» »

Ekstremno debeli ljudje

Ekstremno debeli ljudje

Temo vidijo: vsi
1
...
3 4
5
»

m0LN4r ::

Eni imajo pac rajsi, ce jih na vsake tolko konkretno boli od unicevanja telesa. Kot pa pogosteje po malem, kjer si nebi delali dolgorocnih posledic na stara leta.

Sej ko bo hodil na operacije kolka, bo reflektiral.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

IL_DIAVOLO ::

Da sploh ne omenjam, da bi scasoma bil zmozen daljsih tur brez bolecin. Ker se telo navadi fizičnih obremenitev.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

111111111111 ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Jaz bi se pogreznil v zemljo, da bi imel taksno strokovno mnenje od zdravnika. Cista malomarnost za lastno zdravje.

Nisi zaznal sarkazma?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

jotunn2 ::

kuall je izjavil:

jotunn2 je izjavil:

Kot prvo, tezko primerjas sprinterje s tem kar se danes promovira kot HIIT vadba. Kot drugo moras malo pogledati trening sprinterjev in bos ugotovil, da ne traja 5min dnevno in da ni sestavljen iz sprintov oz. HIIT treninga, ampak je tega v samem treningu relativno malo. In kot tretje, dalec najmanjsi del mascobe imajo sportniki v vzdrzljivostnih sportih, kjer pa je visoko intenzivnega treninga priblizno 20% vsega treninga. Ampak tudi low intensity trening tam vseeno ni ravno hoja, je pa res pri pulzih, pri katerih bi vecina ljudi ze komaj hodila kaj sele tekla.

prvo: zakaj ne? hiit pomeni par minut intenzivno, pol počitek. danes sem naredil 3 šprinte med 2 urnim sprehdkom, po ljubljani. neke vrste hiit. vem pa, da so ljudje taki, da se jim upira šprint, to je samo še ena od tisočih stvari, v kateri se jaz razlikujem od povprečnežev.

drugo: po moje šprinterji največ laufajo šprint ko trenirajo. a laufajo maratone al kaj? probaj zalfaut 5 šrintov. po 5 si že tako fuč, da sploh ne moreš več šestega na polno zaterat. torej so učinkoviti. maratonc isti učinek naredi po parih urah.

tretje: maratonci imajo reltivno več maščobe kot šprinterji, ker maratonci nimajo nobenih mišic.

Sem se mislil odgovoriti, pa mej je to odebeljeno prepricalo da ne bo imelo nobene veze ce napisem en pametem odgovor zakaj imas narobe. Ce nekdo misli, da maratonci nimajo misic, je zares povsem brez veze se pogovarjati o teh stvareh z nekom, ki misli to.
PS: Misice niso samo tiste napihnjene okrogle misice, pac pa se vse kaj drugega.

neooo ::

Kolesarim 5 let po 10000km na leto, zunaj in notri na zwiftu. 183cm in 75kg. Pri hrani gledam da jem cimbolj zdravo. Drugace pa nobenih diet. Tu pa tam doma dvignem kaksno utez a ne kaj dosti.

Vse se da, vazno je da si konsistenten pri tistem kar delas.

SambaShare ::

111111111111 je izjavil:

Če prav interpretiram ni bilo dokazano da je znotraj nekega manjšega geografskega območja BMI v korelaciji z genetiko.

Zaenkrat ni dokaza da so razlike med dvema državama izključno posledica genov. Kar ni presenetljivo, saj debelost je posledica izražanja več genov, kar težko dokažeš.

Ampak razlaga variacij med državama za to debato ni bistvena, seveda nakaj prinese tudi okolje, bistvo je (tabela 2):

Heritability estimates for the three anthropometricvariables were consistently high for BMI (.77), weight(.79) and height (.88/.83), reflecting the impact of genetic factors on phenotypic variability. Our models confirm the importance of additive genetic and non-shared environmental influences on BMI. As expected,height and weight showed a similar pattern.

dfgdfg ::

Sam sem spet štartal 100 dni challenge. 100 dni vsak dan 1h uro treninga: kolo/tek/hoja/orbitrek,... Obliž na rano sicer. Ker enostavno dolgoročno ne znam spremenit prehranskih navad. Dons sm prou razmišlal. Če to nam nekak presekal, bo to borba, k jo bom bil do konca lajfa. Vsak dan. Toj huj k alkoholizm.

gruntfürmich ::

dfgdfg je izjavil:

...dolgoročno ne znam spremenit prehranskih navad...

če si sam v gospodinjstvu ali samo 2 nakupujeta, pač ne kupita junk hrane. če je nimaš, je ne boš jedel.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

c3p0 ::

Poskusi post, par dni. Ti zresetira razne razvade. Ko si dovolj lačen, je tudi pomaranča lahko najboljši obrok, kar si jih kdaj jedel.

Horas ::

ni res, ravno posti in ta sranja da se odrekaš in si lačen se potem sprevže v binganje.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

c3p0 ::

Na-a. Osebno pridem do faze, ko se mi več nič ne lušta. Saj ko sem lačen in jem npr. pizzo, mi je trenutno dobra, a ni to to. Kak dan posta pa to za kar en čas spet "zresetira", da mi je vsaka hrana dobra, pa ne prenažiram se.
1
...
3 4
5
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najhitrejša izgube telesne maščobe (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Šport
22634980 (8926) Djole
»

Debelost (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28637540 (16778) kuall
»

V ZDA debelost registrirana kot bolezen (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
49980702 (73278) thramos
»

Prekomerna telesna teža ljudi (strani: 1 2 3 4 )

19536742 (33006) PacificBlue
»

Vplivi na debelost (strani: 1 2 )

7715136 (13801) thramos

Več podobnih tem