» »

Ameriški 11. september: velika laž (?!)

Ameriški 11. september: velika laž (?!)

Temo vidijo: vsi
1
2
3 4 5

BoGo ::

Da naj bi se najboljsi piloti tezko zadeli stolpa? Mogoce. A ce pa vadis samo ciljanje stolpa, potem pa je druga zadeva. V nekem dokumentarcu so povedali, da sta na nekem letaliscu dva afganistanska tipa najprej imela učne lekcije za letalo, nato pa sta cez cajt najela simulator za cel dan.

There are 10 kinds of people in this world:
Those who understand binary and those who don't.

Zheegec ::

Ravno po RTV SLO je bilo to:D
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Keyser Soze ::

Ja in pol sta dva moška arabskega rodu rekla programerju simulatorja, daj nama malo "naštimaj" kakšen visok stolp, bova vadila zaletavanje.
A ni mal čudno, da se dva tipa v simulatorju cel dan zaletavata v objekte.


Pa še arabske narodnosti. :D

Sicer pa ni rečeno, da je imela raketa, ki je MORDA zadela pentagon konvencionalno polnenje. Lahko je bila modificirana.

V postu, ali bo Amerika napadla Irak imate na koncu ene par linkov, ki močno diskreditirajo teorijo o b757. Če pa kdo meni, da je bil 757 bomo pa z veseljem pogledali ene par slikic. Kar pogumno naprej.

Zanimivo je pa tudi to, da so bili nekateri obveščeni o napadu na WTC že predhodno, preden so letala sploh zapustila tla. Je teroriste nenadoma začela peči vest???

Avtopilot tudi ne more tako natančno zadeti cilja. Če bi bilo temu tako, bi pristajal avtopilot ne pa pilot. Bi bilo mnogo manj napak in nesreč pri pristajanju.

Kaj pa signal, ki so ga zaznali nekateri radioamaterji in je prihajal iz WTC tik preden ga je zadelo letalo???

Bi bil vesel, če bi kdo to podebatiral brez izjav kot so cuzanje iz suhe slame ali munjenih. Če se da?

Keyser Soze ::

Aja pa še nekaj. Mislim, da se avtopilot izklopi na določeni višini oz. se ne spusti pod to višino.

krneki0001 ::

Iz prve roke - povedal človek, ki je zaposlen na ameriškem veleposlaništvu;
v kleti(garaži) so bili parkirani avtomobili-bombe, ki so explodirali kasneje - ti so krivi za sesutje dvojčkov, uničili so temelje.

LP
Nebivedu
P.S. Verodostojnost tega človeka je zelo velika - je američan in vojak (bivši policaj v enoti za hitro posredovanje proti teroristom) ter vodja varnostnikov na ambasadi.

jetam ::

ojoj nebuloze...

Nebivedu saj ze tvoj nick veliko pove. VSI smo videli v nestetih posnetkih kako sta se zrusila dvojcka. Ampak ne. Nekateri bi se vedno gonili svoje debilizme.

Verodostojnost my ass.
Error on line: Object of type SIGNATURE expected

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: OwcA ()

Keyser Soze ::

Jetam, obnašaj se. Če nimaš pametnih argumentov ti ni potrebno govorit o nekih nebulozah.

Izjava Nebiveda nakazuje na to, da je POLEG letal bilo še nekaj dejavnikov, ki so prispevali k temu, da se je porušil WTC.


Sicer pa naj bi zgradili WTC tako kot si je v Zemunu zgradil poslovno stavbo Šiptar, pa se sigurno ne bi podrla.:D

pubreski ::

A ne bi bla tale debata dosti bolj zanimiva, če bi kdo dodal kakšno slikco, ki bi podkrepila njegove izjave.

Keyser Soze ::

Pubreski, kaj pa že jaz vseskozi trobim.

Dajte slike.

Se mi ne da spet "prelepljavat" linkov:D , ker sem na službeni kišti. Poglej debato Ali bo amerika napadla irak. Predzadnja ali zadnja stran, moja objava. En kup linkov z slikami.

Gadjit ::

Vprašanje: Zakaj sta se stolpa porušila?
Odgovor: Ker sta bila narejena (sezidana) da se bosta porušila!
Čas je relativen pojem (1975, 1991,...,11.september.2002)
Napad na pentagon: odvračanje pozornosti od WTC. "Čarovnija"

darh ::

ahm.. kako da alkajda ni nikoli prevzela odgovornosti? Teroristi se ponavadi kaj kmalu pohvalijo z ZliDejanjem... alkajda se ni nikol (afaik.. če se je, ignorirajte moj post)
Excuses are useless! Results are priceless!

jetam ::

Matrix... srce... Edini relevanten dodatni dejavnik, ki je povzrocil sesutje dvojckov, je bila nedokoncana (ali nepopolna, kakor pac zelis) obnova protipozarne zascite na jeklenih nosilcih. Kaksne avtobombe neki no. Veliko zdrave pameti ne bi skodilo vecini prisotnih tule.

Da pa v isti sapi govoris o argumentih nato pa o "Se mi ne da spet "prelepljavat" linkov"... ccc!
Error on line: Object of type SIGNATURE expected

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jetam ()

krneki0001 ::

Evo en link za vse, ki so skeptični. Po trku avionov v WTC so se pogovarjali na IRC-u američani in en log je zelo zanimiv, kjer tip ,ki ima službo dosti blizu WTC-ja opisuje kako je slišal explozijo kasneje in kako so ljudje namesto velikega aviona nad pentagonom videli mali avion, ki je letel okoli stavbe.

Andrea13: Has anyone heard anything more definite about the Pentagon? I just heard that there's a fire, possibly another plane.
`Datura: There was another plane at the Pentagon.
Twiller: Drea: It's been confirmed that it was another plane.
DeadEye: Drea: Someone saw a helicopter fly around the building first.
`Datura: They're evacuating people in ambulances now.
`Datura: Small commuter plane...
`Locke: Just saw that, yeah.
`Locke: This is horrible...
Andrea13: The South tower actually collapsed!
`SoldierBoy: ...all of it?
* Andrea13 nods.
`Datura: Yeah, it's gone...
`Datura: There's nothing there anymore but smoke.
DeadEye: South tower is GONE.
DeadEye: It's just not there anymore.

http://www.subreality.com/cfan/wtclog.h...

LP
Nebivedu

P.S. slike, ki bi to podkrepile še iščem.

Keyser Soze ::

ccc..., a se ti ne da it pogledat. Izgleda da si približno tako len kot jaz. Ali pa še bolj. Odvisno od tega kako zmogljivo kišto imaš. Mislim da ne veš kako je brskati po internetu z W95 in netscapeom v4.7.

Ti bom pa prilepil linke, ko pridem domov. Da ti ne bodo prstki odpadli pri odvečnem klikanju.:D

Tukaj je pa en link zakaj se je porušil WTC. Glede na to, da se je podrl od zgoraj navzdol in ne v obratni smeri(se niso prva sesedla spodnja nadstropja) je verzija o bombah res dvomljiva.Klik!

Drugače pa tudi nasprotni strani ne bi škodilo malo soli, s katero bi se lahko posipala(namesto da se s pepelom), predvsem pa objektivnega pogleda na poškodbe, ki so nastale na Pentagonu po trčenju 120 tonskega letala.

slawc ::

ah, tukaj nihce ne bere postov, spet se pogovarjate kako sta se stolpa porusila. a sem tipkal cisto po nepotrebnem :\ Ocitno
LP, Slawc

Thomas ::

Ene topice bi blo treba označiti z napisom: Opustite vsak up, vi ki vstopate!

Na tega že.

:D

Tole so same nakladancije, kako je šlo za "zaroto CIE" pa podobne stvari.

Kot je reku A.C.Clarke: Verjemite mi, da ni nič na tem - ali pa sem tudi jest član zarotniške bande!

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Keyser Soze ::

Ne se sekirat slawc. Sej smo prebral tvoj post. Če ne prej pa zdej, ko si opozoril na njega.:D

Moraš pa dat kakšen link, ker tukaj ti nobeden en verjame na besedo. Samo ti moraš drugim verjet. Čudn princip, ampak najbolje se je navadit na njega.:))

No, vidiš se mi sploh ni treba dokazovat. Samo preberi post nad mojim. Eni imajo pa res večvrednostni kompleks.>:D

Zgodovina sprememb…

AlienGT ::

V-i-P: Da je bila termična zaščita preslaba se ne morem strinjati s tabo. Bila je dovolj debela (mislim da 1,5 cm), tako da bi brez težav vzdržala precejšen požar, vsekakor pa ob upoštevanju varnostnih predpisov ni bilo možno predvidevati takšne eksplozije 10.000 ton kerozina (oz. koliko ga je v polnem rezervoarju leteče bombe letala). Tukaj najbrž tudi 10cm termične zaščite ne bi bilo dovolj. Glede opisa sesutja in vpliva teže zgornjih nadstropij brez statične opore pa se popolnoma strinjam s teboj. Vedeti je treba da je jeklena konstrukcija brez termične zaščite pri temperaturi nad 500C izgubila svojo trdnost. Kaj češ tudi kovina ima svoje meje.

Msmiha in Sebastjan V: glede tega, da naj bi se potniki na "strmoglavljenem" letalu uprli in naj bi zaradi tega padel dol je sicer možno, vendar tu jaz ne bi izključil možnosti raketiranja letala s strani američanov v smislu bolje 200 žrtev kot nekaj tisoč, tako da vsak si lahko misli svoje, kajne. Je že res, da je kao en tipo klical ženo da vedo kaj se dogaja in da bodo napadli teroriste v letalu ker druge možnosti preživetja nimajo, samo saj veste da se da tudi takšne izjave hitro prirediti v lastno korist (najbrž kljub slepem zaverovanju v svojo državo le ne bi čisto mirno prenesli da se je kdo iz varnostnih ukrepov spravil ubit svoj folk).

Glede "letala ki ga ni bilo" pri eksploziji v Pentagonu, pa sem glede na videne prve objavljene posnetke in fotografije da nikakor ni moglo iti za predmet takšne velikosti kot je boeing, torej...

Glede na prodaje delnic na borzi pred dogodkom naj rečem le še to, da je vsekakor obstajal krog ljudi ki je za napad vedel (kdo je bil vse to žal ne vemo), in ta skupina je prav gotovo razpolagala s finančnimi sredstvi (najbrž ne majhnimi) in najbrž so res izkoristili tudi tu možnost vnovčevanja dobička. Tako da finančna policija na delo prosim.

Ma zaenkrat mam dost.

smash ::

ta tipo ki je napisu to knjigo "11 september velika laž" je bil povabljen v ameriko k fox-u na intervju....in je fbi poklicu fox, da slučajno ne bi imel intervjuja s takim človekom...ne vem na kateri podlagi?!?

to pa mi je rekel kolega, ki je šel učeri v konzorcij, kjer je ta avtor te knjige imel predstavitev ter to tudi sam povedal........rekel je tudi da je v zacetku izdaje dobil na dan tudi po 30 telefonskih klicev z groznjo da ga bodo ubil

knjigo pa preberem drug tedn k mi jo kolega posod pa vas se kaj povem

krneki0001 ::

Tip je tudi dobil doživljensko prepoved vstopa v ameriko.

LP
Nebivedu

Zavo ::

xbite, motiš se. Alkaida se je hvalila kako so sesuli WTC. V bistvu je binladen žvečil nekaj v tem smislu:" Amerika je dobila svojo kazen, z Alahovo pomočjo (rušitev stolpov) smo jo zabodli v srce njenega gospodarstva!"

Mogoče pa je bila ameriška fotomontaža, kar sem na Al Jazeirri gledal! :D :)) :D

Super Sonic ::

ne ne ne.. u bistvu stolpa se se zaletel zato, ker so hotl nove stolpe postavt, pa zupan ni pustu, pol so pa poklical alkaido (k majo doma pc-je in trenirajo na MS Flight Simulatorju, da ce so tolk dobri in jim nardijo uslugo. ampak ker so vedl da ne bodo podrl stolpov so potem nalozil kamijone tnt-ja in jih parkiral direkt pot WTC.) in potem so se zaletel, ampak je folk se prej prodal delnice in potem...

..kaj clovek vse slis. res.
da ni posnetov na pentagon sm slisu.. hja, mislm da vojska ne bi kazala svojga imetja, ker pac v pentagonu majo marsikej. in mislm da ni vojske na svetu k bi press spustila notr-ja oglejte si vse. vs zanimajo se marsovci in obmocje 51? ni blema, tamle na levo je ta oddelek. aja, pa da ne pozabm-magnetne bombe, katere razvijamo so na desni.....
:P :P :P
in to je cista resnica, zato k mam frenda v ameriki in alkaidi in sm pogosto tam, frend pa je prakticno busheva desna roka...

dej prosm.. mal mn filmov. ja?:P

whatson ::

ta tipo ki je napisu to knjigo "11 september velika laž" je bil povabljen v ameriko k fox-u na intervju....in je fbi poklicu fox, da slučajno ne bi imel intervjuja s takim človekom...ne vem na kateri podlagi?!?


Na podlagi dejstva, da širjenje krive vere v takih razmerah ni priporočeno. Mediji bi morali že sami po sebi nek varovalni mehanizem narest, ne pa da hlastajo po takih neumnostih.
Res je pa, da ljudje nasedejo t.i. TOP STORY, pa naj govori - piše kar hoče. Tržna niša za medij, zanimivo gledanje - branje za rajo. V Sloveniji se take metode poslužujeta Mladina in recimo Novice. Tržna niša, torej. In tako napihovanje ni zdravo.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

msmiha ::

Meni se samo čudno zdi, da organizacija, kot sta CIA in FBI nista pravočasno zvedela za tako veliko akcijo. Zanimivo je pa potem to da so nekaj minut po trku letal v WTC takoj vedli kdo bi naj za to bil kriv, a prej o tem napadu niso vedli ničesar.
Radeon Power good point tole o bushovi desni roki :D
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

V-i-p ::

AlienGT: da ob takšni eksploziji niti 10 centimetrov (pa verjetno tudi več) ne more zaščitit jekla, se popolnoma strinjam s teboj. Ne strinjam pa se, kot praviš da je je bilo dovolj. Res je je bilo povsod dovolj (tudi preko 3cm) ampak, ravno na ključnih mestih - členkih je bila premalo debela, oz. je ponekod sploh ni bilo.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Pepe ::

Živimo v času, da ni nujno, da nekaj ni resnično, če tudi se na prvi pogled zdi.
Ne vem kako lahko eni VESTEin trdite, da se nekaj ni zgodilo, če pa enostavno ne morete vedet kaj se dejansko je zgodilo. Lahko debatiramo kaj smo videli, ampak to ni dovolj za splošno zavračanje ostalega.
Moje mnenje:
Stvar je prevelika in preveč zapletena, da bi lahko kar sprejeli neko razlago. A mogoče vemo kdo VSE je vpleten. NE. Imamo neke podatke kdo naj bi bil.
So to resniči odgovori? To pa bo pokazal ČAS.
Hvala.
LP
Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!

Azrael ::

Glede Pentagona. Kaj pa naj bi ostalo od letala, ki s 500 km/h trešči v stavbo, ki je grajena kot bunker? Samo drobni koščki, ker kar ne bo razbil trk, bo uničil ogenj 30 t kerozina. Letala so lahka za svojo velikost, da so gospodarna, in posledično krhka in so še vedno grajena iz lesa (balza) in drugih vnetljivih materialov.

Je mogoče že kdo videl kaj ostane od železniške lokomotive (zelo kompaktnih 100+ t) po temeljitem trčenju pri precej manjši hitrosti? Nekoč so britanske železnice izvedle trk železniške kompozicije s hitrostjo 160 km/h v kontejner za prevoz radioaktivnih odpadkov. Rezultat: malo odrgnjen kontejner in popolnoma raztreščena vlakovna kompozicija.

Če kdo najde sliko raztreščenega DC 10, ki se je zrušil na letališču v Siux City-u, naj da link do nje, za primerjavo.
BTW: letalo je treščilo na pisto in koruzno polje ob pisti s hitrostjo okoli 300 km/h in ni zadelo ob nobeno stavbo, pa ni od njega ostalo prav veliko.

Lp, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Azrael ()

msmiha ::

Samo pozabil si da gre v tem primeru za največjo potniško letalo na sveto, ki je dolgo 100m visoko 14m in ima razpon kril okol 80m. Se pravi da je to letalo tako veliko da bi ga spravil komaj med dva gola na nogometnem igrišču.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Thomas ::

Ni važno. Poglej druge Azraelove poste v Z&T. Človek se spozna na reči - premisli - miha!

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

msmiha ::

Vem da se spozna na stvari. Sam vseeno mi ne gre v glavo kako lahko tako veliko letalo izgine. Sicer pa jaz tudi mislim da Američani ne lažejo, če prav mi ni jasnih nekaj odgovorov na nekatera vprašanja, ki sem jih napisal zgoraj.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Azrael ::

Boeing 757 ni največje potniško letalo na svetu. Ima 130 t vzletne mase, ostale podatke najdete na spodnjem linku. Miha hudo pretiravaš v dimenzijah! Danes naječje potniško letalo, ki leti je Boeing 747-400 (400 t vzletne mase). Pri Boeing-u večja številka ne pomeni večji, kot pri računalnikih, ampak številka označuje tip letala.

Če bi kdo rad vedel o kakšnih letalih je tu govora naj se malo raklika na tem LINKU.

Lp, Azrael

Nekoč je bil Slo-tech.

Azrael ::

Glede take velikosti, ki kar izgine. Saj ste že videli napihnjen balon. Je lahek in velik. Ko pa poči pa od njega ostane samo nekaj majhnih koščkov. Res je, da je 757 ob vzletu težak max. 130 t, ampak to je bruto teža. 40 t je goriva, 200 do 280 potnikov in njihova prtljaga nanese 30 t ali več, pa še kaj bi se našlo, tako da na koncu samo letalo ni težje od 60 t, tank, ki je pojem za robustnost pa tehta tam nekje okoli 45 t, je pa bistveno, bistveno manjši.
Nekoč je bil Slo-tech.

msmiha ::

Azrael pol pa sorry sem se zmotil. Ker vem da sem enkrat na Discovery gledal oddajo o največjih letalih na svetu in se mi je zdelo da je to Boeing 757. Potem je pa res vrjetno bil Boeing 747-400, ker v spomino mi pa je ostalo to da je letalo komaj šlo med dva gola.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

IR Babun ::

Azrael, Boeing 747-400 ni več največje potniško letalo na svetu, prestol mu je po več kot tridesetih letih prevzel Airbus A380 (560 ton vzletne mase)
SCREW THE GOVERNMENT

Longinus ::

wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Longinus ()

Slo-One ::

Izgleda, da ta tema postaja podobna 50 let laži:\ ......... Zanimivo opazovat še malo pa se boste prepirali brez argumentov.

Nejc Pintar ::

Pomoje so se pa marsouci zaletel u wtc, sj sm vidu en filmčk, sam ga zjle ne najdem, sam so bli stoposto oni.
Lahko je biti prvi, če si edini!

;-) ::

"Pomoje so se pa marsouci zaletel u wtc, sj sm vidu en filmčk, sam ga zjle ne najdem, sam so bli stoposto oni."

ja pa oni so bli, ko so na hrvaškem kroge risali.

MadMicka ::

Jaz sicer nisem prebral vseh postov, ampak mi ni jasno, kakšen smisel bi bil, da bi ameriške tajne službe uprizorile lažni avionski napad na Pentagon, če pa se je obenem zgodil nesporni avionski napad na WTC??

MIslm, od tega ni nobene koristi. Če bi že delal teorije zarote, bi kvečjemu trdil, da so ameriške tajne službe zlorabile določene posameznike, ki so strmoglavili letala na Ameriko.

BigWhale ::

Mogoce so nucal dnar za obnovo fasade, pa drzava ni dala... ;>

ThinMan ::

Eh, kdo bi razumel te amere ?!
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"

kunigunda ::

Tole zgodbo ameri nekako nocejo objaviti....

Dosti pred napadom sta dva tipa(pozabu imena) v predmestju Islamabada(Pakistan) najela stanovanje v enem bloku.
Delala sta doma narejen explosiv. Kuhala in kuhala pa se je zacelo mocno kaditi in sta ven pobegnila.
Med tem cajtom so prihajali gasilci,policaji itd..
A lejga zlomka, eden od njiju (verjetno glavni) se spomne, da imata hudo pomemben laptop notri. Zato zalaufa ponjga a ga zal policaji ze uhapsijo.
Na laptopu pa nacrti, plani, kako in kaj, celo neka imena o 7 ciljih v ameriki (twin towers, stolp AA, nekaj v chicagu itd..).
Tipa predajo ameriki, prileti ravno v NY kjer ga prevzame CIA in ga s helihopterjem odpelje v varovan kraj.
Ko letijo nad dvojckoma,pilot v hecu rece, "A vidis, pa se kar stojita", pa tip odgovori, "vse kar rabimo je denar, pa jih ne bo vec".

Americani pa vztrajno trdijo, da je bilo to presenecenje.
In potem svizec zavije...

;-) ::

kunigunda tale tvoaj zgodba mi deluje kot kr neki...:D

kunigunda ::

Kr neki so Busheve zgodbe :)

To je bil dokumentarec, mislim pa da je bil angleski , posnet pred septembrom 11.

Longinus ::

Dodajam še eno zanimivo stran o septembru 11

http://www.letsroll911.org/

Če pa še zdaj kdo verjame v to kaj govorijo oblasti amerike pa si je sam kriv 8-)
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse

Nejc Pintar ::

Tukaj nekaj nabijajo o eni bombi pod avijonom. Nevem zakaj je nebi dali nekam v nos or sth., nikakor mi ni jasno zakaj na zunanjo stran:\
Lahko je biti prvi, če si edini!

Poldi112 ::

Govorijo o raketi, ki pa jo je rahlo neudobno izstreliti skozi nos.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Longinus ::

no pa se vprašajme mal drugače

-so kdaj američani dokazali da je bila za napad kriva al-kaida (bin laden) ?
-je kdaj bin laden izjavill da so oni bili tisti ki so izpeljali to mojstrovino ?
-niso američani lagali glede nuklearnih/kemijskih orožij v iraku ? zakaj nebi tudi v tem primeru ?
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse

RuN ::

Poglejte si dokumentarc 911 In Plane site.

Vse je lepo razloženo.

sid911 ::

čeprav je boeing 757 eno izmed največjih potniških letal!

tule sem nehal brat

nekako se mi zdi da imajo nekateri preveč časa in se ukvarjajo s takimi stvarmi.
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
1
2
3 4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68742013 (28921) Matev

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42023017 (18903) jype

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12213443 (9066) jype
»

Resnica Pentagona? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16314181 (10399) BigWhale

Več podobnih tem