Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yakumo predvajalniki
[DivXviD] Yakumo predvajalniki
ervinja ::
povejte če je mžno naložit podnapise na yakumo če jih ni na cd-ju
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ervinja ()
kucka ::
Živjo klapa!
Ni ravno prava tema, vendar bi vseeno vprašal, če obstajajo podobne rešitev rešitve,
tudi za Daewoo-ja DVX-4021 . Podnapisi so namreč čisto neuporabni (majhni, rumeni, brez podlage).
Za odgovor se v naprej zahvaljujem.
Ni ravno prava tema, vendar bi vseeno vprašal, če obstajajo podobne rešitev rešitve,
tudi za Daewoo-ja DVX-4021 . Podnapisi so namreč čisto neuporabni (majhni, rumeni, brez podlage).
Za odgovor se v naprej zahvaljujem.
filmofil ::
Pozdrav vsem!
Prebral sem zadevo glede problemov z verzijo c predvajalnikov Yakumo. Meni se tudi zdi, da mi po nadgraditvi z Yanezovim FW stvar deluje nekoliko glasneje. Sedaj bi pa rad zadevo preveril. Ali ima kdo original FW za zloglasno verzijo c predvajalnikov, tako da bi ga lahko downgradeov in ugotovil, če je to problem. Hvala za odgovore.
Lp A
Prebral sem zadevo glede problemov z verzijo c predvajalnikov Yakumo. Meni se tudi zdi, da mi po nadgraditvi z Yanezovim FW stvar deluje nekoliko glasneje. Sedaj bi pa rad zadevo preveril. Ali ima kdo original FW za zloglasno verzijo c predvajalnikov, tako da bi ga lahko downgradeov in ugotovil, če je to problem. Hvala za odgovore.
Lp A
Zgodovina sprememb…
- spremenil: filmofil ()
Stepni Volk ::
Imam eno verzijo C, za katero nimam povratnih informacij, da je 100% res C verzija... za 100% bi bilo potrebno priklopiti kabel PC/DVD in presneti F/W s ploškosuka, ki jo še ima nameščeno, na PC. Moj email
ervinja ::
kaj naj naredim film je mpg , če napošem
film.mpg
film.srt
film dela podnapisi pa ne ,če pa naredim
film.avi
film.srt
prebere naslov filma ko hočem predvajat pa ne gre
film.mpg
film.srt
film dela podnapisi pa ne ,če pa naredim
film.avi
film.srt
prebere naslov filma ko hočem predvajat pa ne gre
ervinja - podnapisi v .srt obliki so mišljeni in delujejo le z Divx :) (Xvid) codec-om. Filmi s končnico .mpeg niso Divx in četudi jih preimenuješ v .avi, ne bodo čudežno delovali.
Za mpeg2 filme moraš podnapise zapeči v sam film... oz. naresti DVD Video.
Za mpeg2 filme moraš podnapise zapeči v sam film... oz. naresti DVD Video.
odgovorjeno v različnih temah npr.: DVD+dodatni podnapisi, morda tudi v tej: Program za peko podnapisov v avi film?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
ZaGoR ::
Oj folk evo lihkr sm se registriru
Uglavn jst mam tut Yakumota in spremljam Forum ze od zacetka.
Samo to bi omenu za tiste k majo probleme s podnapisi.
Dostkrat se nardi da kr zginejo (tut men), in najlazje je ce na daljincku prtisnes slow motion (spodej levo na daljincku) in se takoj spet pokazejo. Upam da je uporabna finta
Uglavn jst mam tut Yakumota in spremljam Forum ze od zacetka.
Samo to bi omenu za tiste k majo probleme s podnapisi.
Dostkrat se nardi da kr zginejo (tut men), in najlazje je ce na daljincku prtisnes slow motion (spodej levo na daljincku) in se takoj spet pokazejo. Upam da je uporabna finta
ZaGoR - že povedano, kar nekajkrat v tej temi, na tem forumu in nenazadnje: http://yakumodx4.tvheaven.com
Zgodovina sprememb…
Firmware verzija C dosegljiva tule, za vse tiste, ki si želite downgrade vašega ploščkosuka. Postopek je preveril Filmofil in vas opozarja, da po nadgradnji z verzijo C (pravzaprav podgradnja) je ploščkosuk nastavljen na kitajski OSD... zato si dobro poglejte, kako se menja OSD jezik preden naložite verzijo C...
smonito ::
Živjo!
Filmofil : Prebral sem zadevo glede problemov z verzijo c predvajalnikov Yakumo. Meni se tudi zdi, da mi po nadgraditvi z Yanezovim FW stvar deluje nekoliko glasneje. Sedaj bi pa rad zadevo preveril. Ali ima kdo original FW za zloglasno verzijo c predvajalnikov, tako da bi ga lahko downgradeov in ugotovil, če je to problem. Hvala za odgovore.
Zanima me Filmofil če si dal potem nazaj verzijo C in če je bil predvajalnik kaj manj glasen.
Lp
Smonito
Filmofil : Prebral sem zadevo glede problemov z verzijo c predvajalnikov Yakumo. Meni se tudi zdi, da mi po nadgraditvi z Yanezovim FW stvar deluje nekoliko glasneje. Sedaj bi pa rad zadevo preveril. Ali ima kdo original FW za zloglasno verzijo c predvajalnikov, tako da bi ga lahko downgradeov in ugotovil, če je to problem. Hvala za odgovore.
Zanima me Filmofil če si dal potem nazaj verzijo C in če je bil predvajalnik kaj manj glasen.
Lp
Smonito
smonito - še slepa kura zrno najde: poglej dva prispevka nad svojim. Le kaj piše tam?
fancy ::
Fantje ...mi lahko poveste v cem je fora da vaš zadni FW xx9c ne podpira podnapisov v treh vrstah? Fonti so sicer vec kot enkratni v primerjavi s Tv celo boljši...vendar.?
Sedaj imam verzijo FW v kateri so tri vrste ampak so mal slabo vidni podnapisi...tako ce bi lahko se to zrihtal...pol pa skor nic ne manjka...(razen podpore za sub in txt ..seveda)
Lp..
Sedaj imam verzijo FW v kateri so tri vrste ampak so mal slabo vidni podnapisi...tako ce bi lahko se to zrihtal...pol pa skor nic ne manjka...(razen podpore za sub in txt ..seveda)
Lp..
TOSHIBA Satelite P 200- 1JR 250Gb, 4Gb RAM
TOSHIBA Satelite v L40-18W
TOSHIBA Satelite v L40-18W
smonito ::
Živjo!
Stepni volk sem prebral temo dva prispevka višje, vendar gre se za to tisti ki ima c verzijo in naloži ORIGINALEN FIRMWARE z Yakumotove strani in je potem predvajalnik glasnejši lahko uveljavlja garancijo - ker potem c verzije niso nagradljive in ne podpirajo slovenske podnapise A NE, če ti ropota kot traktor.
Lp
Stepni volk sem prebral temo dva prispevka višje, vendar gre se za to tisti ki ima c verzijo in naloži ORIGINALEN FIRMWARE z Yakumotove strani in je potem predvajalnik glasnejši lahko uveljavlja garancijo - ker potem c verzije niso nagradljive in ne podpirajo slovenske podnapise A NE, če ti ropota kot traktor.
Lp
filmofil ::
Pozdravljeni!
Smonito: Sem downgrade-ov player. Na ibčutek se mi zdi zadevo nekoliko manj glasna. Hmmm. Sem preveril nekaj DVD-jev in mi zadeva še ni zmrznila med predvajanjem. Torej sklepam, da je sedaj bolje. (nazaj s c verzijo).
Lp
Smonito: Sem downgrade-ov player. Na ibčutek se mi zdi zadevo nekoliko manj glasna. Hmmm. Sem preveril nekaj DVD-jev in mi zadeva še ni zmrznila med predvajanjem. Torej sklepam, da je sedaj bolje. (nazaj s c verzijo).
Lp
smonito - Tvoja logika verjetno ne bo delovala: garancije ne boš mogel uveljavljati, ker NADGRADNJE ORIGNIALNEGA FIRMWARE-ja za verzijo C še NI! Lahko se ti zgodi ravno obratno: da izgubiš garancijo, ker si nalagal Firmware, ki ni mišljen za verzijo C. (sprememba imena YAD2701G.BIN v YGAD2710.BIN).
Lahko se samo pritožiš, da zavajajo kupce, ker na računu, škatli itd ni označeno, da gre za t.i. verzijo C...
Predlagam vsem lastniko verzije C, da se povežete v "društvo" lastnikov verzije C in skupaj pošljete dopis trgovcem in Yakumo-u. Na DVD Board (Nemci) imajo enake tažave.
Med tem downgrade-te ploščkosuk in vstavite potrebne željene dele iz drugih Firmware-ov (podpora šumnikov, 3 vrstice, večje črke...itd
Lahko se samo pritožiš, da zavajajo kupce, ker na računu, škatli itd ni označeno, da gre za t.i. verzijo C...
Predlagam vsem lastniko verzije C, da se povežete v "društvo" lastnikov verzije C in skupaj pošljete dopis trgovcem in Yakumo-u. Na DVD Board (Nemci) imajo enake tažave.
Med tem downgrade-te ploščkosuk in vstavite potrebne željene dele iz drugih Firmware-ov (podpora šumnikov, 3 vrstice, večje črke...itd
Zgodovina sprememb…
piki64 ::
fancy: če imaš tri vrstice so fonti veliki 32 pixelov (3x32=96). Če so veliki fonti 45 pixelov (96/45=približno 2). SSedaj veš zakaj samo dve vrstici. Če boš uporabil program CenterSUB ti ta avtomatsko predolge podnapise naredi tako, da ga pač prikaže kot dva v enaki časovni enoti. (se pravi npr. 3 vrstice prikaže kot 2 vrstici v 2/3 celotnega časa in potem še eno vrstico v ostali 1/3 celotnega časa).
Upam, da sedaj razumeš.
LP
Upam, da sedaj razumeš.
LP
podtalje ::
Ker je sedaj kar nekaj firmware-ov z različnimi fonti, bi bilo pa zanimivo zvedeti, katere firmware uporabljate.
Da ne bi smetili po tej temi sem odprl kar novo temo, kjer naj bi vsak napisal, kateri firmware oz. fonte uporablja.
Mediatek - kateri firmware oz. fonte uporabljate
Da ne bi smetili po tej temi sem odprl kar novo temo, kjer naj bi vsak napisal, kateri firmware oz. fonte uporablja.
Mediatek - kateri firmware oz. fonte uporabljate
Prenašam vprašanje:
Once again, Hi Volk
I burned files with same ISO9660 and Joliet text as you adviced but there is still no picture, only sound and subtitles.
So I think problem must be with the 4CC XviD video codec (see screenshot of GSpot included).
Can you post question on this problem in www.slo-tech.com forum (since I dont speak slovensko, just understand a few words) to see if other Yakumo users have same problem with newer video files?!
And how long will it approximately take before somebody makes firmwre update to correct this problem?
With best regards!
Vprašano na kratko: vidi le podnapise in sliši zvok... slike ni... G-spot pravi sledeče:
Moj odgovor je bil, da zaenkrat MTK orodja še ne znajo "transplatirati" codece, tako, da bo mora na novo codirati film ali čakati, da morda Yakumo izda nov Firmware s podporo Xvid... in seveda izpolnjujem željo in sem prenesel njegovo vprašanje na ta forum...
Once again, Hi Volk
I burned files with same ISO9660 and Joliet text as you adviced but there is still no picture, only sound and subtitles.
So I think problem must be with the 4CC XviD video codec (see screenshot of GSpot included).
Can you post question on this problem in www.slo-tech.com forum (since I dont speak slovensko, just understand a few words) to see if other Yakumo users have same problem with newer video files?!
And how long will it approximately take before somebody makes firmwre update to correct this problem?
With best regards!
Vprašano na kratko: vidi le podnapise in sliši zvok... slike ni... G-spot pravi sledeče:
Moj odgovor je bil, da zaenkrat MTK orodja še ne znajo "transplatirati" codece, tako, da bo mora na novo codirati film ali čakati, da morda Yakumo izda nov Firmware s podporo Xvid... in seveda izpolnjujem željo in sem prenesel njegovo vprašanje na ta forum...
Tihi Mi53k ::
Tudi jaz sem imel težave z Xvid kodekom, ki pa sem jih odpravljal s prekodiranjem v Divx.
Sem pa opazil, da pri par zanjih filmih ni bilo več težav (zamazana slika, zatikanje, sploh nepredvajanje slike,...), čeprav so Xvid.
Sem pa opazil, da pri par zanjih filmih ni bilo več težav (zamazana slika, zatikanje, sploh nepredvajanje slike,...), čeprav so Xvid.
Hellboy ::
Tnx
Neki me se zanima....
Zdj sm dav jst na svoj divx player Bellagio 2020 gor FM ver.2 od YAKUMO in vse kul dela, sam pol sm hotu dt pa rajs gor FM od BELLAGIO un tanov (c) pa k vstavm disk neki cajta loada pol pa napise UNKNOWN DISC....kaj je narobe?!?!?!?!
Prosim za pomoc!
lp Hellboy
Neki me se zanima....
Zdj sm dav jst na svoj divx player Bellagio 2020 gor FM ver.2 od YAKUMO in vse kul dela, sam pol sm hotu dt pa rajs gor FM od BELLAGIO un tanov (c) pa k vstavm disk neki cajta loada pol pa napise UNKNOWN DISC....kaj je narobe?!?!?!?!
Prosim za pomoc!
lp Hellboy
C.C.Y.!!!!!!
^1Can´t ^4Control ^2Yourself
Hellboy - če bi kliknil na link, ki sem ti ga dal na izbrisanih vprašanjih: [DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki, bi našel tudi odgovor na tvoje vprašanje. Glej odgovor Piki64...
Nikitino vprašanje - drugič...
Ali je kdo že uspel narediti *varnostno kopijo iz originalnega DVD-ja na VHS?
To spet leti na Macrovision protection...
* Varnostne kopije so namreč zelo koristne... recimo, da imate mlajše otroke, ki niso najbolj nežni z nosilci medijev... ali VHS že obvladajo, na DVD jih raje še ne spustiš.
Ali je kdo že uspel narediti *varnostno kopijo iz originalnega DVD-ja na VHS?
To spet leti na Macrovision protection...
* Varnostne kopije so namreč zelo koristne... recimo, da imate mlajše otroke, ki niso najbolj nežni z nosilci medijev... ali VHS že obvladajo, na DVD jih raje še ne spustiš.
mitcho ::
Počasi bomo tudi yakumotaši dobili centriranje že z firmwarom. Snel sem firmware, ki dela brez problema. Ima centrirane podnapise, ID tag, mislim da vse zvočne nastavitve,...
minus je edino da ne podpira treh vrstic. Probal sem vstaviti fonte 32 velikosti in že je bila samo ena vrstica. Drugače je pogon dokaj tih. Tipke in remote delata brez problema edino ne uspe mi zrihtat displeja. :(
LP, Mitcho
minus je edino da ne podpira treh vrstic. Probal sem vstaviti fonte 32 velikosti in že je bila samo ena vrstica. Drugače je pogon dokaj tih. Tipke in remote delata brez problema edino ne uspe mi zrihtat displeja. :(
LP, Mitcho
mitcho - kakšen link do Firmware-a bi bil zelo dobrodošel... lahko ga pošlješ na moj email, da ga "obesim" na Internet, da bo dostopen še vsem ostalim.
Zelo zanimivo bi bilo prebrati tudi, kje si ga dobil, za kateri ploščkosuk je izvirno namenjen, oz. kombinacija katerih FW je...
Zelo zanimivo bi bilo prebrati tudi, kje si ga dobil, za kateri ploščkosuk je izvirno namenjen, oz. kombinacija katerih FW je...
Zgodovina sprememb…
Caligula ::
ZDaj sem tudi sam ponosni lastnik Yakuma. Na hitro sem vanj zmetal par KDVDjev oz XDVDjev, Divxov, Xvidov, se mi zdi da je bil celo kak WMV med njimi (?) pa je vse bral.
Moram se malo sprobat. S podnapisi pa se se nisem mel casa ukvarjat.
Mato, kaksne so novisti tvojega novega firmwera? Kako kaze podnapise?
Imas kaksno sliko?
Moram se malo sprobat. S podnapisi pa se se nisem mel casa ukvarjat.
Mato, kaksne so novisti tvojega novega firmwera? Kako kaze podnapise?
Imas kaksno sliko?
mato46 - pohvalno, da si vse to ustvaril, toda... LOGO si naredi drug in predvsem drugačne oblike. PYPS = Pharaoh, Yanez, PIki in Stepni Volk... zato MYPS ni primeren.
Ustvari si kakrkoli drugega!
Ljudje so že tako dovolj zmedeni, s tvojim kopiranjem logotipa bodo še bolj. Najdi izvirno ime in naredi izviren logotip... ne moreš se šlepati na drugih :(
Poleg tega se LOGOTIP-ov ne "krade"... glej, da ne boš vzel Coca-Cola logo, ker te bo to zelo drago stalo.
Ustvari si kakrkoli drugega!
Ljudje so že tako dovolj zmedeni, s tvojim kopiranjem logotipa bodo še bolj. Najdi izvirno ime in naredi izviren logotip... ne moreš se šlepati na drugih :(
Poleg tega se LOGOTIP-ov ne "krade"... glej, da ne boš vzel Coca-Cola logo, ker te bo to zelo drago stalo.
mato46 ::
Dodal sem še slike na net tako da si lahko ogledate kako izgledajo podnapisi!
Spletna stran!
Stepni Volk - spletna stran čist lepo dela, tako da ne rabš bit pameten da ne!
Logo sem pa spremenil zardi tega ker nočem prevzet vse zasluge glede tega FW-ja, zato sem napisal tudi vas zraven!
lp
Spletna stran!
Stepni Volk - spletna stran čist lepo dela, tako da ne rabš bit pameten da ne!
Logo sem pa spremenil zardi tega ker nočem prevzet vse zasluge glede tega FW-ja, zato sem napisal tudi vas zraven!
lp
mato46
mato46 - malce mešaš post-e... link v zaklenjeni temi ne dela. O tem tukaj nisem nič rekel :)
Poleg tega sem te lepo prosil, da zamenjaš Logotip in zakaj. Ponavljam prošnjo: zamenjaj logotip in poglej v elektronski poštni predal (kjer ti ponujam zastonj izdelavo novega logotipa).
Praviš, da smo PYPS-ovci super fantje... dokaži to tako, da zamenjaš Logotip.
Poleg tega sem te lepo prosil, da zamenjaš Logotip in zakaj. Ponavljam prošnjo: zamenjaj logotip in poglej v elektronski poštni predal (kjer ti ponujam zastonj izdelavo novega logotipa).
Praviš, da smo PYPS-ovci super fantje... dokaži to tako, da zamenjaš Logotip.
Zgodovina sprememb…
Uradni Yakumov odgovor na verzijo C:
Pismo lastnika naše mašince v originalščini:
Hi,
folgende Antwort habe ich vom Support zum diesem Thema erhalten.
Meine Anfrage:
Folgende Firmware-Version ist vorhanden:
V. 05.00.03.05, Unterversion: 0C.00.00.02
Sollten die im Service-Bereich angebotenen beiden Updates installiert
werden?
Und nun die Antwort:
----------------------------
Updates sollten generell nur installiert werden wenn es zu Neuerungen kommt oder Sie Probleme mit Ihrem DVD Player haben.
Diese beiden beheben Probleme, wenn Sie also keine Probleme haben ist es nicht nötig. Es kann aber auch nicht falsch sein.
Mit freundlichen Grüßen
Yakumo GmbH
Kundenservice
unser Tipp: http://forum.yakumo.de/de/
------------------------
P.S: Werde mich jetzt wohl nach einem anderen DVD-Player umsehen...
Moj kratek prevod:
na vprašanje ali naj se verzija C nadgradi s Firmware-om so pri Yakum-u odgovorili:
Firmware naj se naloži le, če pride do posodobitev ali če imate probleme s DVD predvajalnikom.
Oba Firmware-ja odpravljata določene napake, torej, če problemov do sedaj niste imeli, tudi nadgradnja ni potrebna. Če ste predvajalnik vseeno nadgradili to vseeno ni narobe.
LOL :)
Izgleda na vprašanja iz Nemčije odgovarjajo... :/
Zgodovina sprememb…
OK, glede na fotografije zgleda zelo vredu. Fantje ne se kregat in upostevajte prosnje eden od drugega, .. lepo da vas je vec, ki pridno skrbite, da je cimvecji krog uporabnikov lahko zadovoljen.
Bom pol si vzel cas pa sprobal vse. Direkt iz stacune pa gor Yanezov FW. Bom probal kako podnapisi delajo s tem pol pa, ce bi treba se malo probaval,..
PS:
A se da firmware nadgradit tud z DVD RWja al more bit nujno CD RW?
Bom pol si vzel cas pa sprobal vse. Direkt iz stacune pa gor Yanezov FW. Bom probal kako podnapisi delajo s tem pol pa, ce bi treba se malo probaval,..
PS:
A se da firmware nadgradit tud z DVD RWja al more bit nujno CD RW?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Caligula ()
Po dolgem času spet na forumu in zagledam spletno povezavo do strani od MATO46.
Vse lepo in prav, da tudi nekdo drugi nekaj prispeva, ampak prosim lepo naredi si svoj logo in vse ostalo. A si ti sploh koga vprašal, da lahko na naš logo spredi M pripikaš! Pa če še tega ne veš, se bi moral kot zadnjega napisati, saj ob naštevanju imen sebe vedno moraš kot zadnjega omenit (slovnico si poglej).
Potem kot drugo, sem malo pogledal tvoj FW (naložil si ga nisem na player) ampak lahko kar tako povem, da ne pišeš resnice. Tvoji fonti so po višini manjši kot tisti pri TV programih, saj je velikost tvojih črk samo 29 pik (pri velikih tiskanih črkah).
Vsaka konkurenca je dobrodošla, samo naj bo v smeri napredka, ne pa v znašanju zmešnjave med uporabnike Yakuma.
Lp, Piki64
Vse lepo in prav, da tudi nekdo drugi nekaj prispeva, ampak prosim lepo naredi si svoj logo in vse ostalo. A si ti sploh koga vprašal, da lahko na naš logo spredi M pripikaš! Pa če še tega ne veš, se bi moral kot zadnjega napisati, saj ob naštevanju imen sebe vedno moraš kot zadnjega omenit (slovnico si poglej).
Potem kot drugo, sem malo pogledal tvoj FW (naložil si ga nisem na player) ampak lahko kar tako povem, da ne pišeš resnice. Tvoji fonti so po višini manjši kot tisti pri TV programih, saj je velikost tvojih črk samo 29 pik (pri velikih tiskanih črkah).
Vsaka konkurenca je dobrodošla, samo naj bo v smeri napredka, ne pa v znašanju zmešnjave med uporabnike Yakuma.
Lp, Piki64
CaqKa ::
mato46 kot moderator te naprošam da malo znižaš ton.
kot uporabnik pa te opozarjam da takšno kopiranje ni ravno najbolj primerno za stran kot je slotech, kjer smo vsi kolegi.
kot uporabnik pa te opozarjam da takšno kopiranje ni ravno najbolj primerno za stran kot je slotech, kjer smo vsi kolegi.
EiYou ::
Mogoče je mato46 hotel s podobnim zaščtinim znakom samo povedat da ste P.Y.P.S. še vedno zelo zaslužni za 'njegov' FW in s tem poudarit, da njegov FW sloni na vašem. Res bi bilo bolje, če bi naredil vsaj tako (P.Y.P.S.M.) in sebe dal na konec kot finalnega obdelovalca FW-ja. Ne pa zdaj preveč udarjat po njem, da ne bo izgubil veselja do dela. Skupini P.Y.P.S. pa še enkrat hvala za njihov trud.
Ei-You - da ne bo napake, za Firmware je preko 90% zaslužen Mediatek in Yakumo... Potem Yahoo Groops freak-i, ki so ustvarili retrogradna MTK orodja, ki nam vsem omogočajo različne predelave... Potem so tu še Yamada Firmware (3 vrstični podnpais z 88 znaki), Bellagio... potem PYPS...
Firmware delajo prvi trije iz naše skupine in to za 4 različne ploščkosuke :)
Ustvarili so: slovenski prevod OSD-ja, različni tipi font-ov, CenterSub...
Moj delež je v internetni strani, moderiranju, povezovanju... glej prvo stran te teme za link-e in ostalo.
Ker sem avtor PYPS logotipa, sem Mato46 ponudil tudi izdelavo novega Logotipa - tu na Forumu, kot po emailu... za enkrat nobenega odgovora .
Od 29-tih črk in neskončno številk, bi lahko izbral bolj avtetično ime in Logotip... Spoštovanje nam pa raje izkazal z link-om do naše Internetne strani.
Sam bi njegovo stran, tako kot sem že za vse ostale, ki delajo Frimware že obesil na Internetno stran, vendar čakam, da se stvari razjasnijo.
Mi smo svojo željo izrazili in ponudili pomoč... sedaj je na Mato46, da pokaže svoj pravi obraz.
Firmware delajo prvi trije iz naše skupine in to za 4 različne ploščkosuke :)
Ustvarili so: slovenski prevod OSD-ja, različni tipi font-ov, CenterSub...
Moj delež je v internetni strani, moderiranju, povezovanju... glej prvo stran te teme za link-e in ostalo.
Ker sem avtor PYPS logotipa, sem Mato46 ponudil tudi izdelavo novega Logotipa - tu na Forumu, kot po emailu... za enkrat nobenega odgovora .
Od 29-tih črk in neskončno številk, bi lahko izbral bolj avtetično ime in Logotip... Spoštovanje nam pa raje izkazal z link-om do naše Internetne strani.
Sam bi njegovo stran, tako kot sem že za vse ostale, ki delajo Frimware že obesil na Internetno stran, vendar čakam, da se stvari razjasnijo.
Mi smo svojo željo izrazili in ponudili pomoč... sedaj je na Mato46, da pokaže svoj pravi obraz.
Še to, kot je lepo opomnil CaqKa, je na tem Forumu veliko zelo zaslužnih ljudi, ki se med seboj spoštujemo, pomagamo in upoštevamo želje drug drugega... naj jih omenim samo nekaj iz hitrega spomina:
podtalje - Yamada 6600 in DirectSub
frame - Yamakawa
krneki - Pioneer
mato22 - X-box
LexLtuher & Tai - Amstrad / Elta
itd, itd...
V prav vsaki od tem boste našli nekoga, ki postori veliko, vendar ne vsega... zato so vse modifikacije, nadgradnje, triki dobrodošli, saj služijo celotni skupnosti uporabnikov določenega proizvoda.
Tudi Mato46 pridonos je dobrodošel... vendar smo glede narejenega imeli prošnjo in v duhu tega foruma bi bilo lepo, če ugodi naši prošnji, ter zamenja Logotip (lahko ga naredi sam, ali mu ga naredim jaz)...
LP,
Moderator
podtalje - Yamada 6600 in DirectSub
frame - Yamakawa
krneki - Pioneer
mato22 - X-box
LexLtuher & Tai - Amstrad / Elta
itd, itd...
V prav vsaki od tem boste našli nekoga, ki postori veliko, vendar ne vsega... zato so vse modifikacije, nadgradnje, triki dobrodošli, saj služijo celotni skupnosti uporabnikov določenega proizvoda.
Tudi Mato46 pridonos je dobrodošel... vendar smo glede narejenega imeli prošnjo in v duhu tega foruma bi bilo lepo, če ugodi naši prošnji, ter zamenja Logotip (lahko ga naredi sam, ali mu ga naredim jaz)...
LP,
Moderator
Zgleda da je firmware od fortuna, sem mislil da je kakšen novejši. Volume mora biti nad polovico ( na TVju), da se kaj sliši. Tako da zaenkrat nič. =(
LP, Mitcho
LP, Mitcho
Na strani dvdplayer.ath.cx/firmsmediatek.php je precej tega za "sprobat", tako da kdo obvlada, veselo na delo; ali pa je že kdo sprobal?
LP, Mitcho
LP, Mitcho
knedl ::
Zdravo vsem !
Čeprav spremljam vaš forum že nekaj časa (ker sem tudi sam lastnik Yakumo DVD Master DX4 - na žalost podverzije C ), se zdaj prvič oglašam na forum. Prebral sem menda že vse o tej temi na vašem forumu in na ne-uradni spletni strani Stepnega Volka.
Čestital bi vsem, ki imate voljo in pogum, da se spuščate v predelave firmware-jev !
Zanima me naslednje. Ali je treba pred inštalacijo ne-uradnega SLO FW, ki podpira vse šumnike, inštalirat tudi oba uradna? V mojem playerju sicer SRT podnapisi so (levo poravnani, od šumnikov pa samo Šš).
Ali je verzijo C sploh priporočljivo upgrade-at, glede na to, da utegne priti do mehanskih težav v pogonu ? Na uradni strani od Yakumo sem že oddal grozilno pismo, naj že enkrat izdajo uradni FW upgrade tudi za verzijo C in naj za hudiča dodajo EE podporo .
Kaj menite tisti, ki imate verzijo C in ste jo upgradali?
BTW jaz sem mojo kupil pri Comtronu v LJ, sptembra enkrat.
LP!
Dejan
Čeprav spremljam vaš forum že nekaj časa (ker sem tudi sam lastnik Yakumo DVD Master DX4 - na žalost podverzije C ), se zdaj prvič oglašam na forum. Prebral sem menda že vse o tej temi na vašem forumu in na ne-uradni spletni strani Stepnega Volka.
Čestital bi vsem, ki imate voljo in pogum, da se spuščate v predelave firmware-jev !
Zanima me naslednje. Ali je treba pred inštalacijo ne-uradnega SLO FW, ki podpira vse šumnike, inštalirat tudi oba uradna? V mojem playerju sicer SRT podnapisi so (levo poravnani, od šumnikov pa samo Šš).
Ali je verzijo C sploh priporočljivo upgrade-at, glede na to, da utegne priti do mehanskih težav v pogonu ? Na uradni strani od Yakumo sem že oddal grozilno pismo, naj že enkrat izdajo uradni FW upgrade tudi za verzijo C in naj za hudiča dodajo EE podporo .
Kaj menite tisti, ki imate verzijo C in ste jo upgradali?
BTW jaz sem mojo kupil pri Comtronu v LJ, sptembra enkrat.
LP!
Dejan
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: knedl ()
knedl - pri Yakumu zaenkrat ni potrebno imeti posebnega vrstnega reda nadgradenj. Če si lastnik verzije C, preimenuješ file in to je to (za pogumne). Nimajo vsi lastniki verzije C problemov.
Če želiš biti absotluno na varni strani ne nadgrajuj s preimenovanjem Firmware-a.
Če želiš biti nekje vmes: si omisli povezavo PC/DVD in potegni iz Flasha obstoječi Firmware in si ga shrani (imaš kopijo na moji Internetni strani)... potem dodaj črke, ki vsebujejo naše šumnike in nadgradi ploščkosuk.
O ostalem naj sodijo tisti, ki imajo verzijo C.
Če želiš biti absotluno na varni strani ne nadgrajuj s preimenovanjem Firmware-a.
Če želiš biti nekje vmes: si omisli povezavo PC/DVD in potegni iz Flasha obstoječi Firmware in si ga shrani (imaš kopijo na moji Internetni strani)... potem dodaj črke, ki vsebujejo naše šumnike in nadgradi ploščkosuk.
O ostalem naj sodijo tisti, ki imajo verzijo C.
Zgodovina sprememb…
NOVI FIRMWARE ZA YAKUMO!
Fonti za podnapise po vaši meri:
04-14-17 firmware vam omogoča izbiro barve in obrobe za fonte!
KJE? Na www.medvedek.org/pyps/
LP,Piki64
Zgodovina sprememb…
svinjak1 ::
Hvala, bom probal. Me pa nekaj zanima. Vsi toliko delate okoli teh fontov, ampak jaz bi bil bolj vesel če bi se lahko odpravile težave z xvid in podnapisi. Poizkusil sem tudi verzijo od matota, ampak so problemi isti. Crkujejo podnapisi, ko pa rešujem problem z "slow down" tipko mi pa včasih pa še vseskupaj zamrzne . Da bi pa vse filme prekodiral... uhhhh
Pa da me nebi kdo narobe razumel, zelo sem hvaležen za vaš trud, vam, ki se trudite za nas navadne smrtnike...
Pa da me nebi kdo narobe razumel, zelo sem hvaležen za vaš trud, vam, ki se trudite za nas navadne smrtnike...
svinjak1 - servo, codec-i še niso v domeni MTK orodij. Takoj, ko bo nekdo "skackal" tudi te dele, se bo dalo izpolnjevati želje.
Meni dela vse OK bi blo pa res fajn, ce bi ratal met tak firmware, ki bi sam poravnaval oz centriral podnapise.
A je to misljen v tistem firmweru, ki se je par postov gor omenjal?
A je to misljen v tistem firmweru, ki se je par postov gor omenjal?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71816 (19635) | koks2005 |
» | [DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)Oddelek: Zvok in slika | 24681 (5179) | JanezC |
» | [DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 62217 (20631) | Caniggia |
» | [divXvid] Mediatek - kateri firmware oz. fonte uporabljateOddelek: Zvok in slika | 4337 (2159) | Nebomgabiksa |
» | [divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 24605 (13021) | piki64 |