» »

F1 2004

F1 2004

««
22 / 43
»»

cdflip ::

JimiBtn
Sorry, ker ti odgovarjam šele sedaj ampak....... kakaš ti ,ker pač ne moreš prenesti poraza ,da tvoj ljublenček Montoya dela veliko oz. zeeelooo veliko napak. Očitno ne zna ocenjevati razdalje ali pa ima resne probleme z zavorami in to že več sezon,ker če se dobro spomnim je že pred časom ven nesel marsikoga med drugimi tudi somoštvenega kolega. Tako da , ne vem no kaj je narobe z mojimi izjavami...

Tero ::

MIslim da če govorim o večini če rečem, da mi F1 ne prinaša zaslužka. F1 je kot večina športov pač en veliki show-biznis. S tem ko jo gledamo doživo razna čustva ob zmagi oz. porazu voznikov za katere navijamo. Zaradi tega je f1 tako veliki biznis, ker jo gleda veliko ljudih in so pripravljeni tuji za to plačati(posredno tudi preko reklam). Če zmaga voznik za katerega jaz navijam brez vsake napake, sem ponosem na njega in doživim veselje. Formula ena je doživela svoj names vsaj pri meni - veselje. Zato je meni f1 zanimiva.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

ripmork ::

Zaradi mene naj Ferrari zmaga vsako dirko pa me boli k.,samo ne pa s tako premočjo.
Ferrariju ne morem očitat,pač so dobri pa hitri,drugi pa slabi pa počasni,jebiga ane!
pač svoje delo jemljejo resno.
Samo ne mi ga potem biksat z izjavami kolk je bila huda dirka:danes je bila taka dirka kot je ponavadi,Mclarnu je SPET crknil motor,POLOVICA drikačev je spet zganjala majhne neumosti in Ferrari je SPET zmagal.Da ne omenjam da so izbrali ISTO tehniko kot ZMERAJ,prehitevanj in napetih dogodkov pa je bilo presneto malo,KOT VEDNO.

Čudim se da sploh še kdo hodi gledat dirke na tribune,seveda pa ne omenjam zapitih Hansov in Hubertov,ki s kriglami v rokah vzklikajo SCHUMI!,ker jih itak boli k. kdo zmaga,važno da majo vsi rdeče čepice na glavi pa dober izgovor pred ženo,da so naklani ko prasice.
Nasprotno pa se mi zdi samoumevno,da gledanost drik po televiziji pada strmo navzdol,sem ter tja malo poskoči,to pa je tudi vse.

Morda bo čez nekaj let bolje,kajti Bernie je zavohal da večina denarja ne priteka od strastnih navijačev,ki so nori na predrage modelčke dirkalnikov,ampak na pravo akcijo,na dirkanje v pravem pomenu besede.VIVA LA REVOLUCION!>:D

Tero:grem stavit da maš na pižami napis ŠUMI 4EVER>:D (joke:P)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

Tero ::

Nimam nobene take pižame, če ti odkrito povem pravzaprav nimam nobenga ferrari brand izdelka doma;)

RIPMORK: če boš prišel na NEST pa se lahko vsedema pa pošteno zmeniva vse o f1. Ti častim pijačo :D
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Microsoft ::

cdflip, ma ja, zdej je pa Montoya prvi, ki se je v prvem ovinku glede tega ustel. Skoda res, ker pred tem, ko ga ni blo v F1, se to sploh ni dogajlo.:\
Ne znam prenest poraza? Sej sm ja napisal, da je naredil napako. Ka ti zdej se fali?

Tero, ma vredu, sej navijas za MS. Sam kaj ti pri tem, da ti je po treh krogih jasno, da bo v nadaljnih 60 se kar v vodstvu MS, pa ne stekam.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

Tilen ::

JimiBtn me prav zanima kaj bi rekel na to ce bi jaz napisal ob morebitnem razpletu:

JimiBtn ma vredu, sej navijas za Montoyo. Sam kaj ti pri tem, da ti je po treh krogih jasno, da bo v nadaljnih 60 se kar v vodstvu montoya, pa ne stekam.

>:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Pomoje bo veliko besedičil in malo povedal..... :\ :\

Tilen, in kdaj se je to nazadnje naredilo?

cdflip, kar dej repliko na mojo, pa bo cisto vredu.

by Miha

Zgodovina sprememb…

E sorry sem se zmotil. :8) Malo je besedičil a še manj povedal :D :(

Ha, ha, ha. Crkujem od smeha. Zelo dohuvito.;)

No a vidite zagovorniki Montoye kaj dela a??
Dej bot tolk vredu, pa nam zaupaj no, kaj dela. Ker glede na to, da ni bil kriv ne v San Marinu in Monacu (tako so odlocili tisti, ki so za to pristojni. Za Nemcijo se ni znano...), me res zanima, kaj je tisto, kar "dela", pa jaz nevem.

by Miha

Zgodovina sprememb…

ccccc... živci , živci..... spremljaj formulo pa boš videl ,kaj dela... :\

BigWhale ::

Danes sem gledal prvih 20 krogov, potem sem sel in prisel nazaj, da sem devet krogov pred koncem videl vrstni red in sel na kosilo. Vseeno kak je bil vrstni red, ampak dolgocasno je bilo. Obcutek imam, da bo kmalu nehal gledat dirke, ker je res dolgcas. Prvic sem to storil, ko je zmagoval Mansell, pa sem zanj navijal. Ampak tekma je bila nekaj taksnega kot da bi gledal piscanca, ki se vrti v pecici...

Zacetek je bil pa kar smesen, ce citiram nasega komentatorja:

"Kljub temu, da Michael dirka ze deset let ima pred dirko se vedno prazno glavo."

No, potem se je popravil, da ne misli na nic nepotrebnega in ni obremenjen... Ampak vseeno je bilo slisati precej hecno... :))

... dajte mal manj govorit in kaj vec povedat... Ne pa, da se prepucavate in se greste kdo ima daljsega. Neke pametne debate pa ze dolgo ni bilo tukajle... ... se o bencinu ni nihce, razen Tattooja, nic pametnega povedal...

cdflip, sam ce si ze zacel s tem, kaj dela, potem se malo obrazlozi to. Ker tvoj odgovor ni podevadl nic. Povej konkretno kaj dela.

by Miha

Upam ,da znate angleško 8-)
Ferrari use 'light weight' F1 fuel :
Ferrari is using a special 'light weight' fuel this season. It might explain how the Scuderia's drivers Michael Schumacher and Rubens Barrichello can run a bit longer than their rivals in the first stint of races.
Ten laps of Shell-produced Ferrari fuel, for example, might be the equivalent of only eight laps of a rival Formula One squad's product, because it weighs less. A statement said 'Shell V-power F1ULG58' is as 'light as possible whilst maintaining the same performance characteristics.'

Vir je f1racing.net

Dobre no, sam mene se vseeno zanima, kaj dela Montoya narobe.

by Miha

Dr_M ::

sam mene se vseeno zanima, kaj dela Montoya narobe.

to da sploh dirka....pa nehi zdej smetit no... 3/4 tvojih postov tuki nima veze sploh z nicemer. ;((

LET IT GO DUDE, pa ne tezi.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Po mojem vozi abolutno brezglavo in hoce v prvem zavoju oz. v restartu dirke na prepotenten način pridobiti mesta (zadnji čas je ,da bi mu nekdo od vodilnih to tudi povedal). To je ,moje osebno mnenje, odlika nespametnega dirkača in poleg tega s to njegovo prepotentostjo ogroža tudi druge. Novodobnik njegovega sloga je Sato. Tako, povedal sem ,kar pa že dolgo časa bode v oči pa je, da je imel veliko podporo v Headu in bomo videli kaj bo sedaj ,ko njega ni več na dirki. Vsi pa tako govorite ,kako je Šumi zaščiten in oh in sploh a veste ,da je dobil lani kazen vožnje skozi bokse ,ko sta trčila z Montoyo. Tudi jaz bi imel rajši bolj zanimivo dirko z prehitevanjem ne pa z bednim zaletavanjem (Monako 2004, Vn Evrope 2003.....), zrivanjem (Monako s Satom).

cdflip, hm, ka pa vem no. Se ti ne zdi, da je start odlicna priloznost za pridobit kaksno mesto? Renault (je) s pridom to izkoristil. No, sam ka zdej se naj vsi prpeljejo v prvi ovinek enden za drugem? To bi bil sele dolgcas...
Da druge ogroza? A in enkrat MS postavil formulo zanalas na stezo (ko je videl, da ne gre vec naprej), da bi bla dirka prekinjena in da bi lahka potem on se enkrat startal (mislm, da je to bla Avstrija)?
Zakaj je novodobnik zdej Sato, ki je isto naredil napako v istem ovinku kot Montoya, nevem.

Dr_M, sm ze mislu, da ignoriras moje poste, pa vidim, da jih se kar lepo beres, ceprav nimajo veze z nicemer, kot ti pravis.

by Miha

Zgodovina sprememb…

JimiBtn: sej jih ignoriram...sam kar je pa prevec je pa prevec... :\ :\

Aja, pa se ene sm se spomnu. Take, cist neznane, ko se je MS zanalasc zaletel z bokom v Villeneuve, da bi s tem ustavil takrat boljsega.
Kaj zdej, je to ogrozanje ali ne?

Dr_M, ma ja, kaj si pa jst sploh grem, da mislim drugce od tebe. Mas cisto prov. Vsi bi mogl met taksno mnenje, kot ti.;)

by Miha

Zgodovina sprememb…

Je pa bil za to tudi kaznovan in ne tako kot precej drugih voznikov. To pa pozabljaš a ?!! Zanimivo, pozabljaš vse, kar gre dobrega na račun Šumija. cccc.....:\ :\

Tero:če bom pršou na NEST me boš pir častil:D

Ja res je,vsi delajo napake,pa tudi kakšno egoistično kdo nalašč kdaj ušpiči - ne zagovarjam ravno Montoye,sigurno pa Michael Schumacher ne spada med angelčke.
Pa ne samo to ko je Villeneuva butnil v bok in sam zletel s steze(tito je sodu izbilo dno,kjti včasih sem navijal prav za Šumija-ko je bil ta še v Bennetonu,minilo me je ko je prišel v ferrari,ko pa je ta butast manever nareidl sem ga dobesedno zasovražil),bili so še marsikateri trenutki-recimo ko je dvakrat ignoriral črno zastavo in dobil prepoved več dirk,zaradi tistega v Jerezu so mu celo odbili vse točke(baje):8) ,pa zagotovo bi se še kaj našlo...:\

Zgodovina sprememb…

cdflip, jst te sprasujem, ali je to, kar je MS naredil Villeneuve, ogrozanje ali ne? Da je bil kaznovan, pa vem...

by Miha

xenon74 ::

Montoya se stalno v nekoga zaletava.
Ček diz aut::8) "Fucckking idiot you broke my Fucckking head"
Telegram: Contact @patrickkickenfunnyfiles2

X74

shock ::

Tero:

Vidim da ti je bila dirka zanimiva. Predlagam ti da si dobiš posnetek današnje dirke in pogledaš še enih 100-krat :D.

xenon74, verjamem, da nisi bral cele teme, tak da ti lepo povem, da je to ze blo objavleno.

by Miha

sam Montoya res nima sreče:8)

Mah, jst se tolazim, da bo mogoce se kaj z McLarnom drugo leto.

by Miha

njok ::

Drugo leto? Hmm... ena zima se za Rossija ni bila dovolj. ;)

xenon74 ::

Ne da Montoya nima sreče. Dirkači v njegovi neposredni bližini nimajo sreče.

xenon74:P
kaj si mislite o morebitnem povratku Mike Hakkinena v formulo?8-O :))

"you fu***** idiot" pa ne gleda kje hoid lololol :) cudno da ni ralfa obtozo danes po dirki kaj se neka v njega zaganja na startu :)

Tattoo- ::

xenon74: to smo že long time ago predebatirali ta pripetljaj...

Glede Hakkinena je pa takole - kolikor sem uspel izvedeti na DC++ od nekega Finca, se je Mikka od kar ni več aktiven v F1 kar precej zredil...in je trenutno daleč od tega, da bi bil primeren za v dirkalnik :O.

Mislim, da je bila današnja omemba Hakkinena in Villineuva v oddaji pred prenosom F1 na POP TV kot možno zamenjavo pri Williams bolj mašilo, ker pač morajo nekaj povedati v oddaji :\ :D.
Racing is in my blood - Ayrton Senna

mogoče bodo pa nalašč zanj razširili dirkalnik LOL:D .....čeprav v teh oddajah pred dirko res ni ponavadi kaj dosti novega povedanega,se mi zdijo v redu in jih rad pogledam....fino se mi zdi da letos celo prenašajo tiskovno konferenco,čeprav Mirkotu ne bi bilo treba oponašati nemških in avstrijskih komentatorjev in real-time prevajat svega kar povedo,ker potem ne slišiš ne enega ne drugega,angleško pa tako lai tako danes razume že vsak,no vsaj večina ki spremlja dirke.

Sicer pa ko smo že pri Pop-tv team-u za nič na svetu ne bi zamenjal našega Ališiča!:))
tako zabavno je poslušati,ko se mu zapleta jezik ko kakšnemu debilu,ko pa mu že uspe nekaj povedat do konca,pove neumnost.Stokrat rajši tak komentator,ki te nasmeje pa je velik fan formule,kot pa kak nezainteresiran dolgočasnež.RAJT?:D ;)

Zgodovina sprememb…

Kolker sm gledal, RTL ne prevaja real-time. Morm pa rec, da mi gre to na zivce, sam vlke drzave si to lahka privoscjo.
Pa tud tisto, da Mirko prevaja, ni kul.

by Miha

cryptozaver ::

Joj ubogi JPM - Kalimero spet ni mel srece. Pa res mors bit rojen pod nesrecno zvezdo da se vsakic posebej zapletes v kres!!!
Al pa si mogoce mal objesten |O ?

mogoce pa ma v nosu kak magnet pa ga kr privlači .... :P

In JPM še ponavadi trdi ,da ni kriv ....... ccccccccccccccccccccccc... revček :\ :\ Objsten, ampak tisto ko praviš malo kar izpusti.

Sumo ::

Drugače pa ima po tanovem tudi Renault 'lightweight fuel'.

JimiBtn: sam ti pa nisi ravno brihten clovek, mar ne?? nevem od kje teb, da morte usi isto mislt kot jest?? mas ti ksne privide slucajno? ksn obisk pri psihiatru ti nebi skodoval...:\ :\

njok ::

Vsi trije piloti, ki so bili vpleteni v incident v prvem ovinku so se strinjali, da gre za navadno nesreco med dirko in noben ni nikomur pripisal krivde.

Satov motor pa ni zdrzal kroga z zamašenim bočnim zračnikom in 13-sekundnega postanka v boksih.

Dr_M, zakaj si si sel pa spreminjat podpis?

sam ti pa nisi ravno brihten clovek, mar ne??
Kaj potem ne smem napisati svojega mnenja, al kako? Drgace pa sigurno nisem tako brihten, kot ti, to je res.

mas ti ksne privide slucajno?
Ne, da bi jst vedel.

ksn obisk pri psihiatru ti nebi skodoval...
Mah, jst navijam za Montoyo, pa je tebi to vseca ali pa ne.

by Miha

Zgodovina sprememb…

shock ::

Mimogrede, tisti ki pravijo da je bila tekma zanimiva, poglejte naslov te povezave.

Če še mediji pravijo, daje dolgcajt pol nevem kam pridemo :D.

zile ::

Ta medij je Engelbert Osojnik |O

cryptozaver:Kalimero je Barrichellov uradni nadimek:D .....po dolgem času bi prav rad spet videl "dobrega" starega Ferrarija iz leta 95.....me prav zanima koliko Tiffosijev bi še ostalo[:P

Sicer pa se nam obeta Montreal in njegov slavni zadnji ovinek,kjer os dirko predčasno končali mnogi,mnogi jo pa še bodo] ;)

da je bila pa ta dirka dolgočasna je pa popolnoma jasno vsem,tukaj sploh ni relativnosti,samo ABOLUTEN DOLGČAS:(

Alexius Heristalski ::

A in enkrat MS postavil formulo zanalas na stezo (ko je videl, da ne gre vec naprej), da bi bla dirka prekinjena in da bi lahka potem on se enkrat startal (mislm, da je to bla Avstrija)?
Avstrija 2000, ni mu uspelo, ker so na progo dali varnostni avtomobil. Sicer pa so ta BI-ugibanja vprašljiva, ker so zrasla na Ališičevem zelniku.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

pa ne da bi Šumiju kaj tako grdega padlo na pamet8-O :O :\ .....

Cr00k ::

hehe... kolk sem se nasmejal, ko sem si pogledu un filmcek od montoye, ko se je u kamero zaletu... se je prtozeval pa tulil ko kaksna peechka... LOL

po pa berem dnevnik... pa se bolj LOL :)))...

vn monaka: M.Schumacher
vn evrope: R.Schumacher

...le kaj sta montoyi nardila Schumacherja... da se more vsakic na enga spravt... sej u avtu si upa... sam pol ko bosta mela pa brata cevljarja tega dost, bosta pa s kamero nad njega letela... on bo pa tulil, pa bejzu, k da bi mela najmejn smajser v rokah... :))))

Cr00k, ce ne bi blo tam zravn njegov punce (pa mislm, da se nega inzenirja), potem bi verjetno padla kaka desnica. Je ze bil cist pripravljen, da gre v akcijo, sam potem ga je punca ustavla... Skoda... :)))

by Miha

Zgodovina sprememb…

skoda da ni se izpadel vecji butec? prav imas ja >:D
««
22 / 43
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

F1 - pred sezono 2006

Oddelek: Loža
152901 (2656) Daedalus
»

F1 - sezona 2005 (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

257685094 (44009) Alexius Heristalski

F1 - pred sezono 2005 (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

60532678 (24227) OwcA
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

119240637 (25298) balocom
»

F1 (strani: 1 2 3 4 )

17010191 (8919) Nemelk

Več podobnih tem