Forum » Zvok in slika » reset FWja
reset FWja
hubahaba ::
Ali se da kako resetirat FW DVd plajerja Yakumo DX4?
Flešal sem ga z nekim univerzalim FWjem, in po tem mi več ne bere nobenega medija, prebere le še eno verzijo FWja ki pa nič ne pomaga.. ne bere dvd mp3 avdijo nada....
za garancijo ni panike, je ni več tak da če kdo pozna kak način da je potrebno mašino odpret ni panike...
hvala za pomoč
b.
Flešal sem ga z nekim univerzalim FWjem, in po tem mi več ne bere nobenega medija, prebere le še eno verzijo FWja ki pa nič ne pomaga.. ne bere dvd mp3 avdijo nada....
za garancijo ni panike, je ni več tak da če kdo pozna kak način da je potrebno mašino odpret ni panike...
hvala za pomoč
b.
U gotta learn to craw, before u learn to walk....
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Poglej prvo stran, prvo sporočilo teme o Yakumo predvajalnikih oz. temo o popravilu zaflešanih komponent. Najdeš ju v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika, Zaklepam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Stepni Volk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Zvok in slika | 190676 (27600) | gasper6201 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71991 (19810) | koks2005 |
» | [DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)Oddelek: Zvok in slika | 24703 (5201) | JanezC |
» | [DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 62402 (20816) | Caniggia |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2296 (1922) | Stepni Volk |