» »

Modificiranje firmwara

Modificiranje firmwara

mlusko ::

Lep pozdrav,

Pred kratkim sem kupil DivX predvajalnik Scott DVX i560. Omenjeni predvajalnikima SLO podnapise vendar so majhni in rumeni. Prosim če mi nekdo lahko pove s katerim programom in kako bi firmware spremenil tako, da bodo podnapisi večji in bele barve.

Hvala za morebitne odgovore.

danix1 ::

Rabiš MTK Remaker, MTK Fontcreator in MTK Windows, ter seveda originalni firmware

Alec999 ::

Glede na to da je v predvajalniku čip "Sunplus SPHE8281S" ti povem, da nič od zgornjega NE rabiš.

Ups, moja napaka. Sem mislil da je Mediatek....

Mojster ::

Enako je pri meni, glih kar sem ga kupil in ima 2 napaki. Da morajo biti podnapisi isto napisani kot je ime filma in da so podnapisi rumeni ;((

Je ugotovil kdo kak se spremeni?

Imam fw za bele podnapise za Scotta 560. Podnapisi so sicer beli in lepši vendar brez obrobe in pomaknjeni malo višje. Pustita mi mail v ZS, da vama ga pošljem.
Ime filma mora še vedno biti enako.

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: danix1 ()

podtalje ::

Glede na to, da imajo sedaj Scott divx predvajalniki svojo uradno temo, bi vas prosil,
da od sedaj naprej vprašanja in odgovore, vezane na Scott predvajalnike, objavljate v temi:

[divXvid] Scott predvajalniki

@danix1: Prosil bi te, če lahko svojo zadnje sporočilo objaviš tudi v zgoraj omenjeni temi,
ker verjetno še marsikoga zanima ta firmware. V kolikor pa imaš možnost, da ga kam
uploadaš in objaviš povezavo, pa bi bilo še bolje.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Zvok in slika
2209325335 (50679) cryptozaver
»

[divXvid] Scott predvajalniki (strani: 1 2 )

9221881 (9497) Heavy
»

[DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

35871920 (19739) koks2005
»

[DivXviD] Yamakawa predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

30236163 (14952) aco111
»

[divxvid] E:MAX predvajalniki

343386 (1695) pin9o11

Več podobnih tem