» »

Dolgo čakanje na naročen ojačevalec ?

Dolgo čakanje na naročen ojačevalec ?

ns31 ::

LP

Naročil sem Marantzov ojačevalec PM8003. Že prej so me nategnal preko mimovrste, ko sn naročil PM7003 sn čaku 4 tedne, ko cepec in dobil nazadnje odgovor, da še ni in naj počakam še en teden po enem mesecu. :D pa sn skensku pol vse skup. Pozanimal sem se tudi na strani ceneje.si. Isto nič, so rekl da se ne da dobit več a gor pa kr dežujejo njihove ponudbe od različnih dobaviteljev. Sedaj sn naročil drugje in upam da bo kej in tud še kr čakam in sem že precej nestrpen, ker ne morem poslušat zvočnikov. Zdej me pa zanima a je kdo imel s tem kdaj podobne izkušnje z tako dolgim čakanjem za Marantza, ker to je pa že absurd in tega enostavno ne razumem več.
Me bo razf***l pa bom šel v Avstrijo po njega upam da ga imajo vsaj tam, ker ne vem več kaj naj naredim.

lp
  • spremenil: ns31 ()

BALAST ::

Če te že par tednov nategujejo z dobavnim rokom, jim lepo povej, da nisi pajac iz katerega se lahko delajo norca in želiš, da ti ponudijo dodaten 5%popust ali pa ga greš kupit drugam. Niti pod razno ne omenjaj kam, ker trgovci so alergični na to in jim pade vsakršni trud za obržanje kupca.

Tako ali tako je maloprodajna cena ponavadi samo stabilna ob prihodu novega modela, ko pa je že star leto ali več pa trgovec dobi izjemne popuste in bi lahko prodal končnemu kupcu za 60% mpc. Ampak pri nas je večina trgovcev ki mislijo da so kralji na betajnovi, ko ponujajo Hi-Fi opremo, in to odražajo v samem odnosu do kupcev, kjer delujejo vzvišeno, češ kaj pa mi moreš ti pajacek, "cena je taka kot piše v katalogu".

Ma res ne vem več. A je v Avstriji kakšna HI-FI trgovina s Marantzom ? Pa se kr zapeljem gor mi sploh ni problem, ker mam jst dost tega čakanja .

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ns31 ()

PacificBlue ::

vprasi tega gospoda preko emaila:

pev.simon@gmail.com

Je zaposlen v eni izmed trgovin z audio in Hifi opremo(sam hudir ko se ne morem spomnit katera), no v glavenm preko njeg sem naročil CA ojacevalec. Hitra dostava(tnt posiljka,sem cakal en teden-so bili mal problemi z barvo modela)...

Vprasi ga za dotični model Marantza če se da dobit...
I’m out.
:3

BALAST ::

PCGIGA,SIMON PEV s.p

Hehe :)) PacificBlue dela nenamerno propagando... oz. viralno.

PacificBlue ::

Hehe, pa če se res nism spomnil:P
I’m out.
:3

Ja sej preko njega sn naročil PC GIGA. Sej ta je vredu. Sam sn hotu imet pr naročilu v črni izvedbi pa so mu pol napačno poslal v srebri barvi pa mi je še danes žal ko nisn takrat vzel srebrnega ko ga je takrat dobil bi sedaj že veselo poslušal muziko. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[Hi-Fi] - Oprema / naprave (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Zvok in slika
74375667 (1372) dvihtelic
»

Nakup A/V Receiverja (strani: 1 2 3 4 5 )

23548470 (29935) Anney
»

[Hi-Fi] - O zvočnikih (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1501190007 (55150) Janac
»

Trgovini pc-giga.si in mediamarket.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6619952 (8478) oblonger
»

[Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )

18012762 (8650) OwcA

Več podobnih tem