Forum » Zvok in slika » Spremeni FPS
Spremeni FPS
Yaho ::
Zdravo.
Imam nek nov film (Disaster Movie), vendar nimam pravih podnapisov. Na podnapisi.net sem nasel podnapise z 23FPS-ja jas pa rabim 25FPS-ja.
Pozna mogoce kdo kak program, s katerim lahko spremenim FPS in ce mi lahko razlozi kako se uporablja. Sam sem poskusil z Subtitle Workshop, a ih nisem znal usposobit.
Vnaprej se zahvaljujem.
Imam nek nov film (Disaster Movie), vendar nimam pravih podnapisov. Na podnapisi.net sem nasel podnapise z 23FPS-ja jas pa rabim 25FPS-ja.
Pozna mogoce kdo kak program, s katerim lahko spremenim FPS in ce mi lahko razlozi kako se uporablja. Sam sem poskusil z Subtitle Workshop, a ih nisem znal usposobit.
Vnaprej se zahvaljujem.
Lp, Yaho
davco17 ::
Na podnapisi.net je par navodil
klik1
klik2
Pa še SubTitle FPS Convector
Pa upam da deluje nisem sprobau.
klik1
klik2
Pa še SubTitle FPS Convector
Pa upam da deluje nisem sprobau.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | podnapisi.net (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 35813 (4142) | donvito |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109747 (14351) | Morison |
» | Kako prevajati serije? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 18638 (15641) | maxa2maxa |
» | Progresivno zaostajanje podnapisovOddelek: Pomoč in nasveti | 942 (694) | SlyCrespo |
» | Maco se igra (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 25148 (14854) | MaCoFaCo |