Forum » Zvok in slika » Modificiranje firmwara
Modificiranje firmwara
mlusko ::
Lep pozdrav,
Pred kratkim sem kupil DivX predvajalnik Scott DVX i560. Omenjeni predvajalnikima SLO podnapise vendar so majhni in rumeni. Prosim če mi nekdo lahko pove s katerim programom in kako bi firmware spremenil tako, da bodo podnapisi večji in bele barve.
Hvala za morebitne odgovore.
Pred kratkim sem kupil DivX predvajalnik Scott DVX i560. Omenjeni predvajalnikima SLO podnapise vendar so majhni in rumeni. Prosim če mi nekdo lahko pove s katerim programom in kako bi firmware spremenil tako, da bodo podnapisi večji in bele barve.
Hvala za morebitne odgovore.
Alec999 ::
Glede na to da je v predvajalniku čip "Sunplus SPHE8281S" ti povem, da nič od zgornjega NE rabiš.
Mojster ::
Enako je pri meni, glih kar sem ga kupil in ima 2 napaki. Da morajo biti podnapisi isto napisani kot je ime filma in da so podnapisi rumeni
Je ugotovil kdo kak se spremeni?
Je ugotovil kdo kak se spremeni?
danix1 ::
Imam fw za bele podnapise za Scotta 560. Podnapisi so sicer beli in lepši vendar brez obrobe in pomaknjeni malo višje. Pustita mi mail v ZS, da vama ga pošljem.
Ime filma mora še vedno biti enako.
LP
Ime filma mora še vedno biti enako.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: danix1 ()
podtalje ::
Glede na to, da imajo sedaj Scott divx predvajalniki svojo uradno temo, bi vas prosil,
da od sedaj naprej vprašanja in odgovore, vezane na Scott predvajalnike, objavljate v temi:
[divXvid] Scott predvajalniki
@danix1: Prosil bi te, če lahko svojo zadnje sporočilo objaviš tudi v zgoraj omenjeni temi,
ker verjetno še marsikoga zanima ta firmware. V kolikor pa imaš možnost, da ga kam
uploadaš in objaviš povezavo, pa bi bilo še bolje.
da od sedaj naprej vprašanja in odgovore, vezane na Scott predvajalnike, objavljate v temi:
[divXvid] Scott predvajalniki
@danix1: Prosil bi te, če lahko svojo zadnje sporočilo objaviš tudi v zgoraj omenjeni temi,
ker verjetno še marsikoga zanima ta firmware. V kolikor pa imaš možnost, da ga kam
uploadaš in objaviš povezavo, pa bi bilo še bolje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325335 (50679) | cryptozaver |
» | [divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21881 (9497) | Heavy |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71920 (19739) | koks2005 |
» | [DivXviD] Yamakawa predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 36163 (14952) | aco111 |
» | [divxvid] E:MAX predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3386 (1695) | pin9o11 |