» »

podnapisi.net

podnapisi.net

1
...
3 4
5
»

PROTEINSKI ::

https://ai.opensubtitles.com/

Vzameš hrvatski ali srbski tajtl, ga vržeš v tool in je to to. Spoli delajo, dvojino lahko ukinemo ker imamo že tako toliko anglizmov, da bo dvojina najmanjši problem. Grem jaz zdj k brtu in gremo nas dvojica na en kofi.

BuDi79 ::

PROTEINSKI je izjavil:

Do leta 2035 bo moral Netflix prevesti vmesnik in naslove. Do 2040 pa vse vsebine, kar mu veleva zakon.
Lahko se pa umakne iz našega trga, ker je premalo naročnikov.

yoco ::

opensubtitles.org - A lahko prenesete podnapise če uporabljate Firefox? Meni vedno izpiše "Firefox can't connect to the server at www.opensubtitles.org". Če uporabim Chrome, dela v redu.

donvito ::

yoco je izjavil:

opensubtitles.org - A lahko prenesete podnapise če uporabljate Firefox? Meni vedno izpiše "Firefox can't connect to the server at www.opensubtitles.org". Če uporabim Chrome, dela v redu.

Enako, sam potem odprem in shranim v:

karafeka ::

Na podnapisi.net se je izoblikovala slovenska skupnost za prevajanja oz. z drugimi besedami, bilo je nekaj ljudi, ki so redno prevajali. Kod ve, ali so se ti prestavili kam drugam?

Anney ::

Bolj problem je s samo bazo, kje so podnapisi, ki so bili prevedeni. Škoda slovenske skupnosti, da gre tole v nič. Se je nabiralo kar nekaj let, še sam sem jih prispeval nekaj.

Bi vsaj dostop do . srtjev bil pa se magari nek index naredi, dokler nekdo ne naredi nove spletne strani.

karafeka je izjavil:

Na podnapisi.net se je izoblikovala slovenska skupnost za prevajanja oz. z drugimi besedami, bilo je nekaj ljudi, ki so redno prevajali. Kod ve, ali so se ti prestavili kam drugam?

Nekaj je na titlovi, pri sosedih, nekaj na opensubtitles.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()
1
...
3 4
5
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kodi (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8114475 (2104) Yossarian
»

Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Zvok in slika
580122678 (12466) PINki
»

Nizozemski sodniki: oboževalci, ki na lastno pest prevajajo podnapise, kršijo zakon (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
8629776 (26505) Lonsarg
»

Kako prevajati serije? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8023874 (20877) maxa2maxa
»

Linki s podnapisi za filme (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
50180926 (58122) Dead_Meat

Več podobnih tem