» »

Zbogom Drobnič

Zbogom Drobnič

1
2
»

Thomas ::

Janša je tepec, ki ga nič ne izuči. Najprej je leta 1991 in 1992 spletkaril proti Peterletu, potem mu je pa Peterle dal tinte pit. Povezal se je s komunisti iz zjebal Janšo, ki je potem cvilil, kako je "naredil napako". Zdaj spet dela isto. Da bi ugajal isti politični skupini kot takrat. Ko ga bodo pri NSi zjebali (in sebe zraven) in bodo komunisti spet prišli gor, bo Janša milo jokal.

Hehe ...
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Javon ::

Thomas: Kaj ti zelis?Kaksen sistem(popolni opis)?Kajti, meni se dozdeva, da si ti prava posast0:) :))
Smoke em if you got em!

Oxford ::

Zdaj spet dela isto. Da bi ugajal isti politični skupini kot takrat. Ko ga bodo pri NSi zjebali (in sebe zraven) in bodo komunisti spet prišli gor, bo Janša milo jokal.

Jaz mislim, da si Janša nikakor ne more privoščiti, da bi se kakorkoli povezoval z levo politično elito. Po moje bi SDS takoj sklicala izredni kongres in bi pošteno zaorali. Stranka je prišla tja, kjer je sedaj, zgolj na račun 'kaznovanja' LDS-a. "Terenu" (simpatizerjem SDS-a z volilno pravico) niti na misel ne bo prišlo, da bi se na račun enega Drobniča sprli z NSi-jem, ker bi s tem - kot si omenil Thomas - "zjebali" tudi sebe.

Prav tako pa levica dobro ve, da je bolj smiselno počakati na volitve leta 2008 in si na volitvah priboriti oblast - brez Janše.

whatever ::

mah nc pametnga za povedat:\
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: whatever ()

opeter ::

Kot kaže, bo janša končno začel žagat nesposobneže stran.


Potem bi moral brcniti tudi Podobnika, Zvera, pa Bajuka... pa tudi pravosodnega ministra in ministra za visoko šolstvo bi trebalo zamenjati...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Buggy ::

@opeter: A zunanjega ministra si zanalasc izpustil ...ali se se v kategorijo nesposobnezev ne more uvrstiti. Ima svojo ruplovjansko kategorijo

Ziga Dolhar ::

Sergio: parlamentu / vladi?
https://dolhar.si/

Sergio ::

Parlamentu.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Thomas ::

> Thomas: Kaj ti zelis?Kaksen sistem(popolni opis)?

Svet individualne svobode, s čimmanj države. Vendar s skrajno učinkovito državo, tam kjer vendarle je.

> Kajti, meni se dozdeva, da si ti prava posast

Nisi edini. Ki se mu to dozdeva.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

OldSkul ::

Mah najboljš bi blo vse odpustit ane? Podobno stanje je bilo v vvseh vladah... zmeraj jjih je bilo nekaj za odžagat.

Thomas ::

Janša ima samo to "srečo", da so opozicionalci še dvakrat večji kljukci kot on. Jasno tudi vsi njegovi ministri ne morejo biti ultraasi, vendar je volilstvo naložilo koalicijo, kakršno je naložilo. Ne moreš najagat politika, če tvoj glavni koalicijski partner ni za.

Se morš znat obnašat, če si politik. Sicer si kljukec, kot jih imamo. Sem svoje čase imel še kakšno dobro besedo celo za LDS, vendar vidim, da sem bil vsepreveč prizanesljiv. Ne vem, a je nekaj "v zraku", ali pa je stvar vse bolj "zabavna" zato, ker ni nobenih ambicioznih ciljev več pred državo. Tisto predsedovanje EU 2008 je kot direktorovanje klubu upokojencev. Ni to nekaj česar bi se posebno veselili. Antiklimax, ki bo nastopil po koncu predsedovanja Evropi, pa (upam), brezciljnosti ne bo preveč dodatno poglobil.

Kaj lahko sploh dvigne adrenalin celotnemu narodu? Mogoče kakšen pohod na svetovni nogometni prestol? Čeprav se meni ne zdi kaj takega, bi morda večini ljudi le dal nek cilj. Samostojna država, članstvo EU in NATO je bil zadnji smoter, ki ga je ljudstvo sprejelo na referendumu. Zdaj bi pa rado lerlauf v katerem bi skrbeli za "neokrnjeno naravo", "strpnost", "drugačnost" in kar je še teh krepov. Ni čudno, da je videti, kot da vse skupaj rahlo gnije.

Če bodo naredili piramido in otok pred Izolo, bo to pomenilo, da se bodo še dodatno okrepili nazadnjaki in starokopitneži vseh vrst, saj bo to reakcija na "komercializacijo".

Mogoče bi pa predlagali ljubim Slovencem, da gremo vsi grabit seno na Jelovo Brdo in zganjat Cvetje v jeseni. To bi bilo pa morda nekaj po duši dragih rojakov?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Monster ::

ma ja ... dejansko je potreba da se vsa ta garda ko nas je osvojila pocasi stera v pokoj ... se vedno so zmatrani komunisteki :\ ... zgleda kod da bo cela drzava zaspala na EUju pa ka bo bo .. sam da oni plače dobijo pa da tu pa tam kaki romski incidenti ratajo al pa kak medijski skandal ... patetično
Ka zaboga...

_marko ::

Jah, jaz sem razočaran nad vlado, še bolj nad opozicijo...
nimaš kaj...
Na naslednih volitvah bom volil novo liberalno stranko in upal, da bo prebila parlamentarni prag.
Če bodo le kolko tolko sposobni...
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

WarpedGone ::

Na naslednih volitvah bom volil novo liberalno stranko in upal, da bo prebila parlamentarni prag.



vendar se zavedaj da bo to šele zečetek promocije. najprej 4 leta v opoziciji, ko bodo le psi ki lajajo, karavana bo šla pa po svoje dalje. u naslednjem mandatu se morda prebijejo do koalicije, kjer je spet zanka okrog vratu v obliki koalicijske pogodbe. naslednji mandat je morda realno pričakovat da bi mel dost glasov da bi se lahk kej dejansko nardil.

torej še vsaj 10 let bo tkole kot je bilo. dolga doba. bo treba te ku mamo zdej tolk pluvat in gajžlat in zmerjat, da mogoče tu in tam nardijo kako potezo naprej.

nimamo sreče ampak kje drugje jo majo pa še manj:(
Zbogom in hvala za vse ribe

Vajenc ::

NSi je čez noč zamenjala v javnih pisarnah slike Tita s križi in podobnimi podobami (ne verjamem da je kaj od tega koristno malikovati), čeprav smo cerkev ločili od države že mnogo pred Titom. Ugotovili so tudi, da se naša 3 letna izobrazba ne more primerjati z argentinsko. Pa tudi ta politični modernizem - poveličevanje "tabelih", se je dogajal prehitro. Ignoriranje sindikatov ponavadi ne prinese nič dobrega, tako da še en minus tuki. Pa to da g. Drobnič ne upošteva etičnega kodeksa, je pokazal že na začetku, ko je skoraj oklofotal neko novinarko, tako da ne preseneča, če ga ne upošteva tudi sedaj ko bi moral odstopiti. Mene NSi ni prepričala, še najmanj pa Drobnič s svojo vojaško držo, kot družinski in socialni minister.

perci ::

NSi je čez noč zamenjala v javnih pisarnah slike Tita s križi in podobnimi podobami
V kateri javni pisarni (s tem predvidevam, da misliš na državno upravo) je bila do izvolitve sedajšne vlade slika Tita? In kje praviš, da so sedaj cerkveni križi?

Vajenc ::

S Titom je bilo pretiravanje (metafora), križ na steni pa je preverjeno v pisarni kjer službuje šef iz NSi.

perci ::

V pisarni ministra za finance je križ? To bi pa rad videl.

Vajenc ::

Ne, sem se narobe izrazil, nekdo od šefov v javni upravi. Me pa ne bi čudilo, če bi bil kakšen tudi pri g. Bajuku. Sej po svoje ni to nič takega, le malo smešno, staromodno.

Fizikalko ::

Kaj, ko bi nehal tako ovinkarit in se jasno izrazil, pri KOM je ta križ.

Vajenc ::

Kaj, ko bi nehal tako ovinkarit in se jasno izrazil, pri KOM je ta križ.
Zakaj že?

Fizikalko ::

Zato, ker nakladanje ne tem forumu ne šteje kaj dosti. Povej konkretno in argumentirano, sicer ostajaš na nivoju podtikanja. Mene bi ful razjezilo, če ma kdo res križ not, ampak skoraj ne verjamem, da se kaj takega dogaja.

Skratka - mahaš z rokami, nakladaš. Dokler ne podreš svoje trditve s konkretnimi osebami in, po možnosti, z dokazi.

Vajenc ::

Zame je to en tak marginalen fakt, to obstaja, zdej če ne verjameš na besedo, ne bi verjel niti če ti povem ime, ki pa ga ne bom.

Poldi112 ::

Vajenec ima v sobi sliko Hitlerja. Nimam dokazov, tako sem slišal. Zdaj če mi verjamete prav, če ne pa tudi.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Vajenc ::

Vidiš, če bi jo imel, bi bil sedaj jezen ker me javno imenuješ za nacija.

Vajenc ::

Za vse nejeverne Tomaže sem se potrudil in najdel kar je javno objavljeno.

Prostori lokalnega odbora NSi v Bruslju
Regijski odbor NSi Gornje Posočje in Idrijca

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vajenc ()

Fizikalko ::

To so zate JAVNE pisarne? To so pisarne strank, ne pa države. Kot rečeno - me ful motijo take stvari, ampak tole je pa "kr nekej".

Vajenc ::

A imajo državne pisarne kakšne posebne prepovedi, da si tako nejeveren. Ali ti (vam) grem tako na živce?

Fizikalko ::

No, IMHO se vsekakor ne spodobi, za pravno plat pa ne vem. Sicer pa odgovori na vprašanje - a so to zate JAVNE pisarne? To si namreč trdil prejle...

Vajenc ::

To si namreč trdil prejle...
Kje????!!!! sem trdil da so linki javne pisarne. So pa pokazatelj, da so si domači z križi in Marijami v svojih delovnih okoljih, če ti že moram jaz povedati vzporednico.

Fizikalko ::

Madonca, kakšno sprenevedanje...

Linke si podal kot utemeljitev oz. argument za SVOJO sledečo izjavo:

"NSi je čez noč zamenjala v javnih pisarnah slike Tita s križi in podobnimi podobami (ne verjamem da je kaj od tega koristno malikovati), čeprav smo cerkev ločili od države že mnogo pred Titom."

Torej? Sem morda neumen?

Vajenc ::

Sem morda neumen?

Morda, bolj verjetno le zajedljiv. Še vedno trdim, da visi križ v eni od državnih pisarn. Vendar med linki, ki sem jih poiskal, da bi zmanjšal tvoj dvom, besede javno, državno, v Sloveniji ... ni niti z besedo omenjeno.

:O Besedo javno, sem uporabil v pomenu, da je slika javno objavljena. Bi pa rad prenehal s to nesmiselno debato. Če ti bo v zadovoljstvo, povej, da lažem. Jaz bom tiho in ti boš zmagovalec. Prav?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vajenc ()

jype ::

Fizikalko> Torej? Sem morda neumen?

Zgleda da si, ja.

Kaj ne vidiš, da je Vajenc podal trditev zgolj z namenom očrniti stranko in njene pripadnike? Pri takih trditvah sicer pomaga, če so podkrepljene z dejstvi, ampak ni nič narobe, če niso, ker njihov namen ni informiranje temveč blatenje.

Pa še malo on-topic...

Dokler bo Drobnič minister za družino, ne vidim poante v snovanju družine ali načrtovanju naraščaja. Eden od najbolj koristnih ukrepov za večanje rodnosti bi bil vsekakor njegov odstop.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

_marko ::

Hecna je tale vlada. Bolj dela Janša stvari, ki so po godu množice manj mi ustreza...
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

mtosev ::

LOL @ njegova ideja o povecevanju rodnosti je Uber smesna. :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mtosev ()
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Desnica razpada? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Problemi človeštva
82996116 (79456) poweroff
»

Volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28150227 (43512) Keyser Soze
»

ZDA - neustavna federativna republika

Oddelek: Problemi človeštva
372798 (1862) Barakuda1
»

Drobničevi kung-fu prijemi (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1277297 (5010) drejc
»

Rezultati državnozborskih volitev 2004 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
49027322 (17361) iration

Več podobnih tem