Forum » Zvok in slika » Težava ob priklopu monitorja na Displayport
Težava ob priklopu monitorja na Displayport
deejay2 ::
Živjo.
Dolgo časa sem za povezavo monitorja in računalnika uporabljal DVI kabel. Sedaj sem kupil Displayport kabel in z njim povezal monitor in računalnik, a imam težavo. Ko želim umeriti sliko, ne morem nastaviti prave game. Gamo sem nastavljal v Windows 10 (poglejte spodnjo sliko kje), ampak nikakor ne morem tisto piko izničiti (ne sme biti ne črna ne bela..pri meni je vedno črna). Sem probal spreminjati nastavitve tudi v grafični kartici, ampak mi ne uspe izničiti tiste pike. Kot povežem monitor z računalnikom preko DVI kabla težave z nastavljanjem game ni.
https://ibb.co/hxNgoG
Hvala.
Dolgo časa sem za povezavo monitorja in računalnika uporabljal DVI kabel. Sedaj sem kupil Displayport kabel in z njim povezal monitor in računalnik, a imam težavo. Ko želim umeriti sliko, ne morem nastaviti prave game. Gamo sem nastavljal v Windows 10 (poglejte spodnjo sliko kje), ampak nikakor ne morem tisto piko izničiti (ne sme biti ne črna ne bela..pri meni je vedno črna). Sem probal spreminjati nastavitve tudi v grafični kartici, ampak mi ne uspe izničiti tiste pike. Kot povežem monitor z računalnikom preko DVI kabla težave z nastavljanjem game ni.
https://ibb.co/hxNgoG
Hvala.
MrStein ::
Kaka grafična?
Zadnji gonilniki?
Kaki monitor?
Zadnji gonilniki?
Kaki monitor?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
deejay2 ::
Sem že uredil tako da je slika ok. Pač v tistem Windowsevem tutorialu za gammo se pač ne da urediti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1024442 (19840) | KTr1sk |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583586 (22915) | Dominator |
» | LCD in naključne zelene pikeOddelek: Strojna oprema | 1464 (1129) | Siddh |
» | Kateri 26'' LCD kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 26832 (11163) | nejko8 |
» | kater CRT monitor nabavit, ali celo LCD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4067 (2945) | MViper |