Forum » Omrežja in internet » HP 6710s in Internet prek routerja
HP 6710s in Internet prek routerja
Scorpio21 ::
Lep pozdrav vsem...eno čist banalno vprašanje in sicer, doma mam router in gor dva kompa k normalno laufata, k sm pa zdej gor prklopu novga HP-ja pa noče delat net na njemu...vse je inštaleran vse normalno kaže, vse je enabled sam ko odpreš IE ne dela in tud paketki ne laufajo...please help tnx
ne nimam viste gor mam xp-je....zdej sm probu z firefoxom in dela tko da zgleda so kkšne nastavitve v IE-ju sam mi je čudn zakaj na ostalih kompih dela ( mogoče kdo ve kako bi to lohk rešu) in pa ne dela msn in javla eno error kodo, ki naj bi bla povezana tud z problemom IE-ja....neki sm gledu da bi blo treba proxy naštimat, sam se v to ne spoznam...
kajpravis ::
Tudi jaz imam takega. A morda ti veš kje se daje naglas in potihoma kot sem spraševal včeraj.
nevem kje si ti spraševau, ampak če misliš mehansko nastavljanje glasnosti mislm da se ne da, kar zelo sux, če pa kdo drug ve pa naj pove, jst nastavlam na tistem zvočničku ikonci k je v spodnji vrstici....
lp Rok
lp Rok
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267304 (66896) | Seljak |
» | Windows 7 beta hitrejša od Viste, XP (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 27099 (14573) | koyotee |
» | Katero plato za Phenom II x4 940 BE, pa da se dobro navija (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 11559 (7844) | x45 |
» | Xp ali Vista? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10849 (7319) | ___ |
» | Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7776 (5154) | Jst |