Forum » Zvok in slika » Pozicioniranje idx/sub podnapisov
Pozicioniranje idx/sub podnapisov
Marvin ::
Imam majhen problmček z mojo Yamado 6600 (PYPS fw). Namreč, zdi se da ne uboga pozicioniranja nastavljenega v idx fajlu v kombinaciji z divx/xvid filmi. Podnapisi delajo bp, ampak če sta dve vrstici teksta, gre prva na sliko, kar je bedasto, ker bi lahko vsi podnapisi bili na črnem pasu pod sliko.
Moje nastavitve so:
# Origin, relative to the upper-left corner, can be overloaded by aligment
org: 0, 85
Kar izgleda nekako ok v BSplayerju glede pozicije, ampak del podnapisov odreže - ni mi uspelo ugotoviti zakaj. Prostora je pod podnapisi še par centimetrov.
Na Yamadi pa izgleda, kot da sploh ne upošteva te pozicije, ampak so podnapisi vseeno čez sliko, če so v dveh vrsticah. Prosim strokovnjake za nasvet glede tega...
Moje nastavitve so:
# Origin, relative to the upper-left corner, can be overloaded by aligment
org: 0, 85
Kar izgleda nekako ok v BSplayerju glede pozicije, ampak del podnapisov odreže - ni mi uspelo ugotoviti zakaj. Prostora je pod podnapisi še par centimetrov.
Na Yamadi pa izgleda, kot da sploh ne upošteva te pozicije, ampak so podnapisi vseeno čez sliko, če so v dveh vrsticah. Prosim strokovnjake za nasvet glede tega...
- zaklenil: Dejancek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 90 91 92 93 )Oddelek: Zvok in slika | 544009 (54892) | GaS |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 227559 (38065) | fr33sat |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24834 (9448) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71713 (19532) | koks2005 |
» | [divxvid] Waitec predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 5043 (2313) | steve29 |