» »

The Outer Worlds - (Obsidian Entertainment)

The Outer Worlds - (Obsidian Entertainment)

1 2
3
4 5

m0f0x ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0f0x ()

YesMan ::

Zgleda boljše kot zadnji gameplay videji, ki so jih pokazali.

Izi ::

Še 5 dni preden jo dobimo v roke in tukaj je končno tudi uradna "lansirna prikolica" >:D

The Outer Worlds - Official Launch Trailer

wired ::

Na Xbox Game Pass PC še kar ni pre-loada cele igre (vidim samo inicialnih 10MB), sem mislim, da par dni prej pa ja bo.

oo7 ::

The Outher worlds bo imel na Xbox one prvi dan patch velik 38 GB in na PS4 1 dan velik patch 18 GB 8-O

Izi ::

oo7 je izjavil:

The Outher worlds bo imel na Xbox one prvi dan patch velik 38 GB in na PS4 1 dan velik patch 18 GB 8-O

To velja samo za tiste, ki imajo fizične kopije, ker te nimajo še nobenih popravkov. Tisti z digitalnimi kopijami, pa bodo na vseh platformah imeli vse popravke že vključene v pre-load, katerega je za okoli 37 GB.

________________________________________________

Pri vsakem pravem RPG-ju je pred začetkom najpomembnejša kreacija našega lika. Tukaj je razlaga z nekaj nasveti kako izbrati Atribute, Skille in Aptitudo za svojega junaka ali zlobneža.
Character Creation Tips

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Izi ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

matobeli ::

Na Mindfactory zraven nekaterih novih Zen 3 procov dobiš tudi Outer world. Noice!

Še dobro da moram ravno novo računalo nabavit. :))

Izi ::

matobeli je izjavil:

Na Mindfactory zraven nekaterih novih Zen 3 procov dobiš tudi Outer world. Noice!

Trenutno smo pri Zen 2 generaciji ;) Zen 3 bo šele Ryzen 4000.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

matobeli ::

3xxx uglavnem :)

oo7 ::

Dobre ocene.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: oo7 ()

Evolve ::

še zmeri predrago

Izi ::

Igra je zunaj :D

Jaz sem pripravljen. Ocene so odlične. Menda gre za več kot dostojnega Fallout naslednika.
Je bolj kratek (30 do 40 ur) ampak z velikimi in hudimi posledicami prav pri vsaki odločitvi, kar pomeni, da je večkratno igranje tako rekoč nujno.

Jaz začnem danes in bom odlično zapolnil čas do RDR2 :))

kitl76 ::

Že igral super je.

Lojzze ::

no 30-40 ur je bl tahitra opcija. Zate @Izi bo to pomoje mal več,ker je za prelootat svašta in postranskih kvestov,companion kvestov nekaj. Bo kar za prešplat tole

Izi ::

Lojzze je izjavil:

no 30-40 ur je bl tahitra opcija. Zate @Izi bo to pomoje mal več,ker je za prelootat svašta in postranskih kvestov,companion kvestov nekaj. Bo kar za prešplat tole

Ja, opažam, da bi znala biti to kar 100 ur dolga zadeva, glede na število stranskih questov in opravil. Tak super RPG občutek nisem imel že od ELEX-a naprej :D
Kar se tiče NPC-jev je stara klasika, če vidiš nad glavo ime Prebivalec, Varnostnik i.t.d. ga lahko ignoriraš, čim pa ima ime in priimek pa je pomemben in zanimivo, da ponavadi skrivajo problem in ga je treba kar malo podrezati in vrtati, da ti zaupajo kaj lahko narediš za njih. Potem pa ima lahko en sam kar celo verigo questov. In tudi stranski questi imajo dostikrat delitev zgodbe in nekateri tudi težke odločitve.
So pa prav vsi NPCji hudi čudaki. Tukaj normalnega človeka ne boš srečal. S humorjem ne pretiravajo, vsi poskušajo biti resni, ampak kljub temu je kup situacij kjer umiraš od smeha :))

yoco ::

Kakšen imate FPS v igri? Meni je po defaultu dalo vse na High, a imam slab FPS, med 25-50.

kitl76 ::

od 70 do 100 vse ultra. GTX 1070 pa i7 7600.

Izi ::

Meni je nastavilo na Very High in sem kar pustil tam (GTX 1660 Ti)
Lavfa povprečno s 110 fps (100-140), ampak imam vklopljen VSync, da imam konstantnih 60 fps, ker mi monitor ne podpira G-Sync, pa še igram v tišini, ker je grafična čisto hladna.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

yoco ::

Ma jz mam en problem s svojim računalnikom. Pred parimi dnevi sem ga resetiral, in ko sem včeraj probal igro mi je ful štekala. Danes naložim nove Nvidia driverje in še enkrat resetiram, pa imam konstantno 60 fps!

Izi ::

Obsidian ne razočara, na koncu prve lokacije sem že za hip pomislil, da nas bodo pustili samo z dvema slabima možnostma, pa sem potem s precej diplomatske spretnosti uspel razrešiti konflikt da je bil sprejemljiv za obe strani. S planeta sem odletel kot junak na obeh straneh in tudi Parvati je bila zadovoljna 8-)

Berserker ::

Enako. Ni tako težko folk v dialogih prepričat, kot v ostalih igrah, kjer igra rng večjo vlogo.

Master_Yoda ::

Igra kdo preko Lutris in ne vidi vmesnih videov (tam kjer je opcija Enter-skip)? Kaksna resitev za to ?
Dovie'andi se tovya sagain.

Zgodovina sprememb…

PARTyZAN ::

Mislim, da boš imel več sreče če greš s tem vprašanjem na kakšen subreddit, recimo /r/linux_gaming in /r/wine_gaming.

Master_Yoda ::

AH hvala za ta zadnji subreddit. Sem nasel temo kjer so predlagali tole. Bom probal ko pridem iz sluzbe.

Ce kdo rabi: Zgoraj linkan solution deluje !
Dovie'andi se tovya sagain.

Zgodovina sprememb…

yoco ::

Kateri armor vi date companions? Ne vem, kaj je bolje, da dam en heavy armor al pa nekaj kar ma +skills!!

Izi ::

yoco je izjavil:

Kateri armor vi date companions? Ne vem, kaj je bolje, da dam en heavy armor al pa nekaj kar ma +skills!!

Odvisno za koga gre. Skilli od kompanjonov se deloma prenašajo nate in vsak ima po 3 različne skille, ki jih prenaša nate kadar je s teboj.
Moji izračuni kažejo, da se nase in na Felixa ne splača dati Heavy armorja, ker je -Stealth prehuda kazen. Stealth je matični skill, ki ima pod seboj tri pomembne skille (Sneak, Hack in Lockpick) in vse to ti gre potem v minus.
Na vse ostale kompanjone pa lahko daš najtežji oklep, ker ostali ne prenašajo Stealth skillov na tebe, in potem na Workbenchu modificiraš oklep in dodaš skill ki čim bolj pokrije tiste 3 skille, ki se prenašajo nate.

Če vse dobro pokombiniraš lahko določen skill samo z obleko spraviš iz 50 na 100, ko imaš s seboj dva spremljevalca. Za povrh pa obstaja še Perk, ki ti podvoji vpliv +skillov iz oblek.

Buggy ::

Jaz jim dam pa najajci armor, tako kot sebi, ko se grem preganjat s sovragi po Monarchu. Potreb po tem da nebi moral odpreti kaksne kljucavnice ali terminala se nisem imel oz. ko sem imel si zamenjam armor in celado tako da ni problema. Vedno imam na zalogi oklepe in celade s skilli, ki so mi pomembni ter Heavy armorje za "tankat". Sem Lvl 16 opravljam pa taske na Monarchu, ker Gladys nisem hotel dat 10K bitsov, tisto vegetarijasko zobno pasto in nacrt pa se neki sem pa zatavsal na Terra-2.
Spilam pa izkljucno stealth-melee z vecino tock v melee, dialog, stealth in In leadership.

Imam pa negativne posledice: nekaj da sem bolj obcutljiv na plazmo, robofobijo, neko slepoto in ranged -10 (kar je kul), pa se par takih stvari, ki niso ravno drasticno posegali v moje main karakteristike.

Perke sem po vecini nametal v healtg TTD in tezo, tako da lahko nosim 270 kg pa se je premalo, ker ne vem kaj vse bi razstavil in kaj prodal, kaj pa imel :S

Spil je neverjetno nor in kot je Izi reku popolna ELEX atmosfera zaenkrat.

Gejspodar ::

Super igra, zelo spominja na KOTOR.

Po parih levelih so perki dokaj useless - resda jih ne moreš vseh odkleniti in moraš previdno izbirati, samo uporabnih je le kakšnih 5.

Master_Yoda ::

Samo ne klikati randomizacije pri izbiri obraza. Ti kreira zenske z gosto brado :)).
Dovie'andi se tovya sagain.

Izi ::

Se strinjam z Buggyem. Naokoli je pametno nositi več oblek in oklepov, vsako z drugačnimi +skilli. Ko rabiš se na hitro preoblečeš. Za to je pametno vzeti Perke za težo. En je za +50kg, drugi za +100kg, in še en ki za vsakega spremljevalca doda +40kg. Skupaj torej +230kg. Jaz lahko tovorim vse skupaj 350kg, pa se moram med raziskovanjem po Monarchu še vedno kar precej vračati v mesto.

Tudi jaz sem bil preškrt, da bi dal Gladys 10 tisočakov, čeprav sem jih imel. Sem hitro ugotovil, da se bolj splača prepešačiti tisti dober kilometer po hudo nevarnem ozemlju, čeprav so me vsi poslušali prepričati, da je to neumno in samomorilsko početje :))
Potem ko začneš šušmariti (tinker) po svojem orožju in oklepih je denar krvavo potreben in lahko mimogrede zagoniš tudi milijon, če bi ga imel seveda. Ravno zaradi tega je bil Science moj prvi skill na 100, da je moje "tinkarjenje" po 90% nižji ceni.
Persuade pa je skill, ki se ga močno splača spraviti preko 100, saj prav vsaka točka občutno vpliva na ceno po kateri prodajaš loot trgovcem. Moj Persuade je že na okoli 150 8-)

Za boj se je na začetku Melee izkazal za zelo uporabnega, kasneje z dvema spremljevalcema pa sem prešel na sniper z dušilcem s katerim že na daljavo, čepeč v gosti travi, pospravim večino sovražnikov. Če pa sovragi le ugotovijo od kje prihajo streli pa gresta spremljevalca v akcijo in jaz še vedno od zadaj nemoteno čistim bojišče.
Spremljevalci imajo očitno neomejeno municije zato jih je pametno opremiti z najtežjim in najbolj municijsko potratnim mitraljezom, medtem ko se za našega junaka bolj splača varčno orožje, ki dela največ škode na en sam strel.

yoco ::

Em... kaj je pri otožju bolj pomembno, DPS ali damage? Spremljevalci imajo orožje, ampak ko strelajo se mi zdi da ne delajo nobene škode! :|

Buggy ::

DPS je zgolj damage v casovnih okvirih :D
Torej, ce imas en 2-HND melee ki dela ful dmaga-ea z njim pa zelo pocasi sekas, je to bolj zate orozje ker lahko izkoristis TTD, kot pa za tvoje kompanjone, ker sprajyajo na veliko, zamotijo sovraga in nimajo potreb po reloadu municije za ganged orozje.
Kako hitro je orozje in seveda s tem tudi razmerje v DPS lahko popravis z modifikacijami. Kot je ze Izi povedal, kompanjinom daj najmocnejse orozje ki ga imas, se najbolj takega, ki porablja streljivo, pa ne pozabi jim dat tudi ustreznega armorja ter nastavi perke.

Sem pa z zalostjo koncal Monarch..lvl 21 16ur, mi pa ni uspelo, da bi se dogovorile frakcije same med sabo in sem potem moral izbrati za eliminacijo tiste, ki so mi sli bolj na zivce :D MSI frakcija je popadala pod mojim plazma cutterjem z njo pa tudi prijateljstvo, ki sem ga prej z njimi zgradil. Edino kralja prasicev mi je ratalo pobotoat, pa pri radijskem oddajniku sem naredil par dobrih kompromisev, vsaj zdelo se je tako. Je pa tale svet idealen za lvl-upat in se opremit z orozjeem in armorjem. Sem dobil od Gordona celo armor, ki je brez negative imam pa melee +5 ter +20kg tako da sedaj tovorim 390 kg..kot nalasc zame :D


Zdej sibam okoli tistega vikarja MAX-a (zaenkrat mi je najbolj antipaticen) po asteroidu kjer ima dve nalogi.

Izi ::

yoco je izjavil:

kaj je pri otožju bolj pomembno, DPS ali damage?

DPS pomeni Damage ki ga narediš v eni sekundi. Pri pištolah je to lahko zelo varljiv podatek saj je tam odvisno kako hitro boš klikal z miško.
V nastavitvah lahko celo spreminjaš kaj ti kaže na orožju DPS (default) ali pa pravi Damage, ki ga naredi en strel ali en udarec.
Če klikneš desni klik na orožje se ti pokažejo podrobne statistike in bi rekel, da je Outer World verjetno igra z največ statistikami do sedaj.

Na desetine statistik za vsako orožje in prav vse so zelo pomembne.
Po moje sta najbolj merodajna podatka Damage na en strel in pa DPM (Damage na Minuto), ki v sebi vsebuje vse pomembne faktorje kot so hitrost streljanja in tudi čas Reloada.
Zelo pomembna je tudi razdalja (Effective Range) na kateri orožje deluje optimalno in dela največji damage. Imaš nekatera zelo močna orožja, kot na primer šibrovke in metalci plamena, ampak imajo slabost, da delujejo na manj kot 10 metrov. To moraš obvezno preveriti, drugače boš stal predaleč in v prazno trošil municijo.
Če pa si bolj Stealth usmerjen pa je zelo pomemben Noise Range. Tega lahko močno zmanjšaš z dušilcem, ki ga lahko vgradiš na vsako orožje. Če streljaš izven te hrupne razdalje in čepiš v travi, bodo sovražniki samo panično pogledovali naokoli in nihče ne bo tekel proti tebi, ker ne bodo vedeli kje si. In ti v miru "snipaš" :D
Če si sniperist je tudi pametno malo zmanjšati agresivnost spremljevalcev, da ne bosta prehitro jurišala na sovražnike in razkrila tvojo pozicijo.

Buggy ::

Po mali nocni "epizodi" (res je tezko nehat ) in 25 ur vsega skupaj igranja, sem koncal kot LVL 30 z dokoncno unicenim pokvarjenim korporacijskim boardom. Povezal ADO s Hope-om in resil Phineas-a ter z uzitkom "poplazmal" pokvarjenga guverjerja, Sophio in njenega 16K health robota :D
Kolonija se sedaj razvija brez tiranstva.

Zelo dober spil in vreden ponovnega preigravanja z drugimi odlocitvami.

Kot melee s TTD perki je bilo sploh proti koncu vse like a walk in a park. Qusetse sem delal najprej vse side potem komanjon in vsporedne taske, sele potem sem sel na main. Verjetno je kje kaksen se ostal sem se pa trudil cimvec narest in pregledat. Nekako kratek je bil tale del, razen ce je daljsi, ko se odlocas drugace. Moja ocena ...zelo dozivet in kvaliten story, atmosfera zame neverjetno zasvojljiva, izzivi ravno prav zbalansirani, zelja po raziskovanju na nivoju, fighting sistem (melee-gamepad) zelo dobro narejen.

Izi ::

Jaz bi še kakšno besedo rekel o orožju.

Upam si trditi, da se kot najboljše orožje v celi igri izkaže Assault Rifle Ultra. Odlično se obnese tako na blizu kot na daleč, ima hudo velik damage in še vedno ni preveč požrešen glede municije. Nanj priporočam namontirati N-Ray damage ali pa Corrosion damage.

Vsakemu orožju, ki ga uporabljaš je nujno spremeniti damage iz običajnega fizičnega, ki je patetično slaboten in ga armor popolnoma ustavi na katerega drugega.
Daleč najmočnejši je N-Ray damage, še posebej če imaš visok Science skill je OverPower. Naj vas ne zavede dejstvo, da N-Ray damage prepolovi DPS, ki ga dela orožje. Kljub temu je še vedno najmočnejši, saj ignorira armor, zraven dela velik "damage over time" in še skače na sosednje sovražnike.
Drugi najboljši damage je Corrosion, vse ostale tipe damagea se lahko mirno preskoči.

Za naše spremljevalce pa je edino pravo orožje Light Machine Gun Mk2. Najbolj municijsko potratno orožje, ki kot pravi Minigun porazira celotno bojišče. Že iz trgovine dela blizu 1000 DPS, ko ga nadgradiš gre čez 2000 DPS.
Enemu spremljevalcu daš N-Ray damage, drugemu pa Corrosion damage.

Tako do zob oborožen tudi na težji težavnosti noben boj ne bo trajal več kot nekaj sekund 8-)
In kot sem že enkrat prej omenil, za dobro nadgraditev orožij je prva nujna stvar Science 100.

yoco ::

Kje najdem ta N-Ray mod?
Katero snajperco uporabljaš? Jaz še vedno nimam dušilca :|

Izi ::

yoco je izjavil:

Kje najdem ta N-Ray mod?

V Vendor mašinah sem ga kar nekajkrat videl, ampak je drag ko žafran. Čez 3000 Bitov.

__________________________

Sem opazil, da niso vse lokacije označene na ladijskem zemljevidu in hitro lahko zgrešiš kakšno pomembno lokacijo ali pa kar celo velemesto na kakšnem planetu.
Dokler nisem tistemu korporacijskemu sluzavcu na Groundbreakerju omenil, da poznam najbolj iskanega "zločinca" v osončju, Phineas Wellesa, sploh nisem vedel da na Terra 2 obstaja glavno mesto Byzantium, ki se smatra kot glavno mesto celega osončja. Pa še 8000 Bitov sem moral potem zapraviti za Navigaciski ključ do mesta. Če bi torej strogo ščitil svojega rešitelja bi zgrešil kar celo velemesto in na desetine questov.

Buggy ::

A mislis na appointment-write_form-appointment modele in sneakanje po restricted area...epic :D

Drugace pa jaz nekako nisem opazil, da bi bila kaksna posebna potreba po napitkih ali kupovanju cesarkoli...od orozja do armorja. Pravzaprav sem na trade-u v celi igri kupil zgolj par starih recordov to je pa to. Tudi inhalator sem v celi igri morda uporabil 10X...spilal sem na normal.
Jaz sem imel na koncu pri plazma cutterju DPS 634/ DPM 38K/ DMG 258, pa je bilo dejansko skoraj prelahko od levela 16 dalje, ko sem jo nasel :S
Dost lahko je bilo vse skupaj...verjetno je z ranged pristopom bolj zapleteno.
Vecinoma (ce ni bilo kompanjon taska) sem hodil okoli pa s Felixom in Ellie...pa Pervati dokler ni postala cist zaljubljena v June in sem moral prisostovati kosilu in dvorjenju kot drugi oce :S
Vikar Max mi ni bil vsec, Nyoka tko-tko, SAM pa je bil car sploh z Ellie sta imela dialoge da dol pades, sem pa zaradi robofobije, ki sem jo staknil imel velik deficit na skillih. Poslusat kako se kompanjoni zbadajo med sabo je bilo tudi enkratno.
Na koncu je zelo lepo prikazana cela zgodba in opis kaj so potem glavni liki tudi poceli, ki se odvija glede na to, kaksne odlocitve si vlekel in jaz sem s svojo zelo zadovoljen.
Naslednjo iteracijo bom sel verjetno ranged...tokrat sem imel v ranged cel 1 poin ker 0 ni slo ...sem dobil zaradi kratkovidnosti (napadel me je namrec preveckrat nek roj komarjev na Monarchu) -10 na skill, ko sem prevzel perk :D
Ce sem prav videl ima igra tri glavne konce eden od njih je tudi zelo zanimiv in baje tudi najhitresi...moras biti pa mal..."poseben" :D

Nadvse priporocam!

yoco ::

Izi je izjavil:

yoco je izjavil:

Kje najdem ta N-Ray mod?

V Vendor mašinah sem ga kar nekajkrat videl, ampak je drag ko žafran. Čez 3000 Bitov.

__________________________

Sem opazil, da niso vse lokacije označene na ladijskem zemljevidu in hitro lahko zgrešiš kakšno pomembno lokacijo ali pa kar celo velemesto na kakšnem planetu.
Dokler nisem tistemu korporacijskemu sluzavcu na Groundbreakerju omenil, da poznam najbolj iskanega "zločinca" v osončju, Phineas Wellesa, sploh nisem vedel da na Terra 2 obstaja glavno mesto Byzantium, ki se smatra kot glavno mesto celega osončja. Pa še 8000 Bitov sem moral potem zapraviti za Navigaciski ključ do mesta. Če bi torej strogo ščitil svojega rešitelja bi zgrešil kar celo velemesto in na desetine questov.

A na Byzantium ne moreš drugače? Ker jaz nisem hotel povedati, da poznam modela.

Furbo ::

Oh ja, toliko fame o igri, obrnil v dveh dneh, nobene replay vrednosti nima, nič posebnega.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

Buggy ::

hehe cela dva dni? Lahko bi konacl v 21-ih minutah, ce smo ze pri tem :D Vazno je kako se igre lotis in kaj od nje pricakujes. Vsakomur svoje bi jaz rekel ;)

Furbo ::

Dva dni s tem, da sem naredil praktično vse misije.

Ni pa vredna fame, kako je to neki pravi fallout al neki.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

Buggy ::

Seveda ni Fallout. Je drugacno vzdusje, meni dosti boljse. Kot celota pa je igra pravi biser, pa se lahko na glavo postavis :)
Vsaj zame, spostujem pa seveda tudi tvoje mnenje.

AngelOfDeath ::

Zanimiva igra. Odločitev je vedno več in vse so prave.
Lahko greš čez celo igro brez izstreljenega metka.
Ali pa popokaš vse kar leze in gre.
edit: Slovnica

Izi ::

Najboljši Armor v igri je Chimaera
 Chimarera

Chimarera

Naj vas videz svečane obleke ne zavede. Obleka je narejena iz najtrših in najboljših materialov, ki jim moraš sam nabrati po različnih planetih. Vse skupaj pa ti sešije ena nora krojačica na Byzantiumu.
Kljub temu, da spada v razred Light armor, je to en najtežjih armorjev v celi igri, za povrh pa ima še najbolj uporaben skill Dialog +10, kar v praksi in s perkom pomeni +20 skillov v Persuade, Lie in Intimidate. Skupaj torej +60 skill točk v zelo uporabne skille.
Tudi med pogovori občasno pohvalijo ali pa se čudijo tvoji opravi :D
Pa za Achievement (Well Dressed) tudi šteje ta unikatni Armor.

Furbo ::

Ja, samo ko prideš v bizanc/nabildaš skile, je igre že itak konec praktično.
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

Izi ::

WTF? Ne vem zakaj, ampak kar naenkrat imam na ladji celo čredo krav 8-O
Mukajo in svinjajo po skladišču. Ja komu kaj jasno?

Furbo ::

Ja tudi jaz ne vem v čem je fora, ampak izginejo pol. Zgleda je kak od tvojih sopotnikov podjeten. :)
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

yoco ::

Izi, a mi lahko poveš s kom si govoril, da si prišel na Byzantin?
1 2
3
4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Epic Games Store (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Igre
899149652 (1334) Furbo
»

Starfield (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Igre
1864172084 (4469) oo7
»

Avowed (Obsidian Entertainment)

Oddelek: Igre
454132 (260) TucoX
»

Borderlands 3 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11015718 (8391) opeter
»

Najboljše igre tega desetletja ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
6211621 (9667) jype

Več podobnih tem