnoma drugacen rezultat.
Matev in ostali: zgodovina bo pokazala svoje.Meni se ne mudi. Potuhnil ? Eni imamo lajf, drugi imate samo ST . Moraš reči da se zadnje čase prav zabavam nad vašimi komentarji.
In nehaj me žaliti bv, nisva skupaj krave pasla . OK ?
In nehaj me žaliti bv, nisva skupaj krave pasla . OK ?
Zgodovina sprememb…
Ohohoho, ti ga pa pihneš amigo, pravi šaljivec! Bomo pa lepo skupaj počakali, da zgodovina pokaže svoje (predvsem me zanima, kaj bo zgodovina porekla na hologramske avione, rakete in termit).
hamax ::
In na hitrost zvoka, napacno obrnjen dim in plesoc most.
BTW, pacific si ze sel sam poskusiti kako deluje perspektiva?
BTW, pacific si ze sel sam poskusiti kako deluje perspektiva?
XsenO ::
Zgleda da bo debata za letos spet umrla. No folk se slišimo čez eno leto, ko bo spet prišel ven "dokaz"
1 + 1 = 1
Če bi se že šli razmišljati o zaroti, bi bilo bolje, da bi to storili iz kakšnega drugega konca - npr. če je res glede Boinga o tem, kaj je zmogel, kakšni manevri so z njim mogoči, itd. bi bilo za razmišljati o tem, da ni šlo za prirejeno letalo, če piloti, ki naj bi bili tisti mulci od Alkaide, ne bi mogli biti sposobni takega letenja, morda v smeri, ali so bili piloti kakšni drugi, malenkost bolj zdresirani piloti, itd.
Pihanje v veter z raznimi hologrami pa je smešno že v štartu... ponovadi so resnice enostavne, ne komplicirane v pm
Trenutno pa je teorija zarote prirejena povprečnemu amerikancu z mcdonaldsom in kokakolo v roki, ki ni sposoben nekega globljega razmišljanja.
Pihanje v veter z raznimi hologrami pa je smešno že v štartu... ponovadi so resnice enostavne, ne komplicirane v pm
Trenutno pa je teorija zarote prirejena povprečnemu amerikancu z mcdonaldsom in kokakolo v roki, ki ni sposoben nekega globljega razmišljanja.
Nekaj izmed najbolj nazornih videov, ki jih je NIST dal na voljo v javno obravnavo v mesecu oktobru 2010 komentirata Alex Jones in Jesse Ventura (bivši marinec, guverner, wrestler,...):
Prihaja se tudi do sklepov, da je v wtc6 prav tako eksplodiralo (v stavbi se vidi luknjo, vendar stavba ni kolapsirala). V videih se sliši sekundarne eksplozije. Moram pa reči, da je veliko videov, ki jih je NIST izdal, precej "nonsense" videov, razen teh, ki so pokomentirani v oddaji..
Verjetno bo pa še kaj novejšega prišlo ven v prihodnosti.
Prihaja se tudi do sklepov, da je v wtc6 prav tako eksplodiralo (v stavbi se vidi luknjo, vendar stavba ni kolapsirala). V videih se sliši sekundarne eksplozije. Moram pa reči, da je veliko videov, ki jih je NIST izdal, precej "nonsense" videov, razen teh, ki so pokomentirani v oddaji..
Verjetno bo pa še kaj novejšega prišlo ven v prihodnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kivi113 ()
Zheegec ::
Pa daaaajte no...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Pa daaaajte no...
Tole je profesionalen odnos?
Tole je bullshit.
Evo še mal "norih" prič LOL:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kivi113 ()
dvigalo je usekalo dol
aja ne, termit je zajebal in se predčasno sprožil
lepo vas prosm ljudje no
aja ne, termit je zajebal in se predčasno sprožil
lepo vas prosm ljudje no
47 nadstropna stolpnica, ki so jo gasilci nehali gasiti 11:43, sesula se je pa 17:20, zaradi ognja? :D
Ja, nacisti so iznašli propagando, nekdo jo je pa ornk dodelal. Koliko časa še?
Ja, nacisti so iznašli propagando, nekdo jo je pa ornk dodelal. Koliko časa še?
kaj pa windsorjeva zgradba v madridu, katere jeklena konstrukcija se je podrla zaradi ognja, a tam so tud nano termit uporabljali?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 32932 (3821) | T-h-o-r |
» | Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 44027 (30935) | Matev |
⊘ | Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 24545 (20431) | jype |
⊘ | 11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13996 (9619) | jype |