Forum » Loža » Ekstremno debeli ljudje
Ekstremno debeli ljudje
Temo vidijo: vsi
Linko ::
Zvečer sem po naključju zasledil na tv oddajo o debelih ljudeh, katere potem operira nek zdravnik.
Vsi so imeli cca 300kg! ( Jaz se sekiram za mojih 100kg pri 189cm )...Vsi so doma, druga ne more delat, kot ležat, jesti, iti na wc, jesti, gledat tv, jesti.... CELI DAN. Partnerji ali starši jih nenormalno pitajo. Potem pa skupaj jočejo, kako nič ne morejo.
Ne more shujšat, ker se ne more gibati. Do wcja pride in je čisto adijo.
Od kje dobijo ti ljudje denar za toliko hrane? Jedo 99% hitro prehrano, čipse, sladkarije, sladke pijače. Ne razumem sistema.
A toliko dobijo od sociale?
Vsi so imeli cca 300kg! ( Jaz se sekiram za mojih 100kg pri 189cm )...Vsi so doma, druga ne more delat, kot ležat, jesti, iti na wc, jesti, gledat tv, jesti.... CELI DAN. Partnerji ali starši jih nenormalno pitajo. Potem pa skupaj jočejo, kako nič ne morejo.
Ne more shujšat, ker se ne more gibati. Do wcja pride in je čisto adijo.
Od kje dobijo ti ljudje denar za toliko hrane? Jedo 99% hitro prehrano, čipse, sladkarije, sladke pijače. Ne razumem sistema.
A toliko dobijo od sociale?
Likalnik ::
Cupakabra123 je izjavil:
Junk food je poceni, debelost je pa bolezen.
sicer ni najbolj poceni...predvsem kar se tiče čokolade, čipsi, sladkane pijače in ostale sladkarije v trgovini....so pač kar med dražjimi.
Verjamem pa, da če kupuješ "eko" hrano in ostalo orehi, čija semeni itd da je še dražje
111111111111 ::
Dobra tema. Tudi mene je vedno zanimalo od kje se ti ljudje financirajo in glede na to da nič ne morejo, zakaj jih v dieto ne prisilijo najbližji?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Tidule ::
Zakaj najblizji ne prisilo ljudi, da nehajo kadit? Prehitro vozit? Pit alkohola? Se ukvarjat z ekstremnimi sporti? In se 500 drugimi samodestruktivniki mavadami, ki jih ljudje imajo?
Govorim, čisto o fizični zmogljivosti ekstremno debilh ljudi, da ne morejo iz postelje, do trgovine. Zakaj jih svojci še naprej pitajo?
Govorim o kadilcih z rkom na pljucih, kronicnih pijancih z cirozo jeter... zakaj jih svojci ne ustavijo?
StevicaM ::
Spura ::
Cupakabra123 je izjavil:
Junk food je poceni, debelost je pa bolezen.
Ni ceneje kot osnovna živila. Junk food tudi ne redi, ce ne pretiravas.
Govorim o kadilcih z rkom na pljucih, kronicnih pijancih z cirozo jeter... zakaj jih svojci ne ustavijo?
Kadilci normalno funkcionirajo do konca, razen zadnjih par mesecev, ce dobijo raka. Teli bajseki so v postelji leta in leta.
kuall ::
Pa saj hrana ni tako draga posebej v zda ne.
Normalen človk se bo začel sekirat, ko bo malo debel, bo stalno sit in stalno ga bo tiščal trebuh in stalno si bo govoril da bo shujšal. Extremno debeli ljudje pa nimajo tega in kar jejo.
Normalen človk se bo začel sekirat, ko bo malo debel, bo stalno sit in stalno ga bo tiščal trebuh in stalno si bo govoril da bo shujšal. Extremno debeli ljudje pa nimajo tega in kar jejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
Miki N ::
To so ekstremni - in rahlo pobegli - primeri politike "kalorije in dopamin" za kontrolo raje. Ti barbiduji ne konzumirajo samo ogromne količine čipsa ampak tudi netfliksa. Uprli se bodo pa kako, če še dobesedno prdniti ne morejo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
krneki ::
Ko enkrat greš v ZDA ti je takoj jasno zakaj je tam cel kup debelih ljudi. Fast food je vsakih 200m, na vsaki bencinski pumpi (vsaj en), v pravi restavraciji je obrok 3x dražji kot v fast foodu. Trgovine z kvalitetno hrano pa so precej dražje od običajnih, ko hočeš najti študentsko hrano na polici sploh ne najdeš take ki nima zraven zmešano še čokolado ali sol/sladkor...in še in še takih nebuloz.
opeter ::
V enem dokumentarcu je bilo govora, da ljudje pijejo ogromne količine gazirane pijače na dan.
V ZDA imajo neke vrste štirikolesne "sedeže", na robovih pa lahko dokupiš še držalo za te pijače, ki so praviloma v kartonastih "kozarcih".
Več slik tukaj:
https://best.2022clearanceonline.ru/cat...
Praviloma ti ljudje ne gredo dol s teh prevoznih sredstev, razen, če morajo na WC ... če sploh morejo/uspejo sami iti.
V ZDA imajo neke vrste štirikolesne "sedeže", na robovih pa lahko dokupiš še držalo za te pijače, ki so praviloma v kartonastih "kozarcih".
Več slik tukaj:
https://best.2022clearanceonline.ru/cat...
Praviloma ti ljudje ne gredo dol s teh prevoznih sredstev, razen, če morajo na WC ... če sploh morejo/uspejo sami iti.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Zgodovina sprememb…
- spremenil: opeter ()
Samo svaka čast inžinirjem teh skuterjev za kite. Impresivna nosilnost relativno lahke konstrukcije.
krneki ::
Sploh mi je smešen njihova refill politika v fast foodih. Večji kozarec ti samo pomeni, da je treba manjkat vstat za refill
Jaz ne vidim rešitve. Mogoče Mato s slonarico. Je še kaj?
Zgodovina sprememb…
fur80 ::
Ko enkrat greš v ZDA ti je takoj jasno zakaj je tam cel kup debelih ljudi. Fast food je vsakih 200m, na vsaki bencinski pumpi (vsaj en), v pravi restavraciji je obrok 3x dražji kot v fast foodu. Trgovine z kvalitetno hrano pa so precej dražje od običajnih, ko hočeš najti študentsko hrano na polici sploh ne najdeš take ki nima zraven zmešano še čokolado ali sol/sladkor...in še in še takih nebuloz.
Jaz sem se edino tam zredil, čeprav smo pošteno fizično delali... :D Pizza na pumpi je bila 6$, normalna hrana v restavraciji 15-20$ + napitnina, čipsi 3X večji, flaše večje, hrana bolj masna,... če se nekdo ne giblje in miga, verjamem, da ga raznese tam v pol leta! :D
Tu je še en skoraj desetletje star članek naslovljen Maščobni dobički: kako je živilska industrija zaslužila na debelosti
https://www.theguardian.com/lifeandstyl...
https://www.theguardian.com/lifeandstyl...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: opeter ()
Jaz sem se edino tam zredil, čeprav smo pošteno fizično delali... :D Pizza na pumpi je bila 6$, normalna hrana v restavraciji 15-20$ + napitnina, čipsi 3X večji, flaše večje, hrana bolj masna,... če se nekdo ne giblje in miga, verjamem, da ga raznese tam v pol leta! :D
Enkrat sem nareil neumnost in sem v driveinu rekel naj mi dajo najvecjo pijaco, ker me je cakalo 4 ure voznje. Pa sem racunal, da bom dobil 0,7, al pa ajde liter... no dobil sem galono. Ki je bila se vedno par centov cenejsa od plastenke z vodo (22oz).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tidule ()
fur80 ::
Enkrat sem nareil neumnost in sem v driveinu rekel naj mi dajo najvecjo pijaco, ker me je cakalo 4 ure voznje. Pa sem racunal, da bom dobil 0,7, al pa ajde liter... no dobil sem galono.
:D Mi pa ni jasno črnke in njihove riti, to izgleda, kot bi bili mutanti, kako jim lahko in od česa zadnjica tako odstopi. :)
jotunn2 ::
Je zadnjih 10 let slucajno kdo sel cez kaksno slovensko mesto in po moznosti mimo osnovne sole? No jim kar veselo sledimo... tudi ti skutercki, skupaj s kiti na njih, se ze pojavljajo tudi pri nas.
Ker si lahko sami priskrbijo drogo. Ekstremno debeli pa si ne morejo, jim svojci nosijo k ustom nezdravo prehrano.
111111111111 je izjavil:
Ker si lahko sami priskrbijo drogo. Ekstremno debeli pa si ne morejo, jim svojci nosijo k ustom nezdravo prehrano.
Ja samo kiti si lahko krmo dostavljajo ... to ni neka nova stvar po svetu.
Enkrat sem nareil neumnost in sem v driveinu rekel naj mi dajo najvecjo pijaco, ker me je cakalo 4 ure voznje. Pa sem racunal, da bom dobil 0,7, al pa ajde liter... no dobil sem galono. Ki je bila se vedno par centov cenejsa od plastenke z vodo (22oz).
V kaki emabalži pa to pride?
Alayne ::
Kaj pa vem. Malo je tudi v navadi in metaliteti.
Jaz sem tam živela 10 mesecev in shujšala 12 kg. Prvi teden valda planeš po fast foodu, ampak potem se mi je pa grozno uprlo. Sploh nisem mogla razmišljat nažrta pa prebavne probleme dobim. Sem pa tudi doma vajena jest relativno zdravo. Domač vrt, ampak vseeno občasn mcdonalds.
Tam preprosto nisem imela proračuna zunaj konstantno jest in sem sama kuhala. Tudi kave za 5$ plus na dan so meni absurdne. Doma sem jo skuhala in v termovki nesla na siht. Isto vodo v plastenko in je. Spila pa sem vsak zvečer eno kvalitetno IPA pivo, to mi je bila razvada.
So pa se sostanovalci stalno slinili, ko sem kuhala. Baje je disalo. Ampak to so ljudje, ki so tako nevajeni kuhanja, da jim je disalo, ko sem na olivnem olju popekla česen in paradižnikovo osnovo za špagate. Sej ne kuham za mišelina, ampak ti ljudje nimajo v špajzi osnov. Niti začimb. Jim je predrago. Ni pa predrago kupit ready to eat meals. Noro. Prvi mesec sem dala 200$ - česen, čebula, olje, kis, kvalitetn sir (evropski marketi so v vecjih velemestih), testo pite/pice in sem jih sama pekla, pirine testenine, organska jajca pa je blo. Potem pa dokupuješ samo še zelenjavoin meso. Lean mleto meso je ceneje kot pri nas. Samo pač ja, moreš znat ven kak čili con carne al pa bolonjsko skuhat. To narediš 2-3x na teden, ostalo zrmzneš pa si dober. Ne vem al smo mi vajeni tako revno in efektivno živet in majo oni prav. Al smo mi superiorni.
Aja pa porovo-krompirjeva juha je bila zanje kao poor people food. Meni pa je ful pasala :) vsakemu svoje :)
Kdo bi vedel.
Jaz sem tam živela 10 mesecev in shujšala 12 kg. Prvi teden valda planeš po fast foodu, ampak potem se mi je pa grozno uprlo. Sploh nisem mogla razmišljat nažrta pa prebavne probleme dobim. Sem pa tudi doma vajena jest relativno zdravo. Domač vrt, ampak vseeno občasn mcdonalds.
Tam preprosto nisem imela proračuna zunaj konstantno jest in sem sama kuhala. Tudi kave za 5$ plus na dan so meni absurdne. Doma sem jo skuhala in v termovki nesla na siht. Isto vodo v plastenko in je. Spila pa sem vsak zvečer eno kvalitetno IPA pivo, to mi je bila razvada.
So pa se sostanovalci stalno slinili, ko sem kuhala. Baje je disalo. Ampak to so ljudje, ki so tako nevajeni kuhanja, da jim je disalo, ko sem na olivnem olju popekla česen in paradižnikovo osnovo za špagate. Sej ne kuham za mišelina, ampak ti ljudje nimajo v špajzi osnov. Niti začimb. Jim je predrago. Ni pa predrago kupit ready to eat meals. Noro. Prvi mesec sem dala 200$ - česen, čebula, olje, kis, kvalitetn sir (evropski marketi so v vecjih velemestih), testo pite/pice in sem jih sama pekla, pirine testenine, organska jajca pa je blo. Potem pa dokupuješ samo še zelenjavoin meso. Lean mleto meso je ceneje kot pri nas. Samo pač ja, moreš znat ven kak čili con carne al pa bolonjsko skuhat. To narediš 2-3x na teden, ostalo zrmzneš pa si dober. Ne vem al smo mi vajeni tako revno in efektivno živet in majo oni prav. Al smo mi superiorni.
Aja pa porovo-krompirjeva juha je bila zanje kao poor people food. Meni pa je ful pasala :) vsakemu svoje :)
Kdo bi vedel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Alayne ()
Invictus ::
V ZDA je kvalitetna hrana draga, pa še vedno ne dosega evropske kvalitete.
Pa folk je len, in še mu ne ljubi kuhat. Mikovalovka plus 1 žlica/vilica, to je vse kar rabiš. Kupuje se vnaprej pripravljeno hrano, ki jo samo pogreješ.
Pa folk je len, in še mu ne ljubi kuhat. Mikovalovka plus 1 žlica/vilica, to je vse kar rabiš. Kupuje se vnaprej pripravljeno hrano, ki jo samo pogreješ.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Meiniken ::
Racionalno gledano - če ne ješ mastne hrane boš bolj zdrav, postaven, privlačen,...
In kljub temu ljudje jejo mastno hrano. Zakaj? Zakaj bi nekdo izbral mastno hrano? Ali pa zakaj bi nekdo kadil? Iz racionalnega vidika nima smisla, pa ljudje vseeno pijejo kot žolne, kadijo, se bašejo z junk foodom,... Zadeva hitro zasvoji, ker je s takim namenom tudi ustvarjena. Cukr je povsod.
Zakaj pa svojci svoje bajsije doma futrajo je pa spet drugo vprašanje. Mogoče slaba vest? Se počutijo odgovorne?... To je bolj pogovor za psihoterapevta.
Kar se pa denarja tiče... Odgovora na to nihče ne pozna
In kljub temu ljudje jejo mastno hrano. Zakaj? Zakaj bi nekdo izbral mastno hrano? Ali pa zakaj bi nekdo kadil? Iz racionalnega vidika nima smisla, pa ljudje vseeno pijejo kot žolne, kadijo, se bašejo z junk foodom,... Zadeva hitro zasvoji, ker je s takim namenom tudi ustvarjena. Cukr je povsod.
Zakaj pa svojci svoje bajsije doma futrajo je pa spet drugo vprašanje. Mogoče slaba vest? Se počutijo odgovorne?... To je bolj pogovor za psihoterapevta.
Kar se pa denarja tiče... Odgovora na to nihče ne pozna
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Meiniken ()
Mastna hrana sploh ni problem. V smislu samo maščoba sama po sebi. Samo človeška krma za pitanje (točno to je) ne vsebuje samo maščob ...
V bistvu je bilo nabijanje z "nemastno hrano" del iste politike, ki je (pre)našopala folk z ogljikovimi hidrati.
V bistvu je bilo nabijanje z "nemastno hrano" del iste politike, ki je (pre)našopala folk z ogljikovimi hidrati.
Zgodovina sprememb…
PacificBlue ::
Nič gibanja, telesnih aktivnosti in samo žretje privede do tega. Če sediš ves dan pred tv in še zraven ješ se z lahkoto zrediš
I’m out.
:3
*Nirburu mode on*
Pod, dovodna cev za kalorijsko goščo (obogateno s cepivi), odvodna za fekalije, VR šteker za dopamin, zunaj pa lockdown. To je to. Pa dober tek!
Pod, dovodna cev za kalorijsko goščo (obogateno s cepivi), odvodna za fekalije, VR šteker za dopamin, zunaj pa lockdown. To je to. Pa dober tek!
c3p0 ::
111111111111 je izjavil:
Dobra tema. Tudi mene je vedno zanimalo od kje se ti ljudje financirajo in glede na to da nič ne morejo, zakaj jih v dieto ne prisilijo najbližji?
My 600lb life, cringe/horror show.
Drugače pa živijo bp, social welfare, invalidska, enablerji vse naokoli... Tudi v USA se da živet na račun drugih.
Ganon ::
LeQuack ::
A ni smešno da v Sloveniji je pa ravno obratno kot v USA. Hitra hrana je zmeraj dražja, dražja od hrane v restavraciji. Porcije pa zmeraj manjše. Pod pretvezo gurmanskosti. Čeprav bo po moje debelih ljudi še vedno več in več.
Quack !
Tac20 ::
Dostikrat gledam "Food Factory" na Discovery Channel, ker mi je izredno zanimivo gledat kako avtomatizirane so te tovarne za pripravljanje procesirane hrane. Obenem pa se čudim koliko tem tovarnam laufa in v kakšnih količinah se ta v večini "junk food" prodaja, noro. Sej kao je vse halthy pa organic, ampak cuker je pa povsod noter, praktično karkol delajo, pa ne sam cuker, tudi razni koruzni sirupi itd.
LeQuack ::
Dostikrat gledam "Food Factory" na Discovery Channel, ker mi je izredno zanimivo gledat kako avtomatizirane so te tovarne za pripravljanje procesirane hrane. Obenem pa se čudim koliko tem tovarnam laufa in v kakšnih količinah se ta v večini "junk food" prodaja, noro. Sej kao je vse halthy pa organic, ampak cuker je pa povsod noter, praktično karkol delajo, pa ne sam cuker, tudi razni koruzni sirupi itd.
Meni je bil boljši How it's made, ki je bila britanska oddaja. Tu na Food Factory imajo unedva zoprna komentatorja, ki jih je težko poslušati.
Quack !
PacificBlue ::
Jaz sem osebno ze veckrat opazil, da ko se prehranjujem izkljucno z doma pridelano hrano, je pocutje super. Kdajkoli pa prekinem ta proces z vnosom industrijske pridelane hrane, postanem bolj utrujen in tudi mojemu želodcu ne paše.
Ne predstavljam si, kako je ko si konstantno na tej hrani. Verjetno se na psiho vpliva.
Ne predstavljam si, kako je ko si konstantno na tej hrani. Verjetno se na psiho vpliva.
I’m out.
Drugače pa živijo bp, social welfare, invalidska, enablerji vse naokoli... Tudi v USA se da živet na račun drugih.
Pa je socialna dovolj za takšno količino hrane ipd.?
The effect of childhood obesity on social welfare (Vpliv otroške debelosti na socialno blaginjo, članek iz leta 2010)
Mlada generacija je najbolj prizadet in ranljiv segment trga. V tem segmentu so priljubljena živila z visoko vsebnostjo maščob, sladkorja in/ali soli. Hkrati na Madžarskem zaradi debelosti ali zapletov debelosti vsako uro umre skoraj 7 ljudi - vsakih 9 minut eden. Približno 119 milijonov ali 64,5 odstotka odraslih Američanov ima prekomerno telesno težo ali je debelih. V Evropski uniji živi 17,5 milijona debelih mladih ljudi. Posledica tega je drastično povečanje stroškov za higieno. Povprečni stroški zdravstvenega varstva oseb s prekomerno telesno težo so za 42 % višji kot pri osebah z normalno telesno težo. Izdatki na prebivalca za hitro prehrano so neverjetni in se še povečujejo. Leta 2002 je povprečna poraba znašala 2,5 EUR. Prodaja hitre hrane se kljub opozorilom o debelosti še naprej povečuje. Uživanje teh izdelkov lahko prispeva k povečani stopnji debelosti pri otrocih. 12 % mladih je vsaj enkrat tedensko obiskalo restavracijo s hitro prehrano. Po naši raziskavi je ta vrednost pri mladih moških 16,9 % višja kot pri mladih dekletih (8,1 %). Ugotovimo lahko, da anketiranci podcenjujejo stroške hitre hrane.
Ni neznan tudi fenomen, da so bili največji kiti tudi najbolj agresivno-defenzivni glede nevarnosti kronce in (ne)špikanja. Je nekaj na reku "zdrav duh v zdravem telesu".
c3p0 ::
Saj dobijo food stamps, pa kupončke izrezljujejo (nimajo kaj druga delat cel dan) očitno je dovolj.
S tem da v USA kuponi niso kot pri nas "-10% na en artikel", z nekaj volje in stackinga prideš tudi na -90%.
S tem da v USA kuponi niso kot pri nas "-10% na en artikel", z nekaj volje in stackinga prideš tudi na -90%.
ripmork ::
Veliko je govora o zdravi in nezdravi hrani, zelo malo pa o nečem, kar je tudi bistveno: velikost porcije:
Nezdravo in sprocesirano hrano se je jedlo tudi 50+ let nazaj, pa je bilo bistveno manj debelosti.
Kadarkoli grem v bilokako restavracijo je ponavadi porcija tolikšna, da komajda uspem pojest (pa imam zdrav apetit in nisem izbirčen jedec). Kolikor opažam pri ljudeh, je večina vajena jest res orjaške porcije. Povprečna pizza standardne velikosti je praktično za dva normalna obroka.
Jaz to opažam pri samem odrejanju porcij; med službo ponavadi pojem manjšo porcijo (česarkoli) in brez problema delam naprej. Če pretiravam v porciji (ne glede na zdravost obroka), mi pa upade energija, tiščanje in neprijeten občutek v trebuhu, ipd...
Preveč se žre, takole ali drugače. Od zraka se ni še nihče zredil :)
Nezdravo in sprocesirano hrano se je jedlo tudi 50+ let nazaj, pa je bilo bistveno manj debelosti.
Kadarkoli grem v bilokako restavracijo je ponavadi porcija tolikšna, da komajda uspem pojest (pa imam zdrav apetit in nisem izbirčen jedec). Kolikor opažam pri ljudeh, je večina vajena jest res orjaške porcije. Povprečna pizza standardne velikosti je praktično za dva normalna obroka.
Jaz sem osebno ze veckrat opazil, da ko se prehranjujem izkljucno z doma pridelano hrano, je pocutje super.
Jaz to opažam pri samem odrejanju porcij; med službo ponavadi pojem manjšo porcijo (česarkoli) in brez problema delam naprej. Če pretiravam v porciji (ne glede na zdravost obroka), mi pa upade energija, tiščanje in neprijeten občutek v trebuhu, ipd...
Preveč se žre, takole ali drugače. Od zraka se ni še nihče zredil :)
feryz ::
Zanimivo. Jaz imam pa v tujini 2 haburgerđinice, ki sta mi všeč.
Dober burger,krompirček, priloga in pir.
Nedolgo nazaj sem obiskal obe in opazil, da so pri obeh, jasno, podražili meni in zmanjšali porcije. Tako da moram najti kaj drugega.
Očitno gre trend v Evropi v drugo smer.
Zadnjič se ustavim na pumpi v Mariboru, vzamem kofe in si zunaj enega prižgem.
Folk uletava ven iz mcdonaldsa, se vsede in je. Mislim, ko vidiš tiste kvazi burgerje, no saj jih težko že vidiš. Big Mac bi dal kompleten v usta. Še cenejše moraš pa z lupo iskati na krožniku. Vse kar nekaj zgleda je tistega pol litra tekočega cukra. Drugače bi moral iti direkt na kosilo.
Dober burger,krompirček, priloga in pir.
Nedolgo nazaj sem obiskal obe in opazil, da so pri obeh, jasno, podražili meni in zmanjšali porcije. Tako da moram najti kaj drugega.
Očitno gre trend v Evropi v drugo smer.
Zadnjič se ustavim na pumpi v Mariboru, vzamem kofe in si zunaj enega prižgem.
Folk uletava ven iz mcdonaldsa, se vsede in je. Mislim, ko vidiš tiste kvazi burgerje, no saj jih težko že vidiš. Big Mac bi dal kompleten v usta. Še cenejše moraš pa z lupo iskati na krožniku. Vse kar nekaj zgleda je tistega pol litra tekočega cukra. Drugače bi moral iti direkt na kosilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
Zakaj Pfizer ne naredi cepiva proti debelosti?
Obstaja. Imenuje se kalorijski deficit.
Moj odgovor je enak prejšnjemu. Kdor želi shujšati mora narest kalorijski deficit. Seveda tudi malo gibanja, da pumpa dvigne malo pulz ne bo škodilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: StevicaM ()
FireSnack ::
Poznam enega ekstremno debelega človeka. Okoli 150 kilogramov ima, ampak je kriptomilijonar in ima celo manjšo jahto. Okoli njega je velikokrat tudi polno lepih deklet. Predvidevam da imajo lepa dekleta rade ekstremno debele moške... Izkoristite torej debelost sebi v prid.
Preprodajalec NFT umetnin
Poznam enega ekstremno debelega človeka. Okoli 150 kilogramov ima, ampak je kriptomilijonar in ima celo manjšo jahto. Okoli njega je velikokrat tudi polno lepih deklet. Predvidevam da imajo lepa dekleta rade ekstremno debele moške... Izkoristite torej debelost sebi v prid.
Kako si plehek. Očitno je, da gospod dekleta privlači s svojo razgledanostjo, spoštljivim odnosom do žensk in naprednimi družbenimi pogledi, ne pa z izgledom no.
Zgodovina sprememb…
jb_j ::
Zakaj najblizji ne prisilo ljudi, da nehajo kadit? Prehitro vozit? Pit alkohola? Se ukvarjat z ekstremnimi sporti? In se 500 drugimi samodestruktivniki mavadami, ki jih ljudje imajo?
to je pa res način ......
prepovedati ljudem da pijejo alkohol, prepovedati da kadijo cigarete,
prepovedati uporabo drog in da se prepove ljudem, da jedo preveč, če so debeli
(recimo moji starši imajo problem z preveliko težo, in da jim jaz prepovem hrano, ker so v 70ih letih,
dokler ne shujšajo na primerno raven)
ali pa da jim odvzamemo toliko denarja, dokler ne shujšajo na primerno raven
nevarnost srčne ali možganske kapi, maščoba na krvno žilnem sistemu,
nevarnost strdkov
(ker se nam gre za njihovo dobro)
in da se tako uredi dokler nimajo 20-30kg manj,
(bilo bi nekako pravilno)
ampak, ali bi to bilo pošteno do njihovega Svobodnega življenja,
da bi jim to storili pod "navidezno prisilo"
kradli denar, dokler se ne bi odločili živeti drugače
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jb_j ()
Verjami, da je ta debel zato ker mu organi zatekajo od kokaina, viagre, alkohola, antidepresivov in uspaval. Ni niti prvi niti zadnji, ki mu bodo kardiologi na IPP oddelku napisali vzrok smrti ishemija srca in crevesja. Polna so pokopalisca takih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najhitrejša izgube telesne maščobe (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šport | 34980 (8926) | Djole |
» | Debelost (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 37540 (16778) | kuall |
» | V ZDA debelost registrirana kot bolezen (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 80703 (73279) | thramos |
» | Prekomerna telesna teža ljudi (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 36742 (33006) | PacificBlue |
» | Vplivi na debelost (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15136 (13801) | thramos |