» »

Fallout 4

Fallout 4

««
21 / 63
»»

oo7 ::

Zmajc je izjavil:

oo7 je izjavil:

Pro Fallout 3 in NV si imel pri perkih številke od 1 do 100 torej če je lockpick zahteval 75 skill si moral imeti toliko. Kako se pa zdaj gleda pri Fallout 4 jaz sem odklenil Locksmith in imam zdaj 1/4 zvezdice katere ključavnice bom lahko lockpickal? Ni mi najbolj jasen ta novi sistem.

Postavil sem postelje in vodo kje pa dobim hrano? Do zdaj sem igral 5 ur s tem, da sem samo 3 ure se igral z postavljanem hiše:)) torej kje dobim korenje, koruzo v tisti vasi kjer sem doma ali moram v svet?

Hvala

Namesto skill od 1-100 imaš 4 ranke Lockpick perka ... Novice, advanced, expert, master. Isto kot prej samo prepakirano v perke.

Tega je zdaj v F4 veliko več kot v F3 in F NV8-O bo treba kar msilit.

še vprašal bi kam je najbolje spraviti odvečne stvari? Jaz sem jih trenutno kar v eno rdečo škatlo, ki je zdraven power armorja. Nisem pa probal a se, da stvari spraviti direknto tam kje je miza za izedlovaje ali pa se lahko naredi kakšna posebna omara za osebne stvari samo je nisem opazil.

Relanium ::

Zmajc je izjavil:

Osebno sem fan tako starih kot novih Falloutov. Se mi pa vso to bluzenje kako je Bethesa ubila "najboljšo franšizo ever" zdi čisti idiotizem.

Kaj mislite če Interplay magično nebi propadel in bi se spravili delat novega Fallouta postavljenega v 3D okolje, da bi naredili tako hud presežek napram Bethesdinemu izdelku? My ass. Franšiso so na koncju zavozili totalno. Še dobro da je zadevo prevzela Bethesda.

Boljš Bethesda, kot da igro dobi v roke kak EA (kot recimo C&C) :P
Se bom vrjetno spravil igrat trojko, ko je že tak hype, za 4-ko nimam hardwarea :|

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Relanium ()

Zmajc ::

oo7 je izjavil:

še vprašal bi kam je najbolje spraviti odvečne stvari? Jaz sem jih trenutno kar v eno rdečo škatlo, ki je zdraven power armorja. Nisem pa probal a se, da stvari spraviti direknto tam kje je miza za izedlovaje ali pa se lahko naredi kakšna posebna omara za osebne stvari samo je nisem opazil.

Jaz sem si polek stojala za power armor scraftal 4 velike skrinje kamor odlagam odvečne stvari.

yoco ::

Nisem še začel igrat, ker vem da Bethesda izda vedno hroščate igre. Pa me zanima, se da v trenutnem stanju igrat ali je boljše počakat kakšen mesec da izdajo en kup patchev?

Zmajc je izjavil:

oo7 je izjavil:

Jaz sem si polek stojala za power armor scraftal 4 velike skrinje kamor odlagam odvečne stvari.

Kje pa so te skrinje? Sem gledal pa nisem našel nič takega. A so tam kje, ki je pohištvo?

V vmesniku za craftanje med pohištvom najdeš.

Zmajc je izjavil:

V vmesniku za craftanje med pohištvom najdeš.

Hvala

Tam kjer najdeš omare na koncu je.

Furbo ::

oo7 je izjavil:

Pro Fallout 3 in NV si imel pri perkih številke od 1 do 100 torej če je lockpick zahteval 75 skill si moral imeti toliko. Kako se pa zdaj gleda pri Fallout 4 jaz sem odklenil Locksmith in imam zdaj 1/4 zvezdice katere ključavnice bom lahko lockpickal? Ni mi najbolj jasen ta novi sistem.

Saj ti piše v opisu perka.

* = 25
** = 50
*** = 75
**** = 100
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

suhi ::

Zmajc je izjavil:

Osebno sem fan tako starih kot novih Falloutov. Se mi pa vso to bluzenje kako je Bethesa ubila "najboljšo franšizo ever" zdi čisti idiotizem.

Kaj mislite če Interplay magično nebi propadel in bi se spravili delat novega Fallouta postavljenega v 3D okolje, da bi naredili tako hud presežek napram Bethesdinemu izdelku? My ass. Franšiso so na koncju zavozili totalno. Še dobro da je zadevo prevzela Bethesda.

Kot sem že rekel - New Vegas je lep primer, kako naj bi novodoben Fallout izgledal. 3ka in 4ka pa sta lep primer, kako naj ne bi. Tako da ja, kak drug studio vsekakor bi (in tudi je) opravil boljše delo.

Bethesda je pač Bethesda, imajo svojo filozofijo glede dizajna špilov in od tega ne odstopajo. Zakaj tudi bi, saj več kot očitno deluje? To me pri seriji Elder Scrolls niti ne moti, saj so njeni ustvarjalci in tam sem pripravljen sprejet njihove 'fore'. Pri Falloutu pa pač ne, ker gre za serijo z veliko tradicijo, ki ji Bethesda žal ni zvesta.

Thuban ::

kaj pa če bi bil raje vesel da je sploh prišel ven nov fallout, da ga lahko igraš in se pizdiš čez njega na forumu? :D
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.

Saj sem, samo pokažem ne :P

Tr0n ::

Thuban je izjavil:

kaj pa če bi bil raje vesel da je sploh prišel ven nov fallout, da ga lahko igraš in se pizdiš čez njega na forumu? :D

A samo zato, ker je pac Fallout, bi naj bili veseli?

Kaj smo tu, v vrtcu? :)

Bolje išta nego ništa. :P

Tr0n je izjavil:

Thuban je izjavil:

A samo zato, ker je pac Fallout, bi naj bili veseli?

Kaj smo tu, v vrtcu? :)

hja, lahko ga tud ignoriraš in je tvoj problem rešen. :) Ali pa si za svoj življenjski cilj določiš da ga boš preklel po slo-techu kolikor je možno in se trudil prepričat čimveč ljudi da je nov Fallout slab.

Meni se zdi da večina haterjev o F4 ve ravno toliko kot igri prebere na raznih forumih in reviewih. :D

Saj jaz ne trdim, da je slab špil, zato se mi ne zdi nič takega, da folku, ki jim je to prvi Fallout (ali pa so začeli s trojko), zadeva dogaja. Je pa slab Fallout.

Meni je to 5. Fallout in ocenjujem da je odlična igra. ;)

Fajn zate, si pa v precejšnji manjšini.

Še eno vprašanje :\

Tam kjer je weapons workshop in worksbeanch imaš pri obeh funkcijo (R) Transfer a se splača razne surovine hraniti tudi tu notri?

suhi je izjavil:

No pa predstavi verodostojne podatke na podlagi katerih lahko trdiš da sem v manjšini.

suhi je izjavil:

Govori zase ;)

suhi je izjavil:

vidiš, to me moti. najde se 5 haterjev, ki nekaj 1000 fanov na forumu prepričuje, da je igra slaba.
svašta.

Govorim o zvestih fanih, ki serijo igramo že od enke dalje. Od zvestih fanov serije jih je malo takih, ki jim štirka dogaja. Mislim, da se tega ne rabi dokazovat, saj je več kot očitno :)

ma igra ima 1.2 milijona kupcev od začetka prodaje prejšni teden do danes. če 100 zvestim fanom ni všeč pa res nikomur ni mar.

Ja, na žalost imaš prav.

Izi ::

suhi je izjavil:

Kot sem že rekel - New Vegas je lep primer, kako naj bi novodoben Fallout izgledal. 3ka in 4ka pa sta lep primer, kako naj ne bi. Tako da ja, kak drug studio vsekakor bi (in tudi je) opravil boljše delo.

Kot igra sta bila F3 in New Vegas praktično enaki, samo novo zgodbo so spisali. New Vegas je sicer imel zanimivo zgodbo, ampak so pa precej skrenili iz Fallout smeri in zame to sploh ni bil pravi Fallout.
Pravi Fallout je samo tisti kjer si pravi Vault dweller, se pravi da začneš v Vaultu. Če začneš kot v New Vegas je to samo en post-apokaliptični RPG ne pa Fallout. Fallout je zgodba o Vault dwellerjih in tukaj nimajo kaj spreminjati. New Vegas kljub dobri zgodbi ni imel tistega pravega Fallout občutka.

Se ne bi mogel bolj ne strinjat, ampak OK, tako je pač tvoje mnenje. :)

suhi je izjavil:

Govorim o zvestih fanih, ki serijo igramo že od enke dalje. Od zvestih fanov serije jih je malo takih, ki jim štirka dogaja. Mislim, da se tega ne rabi dokazovat, saj je več kot očitno :)

O ja pa moraš, ker govoriš kar nekaj v prazno brez kakšne koli podlage. Ti in tvojih 5 kolegov ki se imate za edine prave "original" Fallout fane pač ne predstavljate večino populacije fanov ki igro spremljajo že od enke naprej. Tudi par haterjev ki flamajo po Metacriticu ne.

Brez teh podatkov lahko govoriš samo in samo zase.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

krefi ::

postavu sm generator in stikalo a v hisi mi deluje samo ena stropna luc kako usposobim ostale?
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

Dodaj električne drogove. Nato označi generator stisn ispace, označi električn drog blizu žarnice in še enkrat stisni space.

Zmajc je izjavil:

suhi je izjavil:

O ja pa moraš, ker govoriš kar nekaj v prazno brez kakšne koli podlage. Ti in tvojih 5 kolegov ki se imate za edine prave "original" Fallout fane pač ne predstavljate večino populacije fanov ki igro spremljajo že od enke naprej. Tudi par haterjev ki flamajo po Metacriticu ne.

Oprosti, ampak Metacritic dissate samo zato, ker imajo hejterji dober point ;) Nikakor ni naključje, da je razkorak med uradnimi opisi in user reviewi tako velik. Pa ne mi zdaj, da je to dogovorjeno in ne vem kaj, ker bi potem tako bilo pri večini AAA špilov, čemur pa seveda ni tako. Fani serije v povprečju nismo zadovoljni, to je dejstvo, pa če se ti na glavo postaviš, in Metacritic to lepo dokazuje.

Večina teh profilov je narejenih na novo in ima samo 1 ali 2 oceni. Yep sploh ne zveni kot načrtna shame kampanja.

Par userjev je dalo Witcherju 3 ..10 in Fallout 4 ..0... nimajo pa nobene druge ocene. Sploh ne zgleda sumljivo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Metacritic je itak brezveze, ker 90% ocen je 0 ali 10.

Dobro, itak da maš precej fejk profilov vmes, ampak pri skoraj 2700 ocenah pa se kljub vsemu že opazi nek vzorec, a ne?

suhi je izjavil:

Dobro, itak da maš precej fejk profilov vmes, ampak pri skoraj 2700 ocenah pa se kljub vsemu že opazi nek vzorec, a ne?

2700 ocen od tega najbrž vsaj 1000 z oceno 0. Tisti, ki je dal oceno 0 najbrž sploh ni igral ali pa ne zna ali pa samo sovraži toliko Fallout :P

To se drugače največ dogaja med Playstation in Xbox uporabniki en drugemu talajo slabe ocene na metacritic.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

oo7 je izjavil:

Tam kjer je weapons workshop in worksbeanch imaš pri obeh funkcijo (R) Transfer a se splača razne surovine hraniti tudi tu notri?

O joj, kje drugje pa boš hranil surovine kot v Worbenchu?
Ko se iz raziskovalnega pohoda vrneš v domače naselje je prva stvar, da ves Junk spraviš v Worbench. Za to imaš tipko T, ki naenkrat prenese celoten Junk.
Potem greš do prenosne kuhinje in pogledaš, če lahko kaj skuhaš iz ostankov mutantskih živali in iz rastlin, ki si jih nabral med potjo. Če ne drugega kuhanje prinese kar nekaj XP. Ostalo robo iz zdravilne mape pa spraviš v eno ločeno skrinjo, ki jo narediš prav za zdravilne sestavine. Seveda moraš v malhi postiti kakšen Radaway in seveda vse Stimpacke, ki so itak brez teže.
Potem pa skočiš še do prodajalca in prodaš kakšen višek orožja in armorja, čeprav se na splošno tega niti ne splača pobirati, ker je zelo težko in malo vredno.
Potem greš spat za 1 uro, da se ti povrne zdravje in dobiš Perk Well Rested in si spet pripravljen za akcijo.

Pobirati se splača ves Junk zaradi surovin, ki jih ni nikoli dovolj, potem seveda vso municijo, in pa dele živali in rastline. Oslalo, kot na primer orožje in armor pa samo pogledaš ali je boljše ali slabše od tvojega trenutnega. Če je slabše ga pusti.

Pri orožju je smiselno imeti po eno orožje za vsako vrsto municije. Tako da lahko zamenjaš orožje, ko ti začne ene vrste municije primanjkovati. Tako ne boš imel nikoli problemov z municijo. Kupovati se je ne splača, ker je predraga.
Različne municije je vsaj 10 vrst in vseh 10 različnih orožij nima smisla vlačiti s seboj. Vsaj .38 in 10mm pa rabiš vedo s seboj saj je teh dveh vrst municije vedno na pretek.

Še en nasvet (malo spoilerja). Čim prej se pridruži Jekleni bratovščini (Brotherhood of Steel), ker za nagrado ob vstopu v njihove vrste dobiš odlično Lasersko puško, ki je najboljše orožje v začetnem delu igre.

BigWhale ::

Zmajc je izjavil:

Dude, igra ma en manjsi kup bugov in pomanjkljivosti. Kdor tega ne vidi se dela debila.

Je dobra? Ja, je. Ni pa lih the next best thing after sliced bread.

Kaj ::

Povzetek:
Celostno je špil dober. Morda se strinjate, morda se ne.
Lahko bi bil boljši, morda bodo buge popravili.
Lahko bi bil slabši.
Če se ne strinjate, who cares?

Kaj ko bi zdaj s tem nehali?
-----------------------------------------------------------

Tista zelena črta ki se ti nariše, ko držiš Q, kaj to predstavlja? Nasvet kam it? Ker se mi je dans 2x zgodilo, da me je peljal v krogu radija 150m.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kaj ()

tikitoki ::

Superboyy je izjavil:

No, intelligence 1 ne nardi nič. Pa način dialogov, kjer vidiš 3/20 besed, ki jih bo tvoj lik rekel je tud zgrešen.

Lahko samo sanjam o takih momentih:

LOL. Hudo. Sem vedno dal velik pomen inteligenci pri zasnovi karakterja. Zal trenutno raje delajo shiny games with no content.

tikitoki ::

suhi je izjavil:

Zmajc je izjavil:

suhi je izjavil:

Oprosti, ampak Metacritic dissate samo zato, ker imajo hejterji dober point ;) Nikakor ni naključje, da je razkorak med uradnimi opisi in user reviewi tako velik. Pa ne mi zdaj, da je to dogovorjeno in ne vem kaj, ker bi potem tako bilo pri večini AAA špilov, čemur pa seveda ni tako. Fani serije v povprečju nismo zadovoljni, to je dejstvo, pa če se ti na glavo postaviš, in Metacritic to lepo dokazuje.

Je dovolj primerov, ki dokazuje da se motis. Witcher 3 je dober primer. izjemen spil in tudi ocene so temu primerne. Me moti veliko stvari, sam moram priznati, da je igra kljub vsemu izjemna.
Divinity original sin. Dobra igra in primerna ocena. Pa tudi tukaj bi se dalo marsikaj izboljsati.
Civilization 5 je tudi dobil cisto solidno oceno in po mojem mnenju si ne zasluzi vec.

Izdajajo vedno vecje sranje, tako po kvaliteti kode, kod tudi same vsebine. Mogoce je problem, da opise delajo placanci ali pa nesposobnezi. Velikorkat se bolj strinjam z oceno publike.
Seveda pa tudi izpusti dejstvo, da fani, ki klikajo 10 (ali pa placanci, ki so tudi vmes) ne kvarijo realne slike.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

Sancutary hill je otok in do tega otoka vodi 1 most zdaj pa ne vem ali samo tam postaviti obrambo ali bodo napadalci prišli tudi po vodi?

Sem postavil hišo grem naslednjič notri pa že vsi spijo v moji hiši:))

BorutK-73 ::

Kolikor berem tukaj komentarje (igre nisem igral več kot 30 min) se mi zdi da so se preveč fokusirali na crafting kot pa samo raziskovanje, fight's in dialogi...

Ej kaj točno je cilj tega grajenja vasi? Razumem da se ustvari skupnost, ki se povečuje z zadovoljevanjem tistih potreb v Workshop modu, ampak je to samo sebi namen?
Se po vaše potem sčasoma tudi okoliš kaj olepša?

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

O joj, kje drugje pa boš hranil surovine kot v Worbenchu?
Ko se iz raziskovalnega pohoda vrneš v domače naselje je prva stvar, da ves Junk spraviš v Worbench. Za to imaš tipko T, ki naenkrat prenese celoten Junk.
Potem greš do prenosne kuhinje in pogledaš, če lahko kaj skuhaš iz ostankov mutantskih živali in iz rastlin, ki si jih nabral med potjo. Če ne drugega kuhanje prinese kar nekaj XP. Ostalo robo iz zdravilne mape pa spraviš v eno ločeno skrinjo, ki jo narediš prav za zdravilne sestavine. Seveda moraš v malhi postiti kakšen Radaway in seveda vse Stimpacke, ki so itak brez teže.
Potem pa skočiš še do prodajalca in prodaš kakšen višek orožja in armorja, čeprav se na splošno tega niti ne splača pobirati, ker je zelo težko in malo vredno.
Potem greš spat za 1 uro, da se ti povrne zdravje in dobiš Perk Well Rested in si spet pripravljen za akcijo.

Pobirati se splača ves Junk zaradi surovin, ki jih ni nikoli dovolj, potem seveda vso municijo, in pa dele živali in rastline. Oslalo, kot na primer orožje in armor pa samo pogledaš ali je boljše ali slabše od tvojega trenutnega. Če je slabše ga pusti.

Pri orožju je smiselno imeti po eno orožje za vsako vrsto municije. Tako da lahko zamenjaš orožje, ko ti začne ene vrste municije primanjkovati. Tako ne boš imel nikoli problemov z municijo. Kupovati se je ne splača, ker je predraga.
Različne municije je vsaj 10 vrst in vseh 10 različnih orožij nima smisla vlačiti s seboj. Vsaj .38 in 10mm pa rabiš vedo s seboj saj je teh dveh vrst municije vedno na pretek.

Še en nasvet (malo spoilerja). Čim prej se pridruži Jekleni bratovščini (Brotherhood of Steel), ker za nagrado ob vstopu v njihove vrste dobiš odlično Lasersko puško, ki je najboljše orožje v začetnem delu igre.

Odlično povzeto!
No jaz pa ponavadi ko pridem domov sropim v bajtico in vse kar je odveč iz malhe stresem na tla. Zgleda razmetano kot otroška soba. Drugače kar se ti razvrsti v junk nima nobene uporabnosti za kaj drugega in se vse uniči za material?

yayo ::

Ne igram in ne bom še nekaj časa ampak me zanima kje novačijo trume za križarsko vojno proti FO4 na Metacritic-u. 4chan? Reddit?

Kaj je izjavil:

Drugače kar se ti razvrsti v junk nima nobene uporabnosti za kaj drugega in se vse uniči za material?

Junk je najbolj uporaben za materiale, drugače pa ga lahko tudi prodaš, če rabiš zamaške, sem pa našel še eno orožje imenovano "Junk Jet" v katerega lahko namečeš Junk, karkoli, in potem izstreljuje te predmete v sovražnike in to je hudo močno orožje.

Jaz se sedaj ne ukvarjam več kaj dosti z izgradnjo naselij, ampak materialov rabiš cel kup predvsem za crafting, se pravi za izboljšave svojega armorja in orožja. Pobiram praktično ves Junk, ki se ga da odnesti in vse mečem v Workbench, pa imam ravno dovolj materialov za sprotno nadgrajevanja opreme.

tikitoki je izjavil:

Je dovolj primerov, ki dokazuje da se motis. Witcher 3 je dober primer. izjemen spil in tudi ocene so temu primerne. Me moti veliko stvari, sam moram priznati, da je igra kljub vsemu izjemna.
Divinity original sin. Dobra igra in primerna ocena. Pa tudi tukaj bi se dalo marsikaj izboljsati.
Civilization 5 je tudi dobil cisto solidno oceno in po mojem mnenju si ne zasluzi vec.

Izdajajo vedno vecje sranje, tako po kvaliteti kode, kod tudi same vsebine. Mogoce je problem, da opise delajo placanci ali pa nesposobnezi. Velikorkat se bolj strinjam z oceno publike.
Seveda pa tudi izpusti dejstvo, da fani, ki klikajo 10 (ali pa placanci, ki so tudi vmes) ne kvarijo realne slike.

Zdaj ne vem, če si narobe razumel al napačno osebo quotal, ampak navedeni primeri kvečjemu dokazujejo moj prav. Pri Witcheru 3 je razlika med uradnimi in uporabniškimi opisi minimalna ali celo neobstoječa. Enako velja za New Vegas in Divinity. Pri ostalih igrah Bethesde (Oblivion, Skyrim, Fallout 3, ES Online) je razlika nekoliko bolj opazna (11-14 pik slabša ocena med uporabniki), ampak še vedno niti približno na ravni Fallout 4, kjer je razlika trenutno 37 pik.

In ravno o tem govorim, ne vem, čemu zdaj vsi vidite tu neko zaroto, če pa je nikjer drugje ni, celo pri drugih Bethesdinih špilih ne. Par plačancev/trollov gor ali dol, marsikdo pač ni zadovoljen s špilom oz. smer, v katero so z njim serijo Fallout poslali. Konec koncev pa že sam morebiten obstoj takšne shitstorm kampanje proti špilu to dokazuje ;)

MrNighthawk ::

suhi je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Zdaj ne vem, če si narobe razumel al napačno osebo quotal, ampak navedeni primeri kvečjemu dokazujejo moj prav. Pri Witcheru 3 je razlika med uradnimi in uporabniškimi opisi minimalna ali celo neobstoječa. Enako velja za New Vegas in Divinity. Pri ostalih igrah Bethesde (Oblivion, Skyrim, Fallout 3, ES Online) je razlika nekoliko bolj opazna (11-14 pik slabša ocena med uporabniki), ampak še vedno niti približno na ravni Fallout 4, kjer je razlika trenutno 37 pik.

In ravno o tem govorim, ne vem, čemu zdaj vsi vidite tu neko zaroto, če pa je nikjer drugje ni, celo pri drugih Bethesdinih špilih ne. Par plačancev/trollov gor ali dol, marsikdo pač ni zadovoljen s špilom oz. smer, v katero so z njim serijo Fallout poslali. Konec koncev pa že sam morebiten obstoj takšne shitstorm kampanje proti špilu to dokazuje ;)

Mogoče mi bo Fallout 4 tako všeč kot New Vegas in 3ka... za zdej še ne. Ni pa slaba igra. Moti me pa, da so dialoge oz. pogovor zelo po simplificirali. Imaš na voljo 4 možnosti...ena je več ali manj "sarcastic" ampak potem pa Yes/No :D In nikoli ne veš kaj točno boš odgovoril...nekaj čemur si se lahko v prejšnih dveh delih zelo nasmejal. Se mi zdi, da je zadeva bolj "dumbed down" kot pa prejšne verzije.

Tezaab ::

Zanimiva analiza perka Idiot Savant: klik na reddit.
tl;dr: vedno se ga splaca vzet, ne glede na kolicino INT-a.
sisemen: "Inženirstvo je v nenehni tekmi z vesoljem. Trudi se izdelati
tehnologijo, ki je odporna na idiote, vesolje pa se trudi izdelati vedno
hujše idiote. In vesolje zmaguje."
««
21 / 63
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Outer Worlds - (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20427734 (882) oo7
»

Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36878528 (3285) todman74
»

Fallout 5 (strani: 1 2 3 )

11925818 (1587) oo7
»

Fallout 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

43253587 (5529) oo7
»

Fallout: New Vegas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25354858 (18993) oo7

Več podobnih tem