» »

F1 2004

F1 2004

««
11 / 43
»»

Tilen ::

Bobb, tretja zaporedna zmaga, cetrta komaj cez 14 dni >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

ŽirC ::

Pomota 3 tedne in jz bom tm :D >:D

Lp, ZirC

Bobb ::

Saj vem, Tilen, tretja zmaga, če bo šlo tko naprej, jih bo še veliko, zmotil sem se namenoma.
ZirC, uživaj tam, a še prej si pripravi ušesa za simfonijo:D

Lp Bobb

saj je ql da zmaguje ferrari men je prav vsec sam jao ce bi se vsaj kaj druga dogajalo :) pa vsi nekaj krivijo ferrari da pač zarad njih ni zanimivo, pa saj klanja za 3 4 5 6 mesto tut ni, blah... kr nekaj!

Bobb ::

OK Tilen, ma saj meni je tudi všeč ferrari, pa ne maram Š....ja, ki je super voznik, pa pi..a po srcu. Torej, navijam za minardi (šala>:D ).
Na dobre, zanimive in poštene dirke...

Lp Bobb

zile ::

We win again...8-)
Bo treba bolj trdo delat pri konkurenci. Hondi že rahlo uspeva.

PA jaz mocno dvomim da bo kaj pri konkurenci letos ! zdaj pridejo na vrsto evropske dirke in nebo vec tako toplo kot je blo tukaj tako da bo spet prednost za Bridgeston™ in manj moznosti za druge. Ce zdaj tukaj (BAhrain in pred 14 dnevi) niso zmagali dvomim da bodo v evropi kaj drugacni rezultati (ce izvzamemo okvare), saj vemo da bi kljucna prednost bila tocno v tem da bi miselinove pnevmatike na bolj vroci stezi delovalje bolje od B.

lp, Tilen

Microsoft ::

Aja, pa na zalost se je uresnicilo... Kimi pa motor... :(

Nevem no, po videnem se nam res obeta ponovitev sezone 2002. Skoda, ce ne druzga, zaradi gledalcev.

Pa jezi me, da je mogu met Montoya tisto okvaro... Sm mislu, da bo na koncu prikrizaril na 3. mesto, kar bi blo cist kul, sam pol pa 13. ... Se slabse, kot Ralf, se mi zdi. Skoda.

Hja, kaj cmo. Bom pa zato cez 3 tedne mel 2h vec cajta v nedeljo. Kul.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

BigWhale ::

Ralph je bil sedmi...

Ferrari’s Michael Schumacher was fastest by almost two seconds at Barcelona on Thursday as rain hit the Spanish circuit. After perfect conditions on the previous two days, the track was wet all day and it was the world champion who revelled in the conditions.

Unofficial Thursday times from Barcelona:
1. Michael Schumacher, Ferrari (Bridgestone), 1:23.765
2. Fernando Alonso, Renault (Michelin), 1:25.657
3. Rubens Barrichello, Ferrari (Bridgestone), 1:25.932
4. Jenson Button, BAR (Michelin), 1:26.150
5. Alexander Wurz, McLaren (Michelin), 1:26.172
6. David Coulthard, McLaren (Michelin), 1:26.391
7. Ralf Schumacher, Williams (Michelin), 1:27.013
8. Jarno Trulli, Renault (Michelin), 1:27.940
9. Felipe Massa, Sauber (Bridgestone), 1:28.159
10. Scott Dixon, Williams (Michelin), 1:28.320
11. Cristiano da Matta, Toyota (Michelin), 1:28.456
12. Ricardo Zonta, Toyota (Michelin), 1:29.359
13. Takuma Sato, BAR (Michelin), 1:30.524
14. Bjorn Wirdheim, Jaguar (Michelin), 1:31.572

Nice, nice work for us :)

The king of the rain... >:D

shock ::

Fantje, glejte raje motoGP. Tam se saj kaj zanimivega dogaja. Tam je šel Rossi iz super mega honde na yamaho. In kakšen je rezultat, da je Rossi še vedno najboljši, no kar se tiče po zimskih testirajih in o včerajšnjih kvalifikaijah. Je res da ni pol sekunde in več pred ostalimi ampak je z yamaho prvi, kar je vredno za moje pojme kot da bi bil z hondo za celo sekundo prvi.

Mogoče bi si v loži moral odpret novo temo ? Like MotoGP ? >:D

Ne samo hočem reč z drugimi besedami, če bi šel M$ v drugo moštvo ne bi bil prvi >:D.

zakaj pa je pol rossi tut prvi pa je sal v drugo mostvo(ne spremljam motoGP, predvidevam pa da ni sal k najslabsem mostvu)? MS je car, najbolsi je in nimamo mu tu kaj ocitat. V "svojem" razredu pac povozi konkurenco, pika na i je samo se F2004. Ne mores ti kr rect da MS nebi bil vec prvi ce nebi bil vec pri Ferrariju, saj je dirkal tut pri BENETONU in ? Bil prvak. Jaz iz tvojega posta sklepam, da ce bi MS prestopil iz Ferrarija v BMW da nebi bil vec prvi ? Ti si pa res optimist :) Taksne predpostavke so itak "off topic", prej bo MS nehal dirkat, kot pa prestopil k drugemu mostvu, vrjemi. Njemu denar vec ni tako pomemben, poskrbel je za svojo generacijo in se za par generacij v naprej. To kar žene druge dobre dirkače k drugim moštvom je $$$ in napredovanje. MS je dosegel skoraj VSE kar se v F1 doseči da, edino kar se mora je, da pride na prvo mesto po dosezenih "pool" -ih. Kot je sam dejal, njemu ni vec toliko do denarja(itak da pa se ga ne brani),rusenja teh in onih rekordov, on ima enostavno rad dirkanje, če pa s tem početjem greni življenje svojim konkurentom pa je to cist njihova stvar.

Kapo dol pred Sumijem.

lp,

Tilen

A pol res spremljaš MotoGP? Potem mi povej kje je bila yamaha lani na katerem najvišjem mestu?
Drugače je M$ iz benetona prestopil k ferrariju in pol je bilo 4 leta suše, takrat bi moral pokazati kao svojo superiornost samo zgleda da ga ni imel. Drugače bi moral že 1. leto zmagat če je res že tako dober, pa ni.
Saj se je vidlo v letu 90 kater avto je bil top of the top (williams), pa tam so vsi zmagovali kdor je bil notri, razen hilla ki ni bil lih kdo ve kak dirkač.

Ferrari je bil takrat v krizi ... je blo treba marsikaj storit in gonilo vsega je bil MS. Glede motoGp pa sm reko da ne spremljam tk da nimam pojma kje je Yamaha.

Alexius Heristalski ::

Zanima me, zakaj vsi govorijo, da je MS prvi dirkač v zgodovini, ki je zmagal na prvih treh dirkah? Saj je to storil že leta 2000!

8-)
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina tudi pravi, da vsi dirkaci do zdaj, ki so zmagali na prvih 3 dirkah, so kasneje poslali svetovni prvaki.

YabadabadoooO >:D

Pa še to, da kdor zmaga v Braziliji - Interlagos, da bo tudi svetovni prvak. Letos bo to še sploh zanimivo.>:D

by Miha

JimiBtn:

Kakor se jst spominjam Coulthard ni bil svetovni prvak leta 2001 :D.

>:D haha, good one

Brazilian GP 01/04/2001 David Coulthard McLaren-Mercedes 71 1:39'00.834

2001 Drivers Championship

Pos Driver Nationality Team Points

1 Michael Schumacher German Ferrari 123

2 David Coulthard British McLaren-Mercedes 65

3 Rubens Barrichello Brazilian Ferrari 56

>:D

BigWhale ::

Zgodovina tudi pravi, da se je ze nekaj 'najboljsih' dirkacev ubilo...

... pa upam, da se 'tradicija' ne bo nadaljevala...

Jst sm to reku zato, ker je Brazilija - Interlagos zadnja dirka, po videnem pa bo svetovni prvak znan že po VN San Marina. :)))

by Miha

hja res nekega booma nebi blo ce bi Ferrari spet pobral vse lovorike v Imoli. >:D So pa baje pri renaultu novi motor spravli k sebi.

Engine improvement boosts Renault

Jarno Trulli and Fernando Alonso left the Barcelona test last week feeling very happy with the latest engine improvements that Renault will have for the San Marino Grand Prix next week.

The team will also introduce a number of aerodynamic improvements which they hope will close the gap between them and Ferrari as the championship moves into its European leg.

Pa saj niso slabi sam ah .. ce pa na dirkah ga vedno lomijo al pa Alonso ze na kvalifikacijah zaj*** pol pa se prebija. Single lap majo vedno dober sam dirke pa jao jao...

Sam ni mi jasno zdaj ko majo te 3 tedne fraj a zdaj lahko vsak testira kje hoče? Prebral sem namrec da Button nabija neke dobre case v Franciji, Sumi testira v Fioranu itd...

Res da ima tam Ferrari svojo testno stezo ampak... kaj pa drugi? A si kr zberejo eno dirko pa tam testirajo al kaj?

apachee ::

OK mene pa zanima ali je že kdo izmed vas kdaj bil na dirki f1 v Imoli in s seboj imel tudi kamero, oziroma zanimajo me izkušnje in nasveti glede tega, kaj je potrebno uredit pred prečkanjem meje, kolk stane, kje je zadevo polnil tam dol, ... Vse kar lahko pride prov ko si tam z zadevo vredno 150k SIT, tudi glede varnosti.
You can't win without The Finn!

je kr problem... skoda da ni po 1.5 pol nebi blo tezav z mejo. Drugac pa glede dirk, ce nisi na kakem vredu mestu itak pozabi da bos sploh kaj lahko posnel kr se to tak hitro dogaja da nimas sanse da kaj dobis gor. Problem je s pijačo pa tem, v "ring" ne smeš nič nest za pit... od oka pa pride 0.5L radenske 1000 sit tak da ce bos kaj si privoscit hoto se pripravi na ubijalske cene. Jaz osebno se nisem bil tam je pa povedal kolega kak je s tem ko je bil v Monzi. Glede kamere pa ga lahko pvrasam ce jo je mel al ne kr ni nic rekel glede tega.

Tattoo- ::

Je kdo videl današnje čase 1. prostega treninga 8-O 8-O 8-O

1. Michael Schumacher Germany Ferrari-Ferrari 1min 20.084secs

2. Rubens Barrichello Brazil Ferrari-Ferrari 1min 21.443secs

3. Ralf Schumacher Germany Williams-BMW 1min 22.250secs

4. Anthony Davidson Britain BAR-Honda 1min 22.398secs

5. Jenson Button Britain BAR-Honda 1min 22.448secs

6. Juan Montoya Colombia Williams-BMW 1min 22.796secs

7. Jarno Trulli Italy Renault-Renault 1min 22.927secs

8. Kimi Raikkonen Finland McLaren-Mercedes 1min 23.054secs

9. Fernando Alonso Spain Renault-Renault 1min 23.083secs

10. Ricardo Zonta Brazil Toyota-Toyota 1min 23.161secs

Če bo šlo tako naprej se nam v nedeljo ne obeta nič dobrega :O ;( |O
Racing is in my blood - Ayrton Senna

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tattoo- ()

Dr_M ::

Če bo šlo tako naprej se nam v nedeljo ne obeta nič dobrega

a ni pri sportu tako, da najboljsi zmagujejo??
ce to drzi, je to odlicno :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

glede na to da je Ferrari ze pozimi testiral v Imoli in kot je rekel Sumi, so bili zelo dobri, se sploh ne cudim rezultatom >:D

Q: (Dan Knutson – National Speed Sports News): Could you just give us your general step on this weekend and the competition and how you think it will go….
MS: There is two views you can have. One is that we have been here in the winter and were very strong, the other is that in Barcelona Takuma and Jenson have been very fast. So what does it mean? I don’t know myself actually.

Lahko recem se samo 1x:

plosk, plosk za Ferrari.

Glede na to da zdaj tudi klima bolj ustreza Bridgestone™ bi lahko rekli, da so rezultati pricakovani, saj je Ferrari dominiral na prejsnjih 3 dirkah, ko so bili pogoji tako rekoc pisani na kozo "konkurentom".

lp,

Tilen

Se strinjam!

Samo DEJSTVO da so moštva kot so McLaren, Williams in Renault (mogoče pa vendarle ne) to zime naredile ena navadna j**ca, je preprosto FRUSTRIRAJOČE!!! :(

Izpostavil bi McLaren. Ma kar se dogaja je neverjetno. Ma še IMT je delal traktorje z dosti večjo resnostjo in odgovornostjo kot oni bolide;(( Da ne niti ne začenjam glede vzdržljivosti:D

Pohvala leti le na preostala moštva, kjer izstopa BAR. Neverjetno kaj so naredili to zimo8-O 8-O 8-O

Tattoo- ::

Če bo šlo tako naprej se nam v nedeljo ne obeta nič dobrega

V smislu tekmovalnosti, zanimivosti dirke, dirkanja :))
Racing is in my blood - Ayrton Senna

(Tekmovalnost + Zanimivost) : Zadnje 3 (4 ?) dirke

Ma to dvoje enostavno ne gre skupaj, tudi če si navijač rdečih :)

Kot je Sumaher rekel, on enostavno ni kriv za slabo konkurenco ali pač? navijacem/dirkacem ferrarija se zdaj ocita nezanimivost dirk, kot da so oni krivi da so ostali tako "slabi" bolje receno nekonkurencni?

Just dun get it 8-O

njok ::

Vam je ze nekdo svetoval, glejte motoGP. :D

sem mu povedal naj si odpre novo temo

No zdaj se je videlo na kak nacin lahko MS izgubi "pool position", ne recem pa da Button ni dober, vendar je danes imel sreco da je na prvi stopnicki. Dirka v nedeljo blo zlo zanimiva ker je v drugi vrsti kr Montoya pa Barichello >:D Mclaren pa spet ... ah :)

pro549 ::

Ja, se vidi kako lahko izgubi pole. Je naredil pač amatersko napako in to ni podobno šamppijonu, kot ti praviš da je >:D.

TribesMan ::

MS je danes izgubil pole position predvsem zaradi dejstva da Button vozi boljšo makino kot on. Oziroma je Buttonova makina boljša v danih razmerah. Navsezadnje je Button že cel vikend dokazoval da je BAR izjemno dober in vzdržljiv avto...
Tista napakica ko je MSja malo zaneslo ga je stala mogoče 0.1s... in nič več. Ker dejansko ni bilo nič kritičega. Če pa si Ališiča poslušal si pa lahko mislil da se je do cilja pripeljal po treh kolesih. Dirka zna bim malce bolj napeta, sam kaj ko ne bo nič prehitevanj... razen v boksih... kar je pa jako dolgcajt.

Aja pa reče se POLE position ne pa "pool"...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

CallMeAl ::

MS je izgubil pole zaradi lastne napake v Varianti alta (tam je skoraj zanesljivo izgubil okoli pol sekunde). je pa potrebno razumeti, da je agresivna vožnja čez robnike (kar je v Imoli za hiter krog absolutno nujno) vedno do neke mere (jasno, da ne popolnoma) loterija, zato vsak dirkač ob tem tvega, da dirkalnik ob poskakovanju izgubi oprijem.

sicer pa se je BAR že pogosto izkazal z dobrim dirkalnikom za en krog. kako bo na daljšo distanco (konstantnost) pa bomo videli jutri. občutek imam, da Ferrariju vendarle nihče ne bo kos.

LP

SAj Button se je tut ze iskazal s tretjim mestom na prejsnji dirki, tako da bo zagotovo zanimivo. Veliko se bo pomoje odlocilo ze na startu, najvec pa v boxih. A je ze znana napoved vremena/temperatur za jutri?

Pismo, jst pa nism gledu kvalifikacij, ker je bil rokomet. Za vse tiste, ki ne veste, Celje Pivovarno Laško je Evropski prvak v rokometu.:D 8-) :P ;)

Sm pa gledal samo malo, ko je kazalo Montoyo (predvidevam, da je po prvem delu bil najhitrejši ??), pa pol, kako so se pri BARu veselili....
Razvrsitev sem si zapomnil tam nekje do 6. mesta:
1.Button
2.M. Šumaher
3.Montoya
4.Barrichelo
5.R.Šumaher
6.Alonso
...

Kako pa gre naprej? Kje je IceMan? Je sploh med top teen?! Ker kolker sm videl te dirke, pa če črto potegnem čez vse, pol bodo letost (samo predvidevam) prvi štirje najboljši konstruktirjo sledeči: Ferrari, Wiliams, BAR, Renault. Pa še vrstni red sem napisal tak, kakor mislim, da bodo točkovani...

Eh, juter če Montoya pride na 2. mesto po prvih nekaj ovinkih, pa da je Šumaher na 3. mestu (ali manj) bi znala bit tekma še kar zanimiva. Bomo vidl...

by Miha

p.s.:Tilen, tisto 3. mesto je bilo praktično podarjeno (to mislim v Bahrainu). Ker če tako pogledaš, je potem Ralf bil boljši, ker je bil pač višje uvrščen. Kar je tudi res. Ampak, ni bil boljši zaradi tega, ker je boljše vozil, ampak ker je Montoyi tehnika preprečila kaj več, kot 13. mesto. Ko tehnika dela, je stvar v veliki večnini primerov drugačna...
Mislim, da oba BAR voznika še nista boljša od Montoye (od Ralfa pa mislim, da že).

Zgodovina sprememb…

1 9 Jenson Button BAR-Honda 1:19.753

2 1 Michael Schumacher Ferrari 1:20.011

3 3 Juan Pablo Montoya Williams-BMW 1:20.212

4 2 Rubens Barrichello Ferrari 1:20.451

5 4 Ralf Schumacher Williams-BMW 1:20.538

6 8 Fernando Alonso Renault 1:20.895

7 10 Takuma Sato BAR-Honda 1:20.913

8 14 Mark Webber Jaguar-Cosworth 1:20.921

9 7 Jarno Trulli Renault 1:21.034

10 16 Cristiano da Matta Toyota 1:21.087

11 5 David Coulthard McLaren-Mercedes 1:21.091

12 12 Felipe Massa Sauber-Petronas 1:21.532

13 17 Olivier Panis Toyota 1:21.558

14 15 Christian Klien Jaguar-Cosworth 1:21.949

15 19 Giorgio Pantano Jordan-Ford 1:23.352

16 18 Nick Heidfeld Jordan-Ford 1:23.488

17 20 Gianmaria Bruni Minardi-Cosworth 1:26.899

18 21 Zsolt Baumgartner Minardi-Cosworth 1:46.299

19 6 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes

20 11 Giancarlo Fisichella Sauber-Petronas

Uradni rezultati. Ja, vem da je blo potrjeno, hotel sem samo reci, da je tudi BAR sposoben odpeljat celo dirko brez problemov. Ju3 bo pa itak najvec znanega po prvem ovinku, lahko tudi kaj spoka :)

Pismo, iz dneva v dan me je bolj strah za prihodnost Montoye.:|

Damn, kaj delajo letos pri McLarnu?! Meni ni nič jasno. Zdej nevem, mislim da je IceMan že štartal z zadnjega mesta v Bahrainu (pa je potem med dirko "zagorel" (kar se mu je zgodilo že na VSEH letošnjih treh dirkah!))... Zdej pa spet ta štart iz ozadja. Damn, kaj oni računajo samo na to, da bodo vsim ostalim pocrkali motorji, pa da bodo pol oni prikrižarilo do cilja na prvem mestu? Prej obratno...
Kr neki varčujejo z tem motorjem. Zgleda, da je bil korak naprej tako velik, da so v realnosti naredili korak nazaj. Škoda.:|

Ko bi se vsaj do 2005 kej spremenilo. More se! Da bi potem še sploh kdo konkuriral Ferrariju. Če ne drugega, bo to BAR, pa mogoče še bodoča voznika BMWja.
Jst pa v jok in stok, ko bom gledal Montoyo na 10 mestu.;((

by Miha

cekr ::

Mene je pa strah, kako bo Ališič jutri komentiral dirko. Verjetno bo za vsak ovinek rekel, da bi Senna bolje speljal.
A ga že ne more pozabiti?
Imel je pač smolo, da se je ubil. Ni bil ne prvi, ne zadnji. Takšen je pač moto in tudi šport na splošno.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

ŽirC ::

Fantje ne bojte se ce bo juter alisic na enkrat utihnil imel bo sam busko in kratko komo, nakar boste lahko uzivali v F1 kot se spodobi >:D , zahvala seveda niso potrebna, se ga vidmo ob 14.00 na POP-u >:D :D

Lp, ZirC

hm? whatever :) men pa je alisic car... ko je se tako dolgocasno te zbudi z njegovimi kriki :) pa drugac tut se nebi zavzel ce bi kaki Baumgartner sal ven ... samo ko cujes UUUUUUUUUU UUUUUU in baumgartner je zletel s steze ... pol pa si zapomnis ja :)

>:D

Mah, jst pa ne gledam več na POPu. Gledam skos na RTLII, ko so pa reklame na RTLII, pa dam na ORF...

Na RTLII majo fajn strokovne oddaje pred dirko, komentatorja vesta, zakaj se pri stvari sploh gre, gledata na TV in opazta vsak detajl, komentirata dirko, tehniko, dirkače, dogodke na stezi, ... Pa pasivno še nemšk razumem, tak da ni šans, da bi še ne POPu gledal.

Miran mi gre na kurac; namesto, da bi njega poslušal, rajši ob kosilu preberem Lady (kr ne morem verjet, da res to revijo berem:P).

Sm pa zdele gledal ponovitev kvalifikacij. Je bilo kar zanimivo. Sam tile Ferraristi se mi pa zdijo hudo bolani. Na prvih treh dirkah so osvojili pač maksimalno, kar so lahko; Šumaher je zamgal na vseh kvalifikacijah in dirkah (kar je itak cilj tega moštva). Zdej pa je Šumaher enkrat osvojil 2. mesto na kvalifikacijah, pa so bli takih kislih obrazov, kot da so jim pravkar vzeli vse naslove osvojene do sedaj. Mislim ej, če bi še Montoya bil na koncu 2. (ali 1.) bi ja pol ekipe popadalo po tleh od srčne kapi.8-O
Nevem kaj se sekirajo. No mogoče pa vejo, da je BAR enostavno boljši kot ferari.8-O 8-O 8-O
Super, če je tako! Bomo videli. Čez dobrih 13 ur...;)

by Miha

Zgodovina sprememb…

Vejo da bi lahko brez Sumijeve neumnosti bili prvi, zato so bli zacudeni.

propeler ::

Cajt je že bil da ta madrfakr enkrat popuši, pa čeprav sam na kvalifikacijah.

Kok mi gre na k...

videoFrik, verjamem, da nisi edini.;)

Za koga ali kaj pa potem ti navijaš?

by Miha
««
11 / 43
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 - pred sezono 2006

Oddelek: Loža
152897 (2652) Daedalus
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

257684967 (43882) Alexius Heristalski

F1 - pred sezono 2005 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

60532617 (24166) OwcA
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

119240595 (25256) balocom
»

F1 (strani: 1 2 3 4 )

17010168 (8896) Nemelk

Več podobnih tem