Forum » Loža » 50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami
50let laži in norčevanja!!!odgovor je tukaj"v vesolju nismo sami
Matev ::
When the Arab Abdullah Al Mamoun finally forced his entry into the chamber in AD 820 he found the coffer entirely empty.
http://www.rosenkrantz.nl/article01.htm
še kak link?
ti imaš pa zgolj take izjave:
manjka ti osnova, zato ti nobeden ne more pomagat, če kot slepec trdiš svoje. Samo zgovarjaš se in tolažiš, da si pameten, ampak o osnovi ni ne duha ne sluha. Kriviš druge za svoje napake, zato se pomiri najprej, preden napadaš.
ja ja
zgodovina se je pa sama napisala ane - ali so jo marsovci?
ali pa angleži ki so po tvoje prvi vdrli v piramide
heh
Rešitev so linki, ki jih stakneš na levih straneh
ramzi aka ajin : pojdi kdaj v kakšno knjižnico in si preberi kaj o egiptu in jegovem odkrivanju
flaskule o linkih ki so neverodostojni pa zase upoštevaj
Nejc Pintar ::
@ramses: Pravzaprav me mnenje psih* ne zanima. Poznam samega sebe
Aja, pa ti bi se lahko malo več naučil o zgodovini, matematiki, ...
//Ta tema je IMO primerna za zaklep, sploh se ne gre več o alienih, je en navaden kreg.
Aja, pa ti bi se lahko malo več naučil o zgodovini, matematiki, ...
//Ta tema je IMO primerna za zaklep, sploh se ne gre več o alienih, je en navaden kreg.
Lahko je biti prvi, če si edini!
_marko ::
Čisto tako iz zanimivosti me zanima kolko sta vi2 (ajin, ramzes) stara, ter katero šolo obiskujeta?
Če ni skrivnost?
Če ni skrivnost?
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
najprej so jih oropali preprodajalci in raparji grobnic
zanimivo je samo to, da ti to razlagam že kar nekaj postov
in linke imaš tudi zgoraj - malo klikni nanje
naj te ne bo strah
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()
_marko ::
Ramzes, jaz bi rad bil presenečen, zato sprašujem.
Glede na to, da imaš visok IQ me pač zanima, kje si se šolal.
A poveš?
Glede na to, da imaš visok IQ me pač zanima, kje si se šolal.
A poveš?
The saddest aspect of life right now is that science
Ramesses II ::
Nejc, stalno govorim, da nezemljani niso pomembni, in še danes mi postaš enako vsebino. Seveda da ti ne dajo razuma, ampak dejstvo, da sprejmeš življenje v vesolju, ti daje večje sposobnosti. To pomeni, da razširiš svojo zavest in zgubiš meje, ki jih ustvarjaš zaradi napačne vere. Razumevanje življenja je kritična točka.
TO je dokazano, poglej kako statistiko, kakšni ljudje razpravljajo o temi. TIsti, ki vedo, in ne tisti ki verjamejo. Vera ti znižuje inteligenco. Zato vero izklopi, vem, da je težko, ampak boš videl, da je vredno poskusa. Pol pa poskusi z navadnim testom IQ-ja. Garantiram ti, da boš videl rezultate!
PS: Marko, vprašaj ajin-a, mojo izobrazbo smo že obdelovali nekaj postov nazaj.
TO je dokazano, poglej kako statistiko, kakšni ljudje razpravljajo o temi. TIsti, ki vedo, in ne tisti ki verjamejo. Vera ti znižuje inteligenco. Zato vero izklopi, vem, da je težko, ampak boš videl, da je vredno poskusa. Pol pa poskusi z navadnim testom IQ-ja. Garantiram ti, da boš videl rezultate!
PS: Marko, vprašaj ajin-a, mojo izobrazbo smo že obdelovali nekaj postov nazaj.
Ptah-Seker-Osiris
Zrihtaj mi IQ test
@tole o veri je en navaden lol. Strinjam se da vera znižuje inteligenco. Zato ne verjamem tvojim teorijam, ker to je tudi neke vrste vera.
@tole o veri je en navaden lol. Strinjam se da vera znižuje inteligenco. Zato ne verjamem tvojim teorijam, ker to je tudi neke vrste vera.
Sedaj vidiš, kot vero jemlješ ti in ostali. V tem je problem, ker ni vera ampak življenska resnica. Zato mislim, da boste potrebovali še nekaj let. IQ testov, pa imaš na netu, kolko hočeš, tako, da vsak dan lahko narediš enega. hehehe......pogooglaj....lol
PS: Slovenskega boš malo težje dobil, ampak tudi to se najde...Nevem moraš pogledat, nazadnje sem reševal pred leta. Tako, da nevem kje imam link
PS: Slovenskega boš malo težje dobil, ampak tudi to se najde...Nevem moraš pogledat, nazadnje sem reševal pred leta. Tako, da nevem kje imam link
Ptah-Seker-Osiris
zanimivo, imaš se za tako super inteligentno osebo
a hkrati ni mislim, da niti enega tvojega posta, ki ga ne bi editiral
zakaj že?
a hkrati ni mislim, da niti enega tvojega posta, ki ga ne bi editiral
zakaj že?
@Matev: To nima veze z intiligenco, se pa strinjam da se ma ramzi za preveč überinteligentnega
@ramses: sem kakšno leto ali 2 nazaj že iskal razl. IQ teste, dobil pa sem precej različne rezultate. En mi je pokazal višji IQ kot Einstein, tako da je kredibilnost vprašljiva
@ramses: sem kakšno leto ali 2 nazaj že iskal razl. IQ teste, dobil pa sem precej različne rezultate. En mi je pokazal višji IQ kot Einstein, tako da je kredibilnost vprašljiva
Zato ker pišem dokaj hitro in moram popravljat napake, ki nastajajo s pisanjem. Ponavadi posamezne črke. Ali pa dodajam, da ne odpiram novega posta.
KAr se tiče inteligence, pa to nima veze! Kar se tiče vere, pa preveri, boš videl, da ti nebo žal.
Sem pogledal linke Matev,hmmm.....Drugače sem gledal samo poste, linke se mi ni dalo, ker sta se dajala kdo ma prav, tako da sem mal sikal zraven. lol
PS: Jaah Nejc, vprašaj svojega zdravnika in te bo napotil, da boš naredil uradnega. Po internetu lahko samo probaš. Jaz sem ti rekel mimo grede, da ti pomaga, ampak kerega boš pa izbral, je pa tvoja stvar.
ZA vas je vse drugo pomembno, vse jemljete kot grožnjo pa če je to pozitivno ali negativno!! Skrbite za svoje življenje, in tam popravite, kar je za vas vredno. Če se boste stalno ukvarjali, kaj drugi govorijo, boste večno zaprti. V sebi imate tisto, kar potrebujete, in to vam zagotavljam, brez pomisleka.
KAr se tiče inteligence, pa to nima veze! Kar se tiče vere, pa preveri, boš videl, da ti nebo žal.
Sem pogledal linke Matev,hmmm.....Drugače sem gledal samo poste, linke se mi ni dalo, ker sta se dajala kdo ma prav, tako da sem mal sikal zraven. lol
PS: Jaah Nejc, vprašaj svojega zdravnika in te bo napotil, da boš naredil uradnega. Po internetu lahko samo probaš. Jaz sem ti rekel mimo grede, da ti pomaga, ampak kerega boš pa izbral, je pa tvoja stvar.
ZA vas je vse drugo pomembno, vse jemljete kot grožnjo pa če je to pozitivno ali negativno!! Skrbite za svoje življenje, in tam popravite, kar je za vas vredno. Če se boste stalno ukvarjali, kaj drugi govorijo, boste večno zaprti. V sebi imate tisto, kar potrebujete, in to vam zagotavljam, brez pomisleka.
Ptah-Seker-Osiris
Azrael ::
@_marko:
Vem, da je tema hudo obsežna, vendar je Ramzes kar precej zapisal o sebi:
1 post te teme, 3. stavek
> Sem inžinir elektronike in računalništva.
Na kvarkadabra.net pove še malenkost več.
In v njegovem postu dne 11.12.2005 13:14:48 zveš še več o njem.
Ajin pa ni tako zgovoren.
Vem, da je tema hudo obsežna, vendar je Ramzes kar precej zapisal o sebi:
1 post te teme, 3. stavek
> Sem inžinir elektronike in računalništva.
Na kvarkadabra.net pove še malenkost več.
In v njegovem postu dne 11.12.2005 13:14:48 zveš še več o njem.
Ajin pa ni tako zgovoren.
Nekoč je bil Slo-tech.
@ramses324: mislim da te Azrael kar precej prekaša v znanju s področja elektronike. Malo se pozanimaj kaj se dogaja v drugih temah.
Stepni Volk ::
Eno izmed pravil tega foruma glasi:
2. člen
1. Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri.
2. Sklicevanje na lastno avtoriteto je nezaželeno.
Navkljub pogostim opozorilom se tega niste zmožni držati. Začasno zaklepam.
2. člen
1. Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri.
Navkljub pogostim opozorilom se tega niste zmožni držati. Začasno zaklepam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Saj ti še nisi videl mojih odgovorov, ker nisem niti odgovarjal na vprašanja o elektroniki in računalnikih. Pa še marsikatera tema,....
Ptah-Seker-Osiris
Upam, da boste sedaj našli bolj civiliziran pristop k obravnavanju teme. Za vsak slučaj si oglejte pravila tega foruma. Odklepam.
ajin ::
. Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri.
diktator drugim diktira, sebe izpostavi, "izloci" iz diktiranega!
Predmet razprave je velik, in povezave med tem predmetom razprave so velike. Če ti smatras da nekaatere teme ne spadajo pod predmet razprave je to tvoj problem. JAz sem napisal vir, nisem dal knjigo ker jo nemorem, sem pa dal vsebino/povzetek knjige, in jo/ga opisal.
Koliko sem videl je dosti od vas dalo kaksen zanimiv link, malo od vas pa glede na predmet razprave. In vecinoma se vas je sklicevalo na svojo avtoriteto, z tako imenovanim povelicanjem in omalazavanjem drugih, za manj inteligente, nerealne, tiste ki verjamejo v pravljice in drugimi neumesnimi izjavami za katere niste imeli noben podkrepljen vir. Vas odraz je bil rezultat cistega ega ki napada besede, ni pa zainterisiran za poglobljeno razmisljanje, in ne dopusca, nobene majhne moznosti za normalno koristno debato, od katere vsi lahko imamo korist, saj potem bi slo za medsebojno ucenje in zpopolnjevanje, ne pa za kdo je pametnejsi in kdo vec ve, itd.
Nekod je vprasal koliko sem star, star sem 20, fizicna starost, mentalno pa rastem vsak trenutek. Koncal sem kemijsko solo, kemijski tehnik.
Nihce ne more zmeriti zavesti, noben testek. Omejeni ljudje, dopuscajo asmo omejene predmetne razprave in dolocajo omejitve, kto omejitev inteligence, preko stevil. Zavest transcendentira preko vsega tega, niti nevemo koliko smo zmozni uporabljati ta cudoviti um/to nihanje jaza. Torej poimenujete me kako hocete, idiot, neumnez, povprecen, meni je vseeno, ker samo Sebe poimenujte. JAz vem kaj sem, cemu pripadam in to mi noben ne more vzeti z nobeno besedo! Koliko od vas se je resnicno poglobilo vase in se sprasevalo tista vprasanje ki vas locijo od "opic",ali povprecnega cloveka, ki opravlja svoje delo v sistemu in deluje brez vprasanj, suzenj,ki se ne zmeni ce mu je narejena krivica, se ne zmeni ce opazi nepravicnosti, ampak je sam nepravicen? Torej ta vprasanja; ZAKAJ, kAJ SEM, kaj je ta energija, ki drzi vse skupaj? Kaksno je moje mesto v tem vesolju?
aLI SAMO Razmisljate o posvetnih stvareh in se dnevno spomnete da ste v vesolju ko slucajno z delom ocesa vidite ptico? Ne pravim da ste vsi, tako, ampak ljudje imajo slabo zavedanje. Niso pozorni na vse dejavnike, ki se dogajajo hkrati. Slaba koncetracija na okolico in vkljucno na SEBE, notranjost. Vecinoma jih je suznjev samega sebe, in tako osamljeni se pocutijo, in bivajo v ustvarjenih kalupih svojega nevednega jaza, jaza ki nima transcedentno zaevdanje, in potem ustvarjajo svoje trpljenje. Koga mucijo, koga krivijo, ali niso sami tisti ki se zasuznijo?
Zavedajte se, da kjerkoli ste v svetu,
vedno bivate v Sebi, samo pozabljate.
Čas je da se spomnite, kajti če bi se vsak trenutek spomnili in se zavedali,
O, koliko lažje bi vam bilo.
Kajti človek, ki se ne zaveda, sebe ne loči od Opazovalca in Opazovanega,
postane Opazovano, s tem pa prekine svoj notranji svet in ga obrne navzven,
zato pa tudi trpi v tem svetu, kajti konstantno podoživlja zunanjost,
ki je produkt nepovezane celote jaza v Vse – jaz.
Vprašanje je: Kje sem ko zaprem oči?
Kje se nahajam zdaj?
Kje bivam?
Kaj vidim?
Koga slišim?
S kom sem?
Kdo, je gospodar te hiše?
Torej če veste, zakaj se ne ločite od opazovanega in povežete svojo celoto v Vse-jaz?
S tem dejanjem prekinete zunanjost, jo sami začnete usmerjati,
postanete Očividec svojega bitja, svojega uma,
in najpomembnejše, Očividec svoje kreativne stvaritve.
Vi, pa namesto tega se utapljate v zunanjem svetu,
dopuščate, da vas opazovana zunanjost uničuje,
vas ropa vašega notranjega mira in božanskih vrednot katere posedujete,
katere del ste.
Kje je izvor vaše žalosti?
V zunanjem svetu ali notranjem?
In kdo, kaj je tisto, ki odpravlja žalost, bolečino, jezo,
ljubosumnost, nerazumevanje?
In kje je njegova Hiša?
Kje biva?
V katerem svetu se nahaja?
In kolikšen je njegov prestol, njegova vladavina?
Torej če veste, kdo je kralj, zakaj mu ne dopustite,
da se razodeva in opravlja svoje delo?
Oba želita enako, oba hrepenita po istem izvoru;
Ljubezni, večni sili obstoja.
Sem kemijski tehnik, ki se zaveda svojega temelja, vse to pa je izvor mojega jaza in zavedanja, torej sem tudi lahko psiholog, ali se kaj vec, odvisno je od mojega zavedanja in zelje po vedenju, in to vsekakor imam, in ko nekaj spoznam si ne mislim da vse vsebujem, temvec se zavedam hkrati sovje majhnosti, v tem prostoru VESOLJA!
Moj namen ni zaliti nikogar, ker zame ste vsi enaki!
lp
diktator drugim diktira, sebe izpostavi, "izloci" iz diktiranega!
Predmet razprave je velik, in povezave med tem predmetom razprave so velike. Če ti smatras da nekaatere teme ne spadajo pod predmet razprave je to tvoj problem. JAz sem napisal vir, nisem dal knjigo ker jo nemorem, sem pa dal vsebino/povzetek knjige, in jo/ga opisal.
Koliko sem videl je dosti od vas dalo kaksen zanimiv link, malo od vas pa glede na predmet razprave. In vecinoma se vas je sklicevalo na svojo avtoriteto, z tako imenovanim povelicanjem in omalazavanjem drugih, za manj inteligente, nerealne, tiste ki verjamejo v pravljice in drugimi neumesnimi izjavami za katere niste imeli noben podkrepljen vir. Vas odraz je bil rezultat cistega ega ki napada besede, ni pa zainterisiran za poglobljeno razmisljanje, in ne dopusca, nobene majhne moznosti za normalno koristno debato, od katere vsi lahko imamo korist, saj potem bi slo za medsebojno ucenje in zpopolnjevanje, ne pa za kdo je pametnejsi in kdo vec ve, itd.
Nekod je vprasal koliko sem star, star sem 20, fizicna starost, mentalno pa rastem vsak trenutek. Koncal sem kemijsko solo, kemijski tehnik.
Nihce ne more zmeriti zavesti, noben testek. Omejeni ljudje, dopuscajo asmo omejene predmetne razprave in dolocajo omejitve, kto omejitev inteligence, preko stevil. Zavest transcendentira preko vsega tega, niti nevemo koliko smo zmozni uporabljati ta cudoviti um/to nihanje jaza. Torej poimenujete me kako hocete, idiot, neumnez, povprecen, meni je vseeno, ker samo Sebe poimenujte. JAz vem kaj sem, cemu pripadam in to mi noben ne more vzeti z nobeno besedo! Koliko od vas se je resnicno poglobilo vase in se sprasevalo tista vprasanje ki vas locijo od "opic",ali povprecnega cloveka, ki opravlja svoje delo v sistemu in deluje brez vprasanj, suzenj,ki se ne zmeni ce mu je narejena krivica, se ne zmeni ce opazi nepravicnosti, ampak je sam nepravicen? Torej ta vprasanja; ZAKAJ, kAJ SEM, kaj je ta energija, ki drzi vse skupaj? Kaksno je moje mesto v tem vesolju?
aLI SAMO Razmisljate o posvetnih stvareh in se dnevno spomnete da ste v vesolju ko slucajno z delom ocesa vidite ptico? Ne pravim da ste vsi, tako, ampak ljudje imajo slabo zavedanje. Niso pozorni na vse dejavnike, ki se dogajajo hkrati. Slaba koncetracija na okolico in vkljucno na SEBE, notranjost. Vecinoma jih je suznjev samega sebe, in tako osamljeni se pocutijo, in bivajo v ustvarjenih kalupih svojega nevednega jaza, jaza ki nima transcedentno zaevdanje, in potem ustvarjajo svoje trpljenje. Koga mucijo, koga krivijo, ali niso sami tisti ki se zasuznijo?
Zavedajte se, da kjerkoli ste v svetu,
vedno bivate v Sebi, samo pozabljate.
Čas je da se spomnite, kajti če bi se vsak trenutek spomnili in se zavedali,
O, koliko lažje bi vam bilo.
Kajti človek, ki se ne zaveda, sebe ne loči od Opazovalca in Opazovanega,
postane Opazovano, s tem pa prekine svoj notranji svet in ga obrne navzven,
zato pa tudi trpi v tem svetu, kajti konstantno podoživlja zunanjost,
ki je produkt nepovezane celote jaza v Vse – jaz.
Vprašanje je: Kje sem ko zaprem oči?
Kje se nahajam zdaj?
Kje bivam?
Kaj vidim?
Koga slišim?
S kom sem?
Kdo, je gospodar te hiše?
Torej če veste, zakaj se ne ločite od opazovanega in povežete svojo celoto v Vse-jaz?
S tem dejanjem prekinete zunanjost, jo sami začnete usmerjati,
postanete Očividec svojega bitja, svojega uma,
in najpomembnejše, Očividec svoje kreativne stvaritve.
Vi, pa namesto tega se utapljate v zunanjem svetu,
dopuščate, da vas opazovana zunanjost uničuje,
vas ropa vašega notranjega mira in božanskih vrednot katere posedujete,
katere del ste.
Kje je izvor vaše žalosti?
V zunanjem svetu ali notranjem?
In kdo, kaj je tisto, ki odpravlja žalost, bolečino, jezo,
ljubosumnost, nerazumevanje?
In kje je njegova Hiša?
Kje biva?
V katerem svetu se nahaja?
In kolikšen je njegov prestol, njegova vladavina?
Torej če veste, kdo je kralj, zakaj mu ne dopustite,
da se razodeva in opravlja svoje delo?
Oba želita enako, oba hrepenita po istem izvoru;
Ljubezni, večni sili obstoja.
Sem kemijski tehnik, ki se zaveda svojega temelja, vse to pa je izvor mojega jaza in zavedanja, torej sem tudi lahko psiholog, ali se kaj vec, odvisno je od mojega zavedanja in zelje po vedenju, in to vsekakor imam, in ko nekaj spoznam si ne mislim da vse vsebujem, temvec se zavedam hkrati sovje majhnosti, v tem prostoru VESOLJA!
Moj namen ni zaliti nikogar, ker zame ste vsi enaki!
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ajin ()
Thomas ::
> in ko nekaj spoznam si ne mislim da vse vsebujem, temvec se zavedam hkrati sovje majhnosti, v tem prostoru VESOLJA!
Super. Zavedaj se še svoje majhnosti na tem forumu, ti ne bo škodilo, ker si zelo majhen player, glede na prispevke ki jih spraviš skupaj.
Super. Zavedaj se še svoje majhnosti na tem forumu, ti ne bo škodilo, ker si zelo majhen player, glede na prispevke ki jih spraviš skupaj.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Thomas ti si tisti ki meris prispevke, majhne, velike, pametnejse izjave in neumne. Jaz samo izmenjavam info, rastem, se dopolnjujem, sprejemam vse, in sem voljen razmisliti in se poglobiti v to. Dobro ce tako pravis pol naj bo. Ti ves!
lep pozdrav!
lep pozdrav!
@ajin:
Kaj na ti rečem, išči dalje, primerjaj in lušči ven dejstva, polemiziraj na resnih forumih, kot je ta in predvsem sam pri sebi delaj pošteno selekcijo vseh teh informacij. Priznam, da sem v taki starosti, kot si ti sedaj, tudi iskal take in podobne zapise, kot jih sedaj omenjaš. Pač po načelu nekaj že mora biti na tej stvari.
Ampak, ko zbereš dovolj informacij vidiš, da so vse te zgodbe po enakem kopitu, če lahko logično razložiš eno, na isti način lahko tudi ostale (zato sem ti oba prispevka raztrgal na povsem enak način). Pri meni je bila tista točka, ko je navdušenje nad tem izhlapelo, knjiga o bermudskem trikotniku.
Aja, še to, da ne izpadem čisto off topic.
Primer kako zelo se spremeni pomen nekega besedila že z enim samim slabim prevodom, lahko prebereš v komentarjih na novico. Glej vsaj prvi post uporabnika Torpark.
Kaj na ti rečem, išči dalje, primerjaj in lušči ven dejstva, polemiziraj na resnih forumih, kot je ta in predvsem sam pri sebi delaj pošteno selekcijo vseh teh informacij. Priznam, da sem v taki starosti, kot si ti sedaj, tudi iskal take in podobne zapise, kot jih sedaj omenjaš. Pač po načelu nekaj že mora biti na tej stvari.
Ampak, ko zbereš dovolj informacij vidiš, da so vse te zgodbe po enakem kopitu, če lahko logično razložiš eno, na isti način lahko tudi ostale (zato sem ti oba prispevka raztrgal na povsem enak način). Pri meni je bila tista točka, ko je navdušenje nad tem izhlapelo, knjiga o bermudskem trikotniku.
Aja, še to, da ne izpadem čisto off topic.
Primer kako zelo se spremeni pomen nekega besedila že z enim samim slabim prevodom, lahko prebereš v komentarjih na novico. Glej vsaj prvi post uporabnika Torpark.
Nekoč je bil Slo-tech.
OFFTOPIC: Thomas dosti naklada, to moraš razumet ajin, in mu nikoli nebi prisolil 40 let.
PS: Tukaj na Forumu je stara sablja, zato se tako obnaša! To vemo že vsi, sej je dobil že pogojno, pa se je vedno prliznu. Argumentiram, glej pod pripombe!!
@Azrael, poglej si samo link, ki si ga postal nazadnje, kako lahko normalni uporabniki med seboj debatirajo. Pol si pa poglej to temo...In kaj sklepaš? Tisti, ki se normalno obnašajo so očitno samozavestni in vedo kaj govorijo(takemu, ne bo problem priznat svoje napake), tisti, ki pa ne vedo za kaj gre, pa lahko sam vidiš, kako se hočejo dokazovat na vse sorte načine. Jaz sem stalno hotel ljudi, ki poznajo zgodovino človeštva, delno psihologijo in delno Globalizacijo in svtovne probleme. Ostalo, kar je bilo o NLP-jih je samo posredno povezano z nami. Kar pa ni glavna točka razprave v moji temi, ampak seveda je šlo po vaše naprej. Kot piramide v temi Crop CIrcles.
Lepo sem argumentiral svojo debato, in na koncu dobim same cepce na temo. Pol vam lepo povem, da se lepše obnašajte, in da bodo tudi prišli ljudje, ki podpirajo moje stališče dosti bolj kot vi vaše! Ampak ne, mogli ste smetit temo, in spodbujat razvajene mulce k neumnim postom. To me je razjezilo, in zato sem se obrnil proti vam na koncu, ker sem vas imel poln K. Niste pustili do besede nobenega, in tako seveda dokazali svoj NESAMOZAVEST in VERO. Vsak je prijazen človek, dokler ne vidi, da se to izkorišča!! SORRY!
Jaz, Ajin, DukeNukem,....in še dosti drugih, ki se je priključlo k temi, ste jih samo opravljali, ker so bili enakega mišljenja...To lahko dela samo nekdo, ki nima vseh čistih...Sedaj, če vas tema NE zanima, kaj ste delali tukaj, špilali komike??? Ko pogledaš zagovornike, vidiš kaj govorijo in kaj predstvaljajo, in točno vidiš, da imajo odprto misel!! Ničin govora, umirjenost, povod na temo, resnost, razum,.....Če njih vprašaš, če poznajo sami sebe, ti bo vsak rekel DA, brez oklevanja in izgovorov. Prav tako ko jih kaj vprašaš ti prisluhnejo, ker vedo da smo vsi samo ljudje in nič več! V večini imajo radi živali in svet okoli sebe, ker ga razumejo.... TO je inteligenca stari, da sprejmeš svet okoli sebe, pa neglede na to v kaj verjameš. Razlike pa so, da smo mi prostega duha, brez postavljenih mej v razumu, vi pa morate verjeti v državni sistem, da obstajajte. To so dejstva, to ni moja teorija!!!
Zato se zanašajo nekateri na izobrazbo, na avtoriteto, na laži, na humor, na ne-argumentirane teme,.....In zakaj to misliš?? Odgovori si sam....Pa boš prišel do odgovorov, seveda, če jih boš videl. Vprašanje ni verjeti v nezemljane(ki tako in tako obstajajo brez da verameš vanje!!!) ampak verjeti v naš sistem, ki jih noče izpostavit, da prekrije svoje napake katere so delali skozi zgodovino!!!!!!!A vsi čutimo v sebi, da so, samo večina vas laže samemu sebi, da bolj komot živi in se ne rabi obremenjevat.
Ampak besede še zdaleč ne ustvarjajo človeških odnosov. Odnose ustvarjajo čustva, ki nastajajo po bolečih besedah.
PS: Tukaj na Forumu je stara sablja, zato se tako obnaša! To vemo že vsi, sej je dobil že pogojno, pa se je vedno prliznu. Argumentiram, glej pod pripombe!!
@Azrael, poglej si samo link, ki si ga postal nazadnje, kako lahko normalni uporabniki med seboj debatirajo. Pol si pa poglej to temo...In kaj sklepaš? Tisti, ki se normalno obnašajo so očitno samozavestni in vedo kaj govorijo(takemu, ne bo problem priznat svoje napake), tisti, ki pa ne vedo za kaj gre, pa lahko sam vidiš, kako se hočejo dokazovat na vse sorte načine. Jaz sem stalno hotel ljudi, ki poznajo zgodovino človeštva, delno psihologijo in delno Globalizacijo in svtovne probleme. Ostalo, kar je bilo o NLP-jih je samo posredno povezano z nami. Kar pa ni glavna točka razprave v moji temi, ampak seveda je šlo po vaše naprej. Kot piramide v temi Crop CIrcles.
Lepo sem argumentiral svojo debato, in na koncu dobim same cepce na temo. Pol vam lepo povem, da se lepše obnašajte, in da bodo tudi prišli ljudje, ki podpirajo moje stališče dosti bolj kot vi vaše! Ampak ne, mogli ste smetit temo, in spodbujat razvajene mulce k neumnim postom. To me je razjezilo, in zato sem se obrnil proti vam na koncu, ker sem vas imel poln K. Niste pustili do besede nobenega, in tako seveda dokazali svoj NESAMOZAVEST in VERO. Vsak je prijazen človek, dokler ne vidi, da se to izkorišča!! SORRY!
Jaz, Ajin, DukeNukem,....in še dosti drugih, ki se je priključlo k temi, ste jih samo opravljali, ker so bili enakega mišljenja...To lahko dela samo nekdo, ki nima vseh čistih...Sedaj, če vas tema NE zanima, kaj ste delali tukaj, špilali komike??? Ko pogledaš zagovornike, vidiš kaj govorijo in kaj predstvaljajo, in točno vidiš, da imajo odprto misel!! Ničin govora, umirjenost, povod na temo, resnost, razum,.....Če njih vprašaš, če poznajo sami sebe, ti bo vsak rekel DA, brez oklevanja in izgovorov. Prav tako ko jih kaj vprašaš ti prisluhnejo, ker vedo da smo vsi samo ljudje in nič več! V večini imajo radi živali in svet okoli sebe, ker ga razumejo.... TO je inteligenca stari, da sprejmeš svet okoli sebe, pa neglede na to v kaj verjameš. Razlike pa so, da smo mi prostega duha, brez postavljenih mej v razumu, vi pa morate verjeti v državni sistem, da obstajajte. To so dejstva, to ni moja teorija!!!
Zato se zanašajo nekateri na izobrazbo, na avtoriteto, na laži, na humor, na ne-argumentirane teme,.....In zakaj to misliš?? Odgovori si sam....Pa boš prišel do odgovorov, seveda, če jih boš videl. Vprašanje ni verjeti v nezemljane(ki tako in tako obstajajo brez da verameš vanje!!!) ampak verjeti v naš sistem, ki jih noče izpostavit, da prekrije svoje napake katere so delali skozi zgodovino!!!!!!!A vsi čutimo v sebi, da so, samo večina vas laže samemu sebi, da bolj komot živi in se ne rabi obremenjevat.
Ampak besede še zdaleč ne ustvarjajo človeških odnosov. Odnose ustvarjajo čustva, ki nastajajo po bolečih besedah.
Ptah-Seker-Osiris
keber ::
Kot prvo: sporočila piši v ENEM kosu, ne pa 10x popravljat.
Kot drugo: tvoja definicija inteligence je nekaj takega kot definicija bele barve kot temne
Inteligenca poskuša zadeve RAZUMETI, jih RAZISKATI in PREVERITI, biti PRONICLJIV in KRITIČEN. Ni pa inteligenca, da sprejmeš svet okoli sebe, kakršen je, brez kritične presoje. Zato inteligentni ljudje niso bili čislani ne v totalitarnih režimih, še manj pa v verskih organizacijah - katerihkoli. Zato, ker razmišljajo s svojo glavo. Ko pa enkrat rečeš (tako kot ti), da je svet od nečesa višjega, božje volje, nezemljanov in podobnega, to pa je izogibanje realnosti in prepuščanje pojmov nekim "višjim silam".
Vedi: višjih sil ni. Višje so samo toliko, dokler nismo toliko razviti in se poravnamo z njimi. Včasih je bil udar strele božja kazen, ker ni nihče vedel, kaj je to. No danes je drugače.
Kot drugo: tvoja definicija inteligence je nekaj takega kot definicija bele barve kot temne
Inteligenca poskuša zadeve RAZUMETI, jih RAZISKATI in PREVERITI, biti PRONICLJIV in KRITIČEN. Ni pa inteligenca, da sprejmeš svet okoli sebe, kakršen je, brez kritične presoje. Zato inteligentni ljudje niso bili čislani ne v totalitarnih režimih, še manj pa v verskih organizacijah - katerihkoli. Zato, ker razmišljajo s svojo glavo. Ko pa enkrat rečeš (tako kot ti), da je svet od nečesa višjega, božje volje, nezemljanov in podobnega, to pa je izogibanje realnosti in prepuščanje pojmov nekim "višjim silam".
Vedi: višjih sil ni. Višje so samo toliko, dokler nismo toliko razviti in se poravnamo z njimi. Včasih je bil udar strele božja kazen, ker ni nihče vedel, kaj je to. No danes je drugače.
OFFTOPIC:
Kot prvo, ne ukvarjaj se z mano, ampak sam sabo, ker imaš dovolj za pometat.
Kot drugo! KEBER, ne govori o inteligenci, da se ne ujameš v svoje besede.
Da ne preraste tvoja inteligenca v ignoranco!
Kot tretje, pa nebom več dokazoval vse to, ker sem že zdavnaj dokazal. Preglej si vse skupaj in razmisli.
Kot tretje, pa nebom več dokazoval vse to, ker sem že zdavnaj dokazal. Preglej si vse skupaj in razmisli.
Ptah-Seker-Osiris
>> KEBER, ne govori o inteligenci, da se ne ujameš v svoje besede.
(toliko je bilo napisanega do mojega odgovarjanja)
Včasih so inteligentne ljudi zažigali na grmadah ali pa jim sekali glave, ker niso hoteli verjeti v bogove in njihovo večvrednost. Se strinjaš?
Včasih so inteligentne ljudi zažigali na grmadah ali pa jim sekali glave, ker niso hoteli verjeti v bogove in njihovo večvrednost. Se strinjaš?
OFFTOPIC:
(toliko je bilo napisanega v času mojega odgovarjanja)
Ti zmanjkuje dejstev? Zakaj bi se ukvarjal sam s sabo? Izobražen sem, s službo, na svet gledam kritično, vsaki stvari poskušam priti do dna. In še posebej, ker sem "iz foha", meni je kot inženirju zelo zelo težko sprejeti neke čirulečarule razlage, če pa imamo toliko verjetnih, praktičnih, preverljivih, izvedljivih. Tebi pa očitno tehnika in naravoslovje nista ravno domača stvar.
če pa imamo toliko verjetnih, praktičnih, preverljivih, izvedljivih. Tebi pa očitno tehnika in naravoslovje nista ravno domača stvar.
Tehnika mi je dobro znana...Tudi ostalo se najde med potjo....Enako, tudi jaz se spoprijemam z življenjem, nisi edini. Vem kaj misliš, ....pač te ne zanima...in te štekam! V moji temi nisem zahteval nič, kot samo resnost in fer odnos do uporabnikov foruma.
PS: Miseljnost Cerkvenega značaja nam je povzročila samo razdore od začetka pa do danes. Zato je tudi miseljnost, da so čirulečarule. In prav na to stalno opozarjam, ampak nobeden se ne vpraša, kaj mislim, ampak vsak po svoje. Hočete argumente?? Nudil sem jih, pa jih niste hoteli. Na provokacije pa ne dajam pametnih odgovorov, sory, česar ne daja nobeden. Če bi bila tema deležna pozornosti, kot vsaka druga, bi vam da take argumente, da bi vam do potankosti razložil zakaj, in kako. Ampak sedaj je prepozno, ker nimam več volje. Mam preveč drugega dela kot se ukvarjat s tem naprej. Sej sem napisal zgoraj, od sedaj se bom obnašal kot vi. Prilagodil večini, kar dela vsak na tem forumu!!!
Tehnika mi je dobro znana...Tudi ostalo se najde med potjo....Enako, tudi jaz se spoprijemam z življenjem, nisi edini. Vem kaj misliš, ....pač te ne zanima...in te štekam! V moji temi nisem zahteval nič, kot samo resnost in fer odnos do uporabnikov foruma.
PS: Miseljnost Cerkvenega značaja nam je povzročila samo razdore od začetka pa do danes. Zato je tudi miseljnost, da so čirulečarule. In prav na to stalno opozarjam, ampak nobeden se ne vpraša, kaj mislim, ampak vsak po svoje. Hočete argumente?? Nudil sem jih, pa jih niste hoteli. Na provokacije pa ne dajam pametnih odgovorov, sory, česar ne daja nobeden. Če bi bila tema deležna pozornosti, kot vsaka druga, bi vam da take argumente, da bi vam do potankosti razložil zakaj, in kako. Ampak sedaj je prepozno, ker nimam več volje. Mam preveč drugega dela kot se ukvarjat s tem naprej. Sej sem napisal zgoraj, od sedaj se bom obnašal kot vi. Prilagodil večini, kar dela vsak na tem forumu!!!
Ptah-Seker-Osiris
Glej, tehnika ti že ne more biti poznana, če pa take kapitalne napake povsod pišeš (jih ne grem naštevat, te tako ali tako vsi sproti opozarjamo). Če bi se VSAJ MALO spoznal nanjo, si lahko prepričan, da ne bi kaj dosti pisal tukajle.
HEHEHE....Keber.....kaj ne vidiš, kako odgovarjajo kot slepe kure, ignorirajo odgovore, še sam si bil deležen tega, ker si ignoriral moje poste...Samo, ker jim moja tema ne gre v račun. (Nezemljani in to je ves problem)... To bi opazil vsak OŠ ali 3 opazovalec foruma. IN ti povem, da imam takih primerov še preveč. Samo visoko izobraženi ljudje se obračajo name , kateri so temo opazovali, kot 3 opazovalci. Na temi, pa si poglej odnos. Kdo se bo priključil k temi, ki bo imel kariero za sabo, in si bo dovolil, da ga zmerjajo....nobeden!! Verjami, odnos do souporabnikov je problem tukaj! In to je zame dovolj velika potrditev. O starosti da ne govorim.
PS; In vedno ena in isti, po vseh temah. Poglej na lastne oči pa boš videl, kdo govori, in kdo provocira.
PS; In vedno ena in isti, po vseh temah. Poglej na lastne oči pa boš videl, kdo govori, in kdo provocira.
Ptah-Seker-Osiris
HEHEHE....Keber.....kaj ne vidiš, kako odgovarjajo kot slepe kure, ignorirajo odgovore, še sam si bil deležen tega, ker si ignoriral moje poste...Samo, ker jim moja tema ne gre v račun. (Nezemljani in to je ves problem)... To bi opazil vsak OŠ ali 3 opazovalec foruma. IN ti povem, da imam takih primerov še preveč. Kontaktirajo me samo visoko izobraženi ljudje na E-mail. In to je zame dovolj velika potrditev. O starosti da ne govorim.
(toliko je bilo napisanega v času mojega odgovarjanja)
Seveda ignorirajo odgovore, ko pa pišete neke sumerske pravljice. Lahko bi bila tudi pravljica o Janku in Metki, razlike ne bi bilo. Razumsko gledano je bolj smiselno, da smo sami na tej Zemlji, kot pa da nam nekaj sugerirajo/pomagajo/karkoli nekje od drugje. To kratkomalo ni smiselno. ker tudi če bi bilo, potem bi se pokazali zelo opazno, ali pa sploh ne.
Praviš, da te kontaktirajo samo visoko izobraženi ljudje na E-mail. Jaz pa pravim, da smo vsi, ki ti tukaj nasprotujemo, pravzaprav Vesoljci, ki
hočejo prikriti dejstvo, da je Zemlja že naseljenja z njimi in in da imamo vse niti vladanja v svojih rokah
HEHEHE....ma ti si pravi keber....To je zate argument zrelega človeka??
No comment! In tudi boljše tako, se vidimo drugič. Sedaj grem ker nimam časa več za neumnosti.
Keber: Seveda ignorirajo odgovore, ko pa pišete neke sumerske pravljice. Lahko bi bila tudi pravljica o Janku in Metki, razlike ne bi bilo. Razumsko gledano je bolj smiselno, da smo sami na tej Zemlji, kot pa da nam nekaj sugerirajo/pomagajo/karkoli nekje od drugje. To kratkomalo ni smiselno. ker tudi če bi bilo, potem bi se pokazali zelo opazno, ali pa sploh ne.
Si predstavljaš, da ti jutri povedo, da so tukaj že vso zgodovino. Od Sumerskih časov pa do danes. Si misliš, kaj bi pol jaz rekel tebi, hehehe....kar ti bom rekel...::Vso zgodovino so bili med nami, pa jih nisi opazil in se norčeval iz njih. Kdo je slep jaz ali ti??
Sedaj pa pomisli, kaj govoriš: Razumsko gledano je bolj smiselno, da smo sami na tej Zemlji, kot pa da nam nekaj sugerirajo/pomagajo/karkoli nekje od drugje. To kratkomalo ni smiselno. ker tudi če bi bilo, potem bi se pokazali zelo opazno, ali pa sploh ne.
Vse imaš razloženo, in tega ne vidiš. Seveda da ne, če niti ne pogledaš, ker se tebi zdi "nesmiselno"! Ma si se vprašal zakaj, če praviš da raziščeš vsako stvar do dna? Pa še jasnih dokazov ne pogledaš. OK. Internet je nekredibilen medij....Pol črtaj skeptike in Ufologe.
In kaj dobiš ven z objektivnim mišljenjem? Seveda, čisto razlago in deklasificirane dokumente, za katere moraš uporabit svoj razum. Če ga nimaš, seveda da nimaš kaj uporabit. Do te stopnje pride vsak, naprej pa samo tisti, ki imajo odprto mislel, in gledajo svet kot celoto, ne pa kot časopis ali internetno stran. Za imeti globalni pogled na svet, pa moraš bit krepko pripravljen razmišljat, da podaš zaključke v katere si 100% in ne 99.9%!!! Ti razumeš samo sebe, jaz razumem tebe in sebe skupaj. To je razum po domače povedano, ker razumeš svoj obstoj in svoj namen. Ter vse aspekte in možne kriterije. Na splošno rečeno razumeš človeka kot bitje.
PS: Tako da razprava o Nezemljanih je logična iz vaše strani, ker ne poznate pomena človek ali življenja. Zato pa ne sprejmete inteligentna bitja v vesolju in to pomeni, da ne sprejmete niti sebe. Vesolje je popolnoma logičen dom za življenje, in tako kot smo mi; so tudi ostali. Jaz v to ne rabim verjet, ker preprosto VEM.
No comment! In tudi boljše tako, se vidimo drugič. Sedaj grem ker nimam časa več za neumnosti.
Keber: Seveda ignorirajo odgovore, ko pa pišete neke sumerske pravljice. Lahko bi bila tudi pravljica o Janku in Metki, razlike ne bi bilo. Razumsko gledano je bolj smiselno, da smo sami na tej Zemlji, kot pa da nam nekaj sugerirajo/pomagajo/karkoli nekje od drugje. To kratkomalo ni smiselno. ker tudi če bi bilo, potem bi se pokazali zelo opazno, ali pa sploh ne.
Si predstavljaš, da ti jutri povedo, da so tukaj že vso zgodovino. Od Sumerskih časov pa do danes. Si misliš, kaj bi pol jaz rekel tebi, hehehe....kar ti bom rekel...::Vso zgodovino so bili med nami, pa jih nisi opazil in se norčeval iz njih. Kdo je slep jaz ali ti??
Sedaj pa pomisli, kaj govoriš: Razumsko gledano je bolj smiselno, da smo sami na tej Zemlji, kot pa da nam nekaj sugerirajo/pomagajo/karkoli nekje od drugje. To kratkomalo ni smiselno. ker tudi če bi bilo, potem bi se pokazali zelo opazno, ali pa sploh ne.
Vse imaš razloženo, in tega ne vidiš. Seveda da ne, če niti ne pogledaš, ker se tebi zdi "nesmiselno"! Ma si se vprašal zakaj, če praviš da raziščeš vsako stvar do dna? Pa še jasnih dokazov ne pogledaš. OK. Internet je nekredibilen medij....Pol črtaj skeptike in Ufologe.
In kaj dobiš ven z objektivnim mišljenjem? Seveda, čisto razlago in deklasificirane dokumente, za katere moraš uporabit svoj razum. Če ga nimaš, seveda da nimaš kaj uporabit. Do te stopnje pride vsak, naprej pa samo tisti, ki imajo odprto mislel, in gledajo svet kot celoto, ne pa kot časopis ali internetno stran. Za imeti globalni pogled na svet, pa moraš bit krepko pripravljen razmišljat, da podaš zaključke v katere si 100% in ne 99.9%!!! Ti razumeš samo sebe, jaz razumem tebe in sebe skupaj. To je razum po domače povedano, ker razumeš svoj obstoj in svoj namen. Ter vse aspekte in možne kriterije. Na splošno rečeno razumeš človeka kot bitje.
PS: Tako da razprava o Nezemljanih je logična iz vaše strani, ker ne poznate pomena človek ali življenja. Zato pa ne sprejmete inteligentna bitja v vesolju in to pomeni, da ne sprejmete niti sebe. Vesolje je popolnoma logičen dom za življenje, in tako kot smo mi; so tudi ostali. Jaz v to ne rabim verjet, ker preprosto VEM.
Ptah-Seker-Osiris
HEHEHE....ma ti si pravi keber....To je zate argument zrelega človeka??
(to je bilo napisano v času mojega odgovarjanja)
Aha, je konec šihta? Kam pa zdaj? Kupit Misterije?
Dobro, da nimaš več časa za neumnosti. Potem se tema lahko zaklene, neumnosti si podal več kot jih spraviš v Keopsovo piramido.
Damn, sem mislil da nam je uspelo zakleniti temo.
@ramses324: Počasi mi greš že na živce. Non-stop nabijaš nekaj o inteligenci pa da ne smemo vcerjet vsemu kar slišmo. Slovenski pregovor pa še vedno pravi: "najprej pomed' pod svoj'mu pragam!"
Torej, malo se zamisli nad svojimi izjavami ker si v protislovju sam s sabo.
Aja, btw. AFAIK ne moreš zvedet svojega IQja zaradi moralnih vzrokov.
@ramses324: Počasi mi greš že na živce. Non-stop nabijaš nekaj o inteligenci pa da ne smemo vcerjet vsemu kar slišmo. Slovenski pregovor pa še vedno pravi: "najprej pomed' pod svoj'mu pragam!"
Torej, malo se zamisli nad svojimi izjavami ker si v protislovju sam s sabo.
Aja, btw. AFAIK ne moreš zvedet svojega IQja zaradi moralnih vzrokov.
KEber!
Če so pisanja starodavnih svetov, Sumerije pravljice potem so kralji starega sveta, njihovi vladarji in kulture starega sveta tudi pravljica, torej vse kar danes "razumes", poznas, je pravljica! Aleksander Veliki je pravljica, Aristotel je pravljica, stara grcija, BAbilon, Stara perzija, Egipt , vse to je pravljica.
A ne ?
Ok, razumem, naj bo pravljica in jaz verjamem vanje!
Azrael; HVALA ti!
( ni cinizma v tem, razumem, in hvala za vzpodbudo in dober nasvet, bom nadaljeval!)
Če so pisanja starodavnih svetov, Sumerije pravljice potem so kralji starega sveta, njihovi vladarji in kulture starega sveta tudi pravljica, torej vse kar danes "razumes", poznas, je pravljica! Aleksander Veliki je pravljica, Aristotel je pravljica, stara grcija, BAbilon, Stara perzija, Egipt , vse to je pravljica.
A ne ?
Ok, razumem, naj bo pravljica in jaz verjamem vanje!
Azrael; HVALA ti!
( ni cinizma v tem, razumem, in hvala za vzpodbudo in dober nasvet, bom nadaljeval!)
Ajin, za nekoga so pravljice, za nekoga mitologija, za ostale pa zgodovina!
Ptah-Seker-Osiris
Morata se zavedati da je precej zgodovinskih virov pravljic.
Misliš da je Jezus res hodil po vodi?
(Sicer pa: Vsak lahko hodi po vodi, če je le dovolj mrzla (Loesje))
Misliš da je Jezus res hodil po vodi?
(Sicer pa: Vsak lahko hodi po vodi, če je le dovolj mrzla (Loesje))
@ajin:
Jaz sem višje gor opisal nekaj hudih razlik med brodolomom ladje Titanic in Cameronovim filmom Titanic. Pomisli, če že v manj kot 100 letih pride do takih potvarjan in napak, koliko napak, neresnic in ostalega balasta se nabere v 3000 letih?
Ali drugače, ko se je leta 2003 zrušil space shuttle Comumbia, je po mailih krožila slika, ko so na neki TV postaji zraven slike napisali, da se je nesreča zgodila pri 18x hitrosti svetlobe (ne zvoka). Misliš, če se bo ta slika nekako ohranila 3000 let, bo postala dokaz, da smo že v začetku 21 stoletja poznali nek warp (nadsvetlobni) pogon?
Jaz sem višje gor opisal nekaj hudih razlik med brodolomom ladje Titanic in Cameronovim filmom Titanic. Pomisli, če že v manj kot 100 letih pride do takih potvarjan in napak, koliko napak, neresnic in ostalega balasta se nabere v 3000 letih?
Ali drugače, ko se je leta 2003 zrušil space shuttle Comumbia, je po mailih krožila slika, ko so na neki TV postaji zraven slike napisali, da se je nesreča zgodila pri 18x hitrosti svetlobe (ne zvoka). Misliš, če se bo ta slika nekako ohranila 3000 let, bo postala dokaz, da smo že v začetku 21 stoletja poznali nek warp (nadsvetlobni) pogon?
Nekoč je bil Slo-tech.
ajin - Azrael mi je dal idejo. Tako kot so danes mediji zelo malo povezani z resničnostjo, tako so starodavni pisci podobno pretiravali. Vladarju je bilo bolj všeč, če je bil bolj pomemben, kot je dejansko bil.
Podobno je s slikaestvom in kiparstvom... prekleto dolgo stoletja so risali in kiparili brez resnične povezave z ljudmi, ki so jih upodabljali. Tudi umetniki se pod slike niso podpisovali. "Fotografsko slikanje" in podpisovanjesmo začeli uporabljati v zadnjih nekaj stotih letih.
Predstavljaj si, da čez nekaj 10'000 let od naše dobe ostane samo ena reklama za damske vložke... kaj si bodo zanamci mislil o nas?
Da so ženske ves čas okrog skakale v belih hlačah?
Podobno je s slikaestvom in kiparstvom... prekleto dolgo stoletja so risali in kiparili brez resnične povezave z ljudmi, ki so jih upodabljali. Tudi umetniki se pod slike niso podpisovali. "Fotografsko slikanje" in podpisovanjesmo začeli uporabljati v zadnjih nekaj stotih letih.
Predstavljaj si, da čez nekaj 10'000 let od naše dobe ostane samo ena reklama za damske vložke... kaj si bodo zanamci mislil o nas?
Da so ženske ves čas okrog skakale v belih hlačah?
Če gre vse v franže in alieni začnejo kopat po recimo memfisu v ameriki - bi mislili, da je na zemlji živelo ljudstvo, ki je verovalo v elvisa.
edit: edit:
edit: edit:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matev ()
OwcA ::
Damn, sem mislil da nam je uspelo zakleniti temo.
Glede na to, da se je ta ideja ze veckrat pojavila, bi opozoril, da ze res, da boste delezni moderatorske pozornosti, ampak ne taksne kot ste si zamislil. Smo si na jasnem?
Otroška radovednost - gonilo napredka.
KAj je z vami ali nisem velikokrat napisal, ali ne razuemte, da njihovo znanje je bilo mogocno, opisali so soncni sistem, imeli veliko znanje atronomije, tudi matematike, a v tem pa niso pretiravali ? Imam razloge zakaj verjamem tem pravljicam, ker so vedeli nekatere podatke katere smo mi komaj nazadnje odkrili, in to pred 6000 leti, to so pravljice potem, popaceni podatki, narobne interpretacije? Kolikokrat se moram ponoviti, ali ne berete kaj pisem? Poslusali bodo a ne bodo razumeli! Pojasnite kako so lahko narisali soncni sistem in opisali planete po njihovo dejanski velikosti, recimo saturna in jupitra, ki sta podobne velikosti, in neptun in uran, ali pa mars in zemlja, vse to je narisano tako kot da bi vedeli dejansko njihove velikosti, poleg tega da so jih opisali devet, mi pa predkratkim ugotovili da jih je devet v nasem soncnem sistemu, no deset(sedma). Oni so rekli da jih je dvanjast, sonce in luna, pa Nibiru, planet "bogov". In vijacnica dnk, ali anuk, ki je ponazarjal zivljenje, dve zaviti kaci, ki se dan danes predstavlja medicino.Torej vse to so pravljice? Njihovo znanje in posledicno od koder smo mi dobili znanje od starega sveta, vse to so pravljice? ZAnikate samega sebe! Veliko je taksnih dejavnikov ki nakazujejo da so imeli veliko znanje in prvo to bega znanstvenike, od kod jim. Njihov odgovor je preprost, saj o tem jasno pisejo, Bogovi so prisli z neba na zemljo in ustvarili cloveka po svoji podobi ADAMA. JA res pravljica. Celo opisan postopek osemenitve,umetne oploditve, in jasen namig na genetski inzeniring, alternacijo homo erectusa. Prosim vas, preberite si, raziscite, in ovrzite potem na podlagi prebranega gradiva da je to vse narobna interpretacija, ali pretiravanje, ne pa kr tako. Bodite toliko pravicni in razumni.
HOja po vodi se da razloziti. "Povrsinska" napetost, napetost med delci/valovanj, ki ustvarja elektromagnetno polje cloveskega telesa, ali njegove avre, notranja energija, ki izhaja iz tan tiena;ista energija od koder budisti pocnejo razne "cudezne" stvari. Sej dejansko se ti nicesar ne dotikas. Gre samo za odboj, in gostoto, trdnost katero cutimo pri dotiku, je v resnici elektricni odboj elektronov atoma/valovanja, pa se verjento kaj zraven, sej nevemo kaj se tocno dogaja. Dejstvo pa je da se ne dotikamo, zaradi modela atoma/valovanje katerega smo teoreticno opisali in le ta to napoveduje. MI se nicesar ne dotikamo!
In da ne bomo spet zasli v paranormalne pojave in zavesti, ker pridemo do kvatne mehanike, o tem pa smo nekaj ze govorili kar se tice zavesti, dnk-ja, zavestne energije!
mah... sej ste pa res trmasti!
Sej cez zid se tudi da priti! Torej zakaj ne bi hodil po vodi :)
Verjetnost je res velika, samo kaj je tisto ki doloca da se verjetnost manifestira v realnost?
ZAvest je tista!
HOja po vodi se da razloziti. "Povrsinska" napetost, napetost med delci/valovanj, ki ustvarja elektromagnetno polje cloveskega telesa, ali njegove avre, notranja energija, ki izhaja iz tan tiena;ista energija od koder budisti pocnejo razne "cudezne" stvari. Sej dejansko se ti nicesar ne dotikas. Gre samo za odboj, in gostoto, trdnost katero cutimo pri dotiku, je v resnici elektricni odboj elektronov atoma/valovanja, pa se verjento kaj zraven, sej nevemo kaj se tocno dogaja. Dejstvo pa je da se ne dotikamo, zaradi modela atoma/valovanje katerega smo teoreticno opisali in le ta to napoveduje. MI se nicesar ne dotikamo!
In da ne bomo spet zasli v paranormalne pojave in zavesti, ker pridemo do kvatne mehanike, o tem pa smo nekaj ze govorili kar se tice zavesti, dnk-ja, zavestne energije!
mah... sej ste pa res trmasti!
Sej cez zid se tudi da priti! Torej zakaj ne bi hodil po vodi :)
Verjetnost je res velika, samo kaj je tisto ki doloca da se verjetnost manifestira v realnost?
ZAvest je tista!
Zgodovina sprememb…
Thomas ::
> Pojasnite kako so lahko narisali soncni sistem in opisali planete po njihovo dejanski velikosti
KJE? Damn!
KJE? Damn!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Thomas
Hm imam sliko plošče na racunalniku, na kateri je vgraviran soncni sistem in plosca govori o tem, tudi celotni Ep Stvritve govori o formaciji soncnega sistema in vsakega planeta in opise vsak planet.
Poisci malo, pa bos nasel, zagotovo¨!
Ce bos kdaj sel v anglijo al nemcijo, nevem tocno kje majo to sem pozabil, si lahko ogledas, v zivo!
slika
( tukaj je slika)
lp pozdrav!
Hm imam sliko plošče na racunalniku, na kateri je vgraviran soncni sistem in plosca govori o tem, tudi celotni Ep Stvritve govori o formaciji soncnega sistema in vsakega planeta in opise vsak planet.
Poisci malo, pa bos nasel, zagotovo¨!
Ce bos kdaj sel v anglijo al nemcijo, nevem tocno kje majo to sem pozabil, si lahko ogledas, v zivo!
slika
( tukaj je slika)
lp pozdrav!
Zgodovina sprememb…
StepniVolk si vedel, da so Vimane enake nekaterim letečim krožnikom, ki so jih opisovali v podrobnosti že Nemci, kaj šele Amerikanci kasneje po 2svet.vojne po projektu PAPER CLIP, ko so vse znanstvenike iskali po Evropi, ki so sodelovali v 3. Raichu, zbrali skupaj in ustanovili projekt iz katerega so razvili Space Program. Seveda leteče krožnike niso mogli, ker so bili preveč zakomplicirani, pa neglede nato, da si imeli primer pred sabo.
npr. EP : Makhabaratha; Sphramajana,...
Zakaj link ne dela??
www.violations.dabsol.co.uk/sky1/append... :::: Primer NASA - izdelava modela VIMANA]
Nekaj Asociacij!
Si vedel da so Rimljani in Alexander opisovali leteče ščite, prav v eni bitki, je bil zabeležen iz strani sovražnika in s strani Alexantrine vojske, leteči ščit ko razbije zid s "svetlečim snopom" in jim omogoči vstop v Mesto.
Takih primerov je v zgodovini kolikor češ, vsi se ujemajo z današnjimi NLP_ji!!! Še Biblja jih je polna, pa so samo zgodbe o čudežih....Seveda tako, je človek interpretiral!! Če te zanima samo vprašaj, cela zgodovina je polna, še FIlippo Lippi, je naslkal Marijo, Saint Jona in v ozadju človeka, ki opazuje leteči krožnik v zraku....hehehe.....pa slika stara ko sto hudičev!! Seveda tega ne vidite, če nočete videt. Pol se iste pravljice nadaljujejo še danes.
PS; Še pri nas imamo milion AFER, kaj pa šele resnica na COMSMIČNI osnovi!!!
npr. EP : Makhabaratha; Sphramajana,...
Zakaj link ne dela??
www.violations.dabsol.co.uk/sky1/append... :::: Primer NASA - izdelava modela VIMANA]
Nekaj Asociacij!
Si vedel da so Rimljani in Alexander opisovali leteče ščite, prav v eni bitki, je bil zabeležen iz strani sovražnika in s strani Alexantrine vojske, leteči ščit ko razbije zid s "svetlečim snopom" in jim omogoči vstop v Mesto.
Takih primerov je v zgodovini kolikor češ, vsi se ujemajo z današnjimi NLP_ji!!! Še Biblja jih je polna, pa so samo zgodbe o čudežih....Seveda tako, je človek interpretiral!! Če te zanima samo vprašaj, cela zgodovina je polna, še FIlippo Lippi, je naslkal Marijo, Saint Jona in v ozadju človeka, ki opazuje leteči krožnik v zraku....hehehe.....pa slika stara ko sto hudičev!! Seveda tega ne vidite, če nočete videt. Pol se iste pravljice nadaljujejo še danes.
PS; Še pri nas imamo milion AFER, kaj pa šele resnica na COMSMIČNI osnovi!!!
Ptah-Seker-Osiris
sarkazem ON
Thomas - to kar govorita ramses234 in ajin, je vse res. Dokazano, zabeleženo. Vse skupaj se nahaja v arhivu na prvem planetu desno od Alpha Centauri. Zakaj si ne pogledaš?
sarkazem OFF
Vaša prepričanja za debato niso dovolj. Morate jih znati tudi dokazati. Ker nihče od nas ni ekspert za branje klinopisov, ne Sumerskih, ne Egipčanskih... je tovrstna debata bolj podobna otroškemu vrtcu, ki ugiba ali Božiček je ali ni.
Amaterski novinarji prav tako niso eksperti... Danyken prav tako ne.
Zunaj je toliko različnih znanstvenih mnenj. Potrudite se in jih najdite. In končnica povezave naj bo EDU... ali vsaj ORG.
Thomas - to kar govorita ramses234 in ajin, je vse res. Dokazano, zabeleženo. Vse skupaj se nahaja v arhivu na prvem planetu desno od Alpha Centauri. Zakaj si ne pogledaš?
sarkazem OFF
Vaša prepričanja za debato niso dovolj. Morate jih znati tudi dokazati. Ker nihče od nas ni ekspert za branje klinopisov, ne Sumerskih, ne Egipčanskih... je tovrstna debata bolj podobna otroškemu vrtcu, ki ugiba ali Božiček je ali ni.
Amaterski novinarji prav tako niso eksperti... Danyken prav tako ne.
Zunaj je toliko različnih znanstvenih mnenj. Potrudite se in jih najdite. In končnica povezave naj bo EDU... ali vsaj ORG.
ramses234 - ko bodo čez 10'000 let razvozljali latinsko pisavo in še huje slovenski jezik, bodo našli zapis: "Prosil je njenega očeta za njeno roko. Dobil jo je."
Kaj si bodo mislili o nas? Da smo bili kanibali? Nekrofili?
Eno je pesniški jezik, saj so zgodovino v času Grkov pesnili... in verz ima vedno veliko pomenov... tako je tudi s "ščitom" in "snopom".
In tudi kakšna povezava na uraden prevode tega teksta bi prosil. EDU ali ORG.
Kaj si bodo mislili o nas? Da smo bili kanibali? Nekrofili?
Eno je pesniški jezik, saj so zgodovino v času Grkov pesnili... in verz ima vedno veliko pomenov... tako je tudi s "ščitom" in "snopom".
In tudi kakšna povezava na uraden prevode tega teksta bi prosil. EDU ali ORG.
Prav tako Nick Cook, Award winnig aerospace giornalist?? In še milion podobnih!! Seveda da ne StepniVolk!! Pa še predsednik Reagan pa Clionton, pa Carter se žmišljujejo pravljice!!! Itak, ker sami pišejo govore, nimajo 30 ljudi v kabinetu, ki sestavijo temo.
Sej pravim, vse vzamete kot mitologijo, pa tudi če se ujema popolnoma do zadnje točke!!!
Vem kaj hočeš povedat, StepniVolk, ampak vseeno me ne razumeš!
PS: Otroški vrtec?? Samo vprašanje je kdo ga vodi v tej temi!
Kaj tudi Allen Hynek je vodil mitologijo, kateri je raziskoval za USAF, pred 30 leti, zato ti danes tako misliš? Ker so bile raziskave objavljene kot pomankljive prav z določenim razlogom, katere je tudi pojasnil in ne enkrat, še knjigo in filem je posnel, preden je umrl.
Sej pravim, vse vzamete kot mitologijo, pa tudi če se ujema popolnoma do zadnje točke!!!
Vem kaj hočeš povedat, StepniVolk, ampak vseeno me ne razumeš!
PS: Otroški vrtec?? Samo vprašanje je kdo ga vodi v tej temi!
Kaj tudi Allen Hynek je vodil mitologijo, kateri je raziskoval za USAF, pred 30 leti, zato ti danes tako misliš? Ker so bile raziskave objavljene kot pomankljive prav z določenim razlogom, katere je tudi pojasnil in ne enkrat, še knjigo in filem je posnel, preden je umrl.
Ptah-Seker-Osiris
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Aliens & UFOs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 27295 (21044) | Ziga Dolhar |
⊘ | UFO Area 51 - The Alien interview (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 43509 (34549) | STASI |
» | UFO nad Kuala Lumpurjem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6821 (4982) | Tic |
⊘ | Nezemljani in življenje na drugih planetih (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 35845 (29598) | Stepni Volk |
» | UFO ! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6778 (5749) | nuclear |