Forum » Loža » F1 2004
F1 2004

dëych ::
1 K. Räikkönen McLaren 1:18.233
2 R. Barrichello Ferrari 1:18.305
3 J. Button BAR 1:18.580
4 M. Schumacher Ferrari 1:18.710
...
bomo vidl kva bo jutr.

2 R. Barrichello Ferrari 1:18.305
3 J. Button BAR 1:18.580
4 M. Schumacher Ferrari 1:18.710
...
bomo vidl kva bo jutr.

TribesMan ::
Kimi in Jenson sta očitno v zelo dobri formi danes, saj st kljub temu da sta odpeljala svoje kroge v ne ravno idealnih razmerah dosegla super čase. Spolh kimi je dokazal da zna biti še vedno hiter, če le dobi dober avto pod prste. Me prav zanima kej bo zdej Coulthard rekel, ko se je prejšnji teden cel čas bahal da je še vedno boljši od kimija in da ga bo za vsako ceno prehitel na Silverstoneu :D
Upam na zanimivo dirko jutri... da ne bo spet kakšen orient ekspress z prehitevanji v boksih... boli me kdo zmaga, sam da je akcija na stezi...
LP
TribesMan
Upam na zanimivo dirko jutri... da ne bo spet kakšen orient ekspress z prehitevanji v boksih... boli me kdo zmaga, sam da je akcija na stezi...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

ripmork ::
that´s the spirit Tribe!
....važn da bo akcija...ampak ob takilih situacijah se pa pokaže kaj je dirkač(Kimi) kaj pa drekač(David)
...res presenečenje,sicer pa je bil že skrajni cajt da tista srebrna kišta pride na pole position pa kaj naredi.

njok ::
Zakaj bi pa Raikkonen in Button imela neidealne razmere? Proga je bila mogoce malo hladnejsa, je bilo pa zato malo vec gume gor. However, Raikkonen je zownal i2. :)
Vremenarji pa so se ze cetrtic usteli.
Glede predloga Briatoreja, da bi prvih 10 startnih mest dolocal zreb... no comment. Mogoce to, da se tockujejo tudi kvalifikacije, bi se slo, ampak bi se s tem razlike samo se povecale.
Meni ta tip kvalifikacij sploh ne zgleda tako slabo, nekako kot smucanje. Lahko si v miru ogledas stil voznje in lepo vodis, kdo ima dirkalnik na mestu in kdo ga komaj drzi na cesti. Mogoce bi s sestevanjem obeh casov iz kvalifikacij se preprecili taka taktiziranja, kot smo videli danes. Vceraj sem videl posnetke dirke izpred nekaj let... sem cisto pozabil, kako je to zgledalo. Toliko prehitevanj letos se ni bilo.
Vremenarji pa so se ze cetrtic usteli.
Glede predloga Briatoreja, da bi prvih 10 startnih mest dolocal zreb... no comment. Mogoce to, da se tockujejo tudi kvalifikacije, bi se slo, ampak bi se s tem razlike samo se povecale.
Meni ta tip kvalifikacij sploh ne zgleda tako slabo, nekako kot smucanje. Lahko si v miru ogledas stil voznje in lepo vodis, kdo ima dirkalnik na mestu in kdo ga komaj drzi na cesti. Mogoce bi s sestevanjem obeh casov iz kvalifikacij se preprecili taka taktiziranja, kot smo videli danes. Vceraj sem videl posnetke dirke izpred nekaj let... sem cisto pozabil, kako je to zgledalo. Toliko prehitevanj letos se ni bilo.

OrlyTM ::
Respect to Kimi ...
Jutri bo pa se zabavno :)
lp
OrlyTM

Jutri bo pa se zabavno :)
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Zakaj bi pa Raikkonen in Button imela neidealne razmere?
Glede na to da McLaren in BAR vozita na Michelinkah, ki so zelo zelo rade na vroči podlagi, in da je bila temperatura steze v trenutku ko je vozil Kimi 10°c manjša kot takrat ko sta vozila Ferrarija, ki sta na Bridgestonovih gumah, ki pa se idealno obnesejo prav v takih razmerah kot so bile v času nastopa MS in RB... Mislim da je dovolj jasno. Gume je bilo pa v vseh trenutkih dovolj na stezi, saj so že eno uro pred tem vozili prve kvalifikacije... in razlike med MS in KR v količini gume pomojem niso bile bogvekakšne...
No upam da je dovolj jasno... aja in 10°C je ogromno...
LP
TribesMan

Microsoft ::
Tilen, in potem tiho vse je bilo.
Drgac pa nism gledal kvalifikacij. Sam glede na to, da je McLaren spredaj, me je kar razveselilo. Pac, zanimivo je, da saj startna mesta malo rotirajo, ce ze zmagovalec ne. :)
LOL
Sele zdele vidim. Bo mel MS kar nekaj dela ze na startu, sploh ce ga prehiti Trulli, ki velja za dirkaca, katerega je tezko prehiteti.
by Miha

Drgac pa nism gledal kvalifikacij. Sam glede na to, da je McLaren spredaj, me je kar razveselilo. Pac, zanimivo je, da saj startna mesta malo rotirajo, ce ze zmagovalec ne. :)
LOL
Sele zdele vidim. Bo mel MS kar nekaj dela ze na startu, sploh ce ga prehiti Trulli, ki velja za dirkaca, katerega je tezko prehiteti.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

Alexius Heristalski ::
Lepo, da se je McLaren kolikor toliko pobral, no, vsaj Kimi, čeprav mu je pri prvem vmesnem času slabo kazalo. Potem pa je izjemno odpeljal ostala dva dela proge. Bomo videli kaj bo jutri. Upam, da bo Rubens vse prehitel (se spomnite lani, ko jih je veliko stegnil - na stezi, seveda)!
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Panisu črtali čas
...Kazen ga je doletela zato, ker naj bi v krogu, ko se je umikal v bokse, oviral Felipeja Masso, ki je bil medtem v hitrem krogu....
...Kazen ga je doletela zato, ker naj bi v krogu, ko se je umikal v bokse, oviral Felipeja Masso, ki je bil medtem v hitrem krogu....

BlackHole ::
Sele zdele vidim. Bo mel MS kar nekaj dela ze na startu, sploh ce ga prehiti Trulli, ki velja za dirkaca, katerega je tezko prehiteti
Ej, kje si pa zdaj to pobral, če že kaj potem je Trulli med prvimi, ki jih je najlažje prehitet (pa ima dober avto). S tem, da se je v zadnjem času še malo poprravil, ampak še vedno mu veliko manjka do tega, kar si zgoraj napisal. Eh, Schumi ima po moje spet več bencina in bo po kakem drugem postanku že vodil in seveda zmagal. Edini recept za nezmago Shumi-ja je, da Barrichello povede na štartu, Trulli pa prehiti Schumija in mu tako vsaj malo oteži delo.
Ej, kje si pa zdaj to pobral, če že kaj potem je Trulli med prvimi, ki jih je najlažje prehitet (pa ima dober avto). S tem, da se je v zadnjem času še malo poprravil, ampak še vedno mu veliko manjka do tega, kar si zgoraj napisal. Eh, Schumi ima po moje spet več bencina in bo po kakem drugem postanku že vodil in seveda zmagal. Edini recept za nezmago Shumi-ja je, da Barrichello povede na štartu, Trulli pa prehiti Schumija in mu tako vsaj malo oteži delo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BlackHole ()

obstaja še en recept....se vsako dirko zmenijo dirkači in žrebajo kdo bo Michaelu priletel v rit...seveda "nenamerno"

Uf Kimi čist popizdil... Pomojem ima zelo lahek avto...
LP
TribesMan
LP
TribesMan

c3R4R ::
Schumacher je po prvem postanku spet zajebu vso konkurenco...

Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3R4R ()

LapD ::
lol kira dirka spet...še dobr da se trulli zaletu drgac bi se zdj spal :p pa nj spremenijo pravila tko da na vsakih 20krogov VA vleti notr da bo vsaj kej akcije in dretja Mirkota

tole je bila pa kar dobra dirka
...izjemna predstava Mclarna,nisem si milsil da bodo s tako hitrim dirkalnikom uspeli motorji zdržat do konca,res so se popravili.
Res je bilo fantastično gledat,kako Kimi lovi za rep Michaela,upajmo na še ve takih trenutkov v prihajajočih dirkah.

Res je bilo fantastično gledat,kako Kimi lovi za rep Michaela,upajmo na še ve takih trenutkov v prihajajočih dirkah.

zile ::
No in spet hoče un stari ata skenslat dirko naslednje leto, ker so kao komadni stolp in garaže "premalo" sodobne.
Drugače pa dobra dirka.
Drugače pa dobra dirka.

ŽirC ::
zdej pa ne vem vec, mirosan se neki dere pa se kimi neki blebleta da res nc vec ne zastopes, kva hoce povedat
Lp, ZirC

Lp, ZirC
aks.rula.org

cryptozaver ::
Pa to se v limonadah ne vidis. Ferarri zaj... vse ne glede na 4, 2, al pa nevem kolk postankov. Ce drugje ne, so pa tukaj res carji. Sicer kar zanimiva dirka in tudi reziser je za pohvalit, ker je lovil akcijo in ne le prve tri voznike.
Mirsad je mel spet svoj dan in ko sem se navelical poslusat budalastin sem preklopu na HTV. Majo ful manj reklam pa se dokaj normaln par komentatorjev.
Mirsad je mel spet svoj dan in ko sem se navelical poslusat budalastin sem preklopu na HTV. Majo ful manj reklam pa se dokaj normaln par komentatorjev.

Puff_Dedo ::
Končni vrstni red za VN Velike Britanije:
1. M. Schumacher (Nem/Ferrari) 1:24;42,700
2. K. Räikkönen (Fin/McLaren-Mercedes) + 2,130
3. R. Barrichello (Bra/Ferrari) 3,114
4. J. Button (VBr/BAR-Honda) 10,683
5. J. Montoya (Kol/Williams-BMW) 12,173
6. G. Fisichella (Ita/Sauber-Petronas) 12,888
7. D. Coulthard (VBr/McLaren-Mercedes) 19,668
8. M. Webber (Avs/Jaguar-Cosworth) 23,701
9. F. Massa (Bra/Sauber-Petronas) 24,023
10. F. Alonso (Špa/Renault) 24,835
Škoda,bo pa Kimi naslednjo dirko zmagal:))
1. M. Schumacher (Nem/Ferrari) 1:24;42,700
2. K. Räikkönen (Fin/McLaren-Mercedes) + 2,130
3. R. Barrichello (Bra/Ferrari) 3,114
4. J. Button (VBr/BAR-Honda) 10,683
5. J. Montoya (Kol/Williams-BMW) 12,173
6. G. Fisichella (Ita/Sauber-Petronas) 12,888
7. D. Coulthard (VBr/McLaren-Mercedes) 19,668
8. M. Webber (Avs/Jaguar-Cosworth) 23,701
9. F. Massa (Bra/Sauber-Petronas) 24,023
10. F. Alonso (Špa/Renault) 24,835
Škoda,bo pa Kimi naslednjo dirko zmagal:))
No one fights alone!!!

Vsekakor je mclaren mercedes dobil nov zalet... Navsezadnje je še 8 dirk...

Daedalus ::
>Schumacher je po prvem postanku spet zajebu vso konkurenco...
Za kar se mora zahvaliti Takumi Satu, ki je kake 3 kroge za seboj zadrževal Kimija - takrat je Kimi izgubljal do 3 sekunde na krog - kar je omogočilo Šumiju, da ga je preko postanka v boksih prehitel, pa še to zelo na tesno. McLaren se je zaenkrat lepo pobral, sicer to stezo res dobro poznajo in ni nujno, da bo naslednja dirka podobna. Ampak je vseeno lepo videt Macco in Kimija na stopničkah
Samo McLarnu še vseeno manjka ene par KM, ker po zavitem delu steze je dirkalnik noro hiter, po ravnih pa izgublja... Baje majo v delu nov motor, močnejši, pa upam, da tudi dovolj zanesljiv.

Za kar se mora zahvaliti Takumi Satu, ki je kake 3 kroge za seboj zadrževal Kimija - takrat je Kimi izgubljal do 3 sekunde na krog - kar je omogočilo Šumiju, da ga je preko postanka v boksih prehitel, pa še to zelo na tesno. McLaren se je zaenkrat lepo pobral, sicer to stezo res dobro poznajo in ni nujno, da bo naslednja dirka podobna. Ampak je vseeno lepo videt Macco in Kimija na stopničkah

Samo McLarnu še vseeno manjka ene par KM, ker po zavitem delu steze je dirkalnik noro hiter, po ravnih pa izgublja... Baje majo v delu nov motor, močnejši, pa upam, da tudi dovolj zanesljiv.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Sej ni vse v motorju...
V motorju bo šele drug let. Ko bo moral 1 !!! motor zdržat 2 dirki, kasnej bodo pa še 8 valjni postali... Upam, da bo to smiselno.
V motorju bo šele drug let. Ko bo moral 1 !!! motor zdržat 2 dirki, kasnej bodo pa še 8 valjni postali... Upam, da bo to smiselno.

lol k sm gledu na HTV mi je bla najbol smešna ko je komentator prjavu: vrejme je za EPP 30 sekundi...nemojte preklopit na konkurencne postaje jel i oni imaju sada EPP

jeti51 ::
In tega sploh ni rekel prvič! Že (vsaj) enkrat prej (med našimi reklamami, ko sem preklopil), v lanski sezoni, je pred njihovim oglasnim blokom rekel nekaj v stilu "...bla bla bla, nemojte preklopit na RTL, jel imaju tudi tamo EPP..."
In potem za hec med njihovimi reklamami zares preklopim na RTL in tam so dejansko bile reklame.
In potem za hec med njihovimi reklamami zares preklopim na RTL in tam so dejansko bile reklame.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: jeti51 ()

ma hrvaški komentatorji ...
res nisem glih expert v hrvaščini,ampak res so prekleto dolgočasni...
Naš Mirko je tapravi
...ampak sej dons ga sploh ni nič biksal(ali pa sem bil po dolgem času preveč zatopljen v dirko da bi ga zares poslušal
)

Naš Mirko je tapravi

naš Mirko ga biksa, kaj češ, se vsaj mal nasmeješ k take čist mim ven meče. Osebek je pač rahlo zmeden.
Jap, McLaren je pa zdej čist neki druzga, vsaj Kimi je dons raztural. Škoda k je obtičal za tistim prometom, katerga je blo dons tolk, da se ne spomnem da bi ga kdaj tolk blo. Pohvale tut režiserju, je vsaj mal delal, ker na VN-Francije je skuz kazalo prve tri.
Mclaren pa pripravlja nov paket, neke nove dodatke in bomo vidl kaj bo na VN-Nemčije iz tega ratalo.
Drugače pa kr zanimiva dirka. Trulli se je pa svetovno razpiču, k sreči se njemu ni zgodilo nič.
Lp

Jap, McLaren je pa zdej čist neki druzga, vsaj Kimi je dons raztural. Škoda k je obtičal za tistim prometom, katerga je blo dons tolk, da se ne spomnem da bi ga kdaj tolk blo. Pohvale tut režiserju, je vsaj mal delal, ker na VN-Francije je skuz kazalo prve tri.

Lp

Pokvarilo se mu je zadnje vzmetenje... najbrž počena obesa.
LP
TribesMan
LP
TribesMan

Renault’s Jarno Trulli walked away unscathed after crashing out of the British Grand Prix at an estimated 275 kph (170 mph), following a suspected rear-suspension failure.

BigWhale ::
> ...ampak sej dons ga sploh ni nič biksal
Najbrz nisi gledal dirke na POPTV ampak kje drugje, pa nisi porajtal... ;>
Ne bom rekel, da je bila dirka blazno zanimiva... Bolj kot prejsnja ja... :P Se je pa pokazalo kako stupid so nekatera pravila v F1. Recimo to, da tisti, ki zaostanejo za en krog ne smejo prehiteti kolone in pridobiti zaostanka medtem ko je SC na pisti.
Leteci start izgubi ves smisel, ker je vrstni red avtomobilov pomesan, tako kot vceraj, ko je imel kimi se dva pred sabo...
... eno izmed dobrih dirkalisc, Bernie bi ga pa rad stran spravil. Patetika. Na ulice Londona bi dal dirko. Kot da nucamo se en fucking orient express Monaco.
Najbrz nisi gledal dirke na POPTV ampak kje drugje, pa nisi porajtal... ;>
Ne bom rekel, da je bila dirka blazno zanimiva... Bolj kot prejsnja ja... :P Se je pa pokazalo kako stupid so nekatera pravila v F1. Recimo to, da tisti, ki zaostanejo za en krog ne smejo prehiteti kolone in pridobiti zaostanka medtem ko je SC na pisti.
Leteci start izgubi ves smisel, ker je vrstni red avtomobilov pomesan, tako kot vceraj, ko je imel kimi se dva pred sabo...
... eno izmed dobrih dirkalisc, Bernie bi ga pa rad stran spravil. Patetika. Na ulice Londona bi dal dirko. Kot da nucamo se en fucking orient express Monaco.

lol ja to je pa res...sam pr tej dirki je bl politika glede tega da hočjo ukint silverstone. Pač Ecclestoneu se je zameru BRDC pa jih hoče skenslat zdj ma bojo že zrihtal :) ce dajo pa u london dirko bi bla pa največja neumnost...nej raj dajo na Celovško pol

>V motorju bo šele drug let. Ko bo moral 1 !!! motor zdržat 2 dirki, kasnej bodo pa še 8 valjni postali... Upam, da bo to smiselno.
Ni smiselno. Se strinjam z V8 motorji in uporabo bolj konvencionalnih materialov (cenejši razvoj), pa uporabo enega motorja na vikend (s težkim srcem). Mater, to so dirkalni avtomobili in že po definiciji niso namenjeni (oz. komponente) uporabi na več kot eni dirki. Me pa tudi zanima, kako bojo preprečevali razne goljufije na ta račun... Sicer pa to ni rešitev za F1. Najprej bi morala več denarja od TV pravic dobiti moštva, pol je treba tehniko poenostavit (adijo dragi in eksotični materiali, razen kjer so nujni - monokok), aerodinamiko na raven tiste izpred par let, trše gume za celo dirko, pa manj kompletov na voljo, čimbolj standardna elektronika, ipd... To je moje skromno mnenje, me pa zanima, kaj si drugi mislite o tem...
Ni smiselno. Se strinjam z V8 motorji in uporabo bolj konvencionalnih materialov (cenejši razvoj), pa uporabo enega motorja na vikend (s težkim srcem). Mater, to so dirkalni avtomobili in že po definiciji niso namenjeni (oz. komponente) uporabi na več kot eni dirki. Me pa tudi zanima, kako bojo preprečevali razne goljufije na ta račun... Sicer pa to ni rešitev za F1. Najprej bi morala več denarja od TV pravic dobiti moštva, pol je treba tehniko poenostavit (adijo dragi in eksotični materiali, razen kjer so nujni - monokok), aerodinamiko na raven tiste izpred par let, trše gume za celo dirko, pa manj kompletov na voljo, čimbolj standardna elektronika, ipd... To je moje skromno mnenje, me pa zanima, kaj si drugi mislite o tem...
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

OrlyTM ::
e je pa pokazalo kako stupid so nekatera pravila v F1. Recimo to, da tisti, ki zaostanejo za en krog ne smejo prehiteti kolone in pridobiti zaostanka medtem ko je SC na pisti.
a ti kapiras kaj SC sploh je? SC = Safety Car (pride na stezo ob tezavah na njej, zato, da umiri tempo)!! ti bi pa kuj zaostankarje spuscal v hiter krog mimo SCja, zato da bodo ujeli vodilne?!? adijo pamet ... kake se to folk ne zmisli vse

kak je sploh smisel letecga starta, razen, da pomeni ponovno odprto progo za dirkace? kako je premesan vrstni red?Kimi bi ta dva moral prehitet tako ali tako, al jih je po letecem startu ali pred, nima zares bistvenega pomena, kaj?
Na ulice Londona bi dal dirko. Kot da nucamo se en fucking orient express Monaco.
men se zdi to dobra ideja! Zanimivo bi blo vidt tako dirko v zivo! :) F1 je treba mal med ljudi spravit! ;)
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------

ru7 ::
Če misliste, da so hrvaški komentatorji dolgčasni, prklopte na nemški RTL (tam jst gledam oz. kr kinkam zdravn
).

Ja sej bi bla zanimiva ulična dirka sam ne da skenslajo Silverstone ki je eno redkih ki še da kkšno zanimivo dirko vn. Isto glupost so nardili ko su Spaja dal iz koledarja takrt. U ameriki bi mogl umaknt un Indianapolis pa dt u Phoenix kjer je že blo al pa Magny Cour u Pariz

Ja res se samo vidi kakšna pohlepna p... je Bernie.Prav čudim se da ga še noben ni prijel za tisto repo na glavi pa fukne ob steno
....Tle na Silverstone-u se vsi matrajo,nonstop vse posodabljajo,zgradil so avtocesto da bi zaprli tečne riti ki se pritožujejo,vse popedenano enaA,pa bodo črtal iz seznama....tisti bedni Monaco ki ne ustreza niti enemu predpisu pa ne le ostaja večno na lestvici,še hvalisajo ga in kujejo v zvezde to črevasto zavito potko katero kličejo dirkališče...MONEY,money,money
...
Deadlus:se strinjam,kako zavraga bodo pa vodilni vedli da ima moštvo enak motor kot prejšnjo dirko?Bojo kar pokradli motorje moštvom pa jim jih vrnili dan pred petkovim treningom...namesto da bi poiskali eno simpl rešitev že tako idiotski pravilnik še bolj komplicirajo...

Deadlus:se strinjam,kako zavraga bodo pa vodilni vedli da ima moštvo enak motor kot prejšnjo dirko?Bojo kar pokradli motorje moštvom pa jim jih vrnili dan pred petkovim treningom...namesto da bi poiskali eno simpl rešitev že tako idiotski pravilnik še bolj komplicirajo...

BigWhale ::
> ti bi pa kuj zaostankarje spuscal v hiter krog mimo
> SCja, zato da bodo ujeli vodilne?!? adijo pamet ...
> kake se to folk ne zmisli vse
Nisi se gledal INDY/CART-a? ne? Se vidi.
> men se zdi to dobra ideja! Zanimivo bi blo vidt tako
> dirko v zivo! :) F1 je treba mal med ljudi spravit!
> ;)
Ja, skupaj s pravilom, da se gum ne bo smelo vec menjavat, bo to idelna zadeva. Ti sploh dirke ne bo treba gledat, da bi vedel kak bo vrstni red na koncu. A ne?
Ali pa se bolje, kaj ce bi kar na startu ze safety car ven poslali, pa vozijo 70 krogov za njim. Evo, dirka bo VARNA! Trajala bo se dalj, bodo lahko vec reklam not stlacil, pa ne bo se ti treba vec sekirat kater bo tvoj favourite driver, ker bos tako ali tako vedel.
Fun fun fun!
> SCja, zato da bodo ujeli vodilne?!? adijo pamet ...
> kake se to folk ne zmisli vse
Nisi se gledal INDY/CART-a? ne? Se vidi.
> men se zdi to dobra ideja! Zanimivo bi blo vidt tako
> dirko v zivo! :) F1 je treba mal med ljudi spravit!
> ;)
Ja, skupaj s pravilom, da se gum ne bo smelo vec menjavat, bo to idelna zadeva. Ti sploh dirke ne bo treba gledat, da bi vedel kak bo vrstni red na koncu. A ne?
Ali pa se bolje, kaj ce bi kar na startu ze safety car ven poslali, pa vozijo 70 krogov za njim. Evo, dirka bo VARNA! Trajala bo se dalj, bodo lahko vec reklam not stlacil, pa ne bo se ti treba vec sekirat kater bo tvoj favourite driver, ker bos tako ali tako vedel.
Fun fun fun!

Microsoft ::
Jst sm za driko v Londonu. Pa ne, da kaj na dirkaliscu v Silverstonu fali, samo takala atrakcija privabi dost folka.
Nekako tako, kot je bilo z Bahrainom, pa se bo na Kitajskem. Ce me spomin ne vara, majo v ZDA kar nekaj dirk njihove CART po mestu. Za Phoenix je nekdo ze napisal, mislim da imajo tudi na Long Beach, CA. In tam se more obracat ogromno denarja.
Drgac pa je bilo nekaj govora o varnosti. Sm se vceraj kar zamislil, ko sem gledal SBK, ki dosezejo ~250km/h. Pa ni nikjer nobene zascite, razen celada in obleka. To je sele nevarno pocetje.
by Miha
Nekako tako, kot je bilo z Bahrainom, pa se bo na Kitajskem. Ce me spomin ne vara, majo v ZDA kar nekaj dirk njihove CART po mestu. Za Phoenix je nekdo ze napisal, mislim da imajo tudi na Long Beach, CA. In tam se more obracat ogromno denarja.

Drgac pa je bilo nekaj govora o varnosti. Sm se vceraj kar zamislil, ko sem gledal SBK, ki dosezejo ~250km/h. Pa ni nikjer nobene zascite, razen celada in obleka. To je sele nevarno pocetje.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Motorji, ki jih uporabljajo v razredu MotoGP razvijejo ~250KM, končne hitrosti se gibljejo okoli 340Km/h, pa ne slišimo Rossija jamrat, kako je tako dirkanje nevarno in da je treba zadevo upočasnit. Kar se pa londonske dirke tiče pa - brezveze do konca. Še en Monako? Ne, hvala... Edino, če jih sprednje bremze odklopijo, da bo kaj akcije

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

hehe
...ja Bighwhale,nažalost se sploh ne bi čudil če pade kaka taka noro "dobra" ideja kakemu izmed vodilnih mož f1
....hm,dirkač formule ena se 200+km/h zarije v zaščitne gume,se prevrača,vse frči naokoli in potem nepoškodovan izstopi iz dirkalnika....jah,res bo treba nekaj storiti z varnostjo
Saj ne rečem,varnostni pogoji so vedno višji in s tem ni prav nič narobe,po eni strani se mi prav tako zdi predlog za upočasnitev smiseln,saj so dirkalniki dosti hitrejši kot so nekdaj bili,pa je bilo vseeno takrat dosti bolj vse skupaj zanimivo,samo nepravično do vseh nas gledalcev pa je oskruniti spektakel(kot da ga je sploh kaj ostalo
) ,torej kompromis,začinjeno z novimi pravili ki bodo osvežili celo zadevo.
Dirka po Londonu bi bla pa navaden crap,morda koga zanese veselje ob misli da bo dirkališče ozko in bo potekal po ulicah,kot pa že praksa v Monacu kaže se to dokaj klavrno obnese...

Saj ne rečem,varnostni pogoji so vedno višji in s tem ni prav nič narobe,po eni strani se mi prav tako zdi predlog za upočasnitev smiseln,saj so dirkalniki dosti hitrejši kot so nekdaj bili,pa je bilo vseeno takrat dosti bolj vse skupaj zanimivo,samo nepravično do vseh nas gledalcev pa je oskruniti spektakel(kot da ga je sploh kaj ostalo

Dirka po Londonu bi bla pa navaden crap,morda koga zanese veselje ob misli da bo dirkališče ozko in bo potekal po ulicah,kot pa že praksa v Monacu kaže se to dokaj klavrno obnese...

njok ::
Jaz bi tudi pustil motorje na miru in fanj oklestil krilca po celem dirkalniku. Ker sedaj ni vec problem vozit samo v zavetrju v ovinku, ampak tudi po umazanem delu proge. Kar je vse prej kot dobro za prehitevanje.

Jst sm za driko v Londonu. Pa ne, da kaj na dirkaliscu v Silverstonu fali, samo takala atrakcija privabi dost folka.
In kaj točno imaš ti na koncu od tega?
In kaj točno imaš ti na koncu od tega?

dr.J ::
> In kaj točno imaš ti na koncu od tega?
Nič. Kot tudi noben TV gledalec. Je pa tam pred nosom smetane. Potem imajo ta rumeni novinarji obilo dela, pa Berni bi mnogo pokasiral. Briga jih, koliko imaš ti od take dirke, dokler cingljajo evri.
Če bi bil ti dikač in bi se ti vozil mimo Tonya Blaira, kraljice ali sira Fergusona ter mogoče celo zmagal, bi te najbrž opazili. In bi šel dirkat. Moderno gladiatorstvo pač. Manjka samo še palec gor ali dol.
Verjetno pa bi tudi kdo izmed smetane malo kasneje kupil ferrarija ali dva.
Nič. Kot tudi noben TV gledalec. Je pa tam pred nosom smetane. Potem imajo ta rumeni novinarji obilo dela, pa Berni bi mnogo pokasiral. Briga jih, koliko imaš ti od take dirke, dokler cingljajo evri.
Če bi bil ti dikač in bi se ti vozil mimo Tonya Blaira, kraljice ali sira Fergusona ter mogoče celo zmagal, bi te najbrž opazili. In bi šel dirkat. Moderno gladiatorstvo pač. Manjka samo še palec gor ali dol.
Verjetno pa bi tudi kdo izmed smetane malo kasneje kupil ferrarija ali dva.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dr.J ()

Jimija sem vprašal kaj bo imel on on tega, ker je rekel da je za to dirko, ker bo privabila dosti folka. Boli mene (kot tv gledalca), kolko bo tam folka.

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | F1 - pred sezono 2006Oddelek: Loža | 2970 (2725) | Daedalus |
» | F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 4 … 49 50 51 52 )Oddelek: Loža | 87114 (46029) | Alexius Heristalski |
⊘ | F1 - pred sezono 2005 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 33757 (25306) | OwcA |
» | F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 41850 (26511) | balocom |
» | F1 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 10657 (9385) | Nemelk |