» »

Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas

ABX ::

Jaz jih imam na passive, ker igram na Hardcore. In zaradi težavne stopnje je bolje da ne tekata sama po sobah.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

Izi ::

Lepa reč, sami hardcore igralci na tem ne-igričarskem forumu ;)
Jaz raje igram malo bolj lahkotno in se bolj posvečam questom, ker ti so pa večinoma resnično posrečeno narejeni, tudi precej stranskih questov je odličnih in dostikrat se do solz nasmejem :D

ABX ::

Že prav da igraš kot ti paše. Ampak kot hard-core Fallout igralec iz 1, medium stopnja nima izziva. :)

Poznam že vse finte, ki preveč olajšajo igro.

Je pa tudi fora v tem koliko hitro želiš letet čez igro, če si vzameš čas za vse malenkosti je link bistveno bolj močen. Meni je Fallout všeč, in se mi ne mudi nikamor.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ABX ()

Furbo ::

Jaz sovražim imeti kompanjone, tekajo vsepovsod in streljajo na vse, ni šans. Ne vem zakaj ni opcije, povsem prepovedati sopotnikom streljati.
Lp,f

subby ::

bodi vesel, da se ne obrne proti tebi, če ga ponesreči ustreliš, kot v starejših falloutih

Furbo ::

Tudi včasih jih nisem uporabljal, imam jih zato, ker so nanje vezani določeni questi.

Tisti ki pa jamrate, da je denarja premalo, pa res ne vem kaj delate z municijo. Malce tihotapljenja, strel v glavo, pa je. Že od začetka ne rabiš dosti več kot metek ali tri na osebo. Meni vsako trupelce prinese precej več denarja kot pa porabim nabojev zanj.
Lp,f

todman74 ::

Furbo je izjavil:

Tisti ki pa jamrate, da je denarja premalo, pa res ne vem kaj delate z municijo. Malce tihotapljenja, strel v glavo, pa je. Že od začetka ne rabiš dosti več kot metek ali tri na osebo. Meni vsako trupelce prinese precej več denarja kot pa porabim nabojev zanj.


Odvisno kako igraš......razmišljam isto kot ABX, ker poznam že skoraj vse finte v Fallout, sem si pač naredil igro zanimivejšo in poleg vključenega hard moda, "držim" zraven še orožje bolj na low.

Sem šel v Fort k Caesar legion in ni šans, da bi jih pobil takole, kot igram sedaj.

Furbo ::

Ko tole opravim grem spet enko igrat :D
Lp,f

Izi ::

Vse bolj se mi dozdeva, da je to ena najdaljših iger, ki sem jih kdaj igral.
Samo na Wikiju je opisanih 1250 questov. In to niso tipično kratki questi, ampak vsak vsebuje kar precej podnalog, ki jih je treba opraviti na kar nekaj različnih lokacijah.
Povprečno se da opraviti kakšne 3 queste na dan, kar pomeni, da lahko igraš to igro celo leto, pa ti ne bo zmanjkalo questov :D

Poleg glavne zgodbe je v igri še okoli 120 samostojnih zgodb, vsaka torej v povprečju vsebuje okoli 10 questov. Tudi "glavna" zgodba ni prav nič daljša kot ostale, vsebuje samo 4 queste, ki jih je obvezno opraviti in potem še nekaj questov za stran, ki jo izbereš. V najslabšem primeru lahko igro "končaš" z 10 končanimi questi.

Seveda vseh 1250 questov ne moreš opraviti, ker se nekateri med seboj izključujejo, glede na frakcije, ki se jim pridružiš. Če se pridružiš NCR, potem questi Cezarjeve legije postanejo nedostopni. V bistvu se v igri izmed vseh frakcij nujno zameriš samo dvema, z vsemi ostalimi 20. frakcijami pa si lahko v prijateljskih odnosih.
Izbirati moraš med NCR in Cezarjevo legijo in pa med Yes Man in Mr. House. Pa še tu lahko narediš precej nalog za obe strani preden se dokončno pridružiš določeni strani.
Ima pa NCR na razpolago precej več questov kot Cesarjeva legija, zato se jim je pametno pridružiti.
Kot zanimivost naj omenim, da mi je uspelo združiti NCR in Brotherhood of Steel, ki so bili smrtni sovražniki, ampak z mojo spretno diplomacijo so sedaj postali prijatelji :D

Bolj ali manj je nemogoče opraviti tudi vseh 8 questov, ki so namenjeni posameznim spremljevalcem, ker so zgodbe narejene tako, da se quest sproži samo, če je določen spremljevalec s teboj bolj ali manj skozi celo igro. Recimo Boone ima izmed vseh teh 1250 questov določenih približno 10 točno izbranih questov, ki jih moraš nujno rešiti na točno določen način, da dobiš pozitivno točko pri njem. Če izmed teh nekako uspeš zbrati 5 pozitivnih točk, se šele pojavi možnost za njegov quest. ED-E naprimer dobi quest, ko sliši določene ključne besede med pogovori, tudi tukaj traja nekaj tednov, preden sliši vse potrebne besede...

Čudno se mi zdi, da je level našega junaka omejen samo na 30. To namreč dosežeš zelo hitro, že nekje na eni četrtini igre si level 30, čeprav bi glede na število perkov in skillov z lahkot šli do level 50, pa bi še vedno precej ostalo nenaučenega. Nekaj se sicer govori, da bodo povišali level v prihajajočih dodatkih.

Pohvaliti moram tudi nehroščatost igre, kajti z naloženimi dvemi popravki nisem še naletel na quest, ki bi bil nerešljiv, čeprav je bilo ob izzidu menda kar nekaj questov precej hroščatih se zdi, da so do sedaj že večino hroščev pobili.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Furbo ::

Meni vedno raznese vlak, čeprav odstranim bombo.
Lp,f

Berserker ::

30 levelov, se pravi da se sploh nemoreš nabildat do konca ?

todman74 ::

Berserker je izjavil:

30 levelov, se pravi da se sploh nemoreš nabildat do konca ?


Poanta je v "specializaciji" lika....eden na Partisu je jamral, da je igro končal po 30 urah in da je naredu vse queste....vraga jih je, verjetno je bildal samo orožje (moč), nič pa ni"dal" na govor,inteligenco, karismo...pa se mu niso questi odpiral...

Furbo ::

Če samo slepo slediš glavni štoriji, si res 1,2,3 v Vegasu, potem že pri Cezarju in...
Lp,f

XsenO ::

Sam sem končal pri 82 urah, naredil večino questov, toda spustil lep del tistih na stripu.
1 + 1 = 1

Berserker ::

NO ja jaz sem večinoma vlagal v govor, popravilo, orožje ter moč. Ter večinoma v accuraciy in damage perke.

Izi ::

Berserker je izjavil:

NO ja jaz sem večinoma vlagal v govor, popravilo, orožje ter moč. Ter večinoma v accuraciy in damage perke.

Vlaganje v damage ali karkoli je povezano z njim je popolnoma nesmiselno. Za damage imaš 5 težavnostnih stopenj, ki ne delajo ničesar drugega kot spreminjajo damage. Zato so sploh tam in to je njihov namen. Če rabiš več damagea znižaš težavnostno stopnjo. Vsaka stopnja ti prinese 50% več damage.
Pobijanje v tej igri ni med najpomembnejšimi dejavnostmi, poleg tega pa imaš še 2 pomočnika, ki ti pomagata pri vsem mogočem od pobijanja, popravljanja opreme, vlamljanju. Vsak pomočnik ima različne skille in niso vsi pomočniki primerni za katerikoli build.

Kar pa se tiče glavnega karakterja pa je treba vlagati v skille, ki ti olajšajo delanje questov.
100 - Repair, Barter in lockpick so trije najpomembnejši skilli, brez njih boš revež, reveži pa kakor v real lifu tudi v igrah ne dosežejo nič :P
Najmanj 75 - Eden izmed skillov za orožje, izbereš samo enega, ne zaradi moči ampak zato, da sploh lahko uporabljaš bolj zahtevna orožja.
Najmanj 50 - Speech, brez tega je delanje questov močno oteženo.
Vsi ostali pa morajo biti najmanj 25, ker so dejansko vsi precej pomembni.

Pri S.P.E.C.I.A.L. točkah je najpomembnejša moč, ki mora biti najmanj na 8, da lahko nosiš tudi težja orožja:
8 zahtevajo pri strelnih orožjih Anti-Materiel Rifle, Light Machine Gun, Tesla-Beaton Prototype, Gatling Laser, Heavy Incinerator, Tesla Cannon, Fat Man, Grenade Machinegun, Mercy in seveda Plasma Caster, ki je najboljše energijsko orožje in po mojem mnenju tudi najboljše orožje v igri, še posebno z dodatkom Plasma caster HS electrode (porablja en sam izstrelek na strel, pa je kljub temu enako močna kot tista, ki porabljajo 50 in več municije za en sam strel)
Pri bombah rabi moč 8 Time bomb. Pri melee orožjih pa Bumper Sword, Super Sledge in Oh, Baby!
In moč tudi poveča količino predmetov, ki jih lahko nosiš naokoli, kar je še kako pomembno.
Inteligenca je tudi precej pomembna, priporočam najmanj 7, ker vpliva na število dobljenih Skill točk na vsak level in še v pogovorih se dostikrat pojavi možnost, ki zahteva Inteligenco 7, da lahko primerno nadaljuješ quest, pa še malo ti poveča število skill točk pri Medicine, Repair in Science.

Najbolj uporabni perki:
Intense Training - Doda do 10 SPECIAL točk
Rapid Reload - +25% hitrejši Reload pri orožjih
Educated - Doda 2 dodatni skill točki vsako stopnjo
Pack Rat - Predmeti, ki tehtajo 2 ali manj, bodo tehtali pol manj
Quick Draw - Orožje potegneš ali zamenjaš za drugim za polovico hitreje (zelo pomembno, ker je nujno hoditi naokoli z orožjem na hrbtu, ker hodiš pol hitreje, kot pa če ga stalno držiš v roki, pa še precej je treba menjavati med orožji za daleč in tistimi za blizu)
Rad Resistance - +25% večja odpornost na radiacijo (se precej pozna ko raziskuješ radioaktivna področja)
Scrounger - Povsod najdeš opazno večje število municije, ki je najpomembnejša zadeva v tej igri, razen če nisi specializiran na Melee orožja.
Strong Back - Nosiš lahko +50 več teže (verjetno najpomembnejši perk v igri)
Finesse - +5% večja možnost za Kritični zadetek (kot sem rekel, damage ni pomemben, je pa nujno izkoristiti vsak % za večjo možnost kritičnega zadetka)
Night Person - +2 INT in +2 PER ponoči
Adamantium Skeleton - -50% škode v okončine (življenske točke ni problem povrniti, poškodovane okončine pa pozdravi samo spanje ali zdravnik)
Jury Rigging - Za popravljanje lahko uporabiš že samo malo podobne predmete in ne samo enake kot prej (eden najpomembnejših perkov v igri, pa še precej lahko obogatiš z njim)
Weapon Handling - Vsa orožja zahtevajo 2 manj moči za nošnjo (če imaš moč 8 lahko sedaj nosiš vsa orožja v igri)
Solar Powered - Podnevi ti poveča moč za +2, zraven pa dobiš še Regeneracijo zdravja + 1HP na 10 sekund
Rad Absorption - Na vsakih 20 sekund ti pozdravi radiacijo za 1 točko

To so perki, ki najbolj olajšajo igranje na glede za katero orožje ste se specializirali. Če rabiš 50% večji damage pa enostavno znižaš težavnost za eno stopnjo. Težavnost se da spreminjati kadarkoli med igro.

Damage stopnje v igri:
Stopnja - Tvoj damage - Sovražnikov damage
Very Easy - 200% - 50%
Easy - 150% - 75%
Normal - 100% - 100%
Hard - 75% - 150%
Very Hard - 50% - 200%

Menda višja damage stopnja prinaša tudi nekaj več Izkustvenih točk (XP). Amapak kot sem še prej omenil to niti ni važno ker je level omejen na največ 30 in to dosežeš že precej pred koncem igre.

Pri tej igri je malo zmede glede težavnosti.
Damage stopnje so namenjena samo spreminjanju damagea. Težavnost pa se v tej igri spreminja z vključenim ali izključenim Hardcore mode, ki nima nobene veze z damage stopnjami.

Steinkauz ::

Barter je za moje pojme popolnoma neuporaben. Dobiš več kot dovolj dnarja. Sploh da bi ga na 100 nabil
En stealth boy v uni prodajalci laserjev pa imaš robe olala :)
Inteligence sm jst dal kr na 10 na začetku, strength sm si dal pa na 1, ker ni blo glih najbolš(v fallout 3 ga nisi rabu tolk)
Lockpick/science/speech so must
Repair imam na 100
Stealth probam imet čim več, sam nad 50 je že čist ok.
Guns imam na 90, zdej pa še laserje šopam na višje.

Scrounger mi je brezveze, municije je ogromno

50% more damage critical je zame obvezen perk, ker skoraj vse sneak attackam.

PARTyZAN ::

Jap, crit damage perk je zakon. Sploh pa, če dosti lootaš armor od nasprotnikov nimaš nikoli težav z capsi, zato je barter in ammo perk dokaj useless. Sicer pa je vseeno. Vsak igra igro po svoje ... ravno v tem je čar Fallouta.

Furbo ::

Tako je, meni je tudi moč dokaj nepomembna. Začnem s 5, potem spravim na toliko da za sniper zadošča, pa je. Le zakaj bi vlačil s seboj pol puščave? Combat armor, sniper, riot shotgun, pa sem dober. Raje imam IQ od začetka na 10, pa se nabere dovolj točk za vse skile. Če bi hotel, bi pa vzel še perk za +2 skil točko/level, pa ni potrebe.
Lp,f

Berserker ::

Lepo da si se razpisal Izi,marsikaj mi bo v pomoč.
JAz imam pri sebi najmanj 5 različnih laserskih pušk in pištol ampak se vedno obojim da bom ostal brez orožja, zato s sabo vedno nosim M16, ter hunting rifle. Mislim da se mine splačajo samo v CQC bojih. Sicer pa tudi nisem tako izkušen igralec v takšnih RPG igrah, zato se bolj ali malo lovim pri perkih in vlaganju v izkušnje.

Zgodovina sprememb…

subby ::

@tr33k, še dobro da je to takšna igra, katero lahko brez problema obrneš 10x in vsakič bo drugače... tako da se ne sekirat, kako boš porabil pointe... ravno v tem je čar te igre

Wox ::

Izi je izjavil:

Pohvaliti moram tudi nehroščatost igre, kajti z naloženimi dvemi popravki nisem še naletel na quest, ki bi bil nerešljiv, čeprav je bilo ob izzidu menda kar nekaj questov precej hroščatih se zdi, da so do sedaj že večino hroščev pobili.


Meni v Ultra-Luxe Casinoju pri bazenu igra neverjetno hitro frizne. Drugače pa ne. Morda na vsakih nekaj ur enkrat, kar je dobro, da potem neham igrat.
Commodore 64

boset ::

zakon špil,sam senc ni to me ful moti!
par bugov je še, recimo nadgrajeni robot (EYEBOT ED), pa ene misije nisem mogu rešit,
ker sem špilal po čisto drugem zaporedju.Prvo sem si nabil level 25 pol pa šel misije delat.

Grafika bi mogla bit taka kot pri Stalkeryju al pa Crysisu....

Pa vseeno lako rečem, da ni blo Fallouta ko ga js nebi prešpilal!
Upam da bo šlo naprej v tej smeri...
Main Desktop:
i7 5820K|Hyper 412S|Gigabyte X99-UD4|R9-290xOC
Crucial 2x8GB DDR4 CL15|Crucial MX100|Corsair RM750X

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: boset ()

Izi ::

boset je izjavil:

zakon špil,sam senc ni to me ful moti!

Sence v igri so in to celo dinamične. Nastavljaš jih v "launcherju" po Opcije -> Detail -> Advanced -> Shadows
Nastavljaš kvaliteto in filtriranje in pa število senc znotraj in zunaj.
Je pa bolj žalostno, da je najvišje število senc samo 6 :| Od teh 6 jih 3 porabijo že glavni karakter in spremljevalca, tako da so ostali NPC-ji in predmeti res večinoma brez senc.

todman74 ::

XsenO je izjavil:

Sam sem končal pri 82 urah, naredil večino questov, toda spustil lep del tistih na stripu.


Daj v statistiko poglej, koliko Questov ti je uspelo končati....bo tko mal za primerjavo.

XsenO ::

todman74 je izjavil:

XsenO je izjavil:

Sam sem končal pri 82 urah, naredil večino questov, toda spustil lep del tistih na stripu.


Daj v statistiko poglej, koliko Questov ti je uspelo končati....bo tko mal za primerjavo.


Žal najnovejši save je pred misijo s presidentom in tam imam 59 questov končanih. Pol do konca je se mi zdi 3-4 queste
1 + 1 = 1

Izi ::

XsenO je izjavil:

Sam sem končal pri 82 urah, naredil večino questov, toda spustil lep del tistih na stripu.

Žal najnovejši save je pred misijo s presidentom in tam imam 59 questov končanih. Pol do konca je se mi zdi 3-4 queste

Se pravi končanih 63 questov od 266 je večina? :P

Prej so imeli na Wikiju neko zmešnjavo z ID-ji questov in je kazalo več kot 1000 questov sedaj pa kaže, da jih je 266. Izgleda, da so počistili tiste vmesne stopnje questov.
Vir: Fallout:New Vegas Quest IDs. Iz tukaj sem sem skopiral vse vrstice od:

00104C1C Ain't That a Kick in the Head
...
do
...
001438E6 Legate Final Fight

in pokaže, da je 266 vrst.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

XsenO ::

Questov je okoli 100 + unmarked, ki pa itak niso šteti od statistike. Upoštevati moraš, da opravljenje določenih questov ti tudi blokira opravljanje drugih questov. Lep primer je endgame quest, ki glede na fakcijo, ki jo izbereš avtomatično zgubiš dostop do okoli 12 questov. Da ne omenimo bugov, ki so mi blokirali dostop do določeni questov. Recimo quest za joinanje brootherhood ali za naredit traty s NCR nisem nikakor mogel dobiti, ker sta mi npcja ostala blokirana v fazi, ko poskušam menjati vodstvo. Quest od Raula sem naredil a se mi ni nikoli pojavil v seznamu.
Anyway kot sem rekel sem strip, razen endgame questov popolnoma spustil, ker se mi počasi ni dalo več. Koliko questov pa si ti naredil?
1 + 1 = 1

todman74 ::

Mene pa zanima, če je kdo našel dokaze o tem, kaj se je dejansko zgodilo z Boone-ovo ženo v Novac-u, ali pa ste kar poslali nekoga pred "dinozavra"......sam iščem morebitne dokaze, pa nič ne najdem....

Steinkauz ::

Poglej v recepciji po tleh

Furbo ::

Jaz sem našel nek 'račun' zanjo, ki je obremnjeval lastnico hotela, samo se ni nič zgodilo. Buggy quest.
Lp,f

Mavrik ::

todman74 je izjavil:

Mene pa zanima, če je kdo našel dokaze o tem, kaj se je dejansko zgodilo z Boone-ovo ženo v Novac-u, ali pa ste kar poslali nekoga pred "dinozavra"......sam iščem morebitne dokaze, pa nič ne najdem....


Če pogledaš računalnik v recepciji hotela, boš ugotovil, da je receptorka prodala ženo. Zatem lockpickneš ponoči sef v katerem je račun in počakaš do noči ko bo receptorka šla domov/šla z doma v hotel. Potem ji samo poveš naj ti sledi pred dinozavra.
The truth is rarely pure and never simple.

Izi ::

Furbo je izjavil:

Jaz sem našel nek 'račun' zanjo, ki je obremnjeval lastnico hotela, samo se ni nič zgodilo. Buggy quest.

In kaj naj bi se zgodilo? Ko zbereš dovolj dokazov jo enostavno povabiš, da ti sledi pred dinozavra. Tam daš na glavo tisto čepico, kot sta se prej dogovorila z Booneom, in boom, je že mrtva. Treba je poslušati pogovore, da veš kako si se dogovoril.
Lahko pa katerega koli povabiš pred dinozavra, če si zloben. Seveda boš moral potem Booneu razložiti, zakaj si ravno tistega pripeljal tja.
Najbolj poštena pot je seveda, da pogledaš računalnik v recepciji in ugotoviš, da je kriva receptorka, ki je prodajal ženo in otroka v suženjstvo. Potem počakaš na noč, ko gre receptorka spat v svojo hišo, ti pa medtem vlomiš v sef, ki je na tleh recepcije. Tako pridobiš še dokaze za receptorkino krivdo.
Zgodi se seveda nič in to ni noben bug, ti se moraš potem odločiti kako boš ukrepal naprej. Najbolje je, da z receptorko govoriš in ji nič ne omeniš glede glede njene krivde. Pod pretvezo jo povabiš pred dinozavra in si daš čepico na glavo in zadevo "uredi" Boone s sniperjem. Seveda pa jo moraš pred dinozavra pripeljati v času, ko je Boone v službi na nadzornem mestu v dinozavru.
Potem greš k Booneu gor v dinozavra, mu daš dokaze in mu vse skupaj razložiš. Šele takrat si končal nalogo. Ko je Boone zadovoljen in se ti lahko pridruži.

Furbo ::

Meni pri pogovorih z receptorko ni ponudilo nobene možnosti, povabiti jo ven. Torej, bug. Queste znam kar dobro reševati, še vse falloute doslej sem dokončal. Večkrat. :D
Lp,f

Mavrik ::

Furbo je izjavil:

Meni pri pogovorih z receptorko ni ponudilo nobene možnosti, povabiti jo ven. Torej, bug. Queste znam kar dobro reševati, še vse falloute doslej sem dokončal. Večkrat. :D


Ni bug. Namreč govoriti moraš z njo ko dela Boone v dinozavru, to pa je ponoči ko ona ni na delovnem mestu ;)

Kot ti je Izi rekel: poslušaj kaj ti ljudje razlagajo.
The truth is rarely pure and never simple.

Good Guy ::

haha tale quest je res bomba ;)

tut men se res ni dal več iskat.. sm poslov kr unga pijančka..

todman74 ::

Mavrik je izjavil:

todman74 je izjavil:

Mene pa zanima, če je kdo našel dokaze o tem, kaj se je dejansko zgodilo z Boone-ovo ženo v Novac-u, ali pa ste kar poslali nekoga pred "dinozavra"......sam iščem morebitne dokaze, pa nič ne najdem....


Če pogledaš računalnik v recepciji hotela, boš ugotovil, da je receptorka prodala ženo. Zatem lockpickneš ponoči sef v katerem je račun in počakaš do noči ko bo receptorka šla domov/šla z doma v hotel. Potem ji samo poveš naj ti sledi pred dinozavra.


Pri "meni" v recepciji ni nobenega računalnika, kaj šele kakšnega "papirja" na tleh, je pa vsaj sef in račun v njem, tako, da sem to z vašo pomočjo rešil....je pa res, da se nisem prej spomnil, da bi počakal na noč in vdrl v sef, pa čeprav sem prebrskal marsikaj, še celo dva groba v bližini sem prekopal.:)

Furbo ::

Za sef ni ravno treba čakati na noč, jaz sem enostavno šel v sneak način.
Lp,f

rezator ::

Kaj se samo meni zdi, ali še komu. Če bi igral samo quest, da najdeš tistega, ki te je hotel ubiti, nebi rabil spoh nekega velikega napora bi bi končal igro:D In hitro jo bi bilo konec:D
Some people feel the rain. Others just get wet.

Mavrik ::

Ja, igre je tedaj konec po parih urah. Isto kot Fallouta 3. Ali pa 2. Ali pa 1. Ni point Falloutov da greš v ravni črti do čimhitrejšega cilja ;)
The truth is rarely pure and never simple.

rezator ::

Ja, igra ponuja neverjetno veliko zapletov, če te je le volja, da se vpletaš :D

A je kak način da Boonu vzamem njegov sniper, njemu dam pa kakšno drugo puško? :D
Some people feel the rain. Others just get wet.

todman74 ::

rezator je izjavil:

A je kak način da Boonu vzamem njegov sniper, njemu dam pa kakšno drugo puško? :D


Probaj "Let's trade equipment".....drugače se pa snajper da marsikje dobit.

...mam pa tudi jaz vprašanje...imam zelo nizek "explosive" skill, pa ne morem dveh questov končat, sem pa že level 30, se da to kako "rešit"?

pa še nekaj....je katera druga "pokalica" vsaj malo konkurenčna Allien blasterju, gatling laser je v tej verziji pravo razočaranje..

Steinkauz ::

Alien blaster si imel samo par metkov v celem špilu, torej ne morš jemat kot obično orožje.
Triple plazma je kr ok

ABX ::

todman74 je izjavil:

rezator je izjavil:

A je kak način da Boonu vzamem njegov sniper, njemu dam pa kakšno drugo puško? :D


Probaj "Let's trade equipment".....drugače se pa snajper da marsikje dobit.

...mam pa tudi jaz vprašanje...imam zelo nizek "explosive" skill, pa ne morem dveh questov končat, sem pa že level 30, se da to kako "rešit"?

pa še nekaj....je katera druga "pokalica" vsaj malo konkurenčna Allien blasterju, gatling laser je v tej verziji pravo razočaranje..


This machine.

Drugače spisek vseh orožji je tukaj:
http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_...
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Mavrik ::

...mam pa tudi jaz vprašanje...imam zelo nizek "explosive" skill, pa ne morem dveh questov končat, sem pa že level 30, se da to kako "rešit"?


Gotovo imata questa še kake alternativne poti. Kera kvesta pa delaš?
The truth is rarely pure and never simple.

robokop ::

dan. jst ko igram 5 minut mi igra malo zamrzne potempa grafika rata cudna sploh napisi use u enih kvadratih???
igro sm kupil original usi drugi spili mi delajo normalno. smprobau na low in na najvecjo pa je use isto.
imam pa 4 gb rama procesor 2core pa nvidia gtx 260 896mb . je imel kdo kdaj iste probleme? hvala

LP

ABX ::

Grafični pogon ima težave. Jaz imam vse na Ultra v FullHD, vsake toliko ga zagrabi panika in FPS-ji padejo za 30%. Pomaga samo reštart igre.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Izi ::

Mavrik je izjavil:

Gotovo imata questa še kake alternativne poti.

Ne, Fallout New Vegas, ima kar nekaj questov, ki jih ne moreš opraviti na noben drug način kot z zadosti visokim skillom v določenih veščinah. Seveda pa to niso pomembni questi za končanje zgodbe, tako da ni panike.

Osebno sem naleten na kar precej stranskih questov, ki so nerešljivi če nimaš zadosti določenega znanja.
Explosives in Medicine sem nekajkrat potreboval 75, več mislim, da ni potrebno.
Speech če se dobro spomnim je bilo dovolj že 50, ampak je pa 50 kar nujno imeti v tej igri, drugače si močno omejen skozi celo igro.
Lockpick pa je bilo v nekaj questih nujno imeti kar 100 drugače nisi mogel odpreti trezorja, kjer so ponavadi obremenilni dokazi ali kaj podobnega (seveda zna biti, da sem kje spregledal kakšen ključ)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

todman74 ::

Mavrik je izjavil:

...mam pa tudi jaz vprašanje...imam zelo nizek "explosive" skill, pa ne morem dveh questov končat, sem pa že level 30, se da to kako "rešit"?


Gotovo imata questa še kake alternativne poti. Kera kvesta pa delaš?


Why can't be friends, to je quest, ki se dogaja v vault 19 in bi moral eno jamo zaminirat, al nekaj takega in pa kvest v Golf campu, kjer moram skupini vojakov moralo dvignit....vem, da obstajajo alternative, ampak sem izbral napačne "poti" in nekako ne morem več nazaj....je pa ena varijanta, da dvigneš začasno "eksploziv" s prebiranjem knjig, ampak glih te Patriot cookbook je precej težko najti.

SuperKobeD ::

Izi je izjavil:

Lockpick pa je bilo v nekaj questih nujno imeti kar 100 drugače nisi mogel odpreti trezorja, kjer so ponavadi obremenilni dokazi ali kaj podobnega (seveda zna biti, da sem kje spregledal kakšen ključ)


Pri taki questih je bil skoraj vedno kak ključ nekje blizu. Včasih je dobro tudi kak terminal hekat ter dejansko prebrat tista sporočila :)
[With the lights out]

Zgodovina sprememb…Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Outer Worlds - (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
1819456 (32) Argica
»

Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Igre
34729871 (142) Furbo
»

Fallout 4 (strani: 1 2 3 450 51 52 53 )

Oddelek: Igre
2615301306 (489) oo7
»

Fallout 5 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
524082 (215) oo7
»

Fallout 3 ali Fallout: New Vegas?

Oddelek: Igre
364098 (3437) St235

Več podobnih tem