» »

Formula 1 2013

Formula 1 2013

««
26 / 38
»»

ABX ::

hvala za info.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

JC Denton ::

A še kdo upa jutr na Hamiltonovo zmago poleg mene. Če zmaga Vettel je IMO prvenstvo že praktično zaključeno.

mihco ::

eh, Vettel bo mimo v prvem ovinku. Za Hamiltonom pa vlakec do prvih postankov. Moja napoved je 1.Vettel 2. in 3. Alonso in Raikonen

fantasycamp ::

bo kdo dal kak dober link za gledanje po netu?

b3D_950 ::

Grosjean's Lotus fails floor test
http://www.autosport.com/news/report.ph...

JayKay ::

nope

Jst ::

>uradna f1 aplikacija za wp8. Ista funkcionalnost, izgled in cena kot za android in ios...koncno. Za
>tiste, ki jim je 25EUR prevec ostaja sicer spartanska ampak zastonj aplikacija Live Timing.

Publisher je "Soft Pauer Limited," isti, ki so sčarali Android aplikacijo. Lani, ko sem jo kupil, sem imel težave do konca sezone. Letos sem jo tudi kupil, na začetku sezone je bila 29EUR. In za razliko od lani, letos aplikacija kar lepo dela. Ni se mi še nikoli sesula, upošteva vse nastavitve (TO je bil največji problem lani!!) in lepo sede na tablico. V bistvu je uživancija, ko ležiš na kavču, gledaš F1, zraven imaš pa še to super aplikacijo, ki vse kaže v real time. Letos mi ni škoda denarja za 2013, za lansko, bi pa šel k temu tipu in ga *!"#$"*"#% (vsak dirkaški vikend je od mene dobil mail z opisanimi nekaj napakami; da med tednom, ko aplikacija ni upoštevala nastavitev in vseeno rinila "notifications" ne govorim - jaooo kako sem bil lani jezen, da postanem jezen še danes, ko pomislim). Pa še lanskim kupcem bi lahko dali nekaj popusta, ker smo morali prenašati 15 bugov na izdajo (nove verzije so bile pa vsake dva tedna nekje).

Še nekaj: glede na to, koliko sezone je že mimo, bi lahko aplikacija lepo počasi nižala svojo ceno! To je nateg, da daš 26EUR, ko je pa že polovica sezone mimo...

ps: Sorry za rant... Sem moral spustiti tole z duše.

---

F1: Bomo videli jutri, ampak imam občutek, da se bo RB spet sprehodil do naslova. :/ Ko bi vsaj Hamilton ali pa Rosberg (samo ne Alonso), najraje pa Kimi, postal prvak.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

krispe ::

Mene zadnje čase vse bolj navdušuje Grosjean. Tip je zelo hiter, to je že večkrat dokazal, manjka mu le še consistency pa tudi bolj se zbrat mora na dirki. Če se bo zresnil ga čaka lepa prihodnost.

Jutri, če ne naredi kakšne neumnosti na štartu, ima možnosti za 2 ali 3 mesto, morda celo zmago ob kakem engine failu pri konkurentih.
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

Hamilton kar lepe kroge vozi. Me zanima, koliko časa... :/ Bi mu pa privoščil zmago.

ps: evo, Hamko v boxe.

JayKay ::

Lotus nima za burek pri taktiki

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JayKay ()

RB je tudi naredil napako. Button Vettla zadržuje, Hamilton se pa pelje naprej.

Druga DRS cona je prekratka... Morali bi jo dati na tisti ravnini, ki je za ovinkom po koncu DRS cone.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

fantasycamp ::

Ta steza je narejena za gt ali dtm za f1 nima dovolj dolgih ravnin...

Če bi premaknili drugo DRS cono na naslednjo ravnino in če bi bila cela cona, z tistim rahlim ovinkom v levo, bi po mojem mnenju bilo boljše za prehitevanje.

Torej, da bi bila druga DRS cona od 3 do malo pred 5.

---

Če ne bo šlo nič narobe, bo Hamilton zasluženo zmagal...

Očitno so pri Mercedesu dobro nastavili bolid ter mogoče so naredili dober korak naprej v razvoju.

ps: Upam, da bo Raikonnen ostal drugi do konca.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

TribesMan ::

Webber je zelo hiter... samo vprašanje če ga bodo pri Red Bullu spustili mimo Vettla, če ja, zna bit nevaren tudi Raikkonenu.
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

connel ::

Ne bo prišel blizu, prav tako Vettel ne bo prehitel Kimija, če bo vse po sreči :P
LoLoL, ni mi pustil dovolj prostora, da dol padeš,..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: connel ()

Vettel je grozna jokica...

connel ::

Vse čestitke Hamkotu in seveda Kimiju :P

Zakaj je Kimi parkial?

Kimi, kapo dol. Hamilton, bravo za prvo zmago!!!

galimim ::

Hamiltonu je šlo use super po planih pa še srečo je mel. Kimi je pa vozu kot se šika in pokazu kaj se da narest če hočeš
Born To Bleed, Fighting To Succeed, Built To Endure What This World Throws At Me

Kimi res obvlada.

mihco ::

Se posipam s pepelom...bravo mercedes.

Dr_M ::

Danes pri lotusu niso prevec usekal mimo s taktiko, tako da se jim je lepo izslo. Ko bi bilo vsaj veckrat tako. Skoda, da je Grosejan dobil kazen.

Nisem si mislil da bom kdaj to rekel, samo danes si Grosjean pomoje ni zaslužil kazni.

galimim je izjavil:

Hamiltonu je šlo use super po planih pa še srečo je mel. Kimi je pa vozu kot se šika in pokazu kaj se da narest če hočeš

Zadnji cajt, letos bi lahk že dvakrat zmagal.

Zgodovina sprememb…

ttommy ::

Kimi obvlada zadevo. Grosjean si pa tudi po moje ni zaslužil kazni. Vse to je dirkanje. Če bo šlo tako naprej, potem se ja nihče več ne bo upal prehitevati. Naj potem samo imajo kvalifikacije, pa bo...
Gamer

Se strinjam, da je Kimi pokazal, kako se vozi celo dirko na visokem nivoju. Hamko tudi; upam, da je Mercedes naredil malo večji korak naprej in da ta zmaga ni osamljen primer.

--

>Grosjean si pa tudi po moje ni zaslužil kazni.

Grosjean je kljub kazni ostal na šestem mestu.

---

Kar se pa prvenstva tiče, bi bilo idealno, če bi Vettel odstopil... Pa naslednjič tudi. :)

Alexius Heristalski ::

Mogoče je Mercedes res zadel v polno s temperaturnimi senzorji za gume, nameščenimi na sprednjem krilcu.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

driver_x ::

Zelo sem navdušen nad Kimijevo predstavo!

Jaz sem in nisem. Lotus je bil najhitrejši dirkalnik, ampak kvalifikacije jih držijo nazaj. Na začetku dirke je Kimi zgubil 30 sekund.

PrimozR ::

JC Denton je izjavil:

Nisem si mislil da bom kdaj to rekel, samo danes si Grosjean pomoje ni zaslužil kazni.

galimim je izjavil:

Zadnji cajt, letos bi lahk že dvakrat zmagal.

Ma tam-tam je bilo, on je zaprl Buttna, torej je bil tisti dotik bolj Grosjeanovo delo, potem je pa sekal šikano. Pravila so pač pravila (če mi je jasno je DT dobil zaradi sekanja).

Da, z vsemi 4 gumami je šel čez črto ko je prehitel Masso. Jebiga, pravila so jasna.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ABX ()

Zaradi tega je dobil? Sem mislil da zaradi sekanja šikane, ko je prehitel Buttna.

EDIT: da nisi slučajno verjel mirsadu, ki je pametoval, da je bil tisto Grosjean. Posnetek je bil namreč iz prvega kroga, ko je Kimi imel drame v hitrem kinku v levo in letel rahlo čez črto. Pač Ališiču ni potegnilo, da je bil Kimi tam okrog 6. mesta, Grosjean je bil pa 3., par avtomobilov pred Masso.

EDIT2: aha, pa je res za Masso. Sem očitno zgrešil to prehitevanje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

VaeVictis ::

Realno gledano je Lotus odličen avto, pa do sedaj še niti Kimi niti Romain nista odpeljala enih dobrih qualijev.

Kimi bi moral IMHO glede na kvaliteto avta imeti več pik, morda celo voditi prevenstvo!

Odlična dirka Hamiltona, prehitevanje Webbra je bilo odlično in še en dokaz več zakaj je Webber povprečen dirkač.

Vettel je pa ena velika jokica, po qualijih je verjetno kar jokal v kabini ker ga je Hamilton prehitel, potem pa še na dirki, ker se mu Kimi ni umaknil, da sploh ne govorimo o tem kako ni mogel z veliko boljšim avtom mimo Jensona.

PrimozR je izjavil:

Zaradi tega je dobil? Sem mislil da zaradi sekanja šikane, ko je prehitel Buttna.

Zaradi tega je dobil +20 sec po dirki.

Sriple Tix ::

Alonso k Red Bullu (zaenkrat samo govorice).
... le to moram še doživeti :)!

http://www.crash.net/f1/news/194009/1/a...

Ne bi bilo slabo, bi potem Kimi lahko šel nazaj k Ferrariju ;) Čeprav, govorilo se je, kako bi izgledalo, če bi šel Kimi k Red Bullu. Največji problem je res imeti dva dobra voznika. Ališič je omenil še, da gredo Kimiju na živce sponzorske obveznosti, kar je tudi res (in da jih je pri Red Bullu veliko). AMPAK, Kimija je Red Bull že sponoriral (posredno pri Sauberju, kompletno, na avtu, v WRC dneh, osebno, prek čelade, pa še v NASCAR poiskusih).

Alonso ne bo šel nikamor ker uživa kjer je in ima vezano pogodbo do leta 2016, ter dvomim da Ferrari bi pristala na obojestransko razveljavitev.

driver_x ::

ABX je izjavil:

Alonso ne bo šel nikamor ker uživa kjer je in ima vezano pogodbo do leta 2016, ter dvomim da Ferrari bi pristala na obojestransko razveljavitev.

Mu bo pa motivacija precej padla, če predolgo ne bo uspehov.

Verjetno, samo pogled na bančni račun pomaga. :)

Dvomim, da ima Alonso jajce iti v RedBulla dokler je Vettel tam, pa čeprav je IMO boljši voznik kot Nemec. Sploh če gre verjeti, da naj bi imel v pogodbi napisano, da Vettel ne sme k Ferrariju dokler je on tam. Pač novinarji si nekaj izmišljajo.

Bi pa rad videl Alonsa in Hamiltona še enkrat ali Alonsa in Raikkonena v enakem moštvu.

šernk ::

Če gre Alonso od ferrarija rabi ferrari drugega dirkača. Trenutno so takšni samo trije: Vettel, Hamilton in Alonso. Edini, ki je poleg teh treh še na nivoju je Kimi, ampak on nekako ne spada v ferrari in nikoli ni, saj ni človek, ki bi hodil okoli sponzorjev vsak dan.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

To je res. Kar pomeni, da bi moralo priti do menjave Vettel-Alonso. A kdo realno misli, da je to mogoče za naslednjo sezono? Čeprav zgleda da bi oba dirkača rada sprobala nasprotna dirkalnika. IMO je Vettel boljši fit za RedBull kot Alonso.

Pro_moted ::

Mislim da Vettel nima niti najmanjše žeje it k počasnejšemu Ferrariju, sploh po teh zadnjih sezonah se ve kdo ima primat, kdo pa samo še tradicijo. Polek tega pa bomo videli drugo leto Ferrarijevo čudo od motorja, kjer mislim da bodo imeli velike probleme, medtem ko Renault bo verjetno imel najboljši motor, v RedBull ekipi pa najboljše inžinerje.
Nevem zakaj bi morali vsi silit k Ferrariju, saj brez Schumaherja v sodobni formuli 1 nebi dosegli nič.Imajo pa tradicijo ja.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX

Sound of Honda - Ayrton Senna 1989

šernk ::

Polek tega pa bomo videli drugo leto Ferrarijevo čudo od motorja, kjer mislim da bodo imeli velike probleme, medtem ko Renault bo verjetno imel najboljši motor, v RedBull ekipi pa najboljše inžinerje.

po čem se to sklepa da bo imel ferrari slabši motor od Renaulta? Dokler ne bodo zadeve na testiranjih pokazale uradne številke ne vemo nič.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

b3D_950 ::

Itak gre J. Allison k Italijanom tako, da je čist nelogično, da bi šel zato Alonso stran k Redbullu.

krispe ::

MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

Kot ste že najbrž slišali, je aktualna še ena govorica, Kimi v Ferrari. Sploh pa jo je podkrepil Finec še sam, ko je dejal, da se bo marsikomu njegova odločitev zdela čudna. Če do tega res pride, bo zanimivo. Alonso že tako ne more mirno spati ko Vettel zmaguje, če pa dobi še Kimija v moštvu.... Vaše mnenje.

Če gre Kimi v Ferrari je pomojem edino smiselno, da gre Alonso v Red Bull. Ali pa kam drugam. Kako je z McLarnom, sta potrjena oba voznika?

Hm... Kimi nazaj v McLaren?

EDIT: čeprav Kimi je že star, se ne more iti nekega hudega razvoja, mora čimprej dobiti super avto, pobasati še en naslov in potem računati na še kaj zraven, če bo še kaj padlo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()
««
26 / 38
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2015 (strani: 1 2 3 466 67 68 69 )

Oddelek: Na cesti
3430383637 (239232) BT52
»

Formula 1 2012 (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

3664286830 (182298) ABX
»

Formula 1 2011 (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

1146137230 (95979) Jst

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

1189185915 (149160) WarpedGone

Več podobnih tem