» »

PHILIPS MCD 708

PHILIPS MCD 708

s51as ::

Pozdravljeni,

iščem en dober stolp za v dnevno sobo, pa sem opazil tega PHILIPS-a, ki ga lahko priklopim na TV in preko njega gledam DVD-je in DivX-e. Všeč mi je ker je majhen (nimam veliko prostora) in ker je lep! Rabil bi ga za poslušanje radija, CD-jev, mp3jev preko AUX vhoda iz računalnika in gledanje filmov.
V resnici ga še nikoli nisem videl niti slišal, me pa preden se podam v iskanje po trgovinah zanima mnenje kakega lastnika, glede zvoka in funkcionalnosti (se da nadgraditi codeke za DivX in podobno?), cena je kakršna je.

Lep pozdrav,

Andraž
It's just me myself and I

danix1 ::

Super zadeva, Izgleda in špila odlično. Mislim, pa da že po defaultu podpira slovenske podnapise, samo v meniju preferences moraš prestaviti (skrito!) vrstico Divx Subtitle na Central Europe. Tudi nadgradnja bo možna, saj ima predvajalnik MTK iz katerega ni težko dobiti firmware-a in ga predelati. Mogoče ga bom celo jaz.

LP

s51as ::

Hvala za mnenje!
Sem se že ustrašil da je zadeva tako slaba da nihče ne kupi :)
Med tem časom sem ga že uspel slišati in sem nad zvokom navdušen! Je zelo čist in jasen zvok, tudi pri nizkih glasnostih ga je užitek poslušat. Bo kar prava izbira za gledanje in poslušanje, pa še lep vizuelni dodatek za dnevno sobo!
It's just me myself and I

MarkyTDI ::

Lep pozdrav

Jaz bi pa nujno rabil original firmware za MCD 708 in tudi novejši za upgrade . Sem namreč potegnil dol z Big-Bangove strani novejši firmware , ga zapekel in naložil , vendar zdaj veliko original DVDjev sploh ne bere . Kakor ga prime , zato bi rad probal nazaj z originalnim , če pa ma kdo še update pa še s tistim .

HVALA in LP

danix1 ::

Imam originalni fw. Pošlji mi e-mail v ZS

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
37553997 (8822) Spajky
»

[DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

2954395974 (52470) NejcSSD
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

2209324702 (50046) cryptozaver
»

DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )

9522970 (10185) Yossarian
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

14724840 (9454) bizi72

Več podobnih tem