Forum » Pomoč in nasveti » Težave z monitorjem LG L227W
Težave z monitorjem LG L227W
mindzone ::
Pozdravljeni.
Pred kratkim sem opazil, da moj LCD monitor LG L227W potrebuje kar nekaj časa, da se prižge, in sicer ko vključim računalnik, najprej kakšnih 15 minut utripa modra lučka, nato pa nekajkrat zabliska ekran in šele nato se prikaže ozadje. Ker bo zaslon počasi star kakšna 3 leta, me zanima, ali je to znak da se moj prijatelj poslavlja, ali se da te težave s kakšnim ne predragim popravilom odpraviti?
Najlepša hvala za odgovore.
Pred kratkim sem opazil, da moj LCD monitor LG L227W potrebuje kar nekaj časa, da se prižge, in sicer ko vključim računalnik, najprej kakšnih 15 minut utripa modra lučka, nato pa nekajkrat zabliska ekran in šele nato se prikaže ozadje. Ker bo zaslon počasi star kakšna 3 leta, me zanima, ali je to znak da se moj prijatelj poslavlja, ali se da te težave s kakšnim ne predragim popravilom odpraviti?
Najlepša hvala za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik in povezava z internetom preko routerja - nekaj vprašanjOddelek: Pomoč in nasveti | 2480 (1964) | Miro-Slav |
» | Baza NATO v Cerkljah - WTF?Oddelek: Loža | 2770 (1859) | urban99 |
» | rezultati referenduma (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 7280 (5843) | Sandi79 |
» | NATO - we are on! (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Loža | 27297 (20491) | Pepe |
» | NATO pro et contra (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 15798 (11752) | rh^ |