Forum » Na cesti » Formula 1 2010
Formula 1 2010
PrimozR ::
šenk to sploh ni vprašanje al znajo al ne. Vsi, razen Icemata, smo prepričani, da znajo prehitevati.
ABX ::
CleanPower je izjavil:
čno okvara sklopke alonsota ni ovirala med vožnjo, je pa pripomogle k temu da je šel ven. sicer pa je alonsko sam kriv ker bi moral z okvarjeno sklopko bolj pazit.
Če bi pazil in ne bi bil toliko agresiven pa bi govorili da je postal polenta.
Za vas drugi voznik je samo prvi luzer.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
SmeskoSnezak ::
Kdor je gledal RTL je izvedel da sta Hamilton in Sutil dobra frenda, torej se oba dobro poznata, kar se je videlo na dirki... naslednja stvar, Hamilton je po radiu lepo sporocil, da ima Sutil dober dirkalnik, ki na ravnini pridobi hitrost, zato ga bo tezko prehiteti! Da ne omenjam gum. Ze to da je iz 23 prisel sprva na 2 in zatem ostal na 6 mestu, je vsake pohvale vredno. Pa lahk vi tukaj nevem kak pametujete :P
@ Pusti soncu v srce... @
ttommy ::
šenk to sploh ni vprašanje al znajo al ne. Vsi, razen Icemata, smo prepričani, da znajo prehitevati.
Kdo pa je Icemat?
Gamer
Kdo pa je Icemat?
Icematxyz. Ja, za razliko mnogi od vas dejansko znam prebrati nick, ni Icematrix, ampak Icematxyz :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()
Super Sonic ::
"SSonic, ampak Massa ti pa gre v nos, hehe. Meni se zdiš prav smešno patetičen že"
Ja sej nič ne rečem, bom nehal s tem. Gre pač zato, da poznam situacijo pri Ferrariju in taki ljudje me spravljajo ob živce. Priznam. Naslednjič ko ga vidim, bi ga najrajš okol kepe stisnu, pa ga najverjetne ne bom.
Še bolj mi je smešno (ter žalostno in srce parajoče) to, da se Ferrari nikakor ne zna konsolidirat. Ma ni ga bilo dneva od kar je Alonso prišel v Ferrari in da ni bil hitrejši od Masse. Zadnje dve dirki je enostavno bil hitrejši za več kot pol sekunde, pa kar obtiči med dirko za Masso in čaka. Zgleda, da se boji napasti. To je vse kar lahko napišem na to temo. In glupo mi je, res mi je, da ta papak kur*** celo vodi v skupnem seštevku, pa čeprav je moštveni kolega več kot po pol sekunde hitrejši, praktično neodvisno od steze. Pa nima zmage.
Dans je bil totalen fail od taktike pri Alonsu. Pol pa Hamashima doživi orgazem po koncu dirke, ko gleda od Alonsa gume, citiram:
""Fernando Alonso. He is fantastic. He's taking care of the tyres was just tremendous. He did a great job and even at the end his tyres were still looking very good."
A ma ne - sej je celo dirko vozil za lesarjem in zehal zraven.
Dans pa sploh - odpeljat dirko praktično brez sklopke na takšnem nivujo - še ne videno. Vse se skrije proti njemu. In ta "material" je treba mešat z enim Felipejem, ki bo rinu po pesku takoj, ko bo nanj vršen pritisk od zadaj ali zgoraj (dež). Tema, me mine, da bi počas nehal gledat vse skupaj. Dejte mu že ta naslov, 7 če jih rabi, pa nej zgine v Virgin ali pa nekam.
Želim si samo, da nekatere stvari pridejo na plano.
p.s.
Siol prenaša HRT2 normalno. Kdo ve razlog? Sicer pa čim prej nej ukinejo F1 na Poptu, tud nacionalga je ne rabi, pa naj potem SAZAS zatemni sliko na HRT2, ORFu, ipd., če upa.
Ja sej nič ne rečem, bom nehal s tem. Gre pač zato, da poznam situacijo pri Ferrariju in taki ljudje me spravljajo ob živce. Priznam. Naslednjič ko ga vidim, bi ga najrajš okol kepe stisnu, pa ga najverjetne ne bom.
Še bolj mi je smešno (ter žalostno in srce parajoče) to, da se Ferrari nikakor ne zna konsolidirat. Ma ni ga bilo dneva od kar je Alonso prišel v Ferrari in da ni bil hitrejši od Masse. Zadnje dve dirki je enostavno bil hitrejši za več kot pol sekunde, pa kar obtiči med dirko za Masso in čaka. Zgleda, da se boji napasti. To je vse kar lahko napišem na to temo. In glupo mi je, res mi je, da ta papak kur*** celo vodi v skupnem seštevku, pa čeprav je moštveni kolega več kot po pol sekunde hitrejši, praktično neodvisno od steze. Pa nima zmage.
Dans je bil totalen fail od taktike pri Alonsu. Pol pa Hamashima doživi orgazem po koncu dirke, ko gleda od Alonsa gume, citiram:
""Fernando Alonso. He is fantastic. He's taking care of the tyres was just tremendous. He did a great job and even at the end his tyres were still looking very good."
A ma ne - sej je celo dirko vozil za lesarjem in zehal zraven.
Dans pa sploh - odpeljat dirko praktično brez sklopke na takšnem nivujo - še ne videno. Vse se skrije proti njemu. In ta "material" je treba mešat z enim Felipejem, ki bo rinu po pesku takoj, ko bo nanj vršen pritisk od zadaj ali zgoraj (dež). Tema, me mine, da bi počas nehal gledat vse skupaj. Dejte mu že ta naslov, 7 če jih rabi, pa nej zgine v Virgin ali pa nekam.
Želim si samo, da nekatere stvari pridejo na plano.
p.s.
Siol prenaša HRT2 normalno. Kdo ve razlog? Sicer pa čim prej nej ukinejo F1 na Poptu, tud nacionalga je ne rabi, pa naj potem SAZAS zatemni sliko na HRT2, ORFu, ipd., če upa.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Super Sonic ()
Icematxyz ::
Icematrix: Lej, no lej!!! Hamilton se je naučil prehitevati!!!
Nisi dobro prebral eseja. Pa sem že bil navdušen da si ga. In ni moja trditev bila da to sezono vozniki F1 ne bodo znali prehitevati na suhem cestišču. Je pa marsikdo trdil da je to zaradi takšnih in drugačnih razlogov nemogoče početje v F1. Moja trditev je bila da to preprosto ni res. In da je problem zakaj ni bilo v preteklih sezonah bilo več uspešnih in zahtevnih prehitevanj v neposrednih dvobojih na cestišču nekje drugje. Posledica vsega skupaj je zagotovo tudi slabšo znanje prehitevanja voznikov F1. Kot bi lahko bilo če bi to področje v preteklosti bilo za doseganje uspehov bolj pomembno.
Današnja tekam je bila 3 po vrsti na sodobnem dirkališču. In kot posledica dejstva da se mesta pridobivajo po novem na dirkališču smo dobili zanimiv in dinamičen prvi del. In dokaj razburljiv zaključek ki je se odvijal kar nekaj krogov. Torej nekje 2/3 dirke sta bili zanimivi. Sredinski del. Kakšnih 20 krogov pa me je neznansko močno spomnilo na pretekle sezone. S to razliko da se je po teh dolgočasnih 20 krogih dogajanje stopnjevalo in odločilo na dirkališču. Ne pa v boksih ali pa kakšen drugačen način kot v preteklih sezonah.
Zgrozil sem se da sta komentatorja povedal da se že resno razmišlja da bi naslednjo sezono spet po starem naj prenesli prehitevanje nazaj iz dirkališča v bokse!
Če bo tako. F1 hvala na veke vekov. In ku.c te gleda ti najdolgočasnejši moto "šport" pod soncem. Če samo pomislim da bi F1 spet šla nazaj na to da bi vse tekme sezone se odvile na način kot se je odvijal srednji del današnje dirke. Me zmrazi.
Če bo F1 šla nazaj na stari sistem. In bodo dirke potekale z podobnim tempom in dinamiko kot so.
Potem nikoli ne bomo dobili trenutkov kot so na primer današnji moment ko je Massa prehitel Buttna. In je padla izjava:
Good boy. Beautiful.
In ne bo kasneje Alonso uničil svojega motorja. V istem poskusu prehiteti Buttna. Ker bi tudi on rad bil "good boy". In v očeh gledalcev in moštva "beauuuuutiful" mojster.
Ampak bomo dobili 20 krogov vožnje Massa za Buttnom. Za njima Alonso. Potem pa Buttna ki gre v bokse. Ferrarija ostaneta 2 kroga dlje na cestišču. Massa gre v bokse prvi. Tekmo pa konča za Alonsom. To še ome ne ogreje žal. Ki ni vajena razburjenja več v svojih letih.
Glede same tekme. Največ dinamike je prikazal Hamilton. Kot da je edini večino časa dirkal in si želel uspeha. Je pa z vijuganjem pred Petrovom dokazal da še ni popolnoma zrel dirkač F1. In da mora še to znanje izboljšati in zadevo izpeljati bolj rutinsko in samozavestno.
Alonso je potegnil kratko. To je res. Ampak prejšnjo tekmo je ta kratko potegnil Hamilton. Oba sta poskusila in nista uspela. Bosta pa zagotovo uspela naslednjič.
Ko bosta svoje znanje izpilila. In bi v takšni situaciji ravnala drugače in sebi v prid.
Je pa bilo kar nekaj lepih prehitevanj. Mojstrska celo kakšna 3? Verjetno tudi kot posledica tega da so boljši dirkači štartali iz ozadja. Ampak nič ne de. Napredek napram prvi tekmi se vidi. Na suhem dirkališču je dinamika tekme bila dokaj solidna vsaj 2/3 tekme. Mislim daj je to sezona kjer bomo gledalci dobili malo več akcije na dirkališču. Vozniki pa malo več znanja v tem kar nas najbolj razveseljuje. Win Win.
SmeskoSnezak ::
Zrel? Vijuganje? Ma, daj... onim tam bi najraje napel zaradi tega opozorila. To je F1, ce nekoga prehitis in bi se ga rad znebil, vijugaj kolk ces. IMHO. Zakaj bi mu dal moznost, da me nazaj prehiti? :) Pametna poteza, za moje pojme. :P
@ Pusti soncu v srce... @
Jst ::
Jaz sem si še enkrat pogledal to vijuganje.
Lahko se ga interpretira iz dveh zornih kotov. Če se osredotočiš na del pred ovinkom, kjer je bil Hamilton še za Petrovom in ko je prišel izza ovinka, ga je prehitel in pri tem ni spremenil smeri, ker je to storil pri izhodu iz ovinka, kasneje, proti koncu ravnine pa je spremenil smer, da je Petrova zaprl. Pomoje, če zraven komisarjev ne bi bilo (bivšega?) dirkača, bi dobil kazen, sigurno.
Če pa gledaš od dela, ko je prišel izza ovinka, je prvič spremenil smer, da ga je prehitel, potem pa še enkrat, da ga je zaprl. To je pa po pravilih vredno kazni.
In ravno zato, ker si to lahko razlagaš na ta dva omenjena načina, je dobil samo opozorilo, pomoje.
Lahko pa, da se pač motim, sem samo človek.
Lahko se ga interpretira iz dveh zornih kotov. Če se osredotočiš na del pred ovinkom, kjer je bil Hamilton še za Petrovom in ko je prišel izza ovinka, ga je prehitel in pri tem ni spremenil smeri, ker je to storil pri izhodu iz ovinka, kasneje, proti koncu ravnine pa je spremenil smer, da je Petrova zaprl. Pomoje, če zraven komisarjev ne bi bilo (bivšega?) dirkača, bi dobil kazen, sigurno.
Če pa gledaš od dela, ko je prišel izza ovinka, je prvič spremenil smer, da ga je prehitel, potem pa še enkrat, da ga je zaprl. To je pa po pravilih vredno kazni.
In ravno zato, ker si to lahko razlagaš na ta dva omenjena načina, je dobil samo opozorilo, pomoje.
Lahko pa, da se pač motim, sem samo človek.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Icematrix: Vozniki v F1 so najboljši izmed najboljših, pika na i, češnja na torti, tip of the iceberg. Njim ne verjameš, ne verjameš tudi bivšim dirkačem, strokovnjakom iz področja aerodinamike in drugih povezanih področij,... Le ti govoriš sveto resnico. Kajne?
ps: Ja, znam pravilno napisati nick Icematxyz, ampak mi je lažje Icematrix, je malenkost krajše, bolj logično, celo izgovorljivo in kar je najpomembneje, vsi vemo, koga mislim.
ps: Ja, znam pravilno napisati nick Icematxyz, ampak mi je lažje Icematrix, je malenkost krajše, bolj logično, celo izgovorljivo in kar je najpomembneje, vsi vemo, koga mislim.
JanezekNovak ::
v oči mi najbolj bode predvsem to, da je Hamilton daleč najbolj opazen bil s prehitevanji na začetku (vsi ostali so obstali za mislim da Alguersuari-jem), na koncu so pa dirko končali eden za drugim. Torej se mu dejansko nekaj veliko priganjanje ni kaj vem kako izplačalo.
Mene osebno tudi tale del najbolj skrbi.
Glede na to, da je bil eden redkih, ki je celo prikazal kako naj bi Formula 1 zgledala.
V primeru, da bi dobil še kazen za vijuganje, pa verjetno to sezono sploh ne bi več gledal prehitevanja.
Zanimimvo pa je koliko voznikov je po 3 dirkah v razmaku 10 točk.
1 Felipe Massa Brazilian Ferrari 39
2 Fernando Alonso Spanish Ferrari 37
3 Sebastian Vettel German RBR-Renault 37
4 Jenson Button British McLaren-Mercedes 35
5 Nico Rosberg German Mercedes GP 35
6 Lewis Hamilton British McLaren-Mercedes 31
7 Robert Kubica Polish Renault 30
Največji fail pa je bila zatemnitev HTV2.
Prejšnjo dirko so na HTV2 pokazal kako naj zgleda komentiranje in predvajanje Formule 1.
Ene same reklame niso imeli med dirko, pa še komentatorja sta zelo sposobna, poleg tega pa je studio F1 vedno zanimivo gledat.
Na PopTV pa imaš dva butla, ki nimata pojma.
Nisem si mislu, da bom tole rekel, samo Ališič je bil svetlobna leta pred tema dvema nesposobnežema.
http://www.euroairsoft.com/
ripmork ::
Glede na to, da je bil eden redkih, ki je celo prikazal kako naj bi Formula 1 zgledala.
V primeru, da bi dobil še kazen za vijuganje, pa verjetno to sezono sploh ne bi več gledal prehitevanja.
Ne, pokazal je, česa se ne dela. Če bi vsi izvajali takše manevre, kot jih je Lewis včeraj, potem pa res ne bi več gledali prehitevanj.
Odlična vožnja Alonsa, škoda za Michaela in odvito matico, sicer pa kar zanimiva (suha) dirka.
HRT ekipa lepo napreduje - zdaj jima je že obema uspelo pripeljat na cilj:>
Zatemnitev HTV2 je res gadna poteza Pro Plusa, užitek je bilo poslušat prenose z Blažičkom in Novakom...
Če ne drugje, se bomo pa na dopustu slišal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
motorc ::
JanezekNovak je izjavil:
Prejšnjo dirko so na HTV2 pokazal kako naj zgleda komentiranje in predvajanje Formule 1.
Ene same reklame niso imeli med dirko, pa še komentatorja sta zelo sposobna, poleg tega pa je studio F1 vedno zanimivo gledat.
Nisem si mislu, da bom tole rekel, samo Ališič je bil svetlobna leta pred tema dvema nesposobnežema.
Piši na info@pop-tv.si in jim razloži. Sam sem jim napisal email v katerem sem jih obvestil, da so zaradi debilnega komentatorja izgubili dolgoletnega gledalca (celo reklame me niso zelo motile). Zahvalil sem se jim tudi za to, da so pritisnili na SAZAS (in blokirali HTV) in jim zaželel nizko gledanost. Povedal sem jim še, da odslej gledam formulo preko BBC-jevih prenosov.
Vem sicer, da ta email ne bo ničesar spremenil, ampak če bi jim vsi poslali mejle ...
šernk ::
in zakaj je bila ta dirka zanimiva? bistveno je bilo, da je polovica najboljših štartala iz ozadja, z izjemo prehitevanja Massa-Button, se je vse ostalo ustavilo, ko so dosegli prvega, ki je imel dovolj hiter dirkalnik na ravninah in je vozil brez napak.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Good Guy ::
JanezekNovak je izjavil:
Piši na info@pop-tv.si in jim razloži. Sam sem jim napisal email v katerem sem jih obvestil, da so zaradi debilnega komentatorja izgubili dolgoletnega gledalca (celo reklame me niso zelo motile). Zahvalil sem se jim tudi za to, da so pritisnili na SAZAS (in blokirali HTV) in jim zaželel nizko gledanost. Povedal sem jim še, da odslej gledam formulo preko BBC-jevih prenosov.
Vem sicer, da ta email ne bo ničesar spremenil, ampak če bi jim vsi poslali mejle ...
tak email gre med spam
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
BlackHole ::
Ampak ste res smešni s komentiranjem o komentatorjih. Ko je bil Ališič, ste ga linčali vsako dirko, zdaj ko ga ni, pa eni že nazaj jemljejo besede. Pa kaj, če se včasih zmoti. Glej dirko, pa shut up, milorečeno.
LP Marko
AvtoR ::
Če ti komentar na POP-TV ni všeč, pač ugasni zvok. Vsaj reklam je zdaj občutno manj! Zaenkrat!
Komentatorja res nista kak biser, tako slaba pa spet nista. V bistvu gledata enako sliko kot vi ko gledate prenos...
tako da kakih presežkov ni za pričakovati!
Komentatorja res nista kak biser, tako slaba pa spet nista. V bistvu gledata enako sliko kot vi ko gledate prenos...
šernk ::
V bistvu gledata enako sliko kot vi ko gledate prenos...
sam gledam še live timing zraven in preko tistega se lahko marsikaj več pove, onadva pa dejansko le sliko komentirasta
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
rsroki ::
..na POP TV gledam samo še 24 ur in nič drugo...F1 pa sem do letos gledal pri njih samo zaradi Ališiča in njegovih uuuuaaaaa vzklikov, ki te res niso mogli pustiti zaspati poleg dolgočasnih dirk. Ja od letos vse prenose in oddaje o F1 gledam samo na HRT 2, ker mi komentatorja odgovarjata in se v zadeve razumeta...ja POP TV špara tam kjer se ne da..potem je boljše da sploh več ne prenašajo F1, če se zadeve ne lotijo profesionalno..žal..vem da vsak napovedovalec rabi nekaj časa da se vpelje, a tole kar imamo sedaj na POP TV pa je uspavanka..
rsroki
MaterVola ::
Jaz gledam BBC ali RAI, 3 ure po dirki.
S ponosom lahko rečem da F1 na Slo TV nisem nikoli gledal.
S ponosom lahko rečem da F1 na Slo TV nisem nikoli gledal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
Tisti, ki bi radi Mirana* nazaj (me included, ta dva kekca nista vredna, da se jih kliče "komentatorja"), zasujte/mo njegov portal s predlogi za live podcast. Pač MUTE TV in spremljaš live komentiranje Ališiča.
*Meni tudi Mirko ni nek presežek, ampak je za nekaj razredov boljši od teh kekcev na popu.
*Meni tudi Mirko ni nek presežek, ampak je za nekaj razredov boljši od teh kekcev na popu.
roCkY ::
Nikjer nisem zasledil točno kaj namerava. Je pa govoril, da se v maju obetajo novosti na portalu.
borealisx ::
mal cudno vprasanje..je mozno zato k temnijo programe prekint pogodbo z telemachom npr? ker ce bojo se temnili k bo SP bo vse v pi***. naši komentatorji so za en drek, me mine vse gledat k jih poslusam. Bo pa ob vikendih veckrat treba na morje hodt pa dol spremlat
Alexius Heristalski ::
SP se bo gledalo na RTVSLO HD. Boli te za letterboxano sliko na HRT2, komentatorji gor ali dol.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
DOOM_er ::
borealisx, če nisi znotraj naročnine se pravi vezava eno leto se lahko bp vendar ti povem da temnijo vsi ostali tudi. Konkretno t2
Robots will steal your job. But that's OK
OttoParts ::
Tole z zatemnjevanjem pa je postalo že res nadležno (hvala MZ Hektor ).
Običajno gredam F1 na ORF1 (ni reklam, dobri komentatorji - sicer je tudi tu novi komentator ampak bistveno, bistveno boljši kot na FLOP TV) ampak prejšnjo nedeljo se mi je "stemnilo pred očmi".
Je možno spremljati ORF programe preko DVB-T, ali je potrebna dekoderska kartica za ORF, je signal sploh dovolj močan (v MB)?
Običajno gredam F1 na ORF1 (ni reklam, dobri komentatorji - sicer je tudi tu novi komentator ampak bistveno, bistveno boljši kot na FLOP TV) ampak prejšnjo nedeljo se mi je "stemnilo pred očmi".
Je možno spremljati ORF programe preko DVB-T, ali je potrebna dekoderska kartica za ORF, je signal sploh dovolj močan (v MB)?
Pametna16 ::
Pipi in Merkijad na POP TV sta mi totalno mimo. Gledam na HTV pa čeprav mi grejo hrvati občasno na jetra, sam komentatorja pa obvladata svoj posel.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pametna16 ()
OttoParts ::
Tudi HRT je bil prejšnjo nedeljo zatemnjen....
Ostaneta samo še Pipi in Melkijad in RTL (kako dolgo še).
Ostaneta samo še Pipi in Melkijad in RTL (kako dolgo še).
Je možno, tako da velja poskusiti. Mux A (ORF1, 2, ATV) je na kanalu 23 (490MHz), na K26 (514MHz) pa je mux B (3sat, Puls4, ORF Sport+, ServusTV). Noben program ni zaklenjen. Oddajnik je Gradec-Schökl.
AvtoR ::
Malo offtopic , pa vseeno...
Ali se da ORF in pa HTV na DVB-T loviti iz ljubljanske kotline, konkretno z Ljubljanskega Barja?
Ali se da ORF in pa HTV na DVB-T loviti iz ljubljanske kotline, konkretno z Ljubljanskega Barja?
connel ::
Rovtar, BBC prenose spremljaš v živo? Hvala za odgovor.
kdaj sm pa to napisu?
Nisi :) Sem pa vseeno vprašal. Če bi se dalo, bi bila to bomba.
Online se da brez problema gledat BBC, lepo si "izbereš" britanski IP naslov ;) Sem spremljal zadnjo dirko tako, odlično, dvomim da je še kje kakšen kvalitetnejši prenos kot je tam. Naslednjo tudi gledam tam, pravzaprav vse, me sploh ne zanima več, kaj počnejo na naših postajah,...
Rovtar, BBC prenose spremljaš v živo? Hvala za odgovor.
kdaj sm pa to napisu?
Nisi :) Sem pa vseeno vprašal. Če bi se dalo, bi bila to bomba.
Online se da brez problema gledat BBC, lepo si "izbereš" britanski IP naslov ;) Sem spremljal zadnjo dirko tako, odlično, dvomim da je še kje kakšen kvalitetnejši prenos kot je tam. Naslednjo tudi gledam tam, pravzaprav vse, me sploh ne zanima več, kaj počnejo na naših postajah,...
Preden bo kdo mislil da je to enostavno, Britanski IP dobiš tako da imaš SSH ali VPN accout v UK, ponavadi je to 5E na mesec.
JayKay ::
za bbc gledat nerabiš VPN tako kot za gledanje RTV Slo iz tujine. Dovolj se samo proxy. Sma z bratom testirala preko apache proxyja na moji mašini.
za bbc gledat nerabiš VPN tako kot za gledanje RTV Slo iz tujine. Dovolj se samo proxy. Sma z bratom testirala preko apache proxyja na moji mašini.
Ne bo tako, nekaj drugega sta naredila, ti rabiš IP iz UK, kar ne dobiš če "z bratom postavim apache proxy".
P.S: proxy je podobno kot ssh account (naj me kak Troll ne jemlje dobesedno).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
ORF mogoče (na vzhodu Ljubljane dela bp, na Viču in Rudniku ne, za ostale dele ne vem), HTV zazdaj ne. Poskusi. Oddajnik je Dobrač, mux A je na K24 (498MHz), mux B na K30 (546MHz).
Torej, FIA je pregledala RB in ni ugotovila, da bi uporabljali kakršnokoli tehniko za avtomatsko nastavljanje višine.
Kaj menite? Ali so iznajdi res kakšen revolucionaren način, ali imajo tako dober avto?
Zanimiva mi je tudi lestvica dirkačev. Sedem dirkačev tako skupaj; od 30 (Kubica) do 39 točk (Massa). Osmi je webber z 24 točk, ki lahko z eno zmago in malo sreče pristane prvi na lestvici.
Naslednji teden je Kitajska. Kjer tudi opremljevalec gum pravi, da bodo pnevmatike igrale glavno vlogo, ker se bodo zelo obrabljale. Slaba novica. Spet bomo gledali vlakec, ker bodo vsi šparali gume. Upam, da se motim.
--
BTW.
A mi lahko kdo napiše sistem točkovanja? (Tolikokrat sem bral novice o spreminjanju, da sem malo zmeden.)
Ter, dobi prvi na kvalifikacijah eno točko?
Kaj menite? Ali so iznajdi res kakšen revolucionaren način, ali imajo tako dober avto?
Zanimiva mi je tudi lestvica dirkačev. Sedem dirkačev tako skupaj; od 30 (Kubica) do 39 točk (Massa). Osmi je webber z 24 točk, ki lahko z eno zmago in malo sreče pristane prvi na lestvici.
Naslednji teden je Kitajska. Kjer tudi opremljevalec gum pravi, da bodo pnevmatike igrale glavno vlogo, ker se bodo zelo obrabljale. Slaba novica. Spet bomo gledali vlakec, ker bodo vsi šparali gume. Upam, da se motim.
--
BTW.
A mi lahko kdo napiše sistem točkovanja? (Tolikokrat sem bral novice o spreminjanju, da sem malo zmeden.)
Ter, dobi prvi na kvalifikacijah eno točko?
Tnx.
Ideja, da bi prvi na kvalifikacijah dobil piko, je pa odpadla? Škoda.
Ideja, da bi prvi na kvalifikacijah dobil piko, je pa odpadla? Škoda.
CleanPower ::
če mene prašaš je ta ideja za piko na kvalifikacijah bedna. Tekma je le tekma in tam se delijo pike.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formula 1 2012 (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Na cesti | 285355 (180823) | ABX |
» | Formula 1 2011 (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Na cesti | 136358 (95107) | Jst |
» | Formula 1 2009 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Na cesti | 90312 (52691) | ABX |
» | F1 2007 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 80773 (53093) | 'FireSTORM' |