» »

Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika?

Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika?

1 2
3
»

Glodko ::

Ve kdo rešitev kako inštalirat tiskalnik HP C5280 na server 08? Ko sem probal celoten SW naložit mi je napisal, da ne izpolnjujem minimalnih zahtev, ko sem izbral paket za IT profesionalce, je sm neki nalagal 5 sekund in potem vse izgine, ni duha ni sluha o tem da sem sploh začel/končal inštalacijo =(

krneki0001 ::

Windows update in naj ti potegne driver iz neta. Jaz sem za svoj printer HP1120 naredil in je sam sistem pobral driverje dol - moraš pa pogledat, ker to ni update, ki bi se sam naredil, ampak je optional in ga moraš dodatno aktivirat (označit, da se prenese na mašino).

Glodko ::

Bojim se da ne bo tak enostaven =( Sem ga kar priklopil, nakar mi je takoj ponudu neke gonilnike z M$ strani, neka posodobitev v bistvu, ki pa se ni hotla namestit, napisal je da ni za moj sistem. Nakar mi je Update ponudil uradne driverje z HP strani, tisti pa kot sem rekel ne delajo, dal sem še "basic drivers", ampak mi trenutno že pol ure piše "inspecting hardware", tko da mislim da ne bo nič.

Jst ::

Mene je tudi problem solver poslal na lov za driverji, a link, ki mi ga je predlagal, je bil pa developer type, s katerim nisi mogel narediti ravno nič... razen odpreti visual studio, spremeniti 1/10 kode, skompajlati nazaj, poslati na ms za WHQL, čakati, dobiti obvestilo, da mi, nekemu ciganu, ne morejo dati whql certifikat... Unuseful. Samo ni to server2008 ampak vista x64.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 je tu (za razvijalce in študente) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
19826259 (14910) ;-)
»

Windows 7 beta hitrejša od Viste, XP (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26927005 (14479) koyotee
»

Windows Server in driverji

Oddelek: Operacijski sistemi
71572 (1338) Fr33man
»

Servisni paket popravkov za Visto (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
6312091 (7092) SebaR
»

Windows Server Longhorn Beta 3 je tu (strani: 1 2 3 )

1188428 (5893) kronik

Več podobnih tem