Forum » Zvok in slika » .::INSPIRE 5300 šumenje::.
.::INSPIRE 5300 šumenje::.
lvirag ::
hmm....pred par dnevi sem kupil Creative Inspire 5.1 5300. zvok je res tabolji me pa zanima, če je normalno da zvočniki tiho šumijo ko iz njih ne prihaja zvok (tiho pomeni da se rahlo čuje če daš uho zraven na nekje 15cm). Naj da prosim nekdo uho na zvočnik (bilokateri, ne rabi bit isti) da vidim če je to normalno al ni. Hvala
Dusan_HD ::
Ja, pri meni je isto. Mislim, da je to normalno (Signal2Noise ratio ali nekaj takega?"#"$)
Sem pa ugotovil (pri Live5.1 & KxProject driverjih), da če LineIn (za tv tuner Hauppauge) ni mutiran, se šum poveča za 5x. Ampak to verjetno zaradi dolby soround dekodiranja prazne linein linije. waf... :)))
raY_
Sem pa ugotovil (pri Live5.1 & KxProject driverjih), da če LineIn (za tv tuner Hauppauge) ni mutiran, se šum poveča za 5x. Ampak to verjetno zaradi dolby soround dekodiranja prazne linein linije. waf... :)))
raY_
DrAndy ::
Če ti zvočniki šumijo, potem res niso ne vem kaj.
Ne vem, če šumijo vsi Inspire 5300 sitemi, ampak za ceno, ki jo imajo, se niti ne bi čudil, saj za ta dinar pač ne dobiš kakovostnega sistema.
Itak pa praviš, da ti je zvok tabolji (glede na to izjavo sklepam, da še nisi slišal nobenega drugega zvočniškega sistema)...
Ne vem, če šumijo vsi Inspire 5300 sitemi, ampak za ceno, ki jo imajo, se niti ne bi čudil, saj za ta dinar pač ne dobiš kakovostnega sistema.
Itak pa praviš, da ti je zvok tabolji (glede na to izjavo sklepam, da še nisi slišal nobenega drugega zvočniškega sistema)...
lvirag ::
res nisem samo če so mi ovi tak dobri kaki so šele Cambridge SoundWorks MegaWorks THX 5.1 550
jest10 ::
Še bolje od tega pa bi bilo če bi si kupil posebej ozvočenje, aktivni woofer in kakšen kvaliteten 5*50-100W RMS ojačevalec
Cena pa je kakih 150-200 jurjeu.
Samo zvok je pa
Cena pa je kakih 150-200 jurjeu.
Samo zvok je pa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech Z-680Oddelek: Zvok in slika | 2843 (1573) | glinik |
» | Zvočniki: 5.1 ali stolp?Oddelek: Kaj kupiti | 2780 (2205) | xabre |
» | kateri 5.1 zvočni sistemOddelek: Kaj kupiti | 2377 (1705) | jest10 |
» | 5.1 sistem zvočnikovOddelek: Kaj kupiti | 2806 (2116) | partysound |
» | 5.1, nekaj je narobe. Al`pa ne znam kaj nastavit!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1505 (1142) | BlackHole |