» »

Ameriški 11. september: velika laž (?!)

Ameriški 11. september: velika laž (?!)

Temo vidijo: vsi
1 2 3
4
5

Icematxyz ::

Saj pravim nemogoče bi bilo dokazati karkoli, tudi če bi imel trdne dokaze! Ker te pojejo. :D

Že na slo-techu če samo se nagibneš malo v drugo smer si zrel za zakol.

Zanimivo je kako močno MORAJO eni vrjeti da je vse čisto.

Jaz pač ne rabim take "trdnosti" v življenju in je vedno mesta za dvom in razum in ne pojem vsega kaj mi servirajo. 8-) In tudi osebno ne vrjamem da je vse čisto.

Sicer pa sem končal v tej temi.

Pač ker se je direkt na mene nanašalo sem še kakšno napisal...

Matev ::

možno (lahko verjemem) da je bil osama ali kdorkoli plačan s strani amerov (buša)

a nebuloze v stilu nekaterih primerkov tu gori... ccc
da bi avion moral pustiti silhuetno luknjo na pentagonu
da štange niso bile podrte, da so stoplnice minirali 20 minut prej...
so pa čista bedarija in natolcevanje

kot recimo ta slika:

globoko grlo ::

sem prebral na enmu drugemu forumu, da se je eni reporterki zareklo in je že pred crashom poročala o krešu boinga v wtc

BigWhale ::

Jest sem pa slisal, da se je zadnjic v makedoniji rodil en otrok, k je imel vec uses k zob!!!!

krneki0001 ::

BW, vsak otrok, ko se rodi ima več ušes, kot pa zob (2:0), to bi pa pri svojih otrocih že lahko vedel.

Da to je prava zarota:

- Se pravi če izveš da je kdo vedel preveč in ni nič storil.
- Ali da je kdo drug to načrtoval, ki se mu to ne pripisuje.
- Da preprosto stvari niso tako črno < - > bele kot se hočejo prikazati. Že to je samo po sebi zarota.

Sedaj pa v WTC - dvojčka je zgotovo treščilo letalo (v vsakega eno), saj to pa bi res potem moralo biti kordinirano da bi to simulirali. 8-)

Tako da je potem zelo velika možnost da je v pentagon tudi treščilo letalo.

Jaz sem skratka prepričan da je z veliko vrjentostjo nekdo vedel vsaj za to kaj se namerava zgoditi če že ni hotel sam sproducirati kaj podobnega. Zakaj pa ni ukrepal pa resnično lahko ugibam samo v domišljiji.

Dejstvo je da del krivde nosi po mojem osebnem prepričanju še kdo drug kot dežurni krivec.

In to je potem zarota 1A. 8-) Posebej v tej temi ki je imela take posledice kot so sledile in so se dotaknile pravzaprav slehernega državljana sveta.

Če ne druga Amerika je šla spet v eno vojno katero je zgubila. Pač Sadama ni več da je pa tam kaj boljše?

Dobila je potem dobesedno dovoljenje za ubijanje in zelo sem hvaležen tistemu zgoraj da nima turbana in brade saj bi bil potem na tapeti tudi jaz. Podolgem in počez.

Lahko pa se vpraša tud pri tehničnih težavah človek:

A je možno z tehničnega vidika to kaj se je zgodilo - kakšna je vrjetnost da neznanec ki dirja po arabskih stepah po šnel kurzu ugrabi letalo in ga z veliko natančnostjo zadene točno v točko v kateri se takšna stolpnica poruši s te da še zaradi dramatičnosti en čas gori.

Kaka je vrjetnost da letao trešči ravno v 1 od 5 obnovljenih stranic Pentagona ki je bila prenovljena da bi zdržakla ravno bombni ali letalski napad.

Jah vsaj v zadnjem vprašanju se da lepo izračunati.

20% :D

In sedaj če te vrjetnosti da se zgodi to in ono v tako kratkem času lepo ovrednotimo in napišemo na list papirja.

In pol če bi znal kakšen matematik zračunati kakšna je vrjetnost da se prav vsi dogodki v nekem sosledju zgodijo od prvega do zadnjega.

Potem bi pa dobili še dokaz z znanstveno podlago koliko je to vse kaj se je dogajalo vrjetno in nebi več samo natolcevali. ;)

Malo ironije je v tem ali kar precej ampak dejstvo je vrjetnost če že ne druga sama po sebi vzbuja dvom.

Saj pavim dopuščam možnost da je vse tako čisto ampak vrjamem pa ne. Da je popolnoma vse črno belo. 8-)

Sicer pa:

Največje zarote je tako nesmisel iskati v tehnični ampak jo moramo iskati v človeški naravi.

:D

kakšna je vrjetnost da neznanec ki dirja po arabskih stepah po šnel kurzu ugrabi letalo in ga z veliko natančnostjo zadene

ne smeši se

ljudje (samomorilci na letalih) so se šolali za pilote
in ja zadeti stavbo je lastnost ki jo piloti verjameš ali ne zmorejo

s te da še zaradi dramatičnosti en čas gori.

veš ali ne (zihr ne)
da je osama naredil diplomsko nalogo (ko je študiral v zda)
in lej lej naslov je bil ravno varnost wtc stolpnic pred terorističnimi napadi

ne verjameš
pogooglaj malo

kixs ::

Js imam se danes dvome o tem kako sta se dvojcka sesula. Od raznoraznih teorij, me se nobena ni prepricala.

mogoče zato ker sta se vanju zaleteli dve veliki letali
?

gumby ::

saj se nista sesula... to je samo copperfield naredil iluzijo, da je amerika imela izgovor za napad na irak
my brain hurts

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gumby ()

Mene predvsem bolj moti dejstvo, da sta se stoplnici tako zrusili in ne dejstvo, da sta se letali zaleteli v njiju.

Ce sta se pac tako zrusili zaradi dejstva, da je jekleno jedro popustilo in se je potem cela zgradba sesedla v sebe kot hisica iz kart, je pac bilo to zelo slabo projektirano.

No, sej mi ne bomo nic pametnega ugotovili in to, da je Bush napadel Irak, je se najmanj kar se je spremenilo po 911. Gre predvsem za clovekove svobodscine tako v ZDA, kot tudi drugje po svetu. Razne sluzbe so dobile prakticno neomejene pravice.

Posledice teh sprememb se bo cutilo se dolgo in vprasanje, ce bo slo sploh kdaj nazaj (biometricni potni listi, itd.)

zrusili zaradi dejstva, da je jekleno jedro ... to zelo slabo projektirano.

ja?
in kaj bi ti naredil
stolpnice ki bi prenesle neposreden trk z gorivom natovorjenega letala?

dejstvo da se stolpnici nista takoj sesuli je konstruktorski dosežek

... stolpnice se sesuvajo tudi zaradi vetra

kaj šele če vanje trži tako veliko letalo in če začnejo goreti

zarota!
aja... mogoče so pa še minirali istočasno ali so pa namerno gasilci spodkopali temelje in se je sesulo

Ne razumes kje je moj problem.

Ni v tem, da sta se sesuli, ampak v nacinu, kot hisica (stoplnica) iz kart!

Prakticno ne vidim kako se lahko stoplnica tako sesuje, ko popusti eno ali par nadstropij. Res je, da moment teze naredi svoje. Vendar je tistih 5% teze (kolikor je bilo nad tocko zaleta), sesulo celo stoplnico, kot da je narejena iz moke! Prah, ki je padal, je tako eno kot drugo sesul prakticno do pritlicja. Meni pa je logicno, da je konstrukcija mocnejsa spodaj kot pa zgoraj. Dejstvo je, da je ostalo en kup praha. Malo je bilo celih kosov.

Ne bi rekel nic, ce bi se sesula do polovice.

jype ::

Matev> ... stolpnice se sesuvajo tudi zaradi vetra

To se dogaja vsak dan :)

kixs97> Ne bi rekel nic, ce bi se sesula do polovice.

Razen, če bi razumel fiziko. Potem bi pa čist popenil, če bi se sesula samo do polovice.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Ni v tem, da sta se sesuli, ampak v nacinu, kot hisica (stoplnica) iz kart!

stolpnice so tako narejene, da se sesujejo same vase v oblaku parahu in majhnih delcev

predstavljaj si kaj bi bilo z newyorkom ali manhetnom če bi se se stolpnice podirale kot domine

Če vsi na tem forumu skupaj smo za enega inženerja pol bi to tako bil uspeh zato nebi jaz o tehničnih debatah pa razumevanju fizike - osnovnošolske. :D

Bin Laden may have studied economics and business administration[16] at the Management and Economics School of King Abdulaziz University in Jeddah. Some reports suggest bin Laden earned a degree in civil engineering in 1979,[17] or a degree in public administration in 1981.[18] Other sources describe him as never having graduated from college, though "hard working,"[19] or having left university during his third year.[20]

Vir:
Wiki

Toliko o tem da je diplomiral na WTC-ju. ;)

Se vidi da je mnogo dezinformacij na obeh straneh.

Tako da na koncu človeku, katiremu hočejo nekaj prodat se mora v neki točki neglede na vse okoliščine in neglede na znanje in poznavanje tematike ki ga ima odločiti ali bo to kupil ali ne.

DA ali NE je na koncu.Glede na znanje in občutek, vrjetnost in znanje ki ga ima o neki temi.

In meni uradne verzije pač ne morejo prodati. 8-) Naj jo kupi pač tisti kateremu je namenjena.

civil engineering.

civil engineering
to je gradbeništvo

Če vsi na tem forumu skupaj smo za enega inženerja pol bi to tako bil uspeh zato nebi jaz o tehničnih debatah pa razumevanju fizike - osnovnošolske.

glede na prejšnje izjave je to zelo pametno

sicer pa nisi komentiral ko sem odgovoril zakaj je musliman bil zmožen pilotirati
naj te opomnim na tvoj citat
kakšna je vrjetnost da neznanec ki dirja po arabskih stepah po šnel kurzu ugrabi letalo in ga z veliko natančnostjo

ni bil neznalec
ampak so bili šolani in usposobljeni piloti

NeznaLec res ni bil... Je bil pa neznaNec... ;>

Noben ga ni poznal! ;)

Vse dokler CIA ni podtaknila enih potnih listov, ki so jih prej malo ozgali z vzigalnikov, da so zgledali kot da so od enih kao teroristov.

V bistvu ne, da se stolnici nista prav sesuli. Sploh se nista!

Samo prebarvali so jih z roznato barvo in zamaskirali s poljem KTB...

Če bi pozorno brali moje poste bi opazli, da sem z vsakim hotel zaključiti to debato z moje strani in povedati le to da:

-Nekateri vrjamejo v uradno različico

-Drugi pa spet ne

In jaz sem v drugi skupini. To pa je vse. 8-) Kaj več pa se mi ne da na to tematiko sploh govoriti, ker se mi preprosto ne da. Rajše gledam Big brother.>:D

Ejsi_Disi ::

@Matev: ljudje (samomorilci na letalih) so se šolali za pilote
in ja zadeti stavbo je lastnost ki jo piloti verjameš ali ne zmorejo

Hmm, zanimivo. Imam kolega, ki je pilot potniškega letala in je rekel, da je bistvu nemgoče z Boeingom tako prileteti v Pentagon. Vsaj po šnelkursu ne. Nekaj je potniško letalo, čisto drugo pa športno.
Rock n' roll ain't noise pollution!

Vsaj po šnelkursu ne.

ja?

in od kje tebi ideja da so imeli puščavski jezdeci kamel zgolj šnelkurz

sicer pa imam jaz kolega ki je pilot spejs šatla in je rekel da pzna tvojega kolega ki je pilot in se oba dobita na pivu

Kar se mene tice, pa naj me nekdo popravi (glede rusenja stolpnice):

Ce ima stolpnica 100 nadstropij in v 90 nadstropje zaleti letalo tako, da so 89 do 91 nadstropja zelo unicena. Poleg tega so vsa nadstropja enako zgrajena (ceprav verjamem, da so spodnja mocnejsa).

Potem pride do kriticnega trenutka, ko unicena nadstropja ne morejo vec zdrzat pritiska nadstropij nad njimi in se sesedejo. Masa zgornjih nadstropij zacne padat.

Po predpostavki, da so vsa nadstropja enako mocno grajena, je potem logicno, da se ob udarcu zgornjih nadstropij s spodnjimi unicujejo tako zgornja (padajoca) kot tudi spodnja (staticna) nadstropja. Ker je spodaj 90% vseh nadstropij (in mase), je tako logicno, da zgornji padajoci del, nima toliko energije niti materijala, da bi rusil vse pred sabo do kleti!

Tole je moje razmisljanje. Lahko se tudi motim! Tezko verjamem, da se ne bi pri padanju zgornjega dela uniceval tudi le-ta in bi bila padajoca masivna masa vse manjsa in bi se moralo rusenje koncat nekje pri polovici! Tudi ne verjamem, da bi "prah" od ze zrusenih nadstropij imel toliko energije!

Kot pa pravite nekateri, je tako pac narejeno. Ocitno ze.

primzx ::

..in js pa crkavam od smeha:D :D

kixs97> Tudi ne verjamem, da bi "prah" od ze zrusenih nadstropij imel toliko energije!

Eno nadstropje, če tehta samo 1 tono (pa v WTC očitno niso bila tako lahka), v treh metrih (pa je bilo eno nadstropje precej višje) pridela 1000kg * 10m/s² * 3m = 30kJ energije. Če privzamemo, da je prožnost spodnjega nadstropja precej velika (pa ni) in se sunek sile, ki ustavlja 1 tono težko nadstropje s 30kJ kinetične energije (torej ima hitrost enako korenu od 30kJ/500kg = 7.75 m/s) , razporedi v desetinko sekunde, mora biti sila v tisti desetinki enaka 1000kg * 7.75m/s / 0.1s = 77,5 kN. Pozor: to velja za eno nadstropje, ki je težko le eno tono in visoko le 3 metre. V primeru WTC je bilo nadstropij več in so bila težja.

Zdaj mi pa naštej konstrukcije, ki zdržijo tak sunek sile.

Sila je ze velika. Vendar, ko gre za trden materijal, se tako zgornja nadstropja rusijo kot tudi spodnja. Morda zgornja malo manj.

Ko pa so enkrat zrusena, nimajo vec tiste trdnosti za rusenje! Dodajo na tezi, rusilna moc pa se zaradi manjse trdnosti (kompaktnosti) zmanjsuje.

Sej ocitno se motim, ker sta se dvojcka pac sesula.

za stolpnico je sploh dosežek da stoji in kljubuje vetru ter premikom tal

kaj šele če se vanjo zaleti letalo

poskusi si predstavljati človeško piarmido in odstarni en člen

kaj se zgodi?
zgornji morajo nekam pasti in padejo na spodnje ki dobijo sunek njihove teže
kaj se zgodi vemo

Naceloma je lahko tako.

Vendar zgornja nadstropja niso bila iz mocnejsega materiala kot spodnja. Ce so se spodnja spreminjala v prah, so se morala tudi zgornja. Kar pomeni, da bi po recimo 20ih nadstropjih zmanjkalo masivnih blokov za rusenje spodnjih neposkodovanih nadstropij.

Stoplnici sta se zrusili prevec na "clean". Kot da bi spustil neko masivno in zelo trdno telo, ostala neposkodovana nadstropja pa ne bi nudila nobenega odpora. Kot je videti iz posnetkov, je bil cas rusenja enak prostemu padu. To mi ne stima. Prevec "clean"!

Kot sem ze prej omenil, lahko je bilo pac tako skonstruirano in dvojcka nista bila dovolj predimenzionirana in sta ze tako komaj sama sebe nosila.

Primer bi bil lahko tak.

Imas dva zidaka. Spustis enega iz recimo 5 metrov na drugega. Kaksen bo rezultat? Ce je kaj logicno, bosta oba razbita. V primeru dvojckov, pa je tak zidak padel iz relativno "male" visine na recimo 8 zidakov postavljenih en na drugega. A se bodo vsi zidaki unicili? V katerem primeru bi se vsi unicili?

Primer z ljudmi ni dober!

lp

Azrael ::

>Primer z ljudmi ni dober

OK, naj ti bo. Postavi hiško iz kart in spodmakni samo eno karto. Kaj se zgodi?
Nekoč je bil Slo-tech.

ne vem kaj želiš povedati

povej mi ali si kdaj razmišlajj da stolpnica ni enako kot če sestaviš kocke

na mali ravni je lahko stolp iz kock debel 1cm in visok 200cm

kar v velikostnem razredu enega metra ne bi mogli narediti (en meter debel stolp in visok 200metrov)

zato ne moreš primerjati dveh opek z dvema nadstropjema

TESKAn ::

Hecno pojmovanje, da onim masivnim kosom betona, da ne omenjamo vsega jekla, ki je držalo stolpnici skupaj, nekdo pravi prah.

kix, tu si res kiksnil. Malo pomisli, nadstropja nad mestom trka so bila relativno nepoškodovana. Torej par deset nadstropji, ki so bila še vedno trdno skupaj, se je sesulo na spodnja nadstropja.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

frudi ::

smo že enkrat v tej temi razlagali, da je bila masa nadstropij nad mesti trka približno 50-100 tisoč ton. ko so poškodovana nadstropja popustila, je ta masa naenkrat padla za 10-20 metrov, preden je zadela ob spodnja, nepoškodovana nadstropja. ni najmnanjše možnosti, da bi ta vdržala takšno obremenitev.
poleg tega je treba upoštevati, da pri stoječi stavbi težo nosijo navpični stebri, ki hkrati podpirajo horizontalne strukture (nadstropja). nadstropja sama niso sposobna nositi kaj dosti več kot svoje lastne teže. med rušenjem pa material iz zgornjih nadstropij pada vsepoprek in se porazdeli po celotni površini nadstropja. ta seveda ne morejo zdržati še dodatne teže vseh zgornjih nadstropij, še manj pa po tem, ko ta teža pade nanje iz 10 ali več metrov višine.
po vsakem nadstropju, ki popusti, na nižjega tako pade še več mase, ki je padla še nižje in ima zato še višjo hitrost. verižno sesutje nadstropij enega za drugim je neizogibno.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Ejsi_Disi ::

OK Matev. S tabo se ne da normalno pogovarjat. Sej imaš prav, jaz pa mir.
Rock n' roll ain't noise pollution!

nadstropje ima določeno dovoljeno težo v kg na kvadratni meter
in ta teža je v dotičnem primeru bila mnogokrat presežena

kolikokrat je zgoraj nekdo zračunal

smash ::

dvojčka sta še vedno tam, sam so ju premazal z nevidno barvo v trenutku ko smo vsi gledal cnn...sedaj notri živijo ljudje, ki jim je fbi spremenil identiteto...na vrhu towerja A živi igralec osama bin laden, pod pravim imenom John Nowack, rojen na Poljskem.

Ko je z 17 leti prišel v ameriko z nekaj dollarji v žepu, so ga na wallstreetu opazili agenti bele hiše, ki se ukvarjajo z propagando. ponudili so mu flat, nekaj denarja ter svetovno razpoznavnost. sedaj na vrhu cele dneve gleda tv, špila second life, kjer lahko prodaja sadje in zelenjavo v svoji virtualni trgovini.

za to ukano ve samo peščica ljudi na svetu, katere vodi cancerman iz dosjejov X. trenutni predsednik amerike bush je bil načrtovan v industrijskem obratu za prve zemeljske androide v mitchiganu, pri čem je znano samo to, da so prvi modeli prišli ven sredi maja leta 1974 in da so imeli znatno pomanjkanje pomnilnika za izvajanje inteligentnih procesov...današnji modeli so veliko bolj sofisticirani

iran, o katerem se govorim zadnje dneve po televiziji, je fiktivna država na fiktivnem delu sveta, nam znanem kot bližnji vzhod. v resnici nas svet sega na zahodu 20,5km zahodno od obale krete, na vzhodu pa par sto metrov do koder lahko plava mitch iz watchbaya na zahodni strani amerike..vse ostalo je propaganda, skupaj s tem , da je zemlja okrogla....

v bistvu je zemlja projekt malih inteligentnih, ki pri uri kemije izvajajo poskus širjenja virusov na malem koščku zemljine...zanima jih, kako se lahko nek virus, v njihovem primeru objekt A, v našem primeru pa človek, razširi v najkrajšem možnem času preko zemljine in uniči sam sebe...

LP

PS: če bi kdo rad vedel resnico, naj jo ne išče

O jezus...

BW celo primerjavo so šli delat z eno minirano stavbo in so gledal poškodbe medtem ko se ruši.

Hočejo torej rečt, da če profesionalno minirajo bajto, se podre enako, kot če se vanjo zaleti airliner?

Impresivno :)

Spajky ::

Jest sem si pred par dnevi posnel na videorekorder en dokumentarec o varovanju am.predsednikov in je bila not par sekundna sekvenca rušenja enega od obeh nebotičnikov uro po zaletu letala, ko je bil samo še dim ... in potem sem na frame2frame predvajal to sekvenco na slow ... ko še stoji, se nadstropje ali dve pod onim, ki je bilo v dimu vidi par malih ognjenih blastov sekvenčno! poprek in dalje (explozije!), pol pa ognjena kugla skupaj v nadstopju in se začne sesedat vase nebotičnik ... khm, IMHO tudi jest menim, da so ga sami porušli !!! Saj pravim, tisočkrat povedana laž v medijih resnica postane :-/ ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

frudi ::

torej, če prav razumem... ni šans, da bi bili teroristi sposobni zaleteti letalo v pentagon ali najti WTC stolpnici in se zapikirati vanju. ampak samomorilski vladni agenti pa so znali treščiti letali točno nad tisti del stolpov, pod katerim so predtem drugi agenti neopazno namestili eksploziv? kako drugače razložiti, da so te kao 'eksplozije' pojavljajo samo neposredno pod mestom trka, ne pa bistveno nižje in nad njim? konsistentnost pa taka...

precej bolj verjetno je, da so te 'eksplozije' enostavno zrak, ki se, pomešan z ognjem, dimom in prahom, pod pritiskom stiska iz sesedajočih nadstropij...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

eksplozije pod mestom rušitve so običajni pojav
kot je nekdo gor omenil nastane visok pritisk zaradi stisknja zraka in ta zrak natoi pomešan z ognjem butne skozi okna
ter ustvari iluzijo eksplozije

za nepoučene seveda

G-man ::

Aj teve "teorije zarote". Problem je v tem, ker ni enega jasnega dokaza, kjer bi lahko rekli: "Lažnivci, ni res, kar nam pravite." Ker takega očitnega argumenta, potem je edini način povezovanje raznih dejstev, ki so pač dvoumna in prezentacija le teh v nek "kvazi argument".

A kdo ve za kakšno teorijo zarote, ki se izkazala kot resnična?

Aja, glede WTC-ja pa je itak jasno, da ni vse čisto. Administracija še vedno prikriva vsaj nekatere napake (čeprav jih je komisija o 911 očistila krivde).

O jezus je bilo misljeno bolj tako:

O jezus kaj vse si ne zmislijo ljudje. Sploh tiste padajoce resetke in KLANG zvok sta bila vrhunec filma. Pravo profi delo.

Puffs of smoke?

Compressed air.

v dokumentarcu trdijo da bi moglo ostati drobovje stavbe pokonci medtem ko bi se nadstropja sesuvala kot cdji na nabodalu

joj

boga zemlja kaj vse mora prenašati

očitno niso videli nobene stavbe ko se je rušila

CoolBits ::

Mi lahko kdo lepo razloži kako so lahko tele stavbe zdržale ogenj tudi več dni, wtc pa ne?
Pa nebi zdej o letalskem gorivu, ki je (pri wtc) z veliko verjetnostjo večinoma zgorelo med eksplozijo ostalo pa v par minutkah...
Pa zakaj se je še tretja stavba porušila (sama od sebe)?
Pa ne mislim zdaj podžigat ampak me res zanima...

Jst bi reku, da so mel ta scenarij že prej pripravljen (minirane stavbe in so sami inscenirali vse v vezi z letali - teroristi so samo izgovor)) zato, da so lahko šli v vojno, ker je bilo gospodarstvo v razpadu, tako ko so začeli vojno se je pa pobralo. Vedno ko imajo gospodarstvo v razsulu gredo v vojno in nekje morajo najti razlog za to dejanje.

Še en razlog je pa ta, da bi moralo biti preko 50.000 ljudi v tej stavbi, bilo jih je pa vse skupaj par tisoč ion od tega jih je pomrlo 3300. V primeru, da bi bili vsi v službi, bi jih pomrlo vsaj 25 do 40.000.

V pentagonu se je letalo zaletelo tudi v neobljuden del, ki so ga prenavljali, drugače bi bilo tut vsaj par tisoč mrtvih.

Pomoje so to sami američani izvedli.
1 2 3
4
5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68743654 (30562) Matev

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

42024194 (20080) jype

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12213881 (9504) jype
»

Resnica Pentagona? (strani: 1 2 3 4 )

16314717 (10935) BigWhale

Več podobnih tem