Forum » Loža » F1 2004
F1 2004

ripmork ::
Vse bolj izgleda da Hakkinen resno razmišlja o vrnitvi v f1,govorice(ki so v večini primerov resnične) pa so da bosta naslednje leto v Williamsu sedela nihče drug kot Fisichella in Webber-vprašanje kdo kot prvi voznik.
link
..malo sprememb v moštvenem duhu bi kar prav prišlo
link
..malo sprememb v moštvenem duhu bi kar prav prišlo

Microsoft ::
To, da bi Häkkinen prsu nazaj, tezko verjamem. McLaren je zaseden (Kimi in Montoya), kot pravis Williams tudi (Webber in Fisichella), Ferrarijev drugi sedez bo verjetno se naprej od Barichella, Renault ma dva dobra dirkaca in jih nima simisla zamenjat, Honda bo skor sigurno obdrzala Jeansona, da bi Takuo stran dal, tud ne verjamem.
Skratka, po moje ni placa za njega. Pa zdi se mi, da je eden forumas (deadalus?) govoril z enim fincem prek dcja, in je izvedel, da bi se naj bil Häkkinen zredil. :))
O dirko v Londonu. Sem mnenja, da je denar gonilo Forumle1. No money, no racing. :))
by Miha
Skratka, po moje ni placa za njega. Pa zdi se mi, da je eden forumas (deadalus?) govoril z enim fincem prek dcja, in je izvedel, da bi se naj bil Häkkinen zredil. :))
O dirko v Londonu. Sem mnenja, da je denar gonilo Forumle1. No money, no racing. :))
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

približno od VN Monaca letos se Mika že poti v fitnessu-shujšal naj bi za 6kg,zato da bo fit....lahko da je kriva nezadovoljna žena
,morda pa bo res spet poskušal zlezti v dirkalnik kot testni voznik...bomo videli
mogoče imam samo tak občutek ampak se mi zdi da je Briatore vedno bolj nezadovoljen nad Trullijem,le ta pa potem le še pod večjim pritiskom...kot začaran krog
..saj ne rečem disciplina mora bit
sam vseeno...
Mclaren me je pa zelo presenetil na tej dirki.Vso sezono so obljubljal pravi čudež od dirklanika,potem pa so pokazali počasen dirkalnik,ki je bil povrhu vsega še pokvaril vsako dirko...Kadarkoli katerokoli moštvo kuje svoj dirkalnik v zvezde pa obljublja spremembe se vse skupaj konča klavrno,ko pa so tih pti pa kar usta zaprejo-letos BAR Honda in sedaj še Mclaren...

mogoče imam samo tak občutek ampak se mi zdi da je Briatore vedno bolj nezadovoljen nad Trullijem,le ta pa potem le še pod večjim pritiskom...kot začaran krog

Mclaren me je pa zelo presenetil na tej dirki.Vso sezono so obljubljal pravi čudež od dirklanika,potem pa so pokazali počasen dirkalnik,ki je bil povrhu vsega še pokvaril vsako dirko...Kadarkoli katerokoli moštvo kuje svoj dirkalnik v zvezde pa obljublja spremembe se vse skupaj konča klavrno,ko pa so tih pti pa kar usta zaprejo-letos BAR Honda in sedaj še Mclaren...

o Toyoti imam jaz kar slab občutek...od njih sem res dosti več pričakoval.Čisti dokaz da proračun ni vse...mogoče bi morali malo pomesti podstrešje kot so to storili pri BAR-u..
Da Matta je pa očitno kot Zannardi tu v formuli ena le zabil leto ali dve življenja brezveze....glede na to da je velika zvezda CART serije se je tukaj precej jalovo končalo.

Da Matta je pa očitno kot Zannardi tu v formuli ena le zabil leto ali dve življenja brezveze....glede na to da je velika zvezda CART serije se je tukaj precej jalovo končalo.

Tilen ::
Tilen, in potem tiho vse je bilo.
JimiBtn a si hotel se kaj reci tukaj ali moramjaz kaj dodat?
Skoda da sem bil odsoten teh 10 dni, bi pokomentiral kaj z vami ;)
JimiBtn se ti ne zdi da vedno (vsaj letos) nekaj zbadas (PRE)hitro ?
Ce si hotel moj molk (ker sem pac bil na morju) "opravicit" z dobrim startnim izhodiscem Mclarna in NE-rdeco prvo vrsto, kaj bos povedal zdaj? SPET sreca za rdece? Pomoc FIE, organizatorjev kot ponavadi trdis? Mclaren bi se vec zaostal ce ga nebi takrat resil SC, s katerim je pridobil postanek, ne da bi zgubil na casu, kot tudi RB etc...
Meni osebno se zdi, da je Mclaren res naredil nek korak naprej vendar o neki veliki konkurenci Ferrariju le ne moremo govoriti, saj bi ob "normalnem" razpletu moral KR se 1x v boxe in bi bil zaostanek na koncu spet 20+ sekund za vodilnim MS. Je pa blo res proti koncu zaradi SC-ja malo bol zanimivo
Tilen

JimiBtn a si hotel se kaj reci tukaj ali moramjaz kaj dodat?

Skoda da sem bil odsoten teh 10 dni, bi pokomentiral kaj z vami ;)
JimiBtn se ti ne zdi da vedno (vsaj letos) nekaj zbadas (PRE)hitro ?
Ce si hotel moj molk (ker sem pac bil na morju) "opravicit" z dobrim startnim izhodiscem Mclarna in NE-rdeco prvo vrsto, kaj bos povedal zdaj? SPET sreca za rdece? Pomoc FIE, organizatorjev kot ponavadi trdis? Mclaren bi se vec zaostal ce ga nebi takrat resil SC, s katerim je pridobil postanek, ne da bi zgubil na casu, kot tudi RB etc...
Meni osebno se zdi, da je Mclaren res naredil nek korak naprej vendar o neki veliki konkurenci Ferrariju le ne moremo govoriti, saj bi ob "normalnem" razpletu moral KR se 1x v boxe in bi bil zaostanek na koncu spet 20+ sekund za vodilnim MS. Je pa blo res proti koncu zaradi SC-ja malo bol zanimivo

Tilen
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

BigWhale ::
> Je pa blo res proti koncu zaradi SC-ja malo bol zanimivo
Oh, there is hope for some people....
;>
Oh, there is hope for some people....
;>

shock ::
A vi še gledate F1? Še dirke s sankami je bilo zadnič bolj zanimivo na extreme TV kot pa F1 ob istem času
. Saj drugače F1 je zanimiva od samega začetka (štart) in vse do prvih menjav, pol pa konec. Drugače pa pravim go MotoGP.

In se 1x ti predlagam da si odpres/odprete novo temo za MotoGP oz karkoli drugega in se 1x pudarjam da vas nihce ne sili da gledate.

torej pravis da so MotoGp tut sanke?
Kaj sploh ti hoces?

njok ::
Ja, pri MotoGP se priblizno toliko drsajo kot na sankah. Kaj takega videt pri F1 si pomojem vecina zeli. Nazalost pa trenutna zgradba dirkalnikov prevelike razlike v radiju, ki ga opravi sprednje ali zadnje kolo, ne dovoli.

1. prosti trening
2. prosti trening
Hja zgleda da Mclaren res napreduje, vsaj glede na rezultate. Vprasanje je samo se kako se bodo mostva/voznili odlocli jutri glede kolicine goriva v avtomobilih, ker so razlike vsaj na teh treningih zelo majhne in bi znalo to odlocilno vplivat na startne polozaje.
Lahko si obetamo torej zanimive kvalifikacije jutri in z zanimivo, dobro pomesano startno vrsto se zanimivo dirko, katerih je po mnenju nekaterih letos malo.
lp,
Tilen
2. prosti trening
Hja zgleda da Mclaren res napreduje, vsaj glede na rezultate. Vprasanje je samo se kako se bodo mostva/voznili odlocli jutri glede kolicine goriva v avtomobilih, ker so razlike vsaj na teh treningih zelo majhne in bi znalo to odlocilno vplivat na startne polozaje.
Lahko si obetamo torej zanimive kvalifikacije jutri in z zanimivo, dobro pomesano startno vrsto se zanimivo dirko, katerih je po mnenju nekaterih letos malo.

lp,
Tilen

Z takolo startno vrsto sem super zadovoljen. Sploh prvi trije.
Kje je pa Jenson Gumbek?
by Miha

Kje je pa Jenson Gumbek?

by Miha

TribesMan ::
JimiBtn... kje ti vidiš kakšno startno vrsto? To so prosti treningi... verjemi da se zna ša marsikaj spremeniti pred zadnjim sobotnim trningom.
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

najbrz je mislil na morebiten enak razplet po kvalifikacijah. start bi bil potemtakem vsekakor zanimiv :)

najbrz je mislil na morebiten enak razplet po kvalifikacijah.
Tocno tako. Ce bi bla takole jutri, in da start vsem uspe, pol bi blo zakon. Ce ne druzga, vsaj do prvega ovinka, ce bi prvi trije (oz. ce bi Kimi in MS, Montoya tak vedno gre
) sli na zmago v prvem ovinku.
by Miha
Tocno tako. Ce bi bla takole jutri, in da start vsem uspe, pol bi blo zakon. Ce ne druzga, vsaj do prvega ovinka, ce bi prvi trije (oz. ce bi Kimi in MS, Montoya tak vedno gre

by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

Interesting grid.
MS vs JPM
(again)
Pomoje je tukaj v najslabsem polozaju Barichello ki bo zelo tezko prisel pred katerega Renaulta za njim pa je se Sato, pa tudi Mclaren ni kaj na soncni strani saj sta za njima oba renaulta. Start bo zlo zanimiv, kot sem ze rekel je v prvi vrsti poleg Sumija tudi Montoya, skoda da mora Button 10 mest nazaj.
Kvalifikacije
MS vs JPM

Pomoje je tukaj v najslabsem polozaju Barichello ki bo zelo tezko prisel pred katerega Renaulta za njim pa je se Sato, pa tudi Mclaren ni kaj na soncni strani saj sta za njima oba renaulta. Start bo zlo zanimiv, kot sem ze rekel je v prvi vrsti poleg Sumija tudi Montoya, skoda da mora Button 10 mest nazaj.

Kvalifikacije
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

_marko ::
Nisem gledal kvalifikacij. Kaj se je pa Barrichello zgodilo, da je komaj 8.?
The saddest aspect of life right now is that science
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.
gathers knowledge faster than society gathers wisdom.

DjTonic ::
Zanimive kvalifikacije. Zdaj pa MotoGP sem že mislil, da bodo ob dveh potem pa vidim, da imajo angleži eno utro nazaj, čas
.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: DjTonic ()

Aja, zdej se spomnem, ko si napisal za Button-a, da more jet 10 mest nazaj. Potem imamo super startni vrstni red na prvih 3 mestih. :)))
Zelo nevarna sta Renaulta, samo mene bi bolj veselilo, da bi se MSju cisto za malenkost start ponesrecil, da bi prvi trije v prvi ovinek prisli vzporedno. Temu bi potem sledil 1000x ponovljen posnetek. :)))
by Miha
Zelo nevarna sta Renaulta, samo mene bi bolj veselilo, da bi se MSju cisto za malenkost start ponesrecil, da bi prvi trije v prvi ovinek prisli vzporedno. Temu bi potem sledil 1000x ponovljen posnetek. :)))
by Miha

DjTonic:
Ne omenjat MotoGP, ker je Tilen zelo alergičen na to besedo
. Vedno ko boš omenil to besedo ti bo rekel da odpri novo temo
.
Ne omenjat MotoGP, ker je Tilen zelo alergičen na to besedo

Dr_M ::
no se bom jest oglasu.... MotoGP je najbl dolgocasna stvar, kar sm jih vidu po tvju. presega F1 za faktor 100....
ja, odprite si novo temo.
ja, odprite si novo temo.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Domnevam da navijaš za ferrari in da so ti dirke F1 zelo zanimive
. Edine prehitevanja, ki jih vidim so tiste ko prehiti dirakč ostale za en krog. Res kako je to razburljivo.
Samo res je škoda da ni ene take proge ki ima vsaj 2 kilometerske ravnico, vsaj bi vidli kakšno prehitevanje. BTW kdaj bojo zmanjšali prostornino motorja?

Samo res je škoda da ni ene take proge ki ima vsaj 2 kilometerske ravnico, vsaj bi vidli kakšno prehitevanje. BTW kdaj bojo zmanjšali prostornino motorja?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shock ()

2008, oz ko propade oz se razveljavi pogodba Concorde. Takrat bodo vsa pravila sprejeta z soglasnostjo večine moštev in ne kot zdaj, vseh.
Ce je bilo meni namenjeno to, ce navijam za Ferrari, potem ti moram odgovorit pritrdilno, samo se vseeno trudim da ne bi bil prevec pristranski.
Glede Barichella... Barichello je pri Ferrariju se samo zaradi tega ker ve nekatere malenkosti, ki Ferrari drzijo pri vrhu, ce Ferrari nebi zmagoval, Barichella ze zdavnaj nebi bilo vec tam. (IMHO)
Ce je bilo meni namenjeno to, ce navijam za Ferrari, potem ti moram odgovorit pritrdilno, samo se vseeno trudim da ne bi bil prevec pristranski.
Glede Barichella... Barichello je pri Ferrariju se samo zaradi tega ker ve nekatere malenkosti, ki Ferrari drzijo pri vrhu, ce Ferrari nebi zmagoval, Barichella ze zdavnaj nebi bilo vec tam. (IMHO)

PersonaRudis ::
Tattoo- Poslano: 06.07.2004 18:30:47
.če že je kaj omembe vrednega so to keramične zavore o katerih je vedno toliko pompa ko predstavljajo kakega novega Poršija
Tudi keramični diski se niso razvili v F1...ker v F1 uporabljajo karbonske diske
khm. Keramična zavore so karbonske zavore. Med njima ni nobenih razlik. Prvo naredijo karbonsko-kompozitni disk in ga spečejo na ok. 1000°C. Nato s pomočjo tekočega siliciranja nanesejo na torni površini Si in se tvori SiO2(3000HV). Zato je drugo poimenovanje za karbonske zavore 'keramične zavore'. Njihova prednostje predvsem 30% manjša teža od navadnih jeklenih, manjša obraba (živ. doba celo do 300.000km) ter boljša termična obstojnost.

Barichello stor...
Dobr start Renaulta vendar kot vedno potem ...
Montoya...razocaral...
Sumi spet...
Mclaren lahek?
Treba pocakat do postankov...
Dobr start Renaulta vendar kot vedno potem ...
Montoya...razocaral...
Sumi spet...
Mclaren lahek?
Treba pocakat do postankov...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

Smeh za Mclaren :)= ne vem ne ... ko jim koncno gre ne ... pol pa take oslarije, LOL no

E ta mclaren ima samo probleme
, končno so rešli problemi z motorjem, zdaj pa serejo s trdnostjo ostalih komponent. Upamo na boljše.

Daedalus ::
Jao McLaren, spet oslarije
Ma ti niso resni, Kimi je edini, ki lahko na progi ogrozi Šumaherja, pol mu pa avto na stezi razpada
Šumaher je zmagal, ko je Kimi odstopil, tako da ne razumem, zakaj je Ališič proti koncu nakladal, kako Button lovi Šumaherja... Sej je jasno, da ni mel za burek... Me pa nekaj zanima - najhitrejši krog na dirki je mel Raikkonen? Al kdo drug?

Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Alexius Heristalski ::
Hm, Kimi je bil upravičeno jezen, končno so mu navili McLarnovo kosilnico trave, da sploh gre kam in mu že začne razpadati! Cccc ...
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Azrael ::
Malo igrajčkanja s številkami:
Šumi rabi še 24 točk do konca sezone in je potem v vsakem primeru prvak. Če bo šlo po voznem redu, se bo to zgodilo v Monzi.
6 dirk pred koncem so v igri za naslov prvaka poleg Šumija samo še Barrichello in Button,
Trulli in Alonso sta že out.
Ferrari za naslov pri konstruktorjih potrebuje do konca sezone še 9 točk.
Toliko o številkah.
McLaren-Mercedes res krasna blamaža, še posebej ker jih podpira Loctite...
Ali kdo ve koliko je rekord zmag v eni sezoni med vozniki. Vem, da ga ima Šumi, samo ne vem koliko zmag mu letos še manjka, da podre svoj rekord.
LP, Azrael
Šumi rabi še 24 točk do konca sezone in je potem v vsakem primeru prvak. Če bo šlo po voznem redu, se bo to zgodilo v Monzi.
6 dirk pred koncem so v igri za naslov prvaka poleg Šumija samo še Barrichello in Button,
Trulli in Alonso sta že out.
Ferrari za naslov pri konstruktorjih potrebuje do konca sezone še 9 točk.
Toliko o številkah.
McLaren-Mercedes res krasna blamaža, še posebej ker jih podpira Loctite...

Ali kdo ve koliko je rekord zmag v eni sezoni med vozniki. Vem, da ga ima Šumi, samo ne vem koliko zmag mu letos še manjka, da podre svoj rekord.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.

frenk ::
Sam tale Ališič je pa res debil...ne samo da je amater, ted pojma nima o tem kva se dogaja na progi
...gramo razpisat referendum o njegovi odstavitvi

[17:47:36] (@smokey) stari .. nemci bojo mogli pocasi himno menjat
[17:47:37] (@smokey) kaj pravis ?
[17:47:40] (@smokey) tota mi je ze dolgocasna :)
[17:47:37] (@smokey) kaj pravis ?
[17:47:40] (@smokey) tota mi je ze dolgocasna :)

Fallen ::
Enajst, s to zmago je glih izenačil.

Jaffa ::
Zanimiva dirka... Škoda, da je šel Kimi vn - bi lahk blo še bolj zanimivo.

www.markosoft.si | www.markoshop.si
GRYPHON Z87|i7-4770k@4200MHz|16GB VENGEANCE 1866MHz
2x SAMSUNG 850PRO 256GB|GTX960|LIAN LI|BENQ BL3201PT 4K

Mah, sej nevem, komu se naj zahvalim, da sem prespla dirko. Ni boljsega, kot da se zbudis, izves da "...je spet zmagal..." in si presrecen, da nisi zabil slabi dve uri pred TVjem za prazen nic.
by Miha
by Miha

Jaffa ::
Ja, kak za koga. Sam so bli pa res kul vložki...
www.markosoft.si | www.markoshop.si

BlackHole ::
No, Alonso in Button sta se parkrat malo "dajala dol", sicer sem potem mislil da bo zanimivo spremljat še kako bo Coluthard "opravil" z Alonsom, pa ni bilo nič od tega. Renault je moral imeti hude probleme na tej dirki-jao!

Pa kako to, da bojo Trulija zdej kr skenslal od Renaulta stran? Pismo, sej je pa ja zmagal v Moncau in pokazal vlko veselja in interesa za zmage v prihodnje. kolker je meni znano, se on full sekira, ce kaj zasere, ce mu kaj ne uspe, ce ga kaj polomi. In da baje zivi cisto za ta sport.
Al se mogoce dela prostor za Häkkinena?
by Miha
Al se mogoce dela prostor za Häkkinena?

by Miha
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()

BigWhale ::
V na polovici dirke sem presaltal na ORF, ker ga nisem mogel vec poslusat... (pa nisem stalno gledal!)
To ze presega meje dobrega okusa in poslusljivosti, toliko bedarij med eno samo dirko...
Naslednjic si bom zapisoval zadeve... res si jih bom...
To ze presega meje dobrega okusa in poslusljivosti, toliko bedarij med eno samo dirko...
Naslednjic si bom zapisoval zadeve... res si jih bom...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | F1 - pred sezono 2006Oddelek: Loža | 2969 (2724) | Daedalus |
» | F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 4 … 49 50 51 52 )Oddelek: Loža | 87054 (45969) | Alexius Heristalski |
⊘ | F1 - pred sezono 2005 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 33743 (25292) | OwcA |
» | F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 41830 (26491) | balocom |
» | F1 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 10637 (9365) | Nemelk |