Forum » Loža » PIZZA - recept oz. če ni skrivnost, kako jo pripravite?
PIZZA - recept oz. če ni skrivnost, kako jo pripravite?
Širajzl ::
SuLc: probaj enkrat z mlekom, ti radenska še na misel ne bo pršla (vsaj pr meni je blo tko).
Seveda je treba mleko segret in toplega (ne prevročega) vmesit.
Seveda je treba mleko segret in toplega (ne prevročega) vmesit.
http://s2.bitefight.si/c.php?uid=29086
koyotee ::
sej tunina pica tut pride s ćebulo in je čist kul
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
roli ::
Jaz še nisem jedel boljše pice kot tista,ki jo jaz spečem.
In vse skupaj je fertik v desetih minutah.
Preprosto kupiš že pripravljeno polpečeno testo (tudi zvaljano) od žita (pakirano po dva).Potem pa vzameš ketchup (obvezno mercatorjev) in ga lepo namažeš po testu.Dodaš še posebno salamo (ali katero koli drugo.Mortadela je super).Na to potem dodaš še velike količine sira (ni važno katerega,samo,da ni ementaler).Potem dodaš še šampinjone v kisu in vse skupaj posipaš z začimbami za pico (kotani ima dobro mešanico).Potem še vse skupaj daš v mikrovalovko (veliko bolje kot katerakoli druga stvar) za 5 minut in poješ.
Ni nevemkaj je pa veliko boljše kot pa vsaka druga pica iz pizzerije.
In vse skupaj je fertik v desetih minutah.
Preprosto kupiš že pripravljeno polpečeno testo (tudi zvaljano) od žita (pakirano po dva).Potem pa vzameš ketchup (obvezno mercatorjev) in ga lepo namažeš po testu.Dodaš še posebno salamo (ali katero koli drugo.Mortadela je super).Na to potem dodaš še velike količine sira (ni važno katerega,samo,da ni ementaler).Potem dodaš še šampinjone v kisu in vse skupaj posipaš z začimbami za pico (kotani ima dobro mešanico).Potem še vse skupaj daš v mikrovalovko (veliko bolje kot katerakoli druga stvar) za 5 minut in poješ.
Ni nevemkaj je pa veliko boljše kot pa vsaka druga pica iz pizzerije.
http://www.r00li.com
Morfejus1 ::
A kdo pico peče v tistem posebnem pekaču na pice? Kako je treba pečt, da se pica speče vendar da se odspodaj ne zažge?
krneki0001 ::
Jst sm parkrat probal, pa nikol ne znese, tko da jo zdej vedno delam v pečici. Spodaj se zažge, zgoraj pa je še srova. Upam, da bom enkrat sezidal tut kako krušno peč, da se bo pozimi peklo vsak dan pico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peka pizze (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Loža | 241612 (1461) | alekskac |
» | DIY PIzza... (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 149608 (537) | mailer |
⊘ | Domača pica (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 56626 (36499) | bluefish |
» | Picerije z najboljšimi picami pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 95702 (78792) | korenje3 |
» | "Najboljša" paradižnikova omaka za pico (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26599 (24347) | Vajenc |