» »

Xp ali Vista?

Xp ali Vista?

«
1
2 3 4

Rock_star ::

Kateri operacijski sistem naj naložim na nov računalnik(E8400,4G ram,8800GTS),s katerim bom predvsem igral igre?
LP,sašo

kixs ::

Ce bos igral DX10 igre, potem seveda Visto...

THE1B1 ::

LP
No naj te to ne prepriča sm da bos mel DX10
Temveč glej za svoje ptrebe oz zmogljivost kompa, ce ti mas 2gb rama ti priporocam XP ce pa bos mel 4gb po pa itak obvezno Visto, pr visti glih vsi programi nedleajo pa nekatere igrice tud nočjo tk da Pomojem je sekr kul XP

pecavar34 ::

Glej za visto rabiš usaj 3gb rama pa en soliden dvojedernik! Ne rabiš 4gb rama ker ga je to čist preveč. sam laufam visto ultimate že več k pou leta in sm uibr z njo zadovoln. zdj tisti k praujo da je bedna in ne vem kaj, lahko da je niso probal pa da jo kritizerajo določenim pa enostavno ni všeč. sam iz mojih izkušenj ti povem če maš soliden komp da ti laufa vista gor dej visto gor. jest ne grem več na xp pa da si bog! moje mnenje. maš pa več ljudi. tko kot pregovor pravi: sto ljudi, sto čudi!!!!
Asus ROG G751JY

Rock_star ::

Katero visto pa priporočite?
LP,sašo

Just-1n ::

Home premium, al pa ultimate.

Po mojih izkušnjah imajo xp-ji probleme z 4 giga rama

opeter ::

Home premium, al pa ultimate. Po mojih izkušnjah imajo xp-ji probleme z 4 giga rama


Po mojih skromnih pa ne.
Ampak Vista (64-bit) se zelo dobro počuti na računalniku, kjer je 8 GB pomnilnika...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

XCom ::

Sem probal Visto, pa razen en kup načičkane šare in kup komplikacij ne dobiš.....zgrešen projekt ala windows me.

XP-ji so še zmeri zakona, za 4gb rama, pa boš moral it na 64-bitno različico, če boš hotel da ti bo vsega zazanalo.

Rock_star ::

Windows Vista Ultimate x86 ali Windows Vista Ultimate x64,katero raje?

PacificBlue ::

Vista ultima x 64 FTW..:D

mesoreznica ::

Tudi sam sem preizkusil visto in se je po enem tednu rešil. Bah. Pa imam 4 GB rama (winsi XP zaznajo 3.5GB) in ne glih švoh mašino. Priporočam XP. Še zmeraj No.1.

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

bluefish ::

sem bil tudi sam nedolgo na XP. Iz radovednosti sem preizkusil Visto, ki pa mi ni bila preveč všeč. Sedaj uporabljam Server 2008 in je čisto druga zgodba - nedvomno hitrejši in odzivnejši od Viste; predvsem zaradi tega, ker privzeto nima vklopljene vse navlake.

mesoreznica ::

Server 2008 kot sistem za osebni PC? Zanimivo.

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

bluefish ::

vsekakor. Preko MSDNAA je zastonj, z nekaj enostavnimi koraki pa vklopiš tiste stvari, ki jih navaden računalniški sistem potrebuje. Gonilniki pa so od Viste.

Fr33man ::

blueFish samo imaš najbrš težave s kakšnimi igrami (če igraš), vsaj kolega ki se je nekaj igral s tem, je rekel, da so težave z igrami, pa kr nekaj programov napiše da ni namenjenih za ta OS (recimo AV - licenčni nod, tuneup utilities,... ). Kako si pa ti to rešil?

bluefish ::

priznam, da iger ne igram ravno veliko. Sem pa imel nameščene in igral World in Conflict, Splinter Cell - Double Agent, Vegas 2, Medieval,...
Lahko pa potrdim, da za Game Explorer ni rešitve, da bi bil prikazan v Start meniju. Za igre, ki pa ga potrebujejo za delovanje, se uvozi nek .dll file iz Viste, ki je na voljo na netu.
Delujejo mi vsi programi, ki jih uporabljam. Jasno pa je, da programi, ki ne delajo na Visti, ne bodo delovali tukaj.

Da pa ne bomo smetili tukaj, o Server-ju že obstaja tema.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

Jankolovski ::

Windows XP Sp2 so še vedno najbolši windowsi ever, ne se mučit z windows visto ker to še ni čisto izpopolnjena različica! V firmi skoz in skoz poslušam dretja in norenje sodelavcev, ki imajo non-stop probleme z visto, jaz in pa še par sodelavcem se jim pa smejimo ker mamo windows xp! Ostanite na Windows XP za vse bo bolše - drugače pa tako ali tako pridejo novi windowsi naslednje leto pa raje še malo potrpite z Widows XP !

bluefish ::

naslednje leto - v tem primeru še en polom. Če se bodo za Windows Seven potrudili in ne bodo hiteli z izdajo (seveda v razumnih mejah), potem zna nastati nekaj zanimivega, v nasprotnem primeru pa lahko pričakujemo sistem, nad katerim bodo ljudje spet negodovali.

blackbfm ::

V vaši firmi so čudni al pa nimajo pojma. Očitno nevejo kaj delajo, mogoče bi jih mogl poslat na kakšen računalniški tečaj. Jz mam visto odkar mam nov komp cca pol leta in nikdar nobenih problemov, čiz vse mi dela. Edino kar je bilo moteče je UAC ker skos teži ampak to se izklopi in je mir. Res ne štekam zakaj bi bli XPji tok bolši. Sigurno so bolj podprti, samo meni vse dela pa nimam mal stvari gor (zbirka adobe, corel, proklik, klik, igre - fallout tactics, oblivion, fear, simcity...karkoli vglavnem). Mam tut 3 printerje + skener in ni problemov z driverji. Fak folk krneki kritizira brez kakršnihkoli realnih argumentov. Vista je sigurno 100% boljša od XP, je pa res da je pa ne morš furat na 512 rama. Potem so pa ljudje tečni in vsem težijo ker hočjo na 5 ali več let starem kompu poganjat visto. Ja to ne gre. Na radeonu 9200 tut ne morš špilat crysis verjetno an? pa ni zato crysis slab. Prav tako Vista ni slaba, ker če bi bla sm jz prvi k bi jo zamenju.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

Jankolovski ::

Lej v moji firmi se ukvarjajo s programiranjem in tuki nastopi ful težav pri Visti, programiranje je bolše 1000000000000000% z windows XP! Če mi en najbolših programerjov v Sloveniji prau da mu je bol windows xp pol so bolši windowsi xp in tudi vsaj meni lažji za uporablat kot vista. Sorry ampak vista ni to kar so napovedovali da bo! Sem meu 1 mesec naložen windows vista na mojmu domačem pc-ju in sem raj zamenu nazaj na windows xp ker sem meu non-stop probleme ko sm hotu kksn špil naložit al pa program ker ni meu pofukane podpore Viste, ker so še vedno najbolši stari programi delani za windows xp in ne visto sorry model ampak zaenkrat je še bolj windows xp!
Če je pa teb bolj windows vista pa tut prou!

charlotte ::

Če mi en najbolših programerjov v Sloveniji prau da mu je bol windows xp pol so bolši windowsi xp..



Sori sm to je pa kozlarija leta!

blackbfm ::

Če pri firmi uporabljate stare razvojne programske pakete je logično da delujejo boljše na XP. Novejše stvari pa sigurno boljše delajo na Visti, tukaj sploh ni debate. Daj povej kakšne špile si nalagal, kako je potem možno da meni vse deluje? Men še programi k sm mislu da na XP ne bojo delal, mi delajo lepo na Visti. Tako da ta fora s kompatibilnostjo je larifari, se najde kakšna izjema samo vseeno 98% stvari dela normalno na Visti. XP se splača na enojedrnih procesorjih, na dvo in več jedrnih pa pač ne. Naš komp ma 2 redna uporabnika ter enga občasnega pa nihče nima problemov. Jz niti približn ne vidm razloga zakaj bi uporablu zastarel 7 let star sistem. Že zaradi tistega XP looka me vse mine, ker sm ga gledu že od samega začetka.

bluefish ::

no, sicer pa vrnitev na osnovno vprašanje.
Za tovrsten sistem uporabi Visto. 4GB RAM-a bo nedvomno bolje izkoriščenega tam. Če pa ti je zaradi določenih stvari bolj pri srcu XP, potem vzemi tega.
Ne glede na to, kaj boš izbral, pa vzemi 64-bitno verzijo, če želiš uporabljati vse 4GB RAM-a. V nasprotnem primeru ga boš imel na voljo okoli 3,4GB (tudi nič katastrofalnega).

@Jankolovski: si slučajno ti tisti, ki je nekaj časa nazaj na veliko reklamiral svojega kolega, ki baje razvija storitev, preko katere boš lahko igral katerokoli igro, ne glede na zmogljivost tvojega računalnika?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

Jankolovski ::

Sorry ampak ne tak debil pa nism : blueFish:"si slučajno ti tisti, ki je nekaj časa nazaj na veliko reklamiral svojega kolega, ki baje razvija storitev, preko katere boš lahko igral katerokoli igro, ne glede na zmogljivost tvojega računalnika?

blackclw - probi instalirat kaksno staro igrico pa bomo vidl če ti dela

Kot sm pa že reku da je men osebno bolj Windows Xp ker mi je lažji za uporablat in ne zahteva toliko placa in ne matra brezveze pc-ja!

Če je pa teb lažja in bolša Vista mej pa visto naloženo!

bluefish ::

potem pa oprosti. Mea culpa.

Kar pa se iger tiče, ne vidim razloga, da ne bi delale. Še meni na Server verziji delajo brez problema.

cukl ::

nisem še naletel na igro, ki nebi delala v visti. prav tako ne na program. računalnika ne mantra za brezveze vista. če maš v mislih indeksiranje diska je to skrajno uporabna zadeva. brez tega si sploh nemorem več predstavljat. tudi hitrejša je kot xp. in pa če misliš da je nek programer referenca za to kateri os je boljši/bolj uporaben si pa tudi tele. mnenje si si ustvaril na podlagi drugih mnenj. bravo.
sam ne grem več nazaj na xp. zakaj že bi šel na 7 let star os? zajebal sem le, da nisem vzel 64bitne verzije.

mesoreznica ::

Jezus:

Intel vs AMD

Nvidia vs ATI

Linux vs Windows

Vista vs XP

Kaj še?

LOL

PS Bomo vidli če je vista res tako dobra. Če bo ostala na tržišču 7 let kot je XP pol verjetno ja. Ampak močno dvomim.
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

Zgodovina sprememb…

Tilen ::

Zakaj ne bi? Sicer ne maram Viste samo ne vidim problema zakaj se ne bi raje 7 let obiralo? :P
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

bluefish ::

@mesoreznica: sicer pa si oglej naslov teme. Žal.

Glodko ::

"Če bo ostala na tržišču 7 let kot je XP pol verjetno ja"

Ja sej ko da si imel kakšno drugo pametni izbiro od leta 2001 do 2007?

Wrop ::

S tvojim mlinčkom, si naloži Visto x64. Tukaj ni nobene debate. Imaš 4GB rama, dober procesor, grafično, ki ti podpira DX10. Verjetno ne boš s tem igral 10 let stare igre.
Sam imam Visto Business x64 že skoraj leto in pol in z njo ni kakih problemov. So bili na začetku zaradi nekompatibilnosti nekaterih programov. Sedaj teh problemov skorajda ni, še posebno če je namenjen igranju. O kakših posebnih primerih pa ne bom govoril.

detroit ::

hmm men je na notebooku z visto premium diablo2 ob prvi instalaciji delu np ob naslednji pa so se pojavili problemi ko ni najdu dekstopa ampak to se je dal rešit z goglanjem. ostalo mi je pa res bp delal
Skero

BuBBle.D ::

Vista je čisto vredu OS ko se enkrat na njega navadiš. Tisti z negativnimi izkušnjami nebi smeli takoj obupat in it nazaj na XPje, saj so na začetki dejansko bile težave z gonilniki in še z nekaterimi stvarmi a sedaj teh težav ni več in je vista IMHO bolj stabilen OS od Xpjev.
Do sedaj sem dobil 2 blue screena in to zaradi preveč navitega rama.
My 2 cents.
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|

mesoreznica ::

Vista je čisto vredu OS ko se enkrat na njega navadiš. Tisti z negativnimi izkušnjami nebi smeli takoj obupat in it nazaj na XPje, saj so na začetki dejansko bile težave z gonilniki in še z nekaterimi stvarmi a sedaj teh težav ni več in je vista IMHO bolj stabilen OS od Xpjev.
Do sedaj sem dobil 2 blue screena in to zaradi preveč navitega rama.
My 2 cents.


LOL jaz nise dobil nobenega blue screena na XP odkar ga imam. In po kateri logiki ej potem Vista bolj stabilen sistem?

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

Zgodovina sprememb…

miteq ::

Vista je čisto vredu OS ko se enkrat na njega navadiš. Tisti z negativnimi izkušnjami nebi smeli takoj obupat in it nazaj na XPje, saj so na začetki dejansko bile težave z gonilniki in še z nekaterimi stvarmi a sedaj teh težav ni več in je vista IMHO bolj stabilen OS od Xpjev.
Do sedaj sem dobil 2 blue screena in to zaradi preveč navitega rama.
My 2 cents.


LOL jaz nise dobil nobenega blue screena na XP odkar ga imam. In po kateri logiki ej potem Vista bolj stabilen sistem?

LP


Po logiki tistih, ki smo prej uporabljali XPje in sedaj uporabljamo Visto.

c00L3r ::

Vista je čisto vredu OS ko se enkrat na njega navadiš. Tisti z negativnimi izkušnjami nebi smeli takoj obupat in it nazaj na XPje, saj so na začetki dejansko bile težave z gonilniki in še z nekaterimi stvarmi a sedaj teh težav ni več in je vista IMHO bolj stabilen OS od Xpjev.
Do sedaj sem dobil 2 blue screena in to zaradi preveč navitega rama.
My 2 cents.


LOL jaz nise dobil nobenega blue screena na XP odkar ga imam. In po kateri logiki ej potem Vista bolj stabilen sistem?

LP


Če koga citiraš si je fajn prebrat kaj je citirani napisal veš? BlueScreen je dobil od preveč navitega RAM-a. Tukaj te ne bo nobena stabilnost OS-a rešila, saj gre za strojno težavo in bo vsak OS odpovedal, pa naj bo to v obliki bluescreena, zamrznitve ali kako drugače. In temu se reče logika :|

mesoreznica ::



Če koga citiraš si je fajn prebrat kaj je citirani napisal veš? BlueScreen je dobil od preveč navitega RAM-a. Tukaj te ne bo nobena stabilnost OS-a rešila, saj gre za strojno težavo in bo vsak OS odpovedal, pa naj bo to v obliki bluescreena, zamrznitve ali kako drugače. In temu se reče logika :|


Jaz sem si zelo dobro prebral njegov post in upošteval da če ne bi navijal ne bi dobil nobenega blue screena. Torej on nobenega in jaz nobenega. Še zmeraj ne vem zakaj je vista bolj stabilen sistem. Povedano je bilo kot da je bolezen XP-jev, bluescreeni. LOL.

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

Zgodovina sprememb…

tomaz- ::

bom mal nasmetil temo, ampak, ker že glih debtirate tudi o tem, kaj na Visti dela in kaj ne?' Mam Visto, sinko pa je prej na xp-jih noro rad igral igrico BUS DRIVER.. Ta pa na visti ne dela..
Se jo da usposobit, mogoče??

Sorry za mogoče mal off topic..

bluefish ::

morda z Compatibility Mode. Vklopiš tako, da z desno klikneš na datoteko, se sprehodiš do jezička Compatibility in tam izbereš Win XP SP2.

šernk ::

nekateri mislite da se res da vse uporabljat le najnovejše programe??? na vseh firmah ki sem do sedaj bil in sem se pozanimal na kakšnih programih tečejo zadeve so imeli nekaj let stare verzije programov, ker novi program lahko stane nekaj tisoč evrov. nekateri očitno vidite le photoshop in igre
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

destiny ::

Na računalnikih za osebno rabo ponavadi ne tečejo nekaj let stari programi za več tisoč evrov ;). In ja... večina domačih uporabnikov vidi le photoshop, igre, office in net :)

blackbfm ::

Ponavadi v firmah niti ni važen OS. Pomembno je samo da njihovi programi delajo tako kot morajo. Evo mi smo mel (do pred kratkim) eno osvetljevalno enoto, upravljala se je pa preko enega programa v win nt 3.5:D

Za domačega uporabnika je pa nedvomno boljša Vista. Sploh če maš dovolj zmogljiv komp (tak kot ga omenja avtor te teme) je škoda xpje gor dajat ker itak ne morjo izkoristit vsega kar hardware ponuja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: blackbfm ()

mesoreznica ::

Lol kaj pa XP-ji ne morejo izkoristit na domači mašini?

Primer?

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

blackbfm ::

Lol ram, grafična ter verjetno tudi procesor.

LP

opeter ::

Lol kaj pa XP-ji ne morejo izkoristit na domači mašini?


Če imaš novi prenosnik, recimo napredne funkcije...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

McGregorSL ::

V vaši firmi so čudni al pa nimajo pojma. Očitno nevejo kaj delajo, mogoče bi jih mogl poslat na kakšen računalniški tečaj. Jz mam visto odkar mam nov komp cca pol leta in nikdar nobenih problemov, čiz vse mi dela. Edino kar je bilo moteče je UAC ker skos teži ampak to se izklopi in je mir. Res ne štekam zakaj bi bli XPji tok bolši. Sigurno so bolj podprti, samo meni vse dela pa nimam mal stvari gor (zbirka adobe, corel, proklik, klik, igre - fallout tactics, oblivion, fear, simcity...karkoli vglavnem). Mam tut 3 printerje + skener in ni problemov z driverji. Fak folk krneki kritizira brez kakršnihkoli realnih argumentov. Vista je sigurno 100% boljša od XP, je pa res da je pa ne morš furat na 512 rama. Potem so pa ljudje tečni in vsem težijo ker hočjo na 5 ali več let starem kompu poganjat visto. Ja to ne gre. Na radeonu 9200 tut ne morš špilat crysis verjetno an? pa ni zato crysis slab. Prav tako Vista ni slaba, ker če bi bla sm jz prvi k bi jo zamenju.


Zgleda, da nisi testiral Viste v vsej svoji popolnosti.

Prvo ti povem da OS, ki ima več opravka s samim sabo je zgrešen OS. OS je samo školjka uporabe računalnika in če samo za OS rabiš enormne količine rama in nevem kakšne grafične ipd. je to za en kur* OS.

Drugo kar se podjetji tiče. V podjetju je recimo 300 računalnikov z različnimi OSi in zmoglivosti. Da bi moral zamenjati 300 računalnikov samo zaradi viste, ki BTW ne dela bolje kot XP preverjeno, je absurd. Tako iz finančnega kot časovno potratnega procesa in 0 pridobljenih funkcij. OS rabiš samo za to da lahko naložiš program, ki ga ti uporabljaš... in čisto iskreno, če ne bi bilo DX10 v visti je noben nebi uporabljal...

bilo je testirano na različnih računalnikih, še posebej je smrt za NE-HI-END laptope. Vse kar je, je samo keš da MS forsira Visto v laptope in da ne omogoči DX10 na winXP... tako ali tako pa so sporočili da je Vista samo predhodni sistem.

Se pa strinjam, za navadne userje, ki želijo imeti več kot 4GB rama je WinXP malo star

Utk ::

XP-ji čisto solidno delajo že na kakih 500 Mhz strojčkih, če le imajo vsaj približno dovolj RAM-a. Mislim, da se bi res morali vprašat, kaj več je Vista, da rabi toooolk boljši računalnik. Pa ne gre se za to, da takega računalnika ne moreš met, ker je predrag (ni), ampak zakaj bi kupoval 1 al pa 2 giga rama samo zato, da bo operacijski sistem lepo delal? Razumem, če nekdo rad igra igre ali rabi neke hude programe, naj ima več rama, ne vem pa kdo je tako neumen, da bo kupoval giga bajte in herze samo zarad os-a, ki se bo ukvarjal sam sabo, pa tudi če bo gor laufal samo office in firefox. Aja, že vem...tist, ki hoče Visto. Sploh so smešni tisti, ki pravijo, da na XP-jih pa ne moreš met 4 giga rama...sej jih niti ne rabiš :) ampak sej, tisti z Visto jih rabijo in mislijo, da je to edina sveta resnica.

MKC00 ::

Lp

po novem imam sedaj Q9300, 4Gb RAM, 9600GT, ASUS P5K SE P35,.... sem pa v dilemi ali instalirati visto 32 ali 64 bitno. seveda bi rad izkoristil directX10 ter vsaj 3G če že ne 4 RAMa. Ker naj 32 bitna vista nebi podpirala 4Gb rama, je to argument več za 64 bitno. argument proti 64 bitni pa je neprilagodljivost oz. da ni "podpore" za nekatere program na 64 bitni. Kateri in koliko jih je, ne vem. če ima kdo kak spisek je dobrodošel. in če je Q9300 64bitni bi prav tako bilo bolj smotrno imeti 64 visto ker naj bi le tako procesor izkoristil vso svojo moč. Je tako? torej, kaj priporočate ter kaj in zakaj bi vi naložili 32/64 visto v mojem primeru.
Hvala ;)

bluefish ::

na 64-bitni Visti res ne delajo nekateri programi - stvar je še posebej očitna pri tistih, ki posegajo v sam sistem. Tovrstni so recimo navidezni CD/DVD pogoni (DeamonTools menda dela),...
64-bitni OS pa ti tako ali tako ne koristi preveč, če ne uporabljaš 64-bitnih aplikacij. Seveda lahko izkoristiš vseh 4GB RAM-a, vendar pa je za navadnega uporabnika to v večini tudi vse.

MKC00 ::

aha..a potem 64bitni procesor deluje s polno močjo samo na 64 bitnih aplikacijah? a sama vista 64 pa ne bo delovala nič hitreje kot 32 bitna?
pa še tole. če naložim original visto(32) ulitmate bi potem avtomatko moralo naložiti še SP1?
Lp
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 beta hitrejša od Viste, XP (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
26926286 (13760) koyotee
»

Microsoft je razmišljal o ukinitvi prodaje Viste (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
15314131 (10481) Ziga Dolhar
»

Windows Vista ali Xp? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
16612385 (8617) Icematxyz
»

Neutrudni Windows XP (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
39730769 (16503) oldguy
»

Windows Vista ali Windows XP (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
623197 (3197) Spc

Več podobnih tem