» »

F1 - sezona 2005

F1 - sezona 2005

««
7 / 52
»»

globoko grlo ::

jao ljudi, po dveh dirkah že napovedujete zmagovalca, pa vi niste normalni

če pa še kdo ne ve, ferari bo itak spet vse povozu>:D >:D >:D

globoko grlo ::

:D :D nedojebani pubertetniki:D :D :D

markec_ ::

se nekaj prej pozabo dodat k lastovkam ki se mi zdi da nespadajo v to temo tako kot ne pomlad :)) mogoce res ne prinese pomladi napoveduje pa jo vsekakor :)) tako kot novi dirkalnik napoveduje bolse case tudi za ferrari :)) sedaj se bo videlo koliko so konkurenti resnicno napredovali :D

Barrichello uživa v vlogi dirkača, ki moštvu prinaša krvavo potrebne točke, zato je v svojih napovedih malo manj previden: "Lani smo bili tu zelo konkurenčni, saj smo zmagali s prednostjo pol kroga. Verjamem da bomo tudi letos precej boljši kot smo bili v Maleziji."

torej morejo konkurenti biti blize izpusnim cevem ferraija kot so bili lani :D vso srečo >:D

markec_ ::

BigWhale

ti ker pozorno čakaj nedeljo, pa dobro glej neboš česa spustil
končni vrstni red pa ti lahko zaupam že sedaj, tak da ti nebo treba čakati do nedelje prvi bo sumaher, ker hitro za njim bo baricelo potem pa dolgooooo dolgooooo nicesar :)

BigWhale ::

Upas stavit? Koliko? 5 jurjev? 10 jurjev? 50 jurjev? 500 jurjev?

markec_ ::

tam neki drugje si odpri temo na stave ker tukaj motis tiste ki se zanimajo za formulo 8-) hvala za razumevanje :P drugače pa odvisno koliko denarja imaš preveč in koliko ga bi rad izgubil :D

Alexius Heristalski ::

Verjamem da bomo tudi letos precej boljši kot smo bili v Maleziji.
Ja, saj veliko slabši res ne bi mogli biti.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Denos ::

Markec_ si si pogledal case drugih prostih treningov? Kot vidim ne ker drugace nebi bil tak glasn.

Gundolf ::

BigWhale: ja ne mormo počakat, če je pa Michale Schumacher na najboljši možni način - z drugim mestom na enem izmed prostih treningov pokazal da je še vedno the best. Poleg tega je pa edini ki gre skozi ovinke z visoko hitrostjo, ostali morjo pa zabremzat. To je pa le taka revolucija, da gre proslavlat, mar ne?

Aja čaki, da niso ti rezultati samo prvoaprilska šala?

markec_ ::

Denos
sem si ogledal tudi rezultate drugega treninga :)) sumi je vozo malo pocasneje:)) pomojem mu gume niso dovoljevale hitrejsega kroga :))

Gundolf
ti pa najprej preberi kdo vozi skozi ovinke z visoko hitrostjo. Pa potem delaj iz sebe norca :)) da ti pomagam :)) tisto je izjavo baricelo, tak da lepo prosim ne širit neresnce pa nekoga obtoževat za nekaj kaj ni rekel :D

Gundolf ::

Sori markec_, pa Barichelo. Poanta je da je to feature novega Ferrarija, katerega ni treba zabremz za skozi ovinke.

markec_ ::

eh brezveze. Opazovalci nebdo opazli razlike če se prepiraš s "kmetom"! Tak da nemorem ti pomagat ce se brat neznas. Okolisti ti mogoce lahko pomaga.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: markec_ ()

BigWhale ::

Jaz pravim, bolje okulist, kot pa ponovno v osnovno solo na pravopis!

;)

pro549 ::

markec_: A ti si z lune padu? Nevem če imaš več kot 13 let kar se tiče tvojega načina pisanja, ampak kakšne klatiš ven je res groza. Umiri se malo in hodi na svež zrak, ne bo ti škodlo.

Daedalus ::

Tule pravijo, da je mel Šumaher nemalo težav, ki so se izražale v blokiranih kolesih na zaviranju, pa tudi veselo se je vrtel po stezi. Kljub temu, da se je UberŠumi hudo trudil, je zaostal za prvouvrščenih McLarnom 1,7 sekunde. Ni slabo, ne markec?

Sicer pa se bojo razmerja moči pokazala bolj na kvalifikacijah. In se mi nekak zdi, da Ferrari ne bo glih visoko - razen če se bojo odločili za "bencinski hlapi" taktiko. Poleg tega lahko od premalo testiranega avta pričakujejo kako presenečenje. Barikelo je enega doživel - crkno mu menjalnik.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

markec_ ::

Daedalus
me zanima kaj dela potem raikonen z istim dirkalnikom da niti sumahera ni mogel prehiteti, kljub temu da je imel tezave ;((

Daedalus ::

Raikkonen je danes testiral predvsem razne nastavitve dirkalnika in se niti ni trudil postavit boljšega časa. Bo že jutri pokazal, kolko zmore (al pa tudi ne, hm..0:) ) dirkalnik. Po drugi strani je pa Šumaher tiščal do konca - drugače ne bi na zaviranju blokiral koles se zvrtel s steze. Sicer pa bomo vidli na kvalifikacijah, še bolj pa na dirki;)
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Tilen ::

Daedalus, kako si ti pameten. Predvidevam, da dobivas te informacije s prve roke.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Gundolf ::

Ah zdaj bomo pa markcu čist pokvarili edini dan, ko je lahko srečen zaradi uspehov njegovega Ferrarija (jutri bo že vse drugače;)).

Čeprav sem ga prejle malo zafrkaval pa se le strinjam z njim. Ferrari ima zdaj dejansko več možnosti da pride med prve tri kot jih je imel pred dvema tednoma. Se mi pa vseeno zdi, da so malo živčni in so preveč pohiteli z novim avtom. Po moje bo vsaj en Ferrari v nedeljo končal ob stezi ali v boksih. Zmagal bo pa spet Renault - upam le da ne bo ratalo prehitro dolgočasno :D

shock ::

Mislim tudi jaz da ima trenuntno ferrari večjo šans kot zadnjič. Baje sploh nimajo tako vzdržljiega motorja (po 440 km na testiranju je cedil). Vsaj za eno dirko jim kaže doro za 2 pa bomo vidli.

TribesMan ::

_markec schumi je bil tud 14 dni nazaj v soboto na drugem prostem treningu drugi... sam pol so ga pa Toyote in Red Bulli na tekmi prehitevali... Sploh pa nevem od kje tako veselje... ocitno je da nimajo najboljsega avta... Jest pravim da bodo lahko se kako veseli ce bo kdorkoli od obeh videl stopnicke v nedeljo...

Renault je spet dober... in tud Toyota ter Williams znata presenetit... McLaren se pa najbrz po glavi tolce da Wurzu niso dali Montoyinega avta...

Sicer pa eno zanimivo vprasanje...

Na tej tekmi je Pedro de la Rosa zacel z frisnim motorjem... ce se do naseldnje tekme v Imoli Montoya uspe pozdraviti, a bo lahko potem on vzel nov motor, ali bo moral uporabiti tega, ki ga bo ta teden zulil de la Rosa??

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Tilen ::

S temi motorji zj govorite kot da so serijsko delani za samo 1 al 2 dirki, pa ka vam je ? Kaj zdaj ce ga bo vozo de la rosa? kaj pa to ko je Ferrari zdrzal vec kot sezono z enim motorjem, mislim... tukaj pa pac eno dirko en drug vozi pol pa bi ga naj kr razneslo al kaj. Mislim, tumač.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

pro549 ::

S temi motorji zj govorite kot da so serijsko delani za samo 1 al 2 dirki, pa ka vam je ? Kaj zdaj ce ga bo vozo de la rosa? kaj pa to ko je Ferrari zdrzal vec kot sezono z enim motorjem, mislim... tukaj pa pac eno dirko en drug vozi pol pa bi ga naj kr razneslo al kaj. Mislim, tumač.


A tud ti si z lune padu? :\

TribesMan ::

Tilen ne gre se zato da ga bo razneslo pa nevem kaj se... vprasanje je ali lahko Montoya starta na naslednji dirki z novim motorjem... ali ne?

kaj pa to ko je Ferrari zdrzal vec kot sezono z enim motorjem,

To bi pa zelo rad videl kje in kdaj se je to zgodilo... ker do sedaj je bil VEDNO na vsaki dirki nov motor... vcasih je bil celo za kvalifikacije drug motor kot za dirko...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Tilen ::

Mirko je to kricu :) Da tist motor k je bil za dirko lani da ni crkno niti 1x. Al sem zamudo kak bel dim z rdeckotA ? :)

Nwem zaka bi montoya startal z novim motorjem? Pol bi lahk zj mu menjal ane k ta pedro vozi bi mu dali drugi motor not ;)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

BigWhale ::

> Mirko je to kricu :) Da tist motor k je bil za dirko lani da ni
> crkno niti 1x. Al sem zamudo kak bel dim z rdeckotA ? :)

Imamo ze drugega kandidata za osnovno solo. Medtem, ko se bo prvi ucil pravopisa, se bo drugi ucil funkcionalnega razumevanja in dojemanja podanih informacij.

Seveda je Mirko tulil o motorju ki ni niti enkrat crknil ampak Mirko je govoril o tipu motorja, razlicici in ne o enem samem kosu motorja, ki bi celo sezono rjavel v dirkalniku.

ripmork ::

eh,Tiffosiji se danes mal hecajo tukajle na forumu....prvi april maybe?...:P

sam ste res tečni navijači rdečih....če zmagajo vaši žugate okoli s prstom kot da ste popravili božjo krivico,spet drugič pa besni ko vašim ne gre dobro-....
face it,letošnji ferrari sucks,verjetno se bo novi f-2005 bolje odrezal,pa mu bo še vedno zmanjkalo do zmag...

life is so miserable,isn´t it?>:D

SebaR ::

Ali pa je le polna luna...

Js pravim da je do dirke vse skupaj eno veliko taktiziranje, aja pa še na dirki je, tak da kar je realno vidiš šele ko pripeljejo čez cilj.
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

Daedalus ::

>Daedalus, kako si ti pameten. Predvidevam, da dobivas te informacije s prve roke.

Jap, ne boš verjel. Je tule Raikkonen sam povedal, da so pač delali po predvidenem programu. In ta je bil verjetno razdeljen na več nalog, vsak voznik je pa opravil določen del teh nalog. Kaj resno kdo tu misli, da je lahko Wurz, ki je prvič sedel v MP4/20 ob istih pogojih v istem avtu hitrejši od de la Rose al pa Raikkonena? Ne more bit. Če bi kaj takega zmogel, ne bi bil testni voznik, bi kr lepo dirkal... Wurz je pač (verjetno) vozil na hlape, teral avto do amena, ker mu ni treba skrbeti, kako je z motojem, de la Rosa je vozil z malo več goriva in testiral setup za takšno konfiguracijo, obenem pa šparal motor in ugotavljal, kak nastavit avto, Raikkonen je pa vozil s polnim keslom, šparal motor pa ugotavljal, kak setup mu najbolj leži. Kako vse to "vem"? Sej je znano dejstvo, da je McLaren na obeh letošnjih dirkah štartal s težkim avtom, ostal par krogov več na stezi pred dolivanjem goriva in tako pridobival mesta. Pa tudi sicer je to njihova precej ustaljena praksa... Pač morajo v petek ugotovit, kakšne nastavitve so najboljše in predvidet, kaka taktika bi lahko bila najbolj primerna za uspešne kvalifikacije in dirko. In ker majo na voljo tri avte, lahko poskušajo tri različne pristope. Kar je tudi edino pametno. Tako vsaj mislim, da je. Če pa misliš kaj boljše od mene, pa napiši.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

PersonaRudis ::

A se da stavit že na svetovnega prvaka kje preko interneta?0:)

Tilen ::

Itak. betandwin.com.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Tilen ::

Glej no, glej. :]

klik
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

TribesMan ::

markec_ UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa noro... kje si zdej da mal proslavimo ferrarijev uspeh???? :D :D >:D

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Tilen ::

Heh, ste smesni ;)

Nwem pa , a RB-ju ne mislijo menjalnika popravit al kaj? >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

TribesMan ::

Aja.... pozabil sem vampovedat da je na drugem prostem treningu MS zasedel skromno 9. mesto... z dobre pol sekunde zaostanka, Barichello pa ni uspel priti iz boxov...

Najboljsa mostva na drugem prostem treningu so Toyota Williams Renault in McLaren...

Aja pa casi si bili okoli 2 sekunde hitrejsi kot na prvem prostem treningu... ocitno je rdecim zmanjkalo sape ;)

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Tilen ::

Najhitrejsi casi so bli "samo" za 1.025 razlicni od tistih s prvegas treninga :) Tk da bi ti tut se mogo mal ov osnovno solo da bi štel :)

Potemtakem je MS tudi na prvem treningu "skor" 2 sec bil pred alonsom. Smeh :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Super Sonic ::

po teh časih je razlika pol sekunde, Tribes res ne vem kaj blebečeš...

Sicer je pa ferrari še vedno uzadi ... he he :)
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

TribesMan ::

M Webber je na prvem treningu vozil 1:33.2 na drugem pa 1:29.5 to je 3.7 sekunde razlike
R Schumacher je vozil na prvem treningu 1:32.8 na drugem pa 1:29.7 to je 3.1 sekunde razlike
G Fisichella je vozil na prvem treningu 1:32.8 na drugem pa 1.29.7 to je 3.1 sekunde razlike
J Trulli je vozil na prvem treningu 1:32.7 na drugem pa 1:29.8 to je 2.9 sekunde razlike
K Raikkonen je na prvem treningu vozil 1:37.9 na drugem pa 1.29.8 to je 7.1 sekunde razlike
F Alonso je na prvem treningu vozil 1:31.8 na drugem pa 1:29.8 to je 2 sekunde razlike
P de la Rosa je na prvem treningu vozil 1:32.7 na drugem pa 1:29.8 to je 2.9 sekunde razlike
C Klien je na prvem treningu vozil 1:32.8 na drugem pa 1:29.9 to je 2.9 sekunde razlike
M Schumacher je na prvem treningu vozil 1:30.5 na drugem pa 1:30.1 to je 0.4 sekunde razlike
N Heidfeld je na prvem treningu vozil 1:34.1 na drugem pa 1:30.3 3.8 sekunde razlike
J Button je na prvem treningu vozil 1:33.7 na drugem pa 1:30.3 to je 3.4 sekunde razlike
D Coulthard je vozil na prvem treningu 1:33.6 na drugem pa 1:30.5 to je 3.1 sekunde razlike
T Sato je na prvem treningu vozil 1:34.1 na drugem pa 1:30.9 to je 3.2 sekunde razlike
.
.
.

Sej mogoce sem se kje zakalkuliral... sam ce prav vidim so bili casi okoli 3 sekunde hitrejsi... a ne?

Lupcka vsem navijacem Ferrarija.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

TribesMan ::

radeon power ti se pa navadi brat... sem lepo napisal da je v drugem treningu MS pol sekunde za vodecim...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Tilen ::

Sem misli, da za prvim prostim danes. Sorry. >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

matter ::

Zanimivo ja. Cajti so na vsakem treningu boljši in enako najboljši vozniki/dirkalniki.
Vsekakor bo zanimivo jutri. Me pa preseneča toyota, ki se še kr drži visoko, ampak majo na tekmi probleme z obrabo gum.
Jutr bo fajngledat, komi čakam, ko se bo prvič pokazalo pravo razmerje in se bo dobil občutek o nadaljevanju sezone.
Zgleda bo letos res zanimiva sezona, brez "dominatorjev."
Grem basket pa bom neloke metal

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matter ()

Daedalus ::

Jap, Ferrari je way back... Barichellu bojo pa itak mogli menjat motor, ker glede na tole novico ni najbolj verjetno, da bo nov menjalnik prišel pravočasno. Pa verjetno bi mu naredili uslugo, če bi mu takoj menjali motor. Do zdaj je tip prevozil 5 krogov - tud če pride menjalnik, bo na kvalifikacijah pogorel...

Aja, pa Toyota je mela probleme z obrabo gum na prvi dirki, ko je dirkalnik dobesedno požrl zadnje fume. V Maleziji teh težav ni blo - bi blo čudno, če Gascoyne ob neomejenem propračunu ne bi znal odpravit te težave. Kot zgleda zaenkrat je Toyota letošnji BAR. V bistvu sta BAR in Toyota zamenjala vlogi>:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

TribesMan ::

Uf že vidim da je imel _markec prav... Ferrari bo zmagal... se iskreno opavičujemo ker smo podvomili v superiornost ferrarija >:D

al pa tud ne... bemti Toyota pa Renault majo super avte...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

shock ::

Upam da bojo tifoziji vsaj še 24 ur tiho >:D.

Tilen ::

Huh ;) Ferrari is back. :D

Sam ka pa Renault dela ne ... 8-O
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

monster-x ::

Michael Schumacher se hitro vrača nazaj na stara dobra mesta. Samo še Alonsa in Trullija bo moral nekako prehiteti, čeprav zelo težko. Renault ima letos res odličen dirkalnik. Svaka jim čast za to. :)
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

CHAOS ::

Odlicen pre-trening :) Se kaksna dirka pa bo lepo vse po starem. Zgleda, da bo zopet kup ljudi tule jokalo doma. :D
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

SebaR ::

Me zanima kolk so dal kej bencina notr? Najverjetneje ga ima Renault za tri štiri kroge več kot Ferrari...
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>

TribesMan ::

Na prvem treningu se vozi ponavadi z prazno posodo za gorivo... Na jutrisnjem treningu pa bodo morali voziti z količino goriva s katero bodo startali na dirki...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Tilen ::

In po cem ti to sklepas Sebar? Pusti zdaj to, kar je Tribesman rekel ;) Sam vseeno me zanima.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
««
7 / 52
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 2007 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
116778737 (51057) 'FireSTORM'
»

F1 2006 (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Loža
186876918 (34456) Alexius Heristalski
»

F1 - pred sezono 2006

Oddelek: Loža
152800 (2555) Daedalus
»

F1 2004 (strani: 1 2 3 440 41 42 43 )

Oddelek: Loža
214178989 (46312) Microsoft
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
119238255 (22916) balocom

Več podobnih tem