» »

F1 2004

F1 2004

««
24 / 43
»»

markec_ ::

malo je tezko rect da je mclaren konkurencen, ker tocke so dobili samo takrat ko so vsi ostali ze odstopli :> nevem ce je konkurencen tisti ki ma 5 pik proti 60, nevem ce je to konkurencno, drugim mostvom ki niso najbolsa majo vseeno vec pik pac tisto kaj lahko poberejo ko ostane od tretjega mesta dalje :>

mene zanima ce kdo ve kak bi formulo naredili bol zanimivo ?

Tilen ::

Se bol zanimivo bi blo da bi recimo lahko na dirki nastopil se testni dirkac ki bi pobral se tisti tretji preostali pokal ki ga Ferrarijevci ne morejo osvojit. >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

barcaffe - ju se je na sestih dirkah v letosni sezoni povecal dobicek, saj se je schumacher med dirko parkrat ustavil pri njih >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: markec_ ()

lol no, to pa mi je res smesno :D

pro549 ::

Tilen:

Še ena smešna >:D. Grem stavit koliko češ, ampak zdaj boš ostal z dolgim nosom.

klik

P.S.: Poglejte si še movie na koncu. Mislim če to ni kultura :D.

Ce pokomentiram samo prvo sliko ti povem samo to, da itak vem, da je hudič :)

Ce pa ti se tega nisi opazil, pa zal ane.

Ce pokomentiram se tisti "fuck off" od Coultharda ... hja ce bi mene ze 6 let en jeb** na dirkah bi mu tudi pokazal kaj ko bi mu prisel blizu >:D

Aja glede vrtanja po nosu...

Klik klok

>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

jaz bom samo tak reko ko se drugi delajo angelcke lani zadna dirka nevem tocno keri voznik je bil samo en iz ozadja ko je sumi rabo samo tocko pa je sumachera izrinil iz proge pa mu onicil sprednje krilce pa tak mu je pol uspelo osvojiz tocko pa se baricelo je zmagal ker ce bi placali dvema voznikoma da izrinejo oba ferrarija bi prislo do resnih obtozb pa so to opustili pol vse je ostalo tako kot takrat NI BILO NAMERNO PA NE PLACANO TAK KO SO ONI PLACALI DA BI SUMIJA TAK JE ON MEL VSAJ CAST PA SAM VEN ODNESO VILNEVA SE ZMERAJ BOLSE KOT PA DA PLACAS NEKOMU DA OPRAVI OMAZANO DELO NAMESTO TEBE

Fallen ::

Markec, lani na zadnji dirki se je Shumi sam zaletel in si uničil sprednje krilce.... namreč v Sato-ja

bol malo verjetno ker zakaj se bi potem sel sato po koncu dirke opravicevat sumiju, to opravicevanje pa je bilo po vseh televizijah samo ni melo velikega ucinka ker je sumi tako ali tako zmagal svetovno prvenstvo pa mu je takoj oprostil, pa ni preraslo v nevem kaj tako kot takrat ko izrinil vilneva pa je on izgubil prvenstvo ce pa bi sumi tu izgubil a bi blo isto ko te

Daedalus ::

Ne vem, zakaj se je Sato takrat opravičil Šumaherju - v bistvu je bila situacija precej podobna Sato-Barichello na zadnji dirki. Šumi je htel Sata preveč optimistično prehiteti - Sato se je zapeljal malo na stran, ker je iskal idealno linijo na stezi, Šumi je mislil, da se mu bo umaknil (kjub temu, da je bil uvrščen pred njim), zapeljal malo predaleč in tako mu je Sato, ko je zapeljal po idealni liniji v ovinek zlomil prednje krilce (z zadnjim kolesom!). Tako da je bil Šumi v tisti situaciji, milorečeno velik optimist (je misli, da se mu bo kr umakno):P

Glede na to bi se moral Barichello zadnjič tudi opravičit Satu:D
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

isto je bil sato optimist v nedeljo oz spet brezglav

malo tezko da bi take podrobnosti si zapomno pa se jih spomno po enem letu, dober spomin mores met ziher si na kaki dobri univerzi ko ma omejitev najvisjo kaj bos zdravnik ker spomin mas namrec odlicen da se naucis po 2000 strani na pamet pa se jih po enem letu spomnis npr. kaj je pisalo na 1354 strani do zadne malenkosti, pa se dirka je bila na cisto drugem dirkaliscu, vsaka ti cast kaki spomin mas

Se ne strinjam. Barichello je pustil ob strani ogromno luknjo, kar je Sato izkoristil. Ko ga je Barrichelo zaprl, je bil že krepko čez sredino dirkalnika, tako da je edina možna razlaga, da ga Barichello ni opazil pravočasno (ne gleda v špegle;>). Mogoče malo optimistično, ampak vseeno zelo pogumno, ne pa brezglavo.
[J.P.Sartre]

ce bi bla luknja tako velika kot pravis bi ga prehitel ane >:D

_markec, če maš kako težavo z mojo prejšnjo izjavo, jo poskušaj izpodbiti na kak bolj konstruktiven način. Je pa res, da hodim na fakulteto:D

Tilen - če ga Barichello ne bi zaprl na tak način, bi ga prehitel. Samo ga pač ni pričakoval - če si dobro gledal posnetek prehitevanja, je Sato krasno izvedel zaviranje, tako da si lahko mislim, da ga Barchello ni pričakoval tam:)
[J.P.Sartre]

naj se rajse uci dobro dirkat kot pa dobro zavirat :P

Ob tvoji izjavi sem dobil obcutek da letos vsi trenirajo zaviranje ob tem monopoli Sumaherja >:D

mene zanima g. perci
ce mi lahko razlozite kaj sem takega napisal v zadnjem sporocilu neresnicnega pa izmisljenega pa ki sem s tem koga zalil da ste mi izbrisali odgovor
ce je za to vas zaljenje nevem kaj pravite pol o tem ko se delajo norca iz obnasanja sumaherja

ce pa vam ni povseci ferrari pa nemorem pomagat treba potem ukinit toti forum pa ga met samo za mclaren pa take ki neznajo vozit pa delat dirkalnih avtomobilov

shock ::

Zadnjič sem gledal statistiko, koliko ljudi navija za šumaherja in zraven je še pokazalo približno koliko časa spremljajo F1. Več kot 74% ljudi, ki navija za šumherja, spremlja F1 4 leta in manj. Tisti ki spremljajo F1 več časa (tisti ki gledajo F1 10 let in več), pa bolj malo navijajo za šumaher-ja. Zanimivo ne. Nekateri ne navijajo več za njega, zaradi nesreče v Adelaide v avstralji (dvoboj hill-šumaher l. 1994) in nekateri pa zarad nesreče vilneuve-šumi.
Pri vsem tem je zanimiva logika človeka ne:D. Če bi pred 4-imi leti zmagoval Hakinen, bi vsi navijali za njega itd. Prav lepa in zanimiva je ta statistika človeka ne. Zdaj bi vprašal le tiste ki navijate za šumaherja, koliko časa približno gledate F1. Tilen teb ne rabi odgovarjat na to vprašanje, saj vem da spremljaš F1 21 let in hkrati imaš 17 let :D.

shock res rad bi videl objavljene te statisticne podatke, ker je bila raziskava zelo obsezna kajti ce oni vejo da nekdo RES spremlja formulo 10 let ali vec potem je ta razsikava na najmanj 10 - 20 straneh na internetu. Mi lahko podas vsaj 3 - 4 povezave?

nena s takimi bedarijami ker me zalis res globoko v srce pa vse tiste ljudi ki so mlajsi se bom pritozo s tem pravis da sempopolnoma nesposoben ker sem mlajsi pa nemorem spremljat formule 20 let naprimer
pa zalis vse tiste ki so mlajsi pa mislis da se kr zivis v kameni dobi kjer so imeli samo ocenjaki ce si slucajno su to so ljudje z brado pa ko so zelo stari vedno in povsod prav samo se sreca da so se revolucije zacele s studenti pa dijaki cene bi svet bil se zmeraj v kameni dobi tak ko mclaren s svojo formulo ker se zmeraj ma take ljudi pri sebi ki so stari pa negrejo naprej s tehnologijo pa meni ni treba 20 let spremljat formule da bi vedo kdo je najbolsi samo pogledam na statistiko pa vidim da ferrari z sumiju pa baricelu krepko vodi pa majo vec obcinstva

Tattoo- ::

jaz bom samo tak reko ko se drugi delajo angelcke lani zadna dirka nevem tocno keri voznik je bil samo en iz ozadja ko je sumi rabo samo tocko pa je sumachera izrinil iz proge pa mu onicil sprednje krilce...

Ne vem, kako ti spremljaš F1 vendar če že govoriš o določenih dogodkih bodi vsaj konkreten...ne pa da kar na splošno nekaj sekaš tja v tri dni :))

...pa se dirka je bila na cisto drugem dirkaliscu...

Tako kot vsako leto...v Suzuki na Japonskem :D

...samo pogledam na statistiko pa vidim da ferrari z sumiju pa baricelu krepko vodi...

Statistika je zelo varljiva stvar...in v F1 je statistika zadnja stvar (vsaj za mene) ki odloča o tem, kdo je najboljši ever - če te zanima zakaj, ti obrazložim v naslednjem postu.

Drugače pa tudi mene zanima, koliko časa folk spremlja F1 ter kako zavzeto - če pogledaš v nedeljo samo štart ter finiš nisi ravno zagret spremljevalec dogajanja :D
Racing is in my blood - Ayrton Senna

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tattoo- ()

ripmork ::

markec_,s svojimi bedastimi in skrajno otročjimi posti si prav odločno zbijaš ugled na forumu.:\
ne,ne maram Ferrarija,kar pa ne pomeni da se o njem ne bi smeli pogovarjat.Tudi sicer imam visok prag strpnosti,ampak ti greš pa že predaleč.:| Ohrani svojo Šumi-manijo zase in jo ne razganjaj po forumu.Le ta je namenjen objektivnim in konstruktivnim postom.

shock:zanimivo:D
Formulo ena spremljam od leta 93 in kar nekaj let sem bil že davno tega tudi jaz navijač Michaela,pa me je potem zelo razočaral
1)ker se je prodal takrat obupno slabi ekipi samo zaradi denarja
2)zaradi sramotnega in grdega manevra v Jerezu.

markec,daj si vzemi v roke literaturo o formuli ena,prebrskaj malo zgodovino tega športa....veš,zgodovina formule ena se ni začela leta 2000 ampak že veliko prej:)

Jah nič novega,vedno bojo takili fajti med rdečim taborom in vsemi ostali,ampak ti markec pa enkrat za čisto spremembo napiši pameten in ne-žaljiv post.pa brez zamere.;)

Microsoft ::

LOL shock, sm se kr nasmejal ob tej statistiki.:P

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

kaksni statistiki? Jaz tut lahko nabijem neko statistiko v 3 dni ce je ne podkrepim, kaksna statistika je to? shick, prosil sem te za kaksen link, a mi lahko ustrezes?

statistika sploh ni bistvena.Bistveno je to,da tričert folka navija za aktualnega svetovnega prvaka.Če bo pač nekoč Sato svetovni prvak(samo primer),morda večkrat(recimo da ma dober avto-ferrarija:P ),bodo prav kmalu vse babice poznale njegovo ime.Tako je to.:\

ja ne, isto je pr politiki, oni k je lepo oblecen pa lepo govori onega treba volit bi rekle :)

Sicer pa je ze babicam tecno, zadnic mi je rekla da sploh vec ne gleda kr vedno isti zmaga >:D
Pa zakaj jim nena pusti malo ..:)

Tezko je to razlozit ja... sploh se nisem spuscal v debato >:D

Tilen, ce bi statistiko naredili leta 99', bi pa 3/4 navijal za Finca (verjetno bi bli v tej 3/4 kar veliko sedajsnih navijacev MSja). Ampak temu jst ne bi rekel navijanje.:\

by Miha

hja 3/4 pa res malo pretiravas :) oz kr fejst. S kaksno podkrepitvijo trdis da je res toliko taksnih? kr je pac shick mel izpade par postov vise in jih ni podkrepil?

~3/4

by Miha

shock ::

Tilen: nevem zakaj moraš tolk napadat. Tudi lepo te prosim da pišeš moj nik kot je treba ne pa tako kot se ti izmisliš. A bi bil vesel da namesto Tilen te kličem DeBilen? S tem samo dokazuješ da si en pubertetnik, ki ne zna priznat poraza, tako kot pač šumaher >:D. Tisto novico sem prebral eni italijanski reviji. Mislim da je bila revija tuttosport ali pa tuttomoto.

da nebo ki tomatto :) Sicer pa sem se jaz zmoto sam za eno crko kr sta pac cist skup in vrjemi da ni blo nalasc ;) ker poskusam bit kolk se le da korektn, napadanje oz izzivanje bi pa bilo ce bi ti uporabil tvojo razlicico mojega "nicka" :P

Saj jaz nisem dozivel nobenga poraza? ali pac? Mene pac zanimajo ti podatki kje na internetu kr ZAL v tvoje izjave dvomim ker se mi zdi da malo pretiravajo, to je pa tudi vse in ne napadam se nikogar kr se ni potrebno

>:D

Tieln, poglej mal, kak je situacija danes v F1.

Barichelo: "Nesposoben voznik, saj ga MS premaga prakticno na vseh dirkah. Je bolj zadrzan, nima kaj veliko zmag in vse, kar zna, je to, da pokaze palec in se zasmeji v kamero"
Montoya: "Trenutno osovrazen, ker druge zbija iz proge, se zanalasc zaletava. Pa se slep je"
Ralf: "Neko bedno sivo povprecej, ki je v vecini slabsi, kot timski 'kolega', nima naslova, zmag pa bore malo"
Kimi: "Nek mlad fant, kar bi znalo pasat bejbam, sam nakonc glih komi kej pove v finski-anglescini, je zadrzan, 'nezanimiv' za novinarje,..."
David: "Ze dolgo casa se suce pr McLarnu, pa nobenega vidnega rezultata. Skratka, podn"
Ostali-1: "Trenutno niso omembe vredni"

Tak da ce pogledas, ti potem ostane se samo MS, za katerega lahko navijas. In potem se cudis, zaka vsak najstnik ne zna druzga, kot 'navijat' za MSja?

by Miha

boštjan ::

JimiBtn,malo si pozabo na BAR honda in benetton voznike,ki se kar lepo vzpenjajo in znajo bit še pravi trn v peti,za zaslednje dirke

DjTonic ::

Ostali-1: "Trenutno niso omembe vredni"

Kako, da ne? Truli, Alonso, Button ter Sato so kr dobri vozniki za v prihodnost. Vendar Michaelovih uspehov pomoje še hitro ne bo nobeden dosegel.

Dr_M ::

mene pa ful zanima, kaj bo ferrari naredu, ko bo MS nehu dirkat :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

TribesMan ::

Če bo ferarri želel potem bo tudi RB brez problema postal prvak. Z tako dobrim avtom, kot ga imajo in z podporo ekipe ki jo uživa MS je lahko prvak skoraj vsak ki trenutno vozi v F1... To se je že dokazalo za res ko se je leta 99 MS poferdirbal nogo in je Eddie Irvine na koncu leta tekmoval za naslov prvaka proti MH... Pa Eddie ni bil bogvekaj voznik, pomojem še slabši od RB....

Vse kar šteje v F1 je avto... to je dejstvo. RB pa MS pa sploh ne gre direktno primerjati, ker se mi zdi da sta v moštvu iz popoloma drugačnih razlogov... MS je tisti ki mora zmagovat, RB je pa ovčka ki vskoči v primeru da se MSju kej ponesreči, in pa da testira ter poizkuša drugačne taktike na dirkah...

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

boštjan in DjTonic, ja to drzi. Samo jst sm gledal na dirkace skozi oci navijaca. No, mogoce sm pa res pozabil na BAR in Renault...

Dr_M, denarja je dost, da kupjo novga dirkaca. Sam katerga, sa mi pa sajna ne.

TribesMan, a ni bil se Sato takrat tako uspesen?

by Miha

Hja ce je favoriziranje enega dirkaca v mostvu taksna prednost, zakaj torej ne pocnejo tega pri BMW-ju npr.? Pa bi bli oni pol prvaki ? >:D Konec koncev je to le cilj vseh ekip.

Sicer pa... RB je vedel v kaj se spusca ko je sel k Ferrariju in pa mislim da je ze dolgo znano da dokler bo MS pri Ferrariju dirkal lahko drugi dirkac samo sanja o naslovu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

JimiBtn:tisto je bil Mika Salo
Povprečen dirkač rečete,dejstvo je da je,ko je bil v Ferrariju,dobesedno pometal s konkurenco.Se še spomnite ko je moral vsaj nekajkrat Eddiu prepustit zmago ko se je še tistemu babjastemu ircu šlo za naslov?
To pove vse o tem,kaj danes dober avto pomeni.Ti dirkači,ki so prilezli v formulo eno so vsi izjemno nadarjeni in predani športu(morda le izstopa Klien,kateremu ne uspe oddirkat dirke brez da bi se vsaj trikrat zavrtel ali razbil:| ),torej več ali manj izenačeni,kar pa jih ločuje od poražencev in zmagovalec pa je dober avto in izkušnje.Logično pa je,da novinci še zdaleč niso tako izkušeni kot M.S,ki je reden gost na F1 dirkah že debelo desetletje,pa še kakšno leto čez.

Rubinho je pa ena butasta lutka,tako dober in hiter dirkač bi bil,pa ni ker je kot priden kužek ki uboga gospodarje in je vesel najmanjše kosti,ki jo dobi.Pa toliko je obljubljal,ko je bil še v Stewartu-takrat je bil za moje pojme še pravi dirkač.

DjTonic ::

JimiBtn tisto ni bil Sato ampak Mika Salo, tisto so bili njegovi najboljši dosežki v njegovi karieri.

Salo Hands It To Irvine

Blah, sm mel tistega Finca v mislih, pa sm napisu priimek ist cist druzga konca sveta. :)))

Tilen, jst bi temu rekel razlicen pogled na to, kaj je F1.

by Miha

ja 3/4 sedanjih navijacev je navijalo za hakinena neverjetno ker finec ni bil prevec priljubljen med vozniki zaradi njegovega obnasanja
se je samo za sebe drzal ni rad komentiral nicesar pa tak dalje
samo ze te so bli navijaci ferrarija pa mislim da jih je blo ker nekaj vec ko pa 1/3 vseh navijacev
pa kdo koga zali kaj ti gledas risanke se slucajno al kaj si vido da grejo oblacit raikonena v opico samo da bi ga prikazali da je nevem kako slabi pa da vsi temu nasedate
najbolse da si sami naredite spletno stran pa popluvate vse kaj vam gre v nos narisite sumiju brke brado dajte ga v slono oblect samo pol nena davajte tega ven kot da je to uradna stran ampak je delo takih ko ste vi ki nimajo kaj pojma o formuli ce vas na hitro vprasam tak nevete ki ste doma kaj sele da bi vedli kolko literski motorji so v formuli ena ne mi prosim pravit da nimam pojma o avtomobilizmu
baricelo ma cisto isti dirkalnik ko sumi zaenkrat samo glavna razlika je v tem da en zna vozit drugi pa ne
baricelo bi ze zdavnja odsel ce nebi vedel za malenkosti pri ferraiju ki jih drzijo v ospredju pred drugimi
tolko o zgodovini prvi naslov pri ferrariju je sumi osvojil kljub slabsi formuli od mclarnove
nevem ce pravite da je tak slabi zakaj mu je pol uspelo sicer se pa vidi sedaj razlika med baricelom in sumiju na prostih treningih
pa dirki
zdaj mislite da ce ste za mclaren al pa nevem kero drugo mostvo da mate najbolse voznike ce je statistika zanic pa varljiva nevem zakaj pravite o zgodovini nekaj ce pa je vse varljivo jaz vsaj priznam da sena bil dober dirkac v zgodovini samo vi ko mate tak proti ferraiju nevem zakaj so pol dali odstranit dobesedno odstranit najbolse dirkaca do te ce jim je prinasal denar pa slavo nevem kake odnose majo pol ti vodilni ljudje
pol pa hitro so se se znebili dokazov pa nevem pol
samo tak se veda sumi najbolsi na svetu trenutno pa se najverjetneje naslednih 5 let ker dvomim da so ferrarije mehaniki pripravljeni kaj narobe nareti na dirkalniku da bi ga zmankalo
nena se nekaj delate angelcke ce ste sli iz slabega na se slabse torej za vas druga mstva nimajo zgodovine al bote pa rekli zdaj k. j... zgodovino ker naenkrat nebo vec pomembna
kdo zgublja ugled tu malo tezko ga je dobiti med takimi ki verjamejo da ma zgodovino samo sumi pa samo on dela napake
pa dokazi da vam dam neke strani na katerih so vasi "najbolsi" vozniki obleceni v opice mislim da ni tezko najt na spletu bol tezko je ono najt nekaj resnicnega to je tezko ne pa potem dati strani sem gor
lahko si pridobis ogled med skupino ljudi samo ce se strinjas z njimi danes tezko uspeti v sloveniji ce nisi za lds samo na sreco bo kmalu drugace
jaz pa nerabim ugleda med vami tak brezveze koda bom vas jaz kaj spostoval dajte mi kaj hocete zraven nicka
uuuuuu kolko mi je do tega
te pa kobote vi se dali kaj druga gor ko pa opice pol se lahko menimo o ugledu drugih

pa ne mi o formuli koda jaz to gledam samo v nedeljah tak nimate pojma kolko liteski motorji so v formuli

neja ti baricela zali on nima pojma pa samo za to je se pri ferrariju da neizda vseh skrivnosti ima pa na razpolago cisto vse kaj ima sumi se taktiko si izbere sam
ce bi bil dober bi bil visje kot je sedaj pa ob odstopu sumija zmagal
ocitno ni bil sposoben pa veliko se odloci dirka ze preden se zacne na prostih treningih ko nastavlajo avtomobil tam se odlocajo bolsi vozniki od slabsih tak ko naprimer raikonen ko mu cultard nastavi dirkalnik ker on tega nezna

pa mclaren ma probleme s prestavljanjem pri avtomobilu to pa finec ko je bil dosedaj navajen samo na gas tisat pa vozit ko nor sedaj koa pamore prestavlat pa skrbet da lepo prestavi da podalsa zivljenje sklopki pa negre vec tako dobro ko more cim hitreje prestaviti pa speljati ni to vec ko tak ko si se vsedo za racunalnik pa samo gas pa sem pa tja pol pa ko to parkrat zasteka gre tudi ostali deli avtomobila

LOOOOOOOOOOOL!!!!!!

Mislim ej, strokokvno si vse utemeljil!

Naj te se spomnim, da so tvoji posti skrajno neberljivi, da je Baichelo trenutno drugi v razvrstitivi tock (takoj za MSjem) in ce te vprasam, kolko colska so koles v F1, bos moral odjadrat na eno www stran, kjer bos lahko to prebral. :)))

by Miha

perci ::

Oba bosta dala mir. Ti markec pa se posebej. SKRATKA: Lepo se obnašajte ali pa se sploh ne boste več obnašali, ker bo tema zaklenjena.

Aja markec, tvojih postov se dejansko sploh ne da brat, tako skropucalo so.

...sedaj koa pamore prestavlat pa skrbet da lepo prestavi da podalsa zivljenje sklopki pa negre vec tako dobro...

LOOOOOOOOOOL!!!

Kolker se jst spomnem, majo pol avtomatski salthebl; se prav, vse kar more nardit, je to, da trzne z eno roko po metuljcku. Kuplungo pa ma pr spelejvanju in pri postankiih, se pravi nekje 4x na driko.

by Miha

p.s.:Sm pisal post ze pred tem, ko si ti oddal svoj post. Sorry. ://

Zgodovina sprememb…

««
24 / 43
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 - pred sezono 2006

Oddelek: Loža
152901 (2656) Daedalus
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

257685098 (44013) Alexius Heristalski

F1 - pred sezono 2005 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

60532684 (24233) OwcA
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

119240641 (25302) balocom
»

F1 (strani: 1 2 3 4 )

17010191 (8919) Nemelk

Več podobnih tem