Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yakumo predvajalniki
[DivXviD] Yakumo predvajalniki
mato46 ::
Zdravo. Po dolgem času sem spet prišel na forum, saj sem bil odsoten zaradi študijskih obveznosti. Veliko prebranega je bilo zaslediti glede mojega FW-ja. Moram vam sporočiti, da sem spletno stran že predelal in spremenil LOGO. Spremenil bom tudi FW, ampak ga zaradi pomanjkanja časa še nisem utegnil. Upam, da nisem s prejšnjim logom koga užalil saj se nočem prerekati zaradi ene malenkosti še posebej pa ne zaradi tega. Pač ta FW sem izdelal sebi na ljubo (nočem gledat podnapisov s sivim ozadjem), če bo pa še komu olajšal življenje pa toliko bolje.
Aja, pa še to. P.Y.P.S? Opazil sem da ste predelali FW, pa bi vas vprašal zakaj niso fonti brez sivega ozadja?
Kakorkoli že, uppam da se bomo razumeli!
lp
Mato46
Aja, pa še to. P.Y.P.S? Opazil sem da ste predelali FW, pa bi vas vprašal zakaj niso fonti brez sivega ozadja?
Kakorkoli že, uppam da se bomo razumeli!
lp
Mato46
mato46
Stepni Volk ::
caligula - nekomu mora uspeti dojeti v katerem delu Firmware-a se skriva poravnava podnapisov... Kar nekaj ploščkosukov sedaj to že obvlada. Čakajmo in prej ali slej bo tu :)
Mato46 - hvala, ker si upošteval našo željo, če bi nas vnaprej kontaktiral, bi se izognili vseh nepotrebnih zapletov. Ob naslednji nadgradnji yakumodx4.tvheaven.com bom tudi dodal link do tvoje strani (predvidoma nedelja zvečer).
Pri podnapisih je tako, da ima vsak svoje želje in preference... nekaterim ne ustreza sivi trak, drugi hočejo črnega, tretji brez... z obrobljenimi črkami je sivo prozorno ozadje tudi nepotrebno.
In kdor želi drugačne sestavne elemente, so na voljo linki do vseh orodij, ki trenutno obstajajo na prvi strani te teme.
Vsak lahko naredi poljubno verzijo. In seveda so variacije dobrodošle, uporabniki imajo tako možnost čim bolj prilagoditi ploščkosuk svojemu okusu... O tem imaš celo lastno temo: [divXvid] Mediatek - kateri firmware oz. fonte uporabljate
Mato46 - hvala, ker si upošteval našo željo, če bi nas vnaprej kontaktiral, bi se izognili vseh nepotrebnih zapletov. Ob naslednji nadgradnji yakumodx4.tvheaven.com bom tudi dodal link do tvoje strani (predvidoma nedelja zvečer).
Pri podnapisih je tako, da ima vsak svoje želje in preference... nekaterim ne ustreza sivi trak, drugi hočejo črnega, tretji brez... z obrobljenimi črkami je sivo prozorno ozadje tudi nepotrebno.
In kdor želi drugačne sestavne elemente, so na voljo linki do vseh orodij, ki trenutno obstajajo na prvi strani te teme.
Vsak lahko naredi poljubno verzijo. In seveda so variacije dobrodošle, uporabniki imajo tako možnost čim bolj prilagoditi ploščkosuk svojemu okusu... O tem imaš celo lastno temo: [divXvid] Mediatek - kateri firmware oz. fonte uporabljate
Valentin ::
@Mato46
Ali sem prav razumel, da tvoj FW zna centrirat podnapise sam ??
Vsaj tako pišeš na svoji strani !
Ali sem prav razumel, da tvoj FW zna centrirat podnapise sam ??
Vsaj tako pišeš na svoji strani !
Na svoji strani nisem nikjer omenjal, da je FW narejen tako, da podnapise centrira sam, ampak sem napisal navodil kako nastaviti podnapise, da bodo lepo poravnani na sredino!
Oglejte si spletno stran
lp
Oglejte si spletno stran
lp
mato46
ipe ::
Zdravo Yakumofili!
Pozdrav vsem, se posebno skupini PYPS. Sem novi uporabnik Yake, stiri dni. Zahvala PYPS-u za Fw in programe ne morem se nacudit kako so delavni, vceraj sem nadgradil novi FW, pa je ze zastarel. Fw 041117 sem preizkusil v dveh barvah in je super, lepo deluje. Tudi s CenterSubom sem zadovoljen. Skoda, Grupa PYPS nas tako razvaja, ko bi bil tudi moj Yaka tak in mi nebi podnapisov skrival. A jih tudi vam, saj vem za foro kako jih dobit nazaj, toda clovek hoce vedno Vec !?
Pozdrav s primorske!
Pozdrav vsem, se posebno skupini PYPS. Sem novi uporabnik Yake, stiri dni. Zahvala PYPS-u za Fw in programe ne morem se nacudit kako so delavni, vceraj sem nadgradil novi FW, pa je ze zastarel. Fw 041117 sem preizkusil v dveh barvah in je super, lepo deluje. Tudi s CenterSubom sem zadovoljen. Skoda, Grupa PYPS nas tako razvaja, ko bi bil tudi moj Yaka tak in mi nebi podnapisov skrival. A jih tudi vam, saj vem za foro kako jih dobit nazaj, toda clovek hoce vedno Vec !?
Pozdrav s primorske!
Lep dan zelim, Ipe.
ipe ::
Zdravo, se to bi vprasal, kako je s tem izginevanjem podnapisov pri Divx filmih, do kolko krat na uro je se za tolerirat zadevo preden bi kaj zajamral prodajalcem. Kaksne so vase izkusnje, kolikokrat vam izginejo?
Ali je to mogoce resit s FW-jem, naj pocakam?
LP
Ali je to mogoce resit s FW-jem, naj pocakam?
LP
Lep dan zelim, Ipe.
mitcho ::
Če je mogoče že kdo opazil, na Yakumo strani je novi firmware z EE podporo, pa me zanima če je že kdo kaj probal.
www.yakumo.de/downloads/drivers/DVD%20M...
ZOOM Fix und Untertitelunterstützung ( *.srt )
LP, Mitcho
www.yakumo.de/downloads/drivers/DVD%20M...
ZOOM Fix und Untertitelunterstützung ( *.srt )
LP, Mitcho
Na hitro pogledano, je to Firmware, ki sem ga prejel od Totte-ja s DVD Board Foruma z dodatnimi EE fonti. Naši in vaši emaili so očitno delovali... samo dolgaaaaa je pot do Kitajske :)
Vsebuje vse štiri dosedaj znane Firmware:
YAD2710.BIN
YAD2710G.BIN
YGAD2710.BIN
YWAD2710.BIN
dobite ga tu: KLIK, kot je že objavil Mitcho.
Lastniki verzije C ste sedaj končno prejeli tudi uradno verzijo Firmware-ja C = YGAD2710.BIN... in to celo s podporo za EE črke.
Dosedaj je bil edini tisti obešen na moji Internetni strani... ki je bil zahodno evropski in je bil prejet preko emaila.
Za vse tiste, ki ste do sedaj uporabljali P.Y.P.S. ali katerikoli drug modificiran Firmware... svetujem nadgradnjo z uradnim Firmware-om (še posebej, če ste imeli težave).
Vendar pozor... s trikom premika črke G v imenu Firmware-a ste z novim Firmware-om... ploščkosuku "ukazali" naj bere YAD2710.BIN. Zato na CD ploščo zapečite samo YGAD2710.BIN... a ge predhodno preimenujte na YAD2710.BIN.
Tako ga boste ponovno nastavili na verzijo C...
Vsebuje vse štiri dosedaj znane Firmware:
YAD2710.BIN
YAD2710G.BIN
YGAD2710.BIN
YWAD2710.BIN
dobite ga tu: KLIK, kot je že objavil Mitcho.
Prvi uradni Firmware za verzijo C
Lastniki verzije C ste sedaj končno prejeli tudi uradno verzijo Firmware-ja C = YGAD2710.BIN... in to celo s podporo za EE črke.
Dosedaj je bil edini tisti obešen na moji Internetni strani... ki je bil zahodno evropski in je bil prejet preko emaila.
Za vse tiste, ki ste do sedaj uporabljali P.Y.P.S. ali katerikoli drug modificiran Firmware... svetujem nadgradnjo z uradnim Firmware-om (še posebej, če ste imeli težave).
Vendar pozor... s trikom premika črke G v imenu Firmware-a ste z novim Firmware-om... ploščkosuku "ukazali" naj bere YAD2710.BIN. Zato na CD ploščo zapečite samo YGAD2710.BIN... a ge predhodno preimenujte na YAD2710.BIN.
Tako ga boste ponovno nastavili na verzijo C...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
smonito ::
Pozdravljeni!
Stepni Volk, če te lahko malo popraviv.
Vsi lastniki Yakume z verzijo C morajo spremeniti YGAD2710.BIN v YAD2710G.
Lp
Stepni Volk, če te lahko malo popraviv.
Vsi lastniki Yakume z verzijo C morajo spremeniti YGAD2710.BIN v YAD2710G.
Lp
Kogar zanima, predelal sem dosedanjo stran, kjer najdete veliko stvari za vaš predvajalnik!
Spletno stran
Spletno stran
mato46
BruBar ::
Sprobal "novi" uradni FW za verzijo C, zadeva laufa boljše, pogon je dosti bolj tih in ni več zatikanja pri DVD-jih
Samo smo uporabniki C verzije spet na začetku: mali in levo poravnani podnapisi.
Zato prosim P.Y.P.S skupino za pomoč.
LP
Samo smo uporabniki C verzije spet na začetku: mali in levo poravnani podnapisi.
Zato prosim P.Y.P.S skupino za pomoč.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BruBar ()
piki64 ::
BruBar je že narejena tudi ta verzija, samo nove fonte mislim dodati, tako da bo potem na strani. Sicer pa imam jaz to verzijo že kakšen mesec na Bellagiu gor in vredu špila.
Pa še to! Kmalu bo tudi na voljo FW s avtomatsko centriranimi podnapisi. Brez uporabe na PC-ju.
LP Piki64
Pa še to! Kmalu bo tudi na voljo FW s avtomatsko centriranimi podnapisi. Brez uporabe na PC-ju.
LP Piki64
double_r ::
Pozdravljeni
njprej pohvale skupini PYPS ker ko sem prejšnji četrtek kupil yakumota in ga vklopil me je prvo presenetilo jezik slovenščina. fantje vsaka vam čast
dobri ste!!!
kljub temu da sem prebral oz. preletel cel forum pa nikjer nisem zasledil sledečega problema:
podnapisov NI!
Kolega mi je posodil CD z filmom kjer njemu vse dela OK. Ko pa jes dam CD v moj ploščkosuk pa nič kot da podnapisov nebi bilo na CD-ju!
aja kolega ma yamado, podnapisi so pa .srt tko da ne vem kje je problem
glede FW sem ga že nadgradil z Vašim zadnjim; vendar jih še zmeraj NI (ostalo dela normalno - zvok in slika)
Prosim za pomoč!!
LP ROK
njprej pohvale skupini PYPS ker ko sem prejšnji četrtek kupil yakumota in ga vklopil me je prvo presenetilo jezik slovenščina. fantje vsaka vam čast
dobri ste!!!
kljub temu da sem prebral oz. preletel cel forum pa nikjer nisem zasledil sledečega problema:
podnapisov NI!
Kolega mi je posodil CD z filmom kjer njemu vse dela OK. Ko pa jes dam CD v moj ploščkosuk pa nič kot da podnapisov nebi bilo na CD-ju!
aja kolega ma yamado, podnapisi so pa .srt tko da ne vem kje je problem
glede FW sem ga že nadgradil z Vašim zadnjim; vendar jih še zmeraj NI (ostalo dela normalno - zvok in slika)
Prosim za pomoč!!
LP ROK
Caligula ::
Tole z avtocentriranjem bo pika na i, ker drugac tale Yakumo seka.
A kdo ve tud kako je kej z WMV podporo? Najprej se je neki govorilo o tem. A to je blo omenjano bolj tko kot nekaksna teoreticna sposobnost cipseta al tudi kot realna moznost za nekaksno nadgradnjo preko firmwera? Ker mam dost materiala tudi v WMV formatu.
A kdo ve tud kako je kej z WMV podporo? Najprej se je neki govorilo o tem. A to je blo omenjano bolj tko kot nekaksna teoreticna sposobnost cipseta al tudi kot realna moznost za nekaksno nadgradnjo preko firmwera? Ker mam dost materiala tudi v WMV formatu.
perci ::
E, kako pa tale player kej dvdje predvaja? Je ok slika? Se mi splaca tole kupt tut za DVDje gledat, al je bolj da kupim posebej dvd player in divx player?
Caligula ::
Ne. Pa sej pr DVDjih ni nekih velikih razlik v kvaliteti slike, ki bi jih ti zaznal. Pogoni so itak od Philipsa,.. oz takih vecjih firm obicajno, drazji so drazji predvsem zaradi kakih nekoristnih dodatnih funkcij, imena, designa,.. kaksni majo predvsem kaj glede zvoka dodelano,.. da bi pa sploh bile neke resne razlike pri samem DVD formatu pa so ze TVji presvoh.
Sej je bilo po netu veliko testov kjer so primerjali drage in cenejse DVD predvajalnike pa v sliki sami ni bo nekih razlik. Dodatne funkcije, zvok, prikljucki in pa pac znamka so bistvene pridobitve.
Je pa na Yakumu dobra slika in funkcij je dovolj se za kaj vec kot samo povprecnega uporabnika.
DVD predvajalniki so poceni, ker so komponente poceni.
Vecje firme jih itak sploh ne delajo same razen redkih izjem pri najdrazjih modelih na trgu.
Sej je bilo po netu veliko testov kjer so primerjali drage in cenejse DVD predvajalnike pa v sliki sami ni bo nekih razlik. Dodatne funkcije, zvok, prikljucki in pa pac znamka so bistvene pridobitve.
Je pa na Yakumu dobra slika in funkcij je dovolj se za kaj vec kot samo povprecnega uporabnika.
DVD predvajalniki so poceni, ker so komponente poceni.
Vecje firme jih itak sploh ne delajo same razen redkih izjem pri najdrazjih modelih na trgu.
double R - en film nima podnapisvo ali vsi ? POglej prvo stran te teme, če je vse narejeno tako kot je treba.
Calligula - Yakumo je WMV obljubil, ni pa postavil časovnega roka. Glede na to koliko časa so potrebovali za podporo EE znakov...
Calligula - Yakumo je WMV obljubil, ni pa postavil časovnega roka. Glede na to koliko časa so potrebovali za podporo EE znakov...
caligula: hvala!
Zdej, če vse to kar si napisal drzi in ker si itak nameravam kupiti dvd player se je verjetno pametno odločiti za takega yakumota, v glavnem bom sicer dvdje gledal, ampak ce pa kdaj kak divx pade, je pa fajn met tut divx player.
Zdej, če vse to kar si napisal drzi in ker si itak nameravam kupiti dvd player se je verjetno pametno odločiti za takega yakumota, v glavnem bom sicer dvdje gledal, ampak ce pa kdaj kak divx pade, je pa fajn met tut divx player.
double_r - hmm, čudna zadeva. Če ti je uspelo nadgraditi Firmware, bi morali podnapisi delovati. Štartajo namreč avtomatično, s tipko SUBTITLE izbiraš med njimi.
Preberi prvo stran te teme, da preveriš, če je vse tako kot mora biti.
Možnost 1: tvoj kolega je podnapise priredil za Yamado (recimo s DirectSub-om)...
Možnost 2: Xvid - Yamada ga uradno podpira, Yakumo ne.
Glede drugih možnosti: najdi nekoga, ki ima Yakumo DX4, nadgradita oba ploščkosuka iz istega CD-ja... in potem preizkusita poljuben Dovx film s podnapisi. Če tvoj predvajalnik še vedno ne bo prikazaoval podnapisov (drugi Yakumo jih bo), ga vrni v trgovino...
Aja... škoda, ker nisi že na začetku preveril kateri FW je na ploščkosuku (postopek za ugotavljanje je na prvi strani).
Preberi prvo stran te teme, da preveriš, če je vse tako kot mora biti.
Možnost 1: tvoj kolega je podnapise priredil za Yamado (recimo s DirectSub-om)...
Možnost 2: Xvid - Yamada ga uradno podpira, Yakumo ne.
Glede drugih možnosti: najdi nekoga, ki ima Yakumo DX4, nadgradita oba ploščkosuka iz istega CD-ja... in potem preizkusita poljuben Dovx film s podnapisi. Če tvoj predvajalnik še vedno ne bo prikazaoval podnapisov (drugi Yakumo jih bo), ga vrni v trgovino...
Aja... škoda, ker nisi že na začetku preveril kateri FW je na ploščkosuku (postopek za ugotavljanje je na prvi strani).
Zgodovina sprememb…
celica ::
Ojla vsem skupaj ...
Ni kaj, tako kot vedno, se je pokazal slo-tech kot pravi izvor informacij. Pred nekaj casa sem nabavil DX4 ploscosuk. Vse OK, tezave tu in tam, tako kot pri nekaterih, drugace pa sem z njim zelo zadovoljen. Za tako malo denarja da kar precej uzitka. Me pa moti ena stvar, kot je nekdo pred mano ze omenil. Volume na TV-ju mora biti preko polovice da je ton kolikor toliko slisen.! Se da to kako odpravit? Povezanega imam preko scart kabla.
Lp.
Ni kaj, tako kot vedno, se je pokazal slo-tech kot pravi izvor informacij. Pred nekaj casa sem nabavil DX4 ploscosuk. Vse OK, tezave tu in tam, tako kot pri nekaterih, drugace pa sem z njim zelo zadovoljen. Za tako malo denarja da kar precej uzitka. Me pa moti ena stvar, kot je nekdo pred mano ze omenil. Volume na TV-ju mora biti preko polovice da je ton kolikor toliko slisen.! Se da to kako odpravit? Povezanega imam preko scart kabla.
Lp.
negre..! gre ..? joj GORI ..!
double_r ::
stepni volk hvala za tvoj trud vendar težavo sem včeraj zvečer odpravil
problem je bil v filmih in ne z ploščkosukom
Cd-ji z filmi so bili posneti z nekim "čudnim" standardom tako da ko sem dal CD v računalnik mi ga sploh ni hotel prebrati.
Rešitev: dobil sem film posnet na drugem pekaču in stvar normalno dela. Zanimivo je le v tem da na yamadi ti filmi delajo...
se zgodi.
Še enkrat hvala za tvoje nasvete
LP ROK
problem je bil v filmih in ne z ploščkosukom
Cd-ji z filmi so bili posneti z nekim "čudnim" standardom tako da ko sem dal CD v računalnik mi ga sploh ni hotel prebrati.
Rešitev: dobil sem film posnet na drugem pekaču in stvar normalno dela. Zanimivo je le v tem da na yamadi ti filmi delajo...
se zgodi.
Še enkrat hvala za tvoje nasvete
LP ROK
svinjak1 ::
Ojla Stepni Volk
Skušal sem odzipati originalni FW na tvoji strani, vendar mi nekako ne uspe... downloadal sem vsaj 5x, vendar vedno dobim bad header ali pa "! D:\YGAD2710.zip: Either multipart or corrupt ZIP archive" ... probal sem z več programi...
Ali lahko počekiraš?
Hvala!
P.S.: še eno vprašanje imam: kdaj lahko pričakujemo kakšno nadgradnjo xvid-a, zadnjič si omenil da čakate da poštimajo programator... se kaj obeta?
Skušal sem odzipati originalni FW na tvoji strani, vendar mi nekako ne uspe... downloadal sem vsaj 5x, vendar vedno dobim bad header ali pa "! D:\YGAD2710.zip: Either multipart or corrupt ZIP archive" ... probal sem z več programi...
Ali lahko počekiraš?
Hvala!
P.S.: še eno vprašanje imam: kdaj lahko pričakujemo kakšno nadgradnjo xvid-a, zadnjič si omenil da čakate da poštimajo programator... se kaj obeta?
Pabo ::
@celica
Jaz mam tut yakumota prikloplenega preko scarta in z zvokom nimam nobenih problemov.
Mogoče imaš volume na yakumotu čist potiho in moraš zato imeti TV full na glas!PREVERI TO!
@P.Y.P.S.
Gdaj lahko pričakujemo FW za autocenter funkcijo za podnapise??
LP Pabo
Jaz mam tut yakumota prikloplenega preko scarta in z zvokom nimam nobenih problemov.
Mogoče imaš volume na yakumotu čist potiho in moraš zato imeti TV full na glas!PREVERI TO!
@P.Y.P.S.
Gdaj lahko pričakujemo FW za autocenter funkcijo za podnapise??
LP Pabo
!!!Z MALO SAMOINICIATIVE POSTANEJO ŠE TAKO ZAPLETENE STVARI ZELO ENOSTAVNE!!!
svinjak1 - codeci so za enkrat izven dosega MTK orodij... se pravi, dokler nek hacker, ne naredi potrebnega orodja, ne bo moč vstavljati poljubnih codecov (Xvid, Ogg Vorbis, Matruska WMV...).
Ta del je tudi veliko bolj kompleksen (odvisno od vgrajenih komponent), kot črke, ozadja...
FW na moji strani za verzijo C je sedaj tako nepotreben, ker ga dobiš na uradni Yakumo strani.
celica - odvisno je tudi od filma, če je posnet v AC3 (surround) imaš potem na normalnem stere-u vse bolj - tiho...
Pabo - v kratkem.
Ta del je tudi veliko bolj kompleksen (odvisno od vgrajenih komponent), kot črke, ozadja...
FW na moji strani za verzijo C je sedaj tako nepotreben, ker ga dobiš na uradni Yakumo strani.
celica - odvisno je tudi od filma, če je posnet v AC3 (surround) imaš potem na normalnem stere-u vse bolj - tiho...
Pabo - v kratkem.
Zgodovina sprememb…
pitagora ::
a mogoce kdo ve kako dodat na cd podnapise ce zapeces fillm z .cue filom ki vsebuje seveda .bin datoteko
Valentin ::
Datoteko s podnapisi moraš dodati v datoteko bin. To lahko narediš s kakšnim programom za urejanje takih datotek, meni se zdi eden boljših Ultraiso.
CongaS ::
Pozdravljeni!
Danes sem kupil Yakumo predvajalnik in sice zanima me slednje:
Ali moram upgrejdati na Yakumota vse izane FW ali je že v zadnjem FW-ju že vse vklučeno (omogočeni podnapisi in te zadeve)?
Prosim še če mi da nekdo link do tistega FW, ki je najbolj uporaben in ki je do sedaj najboljši (seveda sem prebral celotno temo ampak ker je tega toliko sem se malo zmedel).
Danes sem kupil Yakumo predvajalnik in sice zanima me slednje:
Ali moram upgrejdati na Yakumota vse izane FW ali je že v zadnjem FW-ju že vse vklučeno (omogočeni podnapisi in te zadeve)?
Prosim še če mi da nekdo link do tistega FW, ki je najbolj uporaben in ki je do sedaj najboljši (seveda sem prebral celotno temo ampak ker je tega toliko sem se malo zmedel).
Hmm imam pa verzijo:
VERSION 05.00.02.08
UNTER-VERSION 00.00.00.03
Želel bi samo FW, ki bi mi omogočal prikaz podnapisov PLS
VERSION 05.00.02.08
UNTER-VERSION 00.00.00.03
Želel bi samo FW, ki bi mi omogočal prikaz podnapisov PLS
Congas - več kot očitno foruma nisi prebral. Že na prvi strani je vse zapisano, skupaj s povezavami.
HM še enkrat sem si natančno prebral 1. stran. Sedaj sem ugotovil. da ker imam to vezijo ( ki sem jo malo zgoraj napisal) mi ne bo treba preimenovati FW. Sedaj me zanima samo še vprašanje če so v zadnjem (najnovejšem) FW povzete vse lastnosti prejšnjih ali moram player upgrejdat z vsako različico FW posebej??
Alec999 ::
CongaS >> tazadn firmware vsebuje use prejsne dobrote, tako da flashas samo tazadnega
Lp,
Alec999
Lp,
Alec999
Wortex ::
Najprej bi vas pohvalil, ker ste res super pomoč za mediaTek chip.
No zdej pa vprašanje:
Zanima me kako oziroma s katerim programom lahko spreminjam Code part za 13x9 firmware. namreč te bin datoteke ne znam odpret. Rad pa bi naredil svoje menije, ki se nahajajo, če sem prav opazil na;
mt13x9 > code part > 8032 block > Page 2 > Main Menu
Aja uporabljam MTKRemaker
No zdej pa vprašanje:
Zanima me kako oziroma s katerim programom lahko spreminjam Code part za 13x9 firmware. namreč te bin datoteke ne znam odpret. Rad pa bi naredil svoje menije, ki se nahajajo, če sem prav opazil na;
mt13x9 > code part > 8032 block > Page 2 > Main Menu
Aja uporabljam MTKRemaker
Unleash your fury twards the gowermant!
Datoteko s podnapisi moraš dodati v datoteko bin. To lahko narediš s kakšnim programom za urejanje takih datotek, meni se zdi eden boljših Ultraiso.
Hvala Valentin
lp
pitgagora
@Wortex: A ti bi kar menuje spreminjal. To ni kar tako, da bi ti tam noter nek tekst dodal.
LP
LP
tec ::
dx4
05.00.03.05
00.00.00.02
Pred enim mesecem sem lepo nadgradil, sedaj pa mi za vsako pise no disc. Poskusil sem z FW04-11-18 od pyps
Problem je to, ker so sistemski fonti cist raztegjeni in ce prevrtavam naprej mi v desnem zgornjem kotu, kjer se pojavi hitros vrtenja, vedno ostanejo pikice od te stevilke. Al pa ce vkljucim subtitles mi del tistega napisa na levi strani zgoraj pravtako ostne cez cel film. Tudi v nastavitvah se tezko bere, zaradi teh fontov.
Kaj sem spregledal ?
Hvala
05.00.03.05
00.00.00.02
Pred enim mesecem sem lepo nadgradil, sedaj pa mi za vsako pise no disc. Poskusil sem z FW04-11-18 od pyps
Problem je to, ker so sistemski fonti cist raztegjeni in ce prevrtavam naprej mi v desnem zgornjem kotu, kjer se pojavi hitros vrtenja, vedno ostanejo pikice od te stevilke. Al pa ce vkljucim subtitles mi del tistega napisa na levi strani zgoraj pravtako ostne cez cel film. Tudi v nastavitvah se tezko bere, zaradi teh fontov.
Kaj sem spregledal ?
Hvala
tec: a lahko poveš kateri FW imaš gor. iz tistih številk ti ne morem nič povedat, saj so nekateri naši FW na isti osnovi samo fonti so drugačni.
Malo več podatkov, pa bomo rešili problem!
LP
Malo več podatkov, pa bomo rešili problem!
LP
tec ::
mnjah...a lahko to kje pogledam? Nimam pojma kateri fw sem dal takrat gor. Vem pa, da sem imel prej verzijo C, ker sem moral tisti G prestavit. A je treba fwje po kaksnem vrstem redu gor dajat, al zakaj je to pomembno? Jest bi sam dal tanovo verzijo gor. Ne gre se mi za sumnike, ampak sam da mam centrirane podnapise, s centersubom.
Hvala
Hvala
tec, pošlji email na pyps@medvedek.org pa bova tam dokočno rešila zadevo, da ne bova preko foruma komunicirala.
LP piki64
LP piki64
ervinja ::
piki64 povej mi zakaj podnapis ne delajo od začetka delajo pet minut potem jih ni več gor mam zadnji fw podnapisi so drugač super od začetka samo ka ko potem izginejo
Pa saj nisi prvič tu gor, da nebi vedel za ta problem. Žal tudi z novim FW to ni popravljeno.
Mi ne pišemo kodekov, ki so povečini krivi za to, ampak samo izboljšujemo tisto kar se da.
LP
Mi ne pišemo kodekov, ki so povečini krivi za to, ampak samo izboljšujemo tisto kar se da.
LP
ervinja ::
piki64 ne se jezit jaz sem vprašo samo ker se mi to ni zgodilo pa oprosti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ervinja ()
colek ::
Upgrejdal sem Yakumota z novim FW-jem od PYPS. Deluje. Zdej pa me zanima naslednje. Preden sem zapekel cd z upgrejd fajli sem si izbral barvo teksta, obrobe, ozadja. In izbral sem neko cudno ozadje, ki mi ni vsec. Ali lahko ponovno upgrejdam z istim FW-jem, ki sem mu dal nove nastavitve obrob, barve črk ..
Oz. ali moram upgrejdat s kaksnim uradnim FW-jem, da ga vrnem v prvotno stanje, pred upgrejdom?
Hvala
Oz. ali moram upgrejdat s kaksnim uradnim FW-jem, da ga vrnem v prvotno stanje, pred upgrejdom?
Hvala
CaqKa ::
perci za kvaliteto slike se ne skiraj dokler nisi glinik, trancdeejay, ali pa poldi112 ;)
je pa ena prednost "tajvanskih" dvd predvajalnikov, namreč berejo vsak medij ki jim ga daš... od onega zanikrno zapečenega do jokerjeve natlačenke.
dočim ko boš recimo pri kakem sonyju lahko imel težave z booktajpom pečenega dvdja ali pa kaj podobnega :) ker se pač soniju ne ljubi še sedaj tega podpirat.
in to je zame več vredno kot pa to da, mi z domače komponente posnet dvd nebo špilal...
je pa ena prednost "tajvanskih" dvd predvajalnikov, namreč berejo vsak medij ki jim ga daš... od onega zanikrno zapečenega do jokerjeve natlačenke.
dočim ko boš recimo pri kakem sonyju lahko imel težave z booktajpom pečenega dvdja ali pa kaj podobnega :) ker se pač soniju ne ljubi še sedaj tega podpirat.
in to je zame več vredno kot pa to da, mi z domače komponente posnet dvd nebo špilal...
Barvni problem, med filmom ali pa ze ob samem vzigu dvd DX 4 predvajalnika mi pozeleni ekran potem pa ga malo "poslatam"" zadaj pri kablih ali pa ga samo prestavim toliko da ga stresem in ze je spet vredu zakaj to pocne?
lp
pitagora
lp
pitagora
lp pitagora
Čaki mal, a ti hočeš rečt, da na yakumotu ne delajo dvdji posneti z dvd recorderjem (komponento)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71821 (19640) | koks2005 |
» | [DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)Oddelek: Zvok in slika | 24682 (5180) | JanezC |
» | [DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 62229 (20643) | Caniggia |
» | [divXvid] Mediatek - kateri firmware oz. fonte uporabljateOddelek: Zvok in slika | 4339 (2161) | Nebomgabiksa |
» | [divXvid] Rimax predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 24608 (13024) | piki64 |