» »

Komponenta ki bere Divx,... za 52.000 sit ?

Komponenta ki bere Divx,... za 52.000 sit ?

mrTwelveTrees ::


YAMADA DVX-5500
Cena (SIT): 51.990,00

Domači video je naredil veliki korak naprej. Yamada DVX-5500 kombiniran DVD in DiVX predvajalnik je vse kar potrebujete, da iz svoje dnevne sobe naredite domači kino. Uživajte v kristalno čisti sliki DVD filmov, ali pa se zabavajte ob posnetkih, narejenih z računalnikom. Yamada DVX predvaja skoraj vse video formate na tržišču, vgrajeno pa ima tudi podporo za MP3 zvočni format. Pohitite in si kupite ta izvrsten multimedijski predvajalnik po tej izjemni akcijski ceni
------------->
pozna kdo to ?

ALI BERE PODNAPISE ?



lp

para! ::

Misliš če jih bere kot bsplayer in podobni? Dvomim, čeprav je mogoče.

Sicer pa to ni ravno pomembno, ker lahko podnapise dodaš vsakemu filmu. In nato predvajaš DivX video s podnapisi na dotični komponenti.

Lp
Death before dishonor!

xpozed ::

Kje pa to prodajajo?

BaRtMaN ::

Jaz bi rekel da JAE, sodeč po rdečem napisu akcija.

Nikita H ::

mah tuki je vedno problem s kodeki, tako da se je dobro pozanimat kaj točno predvaja. Ker te predvajalniki divx se že pojavljajo samo je večen problem, ker ne podpiraj o vseh standardov in so zategadelj velikokrat neuporabni. Par mesecev nazaj so v Jokerju stestiral nekaj podobnega (eno drugo firmo) in ugotovil da ne bere 70 odostotkov divx oz xvidov, ki se pretakajo po medmrežju!

xpozed ::

Pa se ne da kodeke s kaksnim sofwearom pa prek compa nalozit?

BaRtMaN ::

Po mojem ne. Sem pa nekje bral novico, da je Waitec :| na CeBitu predstavil komponento, ki bere DivXe 4,12 in novejše ter XviD! Ta komponenta bi že znala bit zanimiv nakup.

matias ::

Js sem slišu da majo enga v Bigbangu... pa da ga lahk na pc priklopiš, pa dodaš nove kodeke pa to... ne vem pa, kulk sigurn je podatek... en kolega je reku, da ga je kupu za okol 50 kSIT
Sej če tko pomislim, to mogoče niti ni tko slaba zadeva, glede na to, da je že po defaultu prikloplena na TV, se ne greje tolk kot računalnik in nima 6 ventilatorjev ;)

pivmik ::

po moje raje sam sestaviš eno kišto pa je!

Sicer pa verjetno teji DivX playerji so zeno omejeno. Dvomim da podpirajo AC3 zvok v DivX-ih, XviDih. Dvomim, da podpirajo sploh XviD in DivX 5 (kaj šele ogg zvok). Verjetno niti filmi z VBR MP3 zvokom ne bi delali (pravilno). Pa še filmi ne smejo biti skrčeni na poseben način(ne sme bit vklopljen Quarter pixel, GMC, B-frames...).
Za podnapise je možno, da podpirajo vendar zelo dvomim.

Sicer pa to ni ravno pomembno, ker lahko podnapise dodaš vsakemu filmu. In nato predvajaš DivX video s podnapisi na dotični komponenti.
Imam recimo že 200 posentih filmov in sedaj jih bom mogu ne samo še enkrat posent ampka tudi ponovno skrčit da dodam podnapise. Najbolj beden predlog. Da ne govorimo od izgubi kvalitete.
Lih v tem bi bla fora DivX Komponent, da že obstoječe/posnete CDje/filme uporabim na komponenti namesto v računalniku, brez pizdarij. Daš noter in takoj gledaš film.
LP, Gregor GRE^


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
37553286 (8111) Spajky
»

[divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
13639063 (11112) JanezC
»

[DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Zvok in slika
2209321452 (46796) cryptozaver
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14724296 (8910) bizi72
»

Pretvoriti XVID v DIVX in imeti podnapise.

Oddelek: Zvok in slika
132650 (2415) Jeronimo

Več podobnih tem