Forum » Loža » Pizza na dom
Pizza na dom
IkeaAi ::
Zelo dobre imajo pri Dobri Vili, pa še hitro dostavijo. Je pa res, da je domača načeloma optimalna P/P sploh, če uporabiš jeklo ali pa kamen za peko pice (v pečici).
Magic1 ::
Najboljša je tista, ki je najbližja in ti jo najprej pripeljejo. Nekoč sem dobil čisto spodobno pico, prišla je 15min po klicu.
Zato grem najraje kar sam iskat pico v bližnjo kvalitetno picerijo.
Zato grem najraje kar sam iskat pico v bližnjo kvalitetno picerijo.
Magic
blackbfm ::
Naloz app ehrana, poglej ocene, mas menije
Nazadne sem narocu iz dobre vile, ni nek presezek + mlacna, pa prakticno cez cesto dostava
Ce porabiš kar mas mogoce, da gres pa z namenom kupovat sestavine in pect pa ne.. Plus elektrika, plus delo/cas.. Pa nikoli ni tak testo kot iz pizzerije
Nazadne sem narocu iz dobre vile, ni nek presezek + mlacna, pa prakticno cez cesto dostava
Je pa res, da je domača načeloma optimalna P/P sploh, če uporabiš jeklo ali pa kamen za peko pice (v pečici).
Ce porabiš kar mas mogoce, da gres pa z namenom kupovat sestavine in pect pa ne.. Plus elektrika, plus delo/cas.. Pa nikoli ni tak testo kot iz pizzerije
jype ::
je izjavil:
Torej, kdo trenuto dostavlja najboljše pizze na dom - v Ljubljani?S kerga konca pa si? V Polju in na Fužinah je bila Novak precej dolgo ena boljših dostav, ampak nazadnje sem naročil v 2015.
Kenpachi ::
B2 ali Oliva.
Ostalo je bolj loterija. Pinki rabi 100 tisoč let za dostavo, Katra so velike, ampak prepečene/suhe s preveč roba.
Pri Janezu so mastne kot da bi jih v fritezi pekli.
Dobra vila je loto, al boš dobil 5 ali 150 gramov soli gor, so pa velike in hitro dostavijo. Všeč mi je tanko testo pri njih, ampak ja, slane so.
Salomon = meh, generic. Julči ma debelo testo. Topchef tudi ni presežek.
Bulizza je še kul, samo majo majhen radius dostave.
Ostalo je bolj loterija. Pinki rabi 100 tisoč let za dostavo, Katra so velike, ampak prepečene/suhe s preveč roba.
Pri Janezu so mastne kot da bi jih v fritezi pekli.
Dobra vila je loto, al boš dobil 5 ali 150 gramov soli gor, so pa velike in hitro dostavijo. Všeč mi je tanko testo pri njih, ampak ja, slane so.
Salomon = meh, generic. Julči ma debelo testo. Topchef tudi ni presežek.
Bulizza je še kul, samo majo majhen radius dostave.
Zaraki Kenpachi.
win64 ::
Dobro vilo odsvetujem. Sicer pica je dobrega okusa, vendar je skoraj zmeraj premalo pečena. Lahko je samo stvar okusa.
OrkAA ::
Vcasih se da z gostilnico 5-6kg zmenit, da ti dostavijo. Je pa res, da moras zivet v relativni blizini centra.
So pa njihove pice na povsem drugem nivoju kot pri ostalih.
So pa njihove pice na povsem drugem nivoju kot pri ostalih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peka pizze (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Loža | 243919 (3768) | alekskac |
» | pekač za pizzo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 48979 (12185) | MArkusPrimus |
» | DIY PIzza... (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 150590 (1519) | mailer |
⊘ | Domača pica (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 56899 (36772) | bluefish |
» | PIZZA - recept oz. če ni skrivnost, kako jo pripravite? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21133 (19364) | krneki0001 |