Forum » Omrežja in internet » PayPal - we were unable to verify your credit card ... error
PayPal - we were unable to verify your credit card ... error
Funky ::
Zdravo!
Ce ima kdo izkusnje s PayPalom in bi mogoce znal pomagat, bi bil vesel .
Imam en PayPal account, ki je verified in sem ga samo 2x uporabil ampak dolgo casa nazaj. Vceraj sem probal kupit en izdelek na internetu in mi je ob potrditvi nakupa PayPal to napako izpisal:"We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct."
Kak naj potrdim, da so informacije se vedno pravilne? Za credit card mas moznost edit informations, delete credit card al pa add new. Ce kaj od tega naredim, bi mogoce potem slo ampak ne vem, ce bi spet moral potrdit celotn racun (kao verify accound s kreditno kartico - ko mors 1 mesec cakat na transakcijo, da dobis tisto geslo).
Kaksen predlog?
Hvala v naprej!
lp
Ce ima kdo izkusnje s PayPalom in bi mogoce znal pomagat, bi bil vesel .
Imam en PayPal account, ki je verified in sem ga samo 2x uporabil ampak dolgo casa nazaj. Vceraj sem probal kupit en izdelek na internetu in mi je ob potrditvi nakupa PayPal to napako izpisal:"We were unable to verify the credit card you are using with this transaction. Please check that the credit card information you originally provided PayPal is still correct."
Kak naj potrdim, da so informacije se vedno pravilne? Za credit card mas moznost edit informations, delete credit card al pa add new. Ce kaj od tega naredim, bi mogoce potem slo ampak ne vem, ce bi spet moral potrdit celotn racun (kao verify accound s kreditno kartico - ko mors 1 mesec cakat na transakcijo, da dobis tisto geslo).
Kaksen predlog?
Hvala v naprej!
lp
Funky ::
Pogruntal sem, kaj je blo narobe (ce bo kdo mel kdaj podobno tezavo). Je pa res neumna stvar :). V bistvu testiram prodajo mojega produkta s sekundarnim PayPal accountom, zato sem hoto cim nizjo ceno postavit. Nastavo sem jo na 0,01$ - USD in guess what :) to je blo narobe. PayPal si vzame neko provizijo konstantno + nek procent. S ceno 0,5$ pa gre skozi.
Lep pozdrav!
Lep pozdrav!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137739 (17703) | igi82m |
» | eBay - vračilo denarja (PayPal)Oddelek: Pomoč in nasveti | 9598 (7449) | refosk |
» | SKB identifikacijska številka?Oddelek: Loža | 15700 (13270) | Guzzy |
» | paypal zavraca kartico, kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1790 (1483) | Djz3l3 |
» | Koliko časa traja transakcija pologa?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3631 (3562) | DeeCoy |