Forum » Loža » F1 - sezona 2005
F1 - sezona 2005

Daedalus ::
Za Kimi vs. Montya izid bo treba še malo počakati. Veliko tega se bo vidlo na naslednjih kvalifikacijah, ko bo Kimi štartal precej pred Montoyo - če ga na isti strategiji premaga - pol utegne to dobro nakazati končni izid...
FIA bo potem, ko so začeli dodatno preverjat trdnost zadnjih krilc (da ne bi bila preveč fleksibilna), isto naredila za sprednja krilca. Sicer se mi je ene parkrat zdelo (pri posnetkih kamere za sprednjim krilcem), da so pri McLarnu in Reanultu naredli zadevo delno premično - vsaj dobil sem občutek, da se pri visoki hitrosti zgornji rob krilca nagne rahlo nazaj. Še link. Če koga zanima postopek preverjanja zadnjega krilca - na isti strani se tudi najdejo podatki o razvoju dirkalnikov za vsako dirko posebej. Zanimivo branje
Pa pri Red Bullu so prišli k pameti in bojo obdržali DC-ja še za eno leto. Me zanima, kak daleč bi bil RB z navezo Klien/Liuzzi letos. Pomojem daleč (zadaj). Več kot deset let DC-jevih izkušenj se zelo pozna pri feedbacku glede nastavitev/obnašanja dirkalnika na stezi. Mi je čudno, da so sploh pomislili vzeti kakega zelenca za naslednje leto namesto Coultharda
FIA bo potem, ko so začeli dodatno preverjat trdnost zadnjih krilc (da ne bi bila preveč fleksibilna), isto naredila za sprednja krilca. Sicer se mi je ene parkrat zdelo (pri posnetkih kamere za sprednjim krilcem), da so pri McLarnu in Reanultu naredli zadevo delno premično - vsaj dobil sem občutek, da se pri visoki hitrosti zgornji rob krilca nagne rahlo nazaj. Še link. Če koga zanima postopek preverjanja zadnjega krilca - na isti strani se tudi najdejo podatki o razvoju dirkalnikov za vsako dirko posebej. Zanimivo branje

Pa pri Red Bullu so prišli k pameti in bojo obdržali DC-ja še za eno leto. Me zanima, kak daleč bi bil RB z navezo Klien/Liuzzi letos. Pomojem daleč (zadaj). Več kot deset let DC-jevih izkušenj se zelo pozna pri feedbacku glede nastavitev/obnašanja dirkalnika na stezi. Mi je čudno, da so sploh pomislili vzeti kakega zelenca za naslednje leto namesto Coultharda

Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()

Tilen ::
Sam a ni smesno, ce povejo to v naprej da bodo pregledali? zdaj lahko itak bol flexibilno krilce namontirajo gor :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Super Sonic ::
"Zakaj pa respect? Za koliko, dve, tri dirke?"
Če bi gledu F1 bi ugotovu, da Montoya ni samo počasnejši od Kimija, ampak ga Kimy voz na wc tud za več kot pol sekunde na krog.
Montoya tud blizu ne more. Na vseh trening je počasnejši, na dirkah pa dela napake. In razmerje v točkah je 27-16 (pa pustmo to, da Montoje parkrat ni blo, ker bi po drugi strani Kimy zaslužu dve zmagi, pa jih zaradi okoliščin ni mogu).
Skratka Motoya je počasnejši dirkač od Kimya in to povsod:
na treningih
na dirkah
na testiranjih (na privat dirki naj bi ga nabiju za 3 desetinke na krog)
Tko zelo enostavno.
Če pa mislš da sp za trenuten položaj krive okoliščine in da je Kimy v prednosti samo zaradi sreče je to tvoj osebni problem.
Pa še to:
Montoya ni slab, ampak vrhunski dirkač. Zato lahko rečeš tistemu ki pometa z vrhunskim dirkačem, respect.
Če bi gledu F1 bi ugotovu, da Montoya ni samo počasnejši od Kimija, ampak ga Kimy voz na wc tud za več kot pol sekunde na krog.
Montoya tud blizu ne more. Na vseh trening je počasnejši, na dirkah pa dela napake. In razmerje v točkah je 27-16 (pa pustmo to, da Montoje parkrat ni blo, ker bi po drugi strani Kimy zaslužu dve zmagi, pa jih zaradi okoliščin ni mogu).
Skratka Motoya je počasnejši dirkač od Kimya in to povsod:
na treningih
na dirkah
na testiranjih (na privat dirki naj bi ga nabiju za 3 desetinke na krog)
Tko zelo enostavno.
Če pa mislš da sp za trenuten položaj krive okoliščine in da je Kimy v prednosti samo zaradi sreče je to tvoj osebni problem.
Pa še to:
Montoya ni slab, ampak vrhunski dirkač. Zato lahko rečeš tistemu ki pometa z vrhunskim dirkačem, respect.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Microsoft ::
Ma ti mal pretiravas. Montoya je sele pol leta v tem avtu, prej je bil pa stiri leta v drugem. A naj kar tak skoc v drug avto pa konkurira Kimiju, ki je tam ze dve, tri leti?
Pa tudi napake ne dela kar tko. Na zadnji dirki je ni naredil on, pa tud v Avstraliji je Kimi naredil napako v soboto, Montoya pa ne.
Jst bi reku, da je smiselno sele po koncu letosnje sezone gledat na to, kdo je kolko hitrejsi. Pa tudi ce je, vazna bo razlika.
by Miha
Pa tudi napake ne dela kar tko. Na zadnji dirki je ni naredil on, pa tud v Avstraliji je Kimi naredil napako v soboto, Montoya pa ne.
Jst bi reku, da je smiselno sele po koncu letosnje sezone gledat na to, kdo je kolko hitrejsi. Pa tudi ce je, vazna bo razlika.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

TribesMan ::
Microsoft tole kar ti pišeš zgleda tako kot da bi Montoya prešaltal iz go karta na F1... kar pa seveda ni res. Mislim če se ni navadil avta v pol leta se ga ne bo nikoli... porkaduš on je profesionalni dirkač... ima da se navadi avta v enem tednu... ne pa pol leta. Kdo ga bo pa gledal.
Kar se pa napak tiče pa velik raje vidim da vozi hitro in dela napake, kot pa da se cjazi v ozadju brez napak... To je F1 ne pa wheelchair competition.
Na koncu sezone itaq ne bo problem oceniti kdo je boljši, sej veš kako je to, po koncu vojske bi bli vsi generali. Sam jest ti že danes trdim da ne letos ne drugo leto Montoya ne bo ujel Kimija... pa če se na trepalnice postavi.
LP
TribesMan
Kar se pa napak tiče pa velik raje vidim da vozi hitro in dela napake, kot pa da se cjazi v ozadju brez napak... To je F1 ne pa wheelchair competition.
Na koncu sezone itaq ne bo problem oceniti kdo je boljši, sej veš kako je to, po koncu vojske bi bli vsi generali. Sam jest ti že danes trdim da ne letos ne drugo leto Montoya ne bo ujel Kimija... pa če se na trepalnice postavi.
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

BigWhale ::
Radeon,
No, saj ne rabis se na tak precej oseben nivo spuscat.
Take ugotovitve, da nekdo nekoga owna so bullshit, sploh glede na to, da se niti tretjina sezone ni fertik. Ze izjava, da je ferari letos za en kurac je trapasta.
Pocakaj do polovice sezone, pa se bo videlo kdo koga owna. Trenutno Alonso vse owna.
> ampak ga Kimy voz na wc tud za več kot pol sekunde na krog.
Ah, to je pa crap, primerjanje casov med dirko, ko je nekdo na desetem mestu in drugi na prvem mestu ni ravno relevantno.
Aja, da ne bos slucajno mislil, da favoriziram Montoyo, dalec od tega. Nikogar ne.
No, saj ne rabis se na tak precej oseben nivo spuscat.
Take ugotovitve, da nekdo nekoga owna so bullshit, sploh glede na to, da se niti tretjina sezone ni fertik. Ze izjava, da je ferari letos za en kurac je trapasta.
Pocakaj do polovice sezone, pa se bo videlo kdo koga owna. Trenutno Alonso vse owna.
> ampak ga Kimy voz na wc tud za več kot pol sekunde na krog.
Ah, to je pa crap, primerjanje casov med dirko, ko je nekdo na desetem mestu in drugi na prvem mestu ni ravno relevantno.
Aja, da ne bos slucajno mislil, da favoriziram Montoyo, dalec od tega. Nikogar ne.

SavoS ::
Ej TribesMan....DOBRO SI TO POVEDAL!
Kaj dodati k vsemu temu.....nekaj se šušlja, da bodo spet spremenili pravila glede gum.....no bomo videli kako bo.
Glede dirkačev...ja vsak pač svojega hvali, zato so nekateri posti izgledajo zelo čudni
......v vsaki dirki je en najboljši, ker iz trenutnega avtomobila in mešanice gum pač potegne največ, kar se v danem trenutku da storiti....če maš smolo, pa še ni rečeni da si slab.....
Kaj dodati k vsemu temu.....nekaj se šušlja, da bodo spet spremenili pravila glede gum.....no bomo videli kako bo.
Glede dirkačev...ja vsak pač svojega hvali, zato so nekateri posti izgledajo zelo čudni

Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

markec_ ::
Mene zanima zakaj vecina na tem forumu sovrazi michaela schumacherja :) mu mogoce zavidate njegovo uspesnost ? od mehanika do sedem naslovov svetovnega prvaka, je to zgodba o uspehu. Mu mogoce zavidate vso bogastvo ki ga je dobil v teh letih? Mu zavidate ker pomaga otrokom medtem ko drugi dirkaci nepomagajo pa bi tudi lahko. Ali pa preprosto iscete nekaj samo da bi ga ocrnili?

Myth ::
Hmm... če mene vprašaš, imam osebno mnenje o njem, ki ni ravno lepo. In to ne samo v formuli ampak tudi nasplošno. Me pa res zanima, če tifoziji spremljajo njegovo življenje tudi? Glede na to da jih je toliko, malce dvomim.
Pa nočem se prepirat o tem, to je moje mnenje. Če komu kaj ne paše, naj ne odgovarja.
Btw, a so kakšna pravila spremenili zdaj? Nekaj so na prejšni dirki govorli, da bi naj baje...

Pa nočem se prepirat o tem, to je moje mnenje. Če komu kaj ne paše, naj ne odgovarja.
Btw, a so kakšna pravila spremenili zdaj? Nekaj so na prejšni dirki govorli, da bi naj baje...

¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Schumacher opens piggybank for tsunami victims
Michael Schumacher is to donate $10m to the relief efforts in Asia. The World Champion says that the effects of the Boxing Day tsunami are "horrible" and has promised to give the money, which represents about 10% of his annual income, to UNICEF. Schumacher has been a substantial donor to charities for the last eight years notably with UNESCO and UNICEF including funding a school in Dakar (Senegal), a clinic in Sarajevo and a centre for street children in Lima, peru. He has also been involved in work in his role as a UNICEF ambassador.
tak malo da se seznanis z njegovim zivljenjem izven formule ena :) zgleda prav vzoren clovek, pa se radodaren
Michael Schumacher is to donate $10m to the relief efforts in Asia. The World Champion says that the effects of the Boxing Day tsunami are "horrible" and has promised to give the money, which represents about 10% of his annual income, to UNICEF. Schumacher has been a substantial donor to charities for the last eight years notably with UNESCO and UNICEF including funding a school in Dakar (Senegal), a clinic in Sarajevo and a centre for street children in Lima, peru. He has also been involved in work in his role as a UNICEF ambassador.
tak malo da se seznanis z njegovim zivljenjem izven formule ena :) zgleda prav vzoren clovek, pa se radodaren

Myth ::
To so tako vsi z denarjem. Jaz sem mel bolj v mislih kakšen egoist je pri nogometu. Samo to je že off-topic in se opravičujem.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

glavno da si ti z njim igral nogomet da si videl da je egoist :) naj bo egoist sej zaradi tega pridejo ljudje tja da gledajo njega pa za to se placajo :) denar pa gre v dobrodelne namene :) vsaj drugi dirkaci formule ena niso tako zanimivi za vecino ljudi :) sej vsi nogometni zvezdniki egoistijo

markec, daj ne spamaj po temi z izjavami v stilu - Michael je bog! Tud z Minardijem bi zmagal! Full je faca, ker je dal 10 maljonov $ za žrtve cunamija (sej ej faca - sam to e vemo). Zmagal bi magari z biciklom! Šumaher je največji maher!
Ker ne delaš s tem nobenemu usluge, OK?
Ker ne delaš s tem nobenemu usluge, OK?
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

SavoS ::
Kar se tiče gum...naj bi spremenili pravilo...neuradno....da bi jh moštva MORALA ZAMENJATI, če bi se med dirko ugotovilo, da so poškodovana, kot je bila poškodovana guma od Icemana, če se to nebi zgodilo, bi jih z črno zastavo izločili iz dirke....nekaj v tem smislu....nič pa še nisem zasledil, da bi bilo to tudi uradno potrjeno!
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???

ČIP 008 ::
Markec, najbolj dolgočasen "prvak" v zgodovini F1 je že zgodovina in ni več zanimiv niti za novinarje kaj šele za nas navadne smrtnike. Sedaj še samo čakamo kdaj bo obesil čelado na klin, kar mu pri 36-tih edino preostane.

Schumi je svojo prvo dirko odpeljal v Jordanu in bil presenetljivo dober (s svoji drugi sezoni v F1 je bil že drugi v skupnem seštevku, pa takrat definitivno ni Ferrarija iz lanske sezone vozil). potem je odšel k nekonkurenčnem Benetonu, ki je imel 8 valjne Fordove motorje, med tem, ko so imeli ostali 10 valnike, in osvojil kmalu prvi naslov z ne najboljšim avtom. Kmalu je Beneton dobil odlične Renaultove motorje in bil res med najbolšimi bolidi tudi po Schumijevi zaslugi.
Potem je pa Schumi prestopil k totalno nekonkurenčnem Ferrariju (in že v prvi sezoni bil tretji v skupnem seštevku) in po nekaj neuspelih poizkusih osvoji tretji naslov prvaka, prvega za Ferrari po kar dolgoletni suši. Potem pa drugo leto še enega, in še enega..... Zadnja dva, mogoče tri naslove je res osvojil v najboljšem avtu, ostalih pa ne.
Potem je pa Schumi prestopil k totalno nekonkurenčnem Ferrariju (in že v prvi sezoni bil tretji v skupnem seštevku) in po nekaj neuspelih poizkusih osvoji tretji naslov prvaka, prvega za Ferrari po kar dolgoletni suši. Potem pa drugo leto še enega, in še enega..... Zadnja dva, mogoče tri naslove je res osvojil v najboljšem avtu, ostalih pa ne.

če je to dolgočasno :) te si ti gotov ker bo tvoje zivljenje največji dolgčas kar ga je možno videti :)

BigWhale ::
Vcasih so imeli vsi 12 valjne motorje, McLaren pa kar hondine 10 valjnike, pa so kar zmagovali...
(Samo toliko, da povem, da stevilo valjev ni ravno relevantno)
(Samo toliko, da povem, da stevilo valjev ni ravno relevantno)

Fordovi V8 motorji so legendarne stvarce - mogoče so bli na trenutke mal podhranjeni, ni jih pa blo za podcenjevat.
>Potem je pa Schumi prestopil k totalno nekonkurenčnem Ferrariju (in že v prvi sezoni bil tretji v skupnem seštevku) in po nekaj neuspelih poizkusih osvoji tretji naslov prvaka, prvega za Ferrari po kar dolgoletni suši.
Seveda si tu pozabil povedat, da je k Ferrariju pripeljal par zelo dobrih kadrov od Bennetona. Tako kot je Rossi k Yamahi pripeljal koga - drugače bi še zdaj bli v k*rcu.
>Potem je pa Schumi prestopil k totalno nekonkurenčnem Ferrariju (in že v prvi sezoni bil tretji v skupnem seštevku) in po nekaj neuspelih poizkusih osvoji tretji naslov prvaka, prvega za Ferrari po kar dolgoletni suši.
Seveda si tu pozabil povedat, da je k Ferrariju pripeljal par zelo dobrih kadrov od Bennetona. Tako kot je Rossi k Yamahi pripeljal koga - drugače bi še zdaj bli v k*rcu.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()

njok ::
Tako kot je Rossi k Yamahi pripeljal koga - drugače bi še zdaj bli v k*rcu.
koga = večino njegovih mehanikov

Alexius Heristalski ::
Schumi je svojo prvo dirko odpeljal v Jordanu in bil presenetljivo dober (s svoji drugi sezoni v F1 je bil že drugi v skupnem seštevku, pa takrat definitivno ni Ferrarija iz lanske sezone vozil). potem je odšel k nekonkurenčnem Benetonu
Tebe malo zaporedje daje, a?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Kokr jest vem so ob 19h... sam vprašanje če bo prenos na POP TVju... ker majo 24ur takrat...
LP
TribesMan
LP
TribesMan

Praksa govori v prid temu, da kvalifikacij danes na POP-u ne bo. Lahko pa pride seveda do izjem. Prenos dirke pa bov zivo, tudi ce bo treba oddajo 24 ur prestavit za 2 uri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

Microsoft ::
Sej bo na RTL II in na ORF 1.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Ce bo takrat, je itak isto, kot da nebi bilo, vsaj zame.

Tole bo sodeč po časih zadnjega treninga McLaren vs. Renault shootout
Kimi bo šal verjetno malo lažji na stezo, ker štarta deveti - upam, da mu to ne bo pokvarilo kvalifikacij. Hmm, kolko možnosti ma, da skine pole position? Bomo vidli (so rekli slepi)...

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Monty bo v drugi štartni vrsti, IMO. Alonso zna bit premočen na kvalifikacijah, Kimi bo lahek... Al pa je končno prišel v pravo formo in bo presenetil. Čas bi že bil

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

/*fanatic mode on*/
UAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SCHUMACHER JE DRUGI!!!!!111111oneoneoneeleven
FERRARI BO SVETOVNI PRVAK!!!!!
/*fanatic mode off*/
LP
TribesMan
UAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SCHUMACHER JE DRUGI!!!!!111111oneoneoneeleven
FERRARI BO SVETOVNI PRVAK!!!!!
/*fanatic mode off*/

LP
TribesMan

IN potem jaz prispevam k nekonstruktivni debati tukaj? Itak ja. Pac sem vesel no. Se opravicujem da sem sploh kaj rekel.

Ja, res je zanimiva štartna vrsta. Moje teorije so šle adijo, McLarna pa Renaulta sta težka, za ostale mi je pa itak vseeno.
Eh, Šumaher itak ne bo prišo do cilja (menjalnik.foo.com)
Gumbek je pa zgleda na hlape pelal. Pomoje bo v boksih pred 15. krogom
Sato pa takoj za njim.
Eh, Šumaher itak ne bo prišo do cilja (menjalnik.foo.com)

Gumbek je pa zgleda na hlape pelal. Pomoje bo v boksih pred 15. krogom

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

To res ne bi blo pametno. Pomoje bi bil kmal ob biznis

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

ČIP 008 ::
Štartna vrsta je nekoliko presenetljiva. Na prvem mestu največje presenečenje Button in "prvak", pa Renaultov vlakec, pa Montoya in Sato in Kimi ter Villeneuve. Prav gotovo so najbolj zadovoljni pri Renaultu saj bo Alonsu v rumeno modri pošasti ščitil hrbet sam Fisichella in Mercedes ima slabe karte za zmanjšanje zaostanka. No tu je še taktika skratka bomo videli.

ripmork ::
Daedalus:
glede na to da so pri BAR-Hondi skakali v luft od veselja ne verjamem da je Gumb peljal le na hlape....pomoje ma kar nekaj kil hlapov v avtu,pole-position s prelahkim avtom že ne bi požel tak val navdušenja v moštvu....verjetno pa bo res imel 3-postanke...ampak bo treba do jutri počakat...
malo offtopic:dirka bo na dirkališču Gillesa Villeneuva....pred tednom dal dol posnetek zadnjih nekaj krogov iz f1 bitke vseh časov v Dijonu,1979
Gilles Villeneuve VS Rene Arnoux
kvaliteta ni ne vem kaj(1979 DAH,je pa filmček ene 20mb in je dost v redu)
link
poslastica
glede na to da so pri BAR-Hondi skakali v luft od veselja ne verjamem da je Gumb peljal le na hlape....pomoje ma kar nekaj kil hlapov v avtu,pole-position s prelahkim avtom že ne bi požel tak val navdušenja v moštvu....verjetno pa bo res imel 3-postanke...ampak bo treba do jutri počakat...
malo offtopic:dirka bo na dirkališču Gillesa Villeneuva....pred tednom dal dol posnetek zadnjih nekaj krogov iz f1 bitke vseh časov v Dijonu,1979
Gilles Villeneuve VS Rene Arnoux
kvaliteta ni ne vem kaj(1979 DAH,je pa filmček ene 20mb in je dost v redu)
link
poslastica

OrlyTM ::
Tilen: jep, se strinjam, izredno zanimiva startna vrsta
Markec: ti bom kr jst povedu ... itq jim gre na zolcne kamne, ce je pa tolko let ownal vse njihove ljubljencke z tako lahkoto, da je bilo ze smesno! Pol pa takim, ki ne znajo racionalno pogledat na vso stvar, mal custva ven udarijo, pol mamo pa kup naflancanih bedarij o Michiju The BadManu ... sj bojo prebolel ... nekoc
So pa hecni, ti fantini, ko jim se dejstva ne gredo pravilno izpod prstov. Recimo Michael Schumacher ni "prvak" ampak je kar PRVAK! Sedemkratni, brez konkurence ... najboljsi voznik F1 vseh casov, brez debate! Pa se sploh ni nehu dirkat
Komi cakam dirko!
lp
OrlyTM

Markec: ti bom kr jst povedu ... itq jim gre na zolcne kamne, ce je pa tolko let ownal vse njihove ljubljencke z tako lahkoto, da je bilo ze smesno! Pol pa takim, ki ne znajo racionalno pogledat na vso stvar, mal custva ven udarijo, pol mamo pa kup naflancanih bedarij o Michiju The BadManu ... sj bojo prebolel ... nekoc

So pa hecni, ti fantini, ko jim se dejstva ne gredo pravilno izpod prstov. Recimo Michael Schumacher ni "prvak" ampak je kar PRVAK! Sedemkratni, brez konkurence ... najboljsi voznik F1 vseh casov, brez debate! Pa se sploh ni nehu dirkat

Komi cakam dirko!

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

perci ::
Na enga bom stavil.
Koga svetujete? Kvote:
Michael Schumacher (GER/Ferrari) 2.70
Fernando Alonso (ESP/Renault) 3.30
Kimi Raikkonen (FIN/McLaren) 5.50
Jenson Button (GBR/BAR-Honda) 9.00
Juan-Pablo Montoya (COL/McLaren) 10.00
Giancarlo Fisichella (ITA/Renault) 15.00
Koga svetujete? Kvote:
Michael Schumacher (GER/Ferrari) 2.70
Fernando Alonso (ESP/Renault) 3.30
Kimi Raikkonen (FIN/McLaren) 5.50
Jenson Button (GBR/BAR-Honda) 9.00
Juan-Pablo Montoya (COL/McLaren) 10.00
Giancarlo Fisichella (ITA/Renault) 15.00

overlord_tm ::
če si kromperjevc, pol stav na alonsota. tudi on je kromperjevc :)
ziher pa bi blo na šumija
ziher pa bi blo na šumija

Jackal ::
Zanimive kvalifikacije, dirka pa upam da bo še bolj.
Šumaher.. hja bomo vidli... lahko zmaga, lahko pa tut ne... ker ima FUBAR menjanik. Potem so pa tu še gume... razen če ni Bridgestone naredil v dveh tednih čudeža.
Knofek... Honda se je že prakrat izkazala z zelo "zanesljivimi" motorji... Pa tudi dvomim da bo lahko BAR držal celo dirko nek hiter tempo. Je pa res, da so imeli zdaj par tednov čas testirat.
Alonso ima spet dobre možnosti... tudi zaradi tega, ker mu bo kril hrbet Fisichella...
Montoya pred Räikönnenom... hm... Drugačna taktika maybe.
Sicer pa... naj zmaga najboljši.
Zame je to Kimi.
Obeta se nam zanimiva dirka.
Šumaher.. hja bomo vidli... lahko zmaga, lahko pa tut ne... ker ima FUBAR menjanik. Potem so pa tu še gume... razen če ni Bridgestone naredil v dveh tednih čudeža.
Knofek... Honda se je že prakrat izkazala z zelo "zanesljivimi" motorji... Pa tudi dvomim da bo lahko BAR držal celo dirko nek hiter tempo. Je pa res, da so imeli zdaj par tednov čas testirat.
Alonso ima spet dobre možnosti... tudi zaradi tega, ker mu bo kril hrbet Fisichella...
Montoya pred Räikönnenom... hm... Drugačna taktika maybe.
Sicer pa... naj zmaga najboljši.
Zame je to Kimi.
Obeta se nam zanimiva dirka.

Jest bi stavil na Kimija... Njegova taktika je verjetno zelo dolgo ostati na stezi pred prvimi postanki (postanek okoli 30. kroga) in se z hitrimi krogi prebiti naprej, potem pa še dva krajša "teka" z enim postankom vmes (po 50. krogih)... In glede na to da je tipo sposoben tiščat celo dirko na full sem 90% prepričan, da bo končal uvrščen višje od Alonsa, če ne celo zmagal...
Stavit na Schumacherja je precej rizkantno, ker je njihov dirkalnik očitno zelo krhek, pa tudi vprašanje kako obteženi so z gorivom... pomojem sta tako Button kot Schumacher na taktiki treh postankov... Na ostale Fisichello, Montoyo in Buttona pa jest ne bi stavil... so preveliki "talenti".
Lahko pa se tudi motim...
LP
TribesMan
Stavit na Schumacherja je precej rizkantno, ker je njihov dirkalnik očitno zelo krhek, pa tudi vprašanje kako obteženi so z gorivom... pomojem sta tako Button kot Schumacher na taktiki treh postankov... Na ostale Fisichello, Montoyo in Buttona pa jest ne bi stavil... so preveliki "talenti".
Lahko pa se tudi motim...
LP
TribesMan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | F1 2007 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 83050 (55370) | 'FireSTORM' |
» | F1 2006 (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Loža | 81698 (39236) | Alexius Heristalski |
» | F1 - pred sezono 2006Oddelek: Loža | 2986 (2741) | Daedalus |
» | F1 2004 (strani: 1 2 3 4 … 40 41 42 43 )Oddelek: Loža | 83448 (50771) | Microsoft |
» | F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 42261 (26922) | balocom |