» »

F1 2007

F1 2007

««
11 / 24
»»

TribesMan ::

Kimi is back!
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

Good Guy ::

dej miranu bo lihk pršl ko alonso prehiteva fisiko rofl...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

dzinks63 ::

:)) Danes sta ferrarija odlično funkcionirala in Raikkonen je dokazal, da je dober voznik, če mu avto ne crkne. Hamilton se je še bolj oddaljil od Alonsa in še bolj preprečljivo vodi v prvenstvu. Hamilton je res džek, na vseh dirkah letos je bil na stopničkah , me prav zanima, če je že bilo kdaj kaj takega videno , podira nove rekorde in postavlja nova merila že kot novinec.

1 L.Hamilton 64
2 F.Alonso 50
3 F.Massa 47
4 K.Raikkonen 42
5 N.Heidfeld 30
6 R.Kubica 17
7 G.Fisichella 16
8 H.Kovalainen 12
9 A.Wurz 8
10 J.Trulli 7
11 N.Rosberg 5
12 D.Coulthard 4
13 T.Sato 4
14 R.Schumacher 2
15 M.Webber 2
16 J.Button 1
17 S.Vettel 1

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dzinks63 ()

Daedalus ::

Kimi, končno:))
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

overlord_tm ::

Najbol dones, mirko omenja neke trače, na konc pa reče: no, sicer sem pa to že nekajkrat povedal :)

Icematxyz ::

Saboter na sodišču Ferrari spet svetlobna leta pred tekmeci?

SmeskoSnezak ::

Noben od vas pa ne pohvali odlične predstave Kubice in Heidfelda. Res, njima in Hamiltonu vsaka čast za dobro vožnjo in super dirko, ki jo ljudje tako pogrešamo. Raikonen se končno malo izkazal in pokazal, da zmore prit do konca dirke, če mu dirkalnik dopušča. Samo dvoboj v Ferrariju se mora začeti in bomo spet gledali dirke polne adrenalina in medsebojne borbe! Way to go! Če bo Heidfeld se dovolj potrudil, bo letos zelo zanimiva borba za najbolšega dirkača, saj ne zaostaja dosti za četverico. Več borcev za prvaka, bolše so dirke!!
@ Pusti soncu v srce... @

JanezekNovak ::

Hudo, Raikkonen se je končno naučil, da lahko zmaga, če ne pokvari dirkalnika! >:D
http://www.euroairsoft.com/

Zgodovina sprememb…

ovdje kokoš ::

A je kdo opazil prebrisanost Briatoreta, ko je Alonso v zadnji tretjini dirke najbolj pritiskal na Fislicelo, je v boks poklical Hekkija, ta je pri izvozu skorajda prišel pred Alonsa (prepričan sem, da zato, da bi Fisicu kupil nekaj dragocenega časa). Stari lisjak, zmeri je z vsemi žavbami namazan.

Sem pa navijač Ferrarija, KONČNO !
jebi ga

slatko ::

Heh, ja sej se ve, Briatore je baraba:D

No, pa sej so usi isti.

Mene je drgač mal pozitivno presenetil tudi Button.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: slatko ()

miko 55 ::

ob pogledu na rezultate sem bil pošteno vesel. tole dirko bi rad videl a je tv odpovedal sodelovanje.mamico mu
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA

Good Guy ::

albers je pa največji lol

k sm ga vidu z cevjo za bencin sm se smeju za crknt ...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

TribesMan ::

Mislim da je bla tole končno ena dirka vredna ogleda... Sem se letos ob spremljanju MotoGP kr malo razvadil.

Kimi je peljal dobro in imel končno en uspešen start, prav neverjetno za njega, tudi taktika, ki jo je izbral je bila očitno najboljša. Zde jrabi še dve take tekme, pa bo spet bližje boju za prvaka, pa ne bi škodilo če bi šlo komu od konkurentov kaj narobe in ne spet njemu. Mal me skrbi edin to da Kimi zgleda blazno naveličan vsega.
Hamilton je kar malo predober.. čakam da mu bo šlo kej narobe, dons sem že upal da se mu taktika s tremi postanki ne bo izšla, pa mu je po nekem čudežu ratal. Čakamo dalje :D
BMWja sta se dobr držala.
Ostali po pričakovanjih, edin od Alonsa sem pričakoval mal več... stokrat je na isto foro popušil v istem ovinku, ko je hotel prehitevat. Mal iznajdljivosti ne bi škodilo.
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

trdoreh ::

Alonso samo dokazuje, da je imel v času Schumacherja veliko sreče in zelo zelo dober dirkalnik! Napake, ki jih počne, ko mu teče voda v grlo so smešne, menim da si naslova svetovnega prvaka ne zasluži! Hamilton ima kar veliko prednost in glede na njegovo konstantnost bo kar trd oreh, tako za Masso kot za Kimija. Slednji se je danes odlično odrezal, z nevrjetnim štartom je dokazal, da je Ferrari ta vikend res trdo delal in vse skupaj se je močno obrestovalo, tudi za konstruktorski naslov. BMW je še enx dokazal da je tretja sila v F1, oba dirkača pa naravno blestita.

Lp, Jan

mat3 ::

Danes v vrhuncih pa spet omenjajo da je Alonso prehitel z lahkoto najprej Kekeja Rosberga (namesto Nika Rosberga). Kaj ko bo prišel v F1 Bruno Sena bo Ališič in kompanija kričala iz zvočnika Ayrton Senna ? :D Drgač pa fajn dirka in končno prekinitev monotonosti Mclarna. Upajmo, da bodo tudi prihodnje zanimivejše.
AMD Ryzen 7 3700X, 32 GB DDR4-3600 MHz G.Skill TridentZ Neo
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com

'FireSTORM' ::

Malo sem se zmotil za Kimija :D
Go Ice Man :D
Dobra dirka, edin žal mi je da nisem gledal na POP ker vidim da je mirko mel spet ene "super" komentarje :D
Si ga prav predstavljam v komentatorskem mestu, ko za vsak drek skoči z stola in se začne dret. Ko se pa kaj zanimivega dogaja v boksih pa tak verjetno glavo skozi šipo potisne :D
Those penguins.... They sure aint normal....

Carmack ::

pomosli kako se počutjo drugi komentatorji ki so u sosednjih boksih....:D prow možno de se ga sliši še h sosedu v mikrofon :D :D >:D
BRIJAM, ŠIŠAM, ZUBE VADIM...

se ga ;)

Nek na netu je posnetek ko se ga slisi na eni nizozemski tv pomoje. Unedva mirno komentirata on se pa dere kako dramatična dirka ;)

Alfonz:
"There will be a time that he has a problem, like a gearbox problem or the safety car going out at the wrong time. Hopefully I can close the gap with him with six or eight points right away next time."

Ko drgač ne more, pa upa da bo mu fortuna naklonjena :\

Nek na netu je posnetek ko se ga slisi na eni nizozemski tv pomoje. Unedva mirno komentirata on se pa dere kako dramatična dirka ;)

HAHAHAHA ne me basat!! :D
Maš kje link? :D

shock ::

To ji bilo leta 2004 v monaku ko se je j.p. montoya zabil v šumaherjevo rit.

ripmork ::

jap, točno - v monaku je bilo...:D
ziher je še kje na youtub-u, sam poiskat treba

Rasho ::

Voila...

Se da skoraj vsako besedo razločit. Mirko, Mirko... ;( >:D
Yippie-Kai-Yay Mo*herf**ker!

Matej_K ::

HAHAHA...letošnji magny coure...C. Albers LOL
... .. .

Daedalus ::

Heh, zgleda da je McLaren Ferrariju kradel tehnične podrobnosti...

Link 1, link 2, Link 3. Tole zna ratat grdo...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Huh, dobro si to zvohal...Upam, da bo res grdo, v dobro nam Ferraristom!>:D ;((

As the affair looks set to dominate paddock talk in the forthcoming race, an FIA spokesman said they are monitoring the situation.
:D >:D

Lp, Jan

SmeskoSnezak ::

No ja, ne zdaj dobit "vrhunca" zarad tega. Namreč McLaren lepo sodeluje v tej raziskavi.
"Whilst McLaren has no involvement in the matter and condemns such actions, we will fully cooperate with any investigation.
Kakšen bo outcome, bomo pa videli.
@ Pusti soncu v srce... @

Alexius Heristalski ::

Uuuuulala, glavni osumljenec je kar sam tehnični direktor McLarna. Lepa reč, to bo še veselo. >:D
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Heh, zgleda da je McLaren Ferrariju kradel tehnične podrobnosti...

Da.

In sem napisal tudi po dirki višje da rezultati tega odkritja so že vidni. >:D

CHAOS ::

Novi vikend je pred nami. Jutri se obetajo zanimive kvalifikacije. Zdi se mi, da so danes moštva prikrivala svojo pravo formo. Afera pa dobiva nove razsežnosti. :D
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'

BMW je Kubici v 17 minutah zamenjal pokvarjen menjalnik!8-O :D

Lp, Jan

shock ::

Mirsad je spet doživljal orgazem, samo tokrat s Hamiltonom.

cccc, pa kaj je to za en dirkač, živce mi bo požrl ta Hamilton!>:D
Massa spet nič!;((

Lp, Jan

Jst ::

Odkar ni več Shumaherja mi je spet zanimivo gledati f1. Kot v 90ih. Hamilton je pa car!
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

MPM ::

jp, Hamilton je hud car! Bravo! Upam da jutri tudi dobro vozi.

ripmork ::

formulo 1 že dolgo nisem s takšnim zanimanjem pa pričakovanjem spremljal kot letos zadnje dirke...Hamilton raztur, Kimi vedno boljši :))
Končno ne gledamo več enega in istega ampak dejansko pravi fight za prvenstvo.

Timmah ::

ferrarijeva aerodinamika na prvih stirih mestih >:D
donde esta francesca

Atos ::

@poet

kruta >:D

Alexius Heristalski ::

Je car, ja, v pravem trenutku je odpeljal dober krog, samo imam občutek, da je najlažji od četverice. Cel konec tedna ni zmogel takega časa. Po drugi strani se mi Kimi zdi najtežji. Bomo videli jutri, bo pa Kimi veliko opravil, če na štartu pride pred Lewisa.

Kubica spet hitrejši od Heidfelda, ne vem, ali je to zato, ker Nicka križ matra, ampak vseeno impresivna vrnitev po šokantni nesreči. Močno, res močno je presenetil Ralf s 6. mestom, bil je hiter cel vikend, me zanima, kako bo jutri.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

mavec ::

Škoda Kimijeve napake v zadnjem ovinku, zaradi katere je najverjetneje izgubil pole position.
Pa tudi to da stojita Ferrarijeva dirkača na notranji strani ne obeta kaj preveč dobrega. Po drugi strani pa, razlike so majhne, tako da je mogoče še marsikaj.

Tista napaka je Kimija definitivno stala prvega štartnega metsa!;((

Lp, Jan

Bo pa zato potegnil malo bolj ob štrartu z svojim Ferrarijem F2007.

Jaz pa mislim, da so prvi štirje približno enako obteženi. Lewisu pa tale proga ne leži najbolj. Je sposoben zelo hitrega kroga, kar je tudi dokazal s pole position, ampak mislim, da ne zmore več krogov enako hitro odpeljati. Sklepam po tem, kar sem videl v petek in danes. To je samo neizkušenost, pa čeprav je to njegova "domača" proga.

Se pa veselim jutrišnje dirke, zelo. Zakon sezona!

TOP ::

Trenutno vreme v Silverstonu je jasno in sončno.

ferrarijeva aerodinamika na prvih stirih mestih
Neumnost, Ferrarijeva in Meclarnova aerodinamika je zelo različna, skoraj ni dela ki bi bil enak! Je pa Hondina aerodinamika zelo podobna Ferrarijevi!:D

Lp, Jan

sid911 ::

Massa bo štartal iz boksov...tole bo še zanimivo
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

BendeR ::

ownage by fiat. :>
:=)

Super razplet. Sem potiho polagal upe na finca in želja izpolnjena. Kot kaže sta Mclaren in Ferrari zelo izenačena in lahko samo upam, da bo tako ostalo tudi do konca sezone. Če bo, potem bo ta sezona prva po več kot desetih letih, da se bosta več kot dva dirkača potegovala za naslov.

Tako kot je Massa prišel iz 13 na 11 mesto takšno formulo bi jaz rad gledal.

Drugače pa sam nisem mnenja da je Ferrari le še za odtenek boljši od Mclarena saj jih je preveč pustil zadaj. Posebej Hamiltona.

Super dirka. :)
Kimi je pokazal kje ma bik pi---.
Baje naj bi McLarnu odvzeli vse konstruktorske pike, kot so povedali na orf.
««
11 / 24
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2012 (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Na cesti
3664288185 (183653) ABX

Formula 1 2010 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

1189186448 (149693) WarpedGone
»

Formula 1 2009 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

127290718 (53097) ABX
»

Formula 1 2008 (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

72256534 (35688) PrimozR

Več podobnih tem