» »

Iz prodaje umaknili belo grozdje italijanskega porekla

Iz prodaje umaknili belo grozdje italijanskega porekla

1
2
»

Ales78 ::

Daniel je izjavil:

Seveda trol. To, da lažeš in spreminjaš izjave je vsem tukaj jasno.

In ker si tako sposoben v svojem laganju boš zagotovo to mojo objavo predočil skupaj s številko posta.

Če ti misliš, da si mi tako pomemben, da bom brskal po tvoji zgodovini za leta nazaj, ob nedeljočem searchu, se motiš. Lahko pa vsakdo preveri, ki se mu da ukvarjat s tem.

Mogoče slo-tech kdaj usposobi iskanje, pa ti ga bom nabil na nos.
Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness, and many of our
people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of
men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of earth.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Daniel ::

Evo, točno to, kar sem napisal. Najprej lažeš kaj so drugi izjavili, ko te pozovejo po dokazilih pa gor nabiješ izgovore. S takim obnašanjem samo kažeš ostalim kako dejansko deluje vas sistem precej bednih poskusov diskreditacij.

roCkY ::

Z veliko večino uporabnikov, ki imajo nick mlajši od C19 na tem forumu nima smisla debatirat, ker odgovarjanje ni debata ampak futranje trola. Kar je mlajše od leta pa sploh. Res malokrat se zmotiš na prvo žogo, ker že "pošrek" branje teme pokaže koliko je ura.

Ampak marsikdaj je NUJNO vsaj enkrat odgovoriti, ker so stvari na nivoju, ki ni vzdržen tema pa v svoji osnovi absolutno pomebna in resna. Ampak pisat, da ti nekdo potem išče pike in vejce, ki so narobe postavljene ker bistva ne pozna komentira pa vseeno je brzveze.

In ja marsikdo je šel na mehansko uničevanje plevelov iz takih ali drugačnih razlogov, kjer je to le možno ali pač herbicidov enostavno ni.

Če ima kdo dokaz ali resen utemeljen sum, da FFS kdorkoli uporablja na nedovoljen način se ve kam se tako početje prijavi.

roCkY ::

Ales78 je izjavil:

roCkY je izjavil:

tvoj "sinjoriti rejting" ni na nivoju, da bi se spuščal v širšo debato s tabo

tistle članek je nekoliko populističen z mojega zornega kota

Biološko se da za zmerno ceno delat nekaj produktov. Večino pač ne. Zato jih NI vsaj dokler pravil ne postaviš tako, da je BIO lahko skoraj klasično...
BIO je v glavnem le pobiranje proračunskega EU denarja. Za praktično celo EU to velja. Zelo malo produktov pride glede na to koliko EUR iz proračunagre za te zadeve.

"Seniority rating" je neumnost in samo oblika diskvalifikacije namesto argumentov.

Ne. tisti članek je čisto realen. Kaj, bo kmet šel samemu sebi šel v škodo in imel slabo letino (in manj denarja), če pa lahko zalije s škropivom in proda na črno, kontrolira ga pa tako ali tako nihče ne. Trgovine so vsaj ogrožene, da se jih dobi pri prodaji preveč špricanega produkta, pokaži mi en članek, ki govori, kako je Jože Kranjski, prodajal na črno (lahko najdeš samo, da je prodajal na črno, ne glede na škropiva) preveč šprican izdelek.

To recimo bi bil dober primer raziskovalnega novinarstva (jim bom poslal predlog), da gredo zdajle, jeseni, kupovat pridelke, glede na napise pri hišah, beležijo koliko prodajalcev je zaračunalo davek, nato pa dajo kupljeno, na analizo. Od mesa, do krompirja.

Prepričan sem, da bi pokazalo katastrofalno stanje, ampak ne vemo, dokler ne probamo. Upam, da novinarji "zagrabijo".

Marsikdo se načrtno ne ubada z direktno prodajo, ker prevečkrat naleti na osebo tvojega kova. Tako se SLO roba zmeša s tisto z vseh vetrov nekje v verigi distribucije. Ampak tema je FFS v uvoženi robi. Za domačo odpri svojo temo. Moje mneje je, da je to treba razlikovati.!

Sem pa med prvimi v vrsti ZA, da se ne analizira gotov pridelek ampak površino/zemljo na kateri se prideluje in to med vegetacijo preden je pridelek dozorel.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Monsanto mora bolniku z rakom plačati 289 milijonov dolarjev odškodnine zaradi glifos (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
12331619 (25930) Markoff
»

Svet, Kot Ga Razume Monsanto (GSO) (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Problemi človeštva
877123935 (80684) jype
»

Čebelomor: Znanstveniki uspeli povezati pesticide iz skupine neonikotinoidov s sindro (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
17945713 (38275) A. Smith
»

Francija letos brez Monsanto koruze (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / Industrijska lastnina
32589605 (83441) Icematxyz

Več podobnih tem