Forum » Loža » F1 - sezona 2005
F1 - sezona 2005

TribesMan ::
Overtaking Move Of The race
Lap1, Kimi Raikkonen on Juan-Pablo Montoya
We didn’t see it happen, but then again, after Turn 1 we didn’t see any real overtaking moves in the whole race.
Alonso overtook Doornbos for position in Turn 2 on Lap 12, but it kind of looked like Doornbos didn’t want to make too much trouble.
Webbo got past Fisichella , but then again Fisi was busy stuffing gravel and grass into his radiators on the outside of Turn 4 at the time.
Raikkonen got past a guy in the same car on a track where it’s very difficult to overtake. It’s hard to think that Montoya would have co-operated, but you can’t rule it out.
Tega očitno nihče ni videl, ker je bil režiser zaposlen z nečem drugim.... :D
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

borchi ::
It’s hard to think that Montoya would have co-operated, but you can’t rule it out.
sploh ni tako težko si predstavljat, da je montoya sodeloval. seveda je. samo tadva ne sedita v oranžnih avtih in se zato deadalus ni razburjal.

l'jga

Hmmmm... in kdo sta skrivnostna dirkača ki sedita v oranžnih dirkalnikih? Zadnji oranžni avto kar se jih spomnim v F1 je bil Arrows... No pa včasih so bili McLarni na predstavitvah novega dirkalnika pobarvani na oranžno...
LP
TribesMan
LP
TribesMan

ferrari že nekej časa ni več rdeč (IRL). je bol oranžen, da na televiziji zgleda rdeč.
edit: na tujih forumih in usenetu je ferrari defacto "the orange car" (vsaj za ferrari haterje).
edit: na tujih forumih in usenetu je ferrari defacto "the orange car" (vsaj za ferrari haterje).
l'jga
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borchi ()

ferrari ni več v takšni barvi kot je bil včasih (italian racing red - škrlatno rdeča).
l'jga

borchi... ja sej je vredu... sam če ni več škrlatno rdeča to še ne pomeni da je oranžna... Je pač bolj svetlo rdeča. Zakaj so šli na svetlejšo barvo je povsem logično... tisti škrlatno rdeči ferrariji so bili grdi.
LP
TribesMan
LP
TribesMan

Tilen ::
LoL, oranžni. 
Se vidi da bol mal zmagujejo zadnje case, nekateri niti ne vejo vec kaksne barve je.

Se vidi da bol mal zmagujejo zadnje case, nekateri niti ne vejo vec kaksne barve je.

413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()

njok ::
Ko smo že pri oranžnih (
), Felipe Massa je naslednjo sezono sedaj tudi uradno pri ferrariju. Schumacher pravi, da je z izbiro zadovoljen, prav tako je Masso pohvalil Valentino Rossi, ki zadnjih nekaj dni veselo krozi po progi v Fioranu v lanskem F2004. Tokrat niso v javnost prisli nobeni podatki o casih.

A ve kdo kaj zgodovine o temu tipu? In zakaj so ravno njega zbrali? Ce slucajno kdo ve...

ČIP 008 ::
Tilen, daj no pa to bi ti kot veliki navijač Ferrarija ja mogel vedeti, da ob sebi noče konkurence.

njok ::
Upam, da ne bom ustrelil mimo (kot se mi velikokrat zgodi v tej temi ^^). Massa je bil nekaj casa testni voznik pri Ferrariju, pa pri Sauberju sedaj tolce nekdanjega svetovnega prvaka (
).

overlord_tm ::
če bi se šumi bal konkurence pol bi unga indijca vzel (katekjana)
. pa še mal cenej bi bilo

IČA ::
Zakaj pa bi se Šumi sploh bal konkurenta v istem bolidu???
Saj mora po defaultu biti on spredaj.
Saj mora po defaultu biti on spredaj.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

PersonaRudis ::
Massa je bil testni voznik pri Ferrariju, men se zdi pred 2 sezonama. Sicer pa si želim da niti Kimi in niti Fernando nebi šla po Schumacherju k Ferrariju. Mal počakajmo raje da bodo Tifoziji izumrli.

OwcA ::
Dvomim, da bosta. Tako Renault kot DaimerChrysler imata neprimerno več denarja od FIAT-a.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zakaj so šli na svetlejšo barvo je povsem logično... tisti škrlatno rdeči ferrariji so bili grdi.
no, to je tvoja logika. drugače pa si poglej zakaj so šli na na drugo barvo.
če kaj še usenet (rasf1) spremljaš tako veš, kateri avto se misli pod "the orange car". to je tako kot ko rečemo, da je microsoftov softver (mihec, vzam tableto) neuporabn. kar seveda ni res, je pa dost blizu resnice, da se ni treba prepirat o tem.
btw, rdeča barva NI barva ferrarija. to je italian racing red.
barva ferrarija (če bi enzota vprašali) pa je ....?
edit: dodajam še enga smeškota (

l'jga
Zgodovina sprememb…
- spremenil: borchi ()

Daedalus ::
He he, good one

Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Alexius Heristalski ::
Hja, zdaj je odmor, pa se nam ne da razpravljat o F1 ...

fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

ABX, veliko jih je tukaj sposobnih konstruktivne debate, tudi tisti, ki nalasc pocnejo nasprotno zaradi tega in onega. Ampak kaj hoces.

Uii, spet nova dirka na obzorju
Pa je treba malo bumpat tole temo
(Jaz upam na dokončno odpoved motorja F.Alonsa - ga je pregrel na Madžarskem in zmago Raikonena. Pol pa fight do zadnje dirke
)

(Jaz upam na dokončno odpoved motorja F.Alonsa - ga je pregrel na Madžarskem in zmago Raikonena. Pol pa fight do zadnje dirke

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Ne pretiravaj, dobro veš, da je zdaj Kimi na vrsti.
Steza je še neznanka, menda je zelo privlačna ter ima kar nekaj dvigov in spustov. Pojavljale so se primerjave s Spajem, kar vsekakor ni slabo, ne?

Steza je še neznanka, menda je zelo privlačna ter ima kar nekaj dvigov in spustov. Pojavljale so se primerjave s Spajem, kar vsekakor ni slabo, ne?

Mnja, s Spajem bojo tole Tilke-made čudo težko primerjali
Važno je, da steza omogoča dosti akcije, pa baje je nekaj slepih ovinkov... Bojo spet tipali po peskovnikih, kje je meja

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Nisem še gledal proge, kak je pa kaj prvi ovinek?
Je kaka varijanta za masovni kreš?
Je kaka varijanta za masovni kreš?

zgleda zanimivo, pa prve ride so tut fajn ostre. Bomo jutri vidli, kak se bo dalo zvozit.

Je ena izmed treh F1 prog, na katerih vozijo v obratni smeri urinega kazalca.

Lej ga hudiča. Se sploh nisem poglabljal, ni bilo cajta. A pol je pa pesem popolnoma drugačna, pa se mi je že zdelo malo preostro za prvo rido. Kar lepo speljano. Bomo vidli jutri.

SebaR ::
Dirka že ta vikend? WooW to bo pa hrumelo =)
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>

Že???? Jest sem bil kr živčen prejšnji teden ko sem ugotovil, da dirke ni, ker imajo 3 tedenski dopust vmes... :D
Drgač pa zna bit zanimivo tole... nov teren... mal tipanja v temi za vse. Sam predvidevam da bo od boljših moštev na vrhu ta vikend McLaren, ker kot prvo imajo trenutno verjetno najhitrejsi dirkalnik, kot drugo imajo v petek možnost testiranja z tremi vozniki, kar jim bo v takih pogojih, kjer nihče ne ve kakšne gume točno izbrati, zelo pomagalo... Zdej je samo še vprašanje ali bo dotični osebek v črno srebrnem avtomobilu prišel do konca dirke ali ne... :D
Ubistvu je ta teden res on na vrsti za odstop :P
LP
TribesMan
Drgač pa zna bit zanimivo tole... nov teren... mal tipanja v temi za vse. Sam predvidevam da bo od boljših moštev na vrhu ta vikend McLaren, ker kot prvo imajo trenutno verjetno najhitrejsi dirkalnik, kot drugo imajo v petek možnost testiranja z tremi vozniki, kar jim bo v takih pogojih, kjer nihče ne ve kakšne gume točno izbrati, zelo pomagalo... Zdej je samo še vprašanje ali bo dotični osebek v črno srebrnem avtomobilu prišel do konca dirke ali ne... :D
Ubistvu je ta teden res on na vrsti za odstop :P
LP
TribesMan

OrlyTM ::
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

Ha ha
It talks - sort of

It talks - sort of

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Rezultati prvega treninga ... nic novega I guess ;) Edino Webber je hitr
Je pa valda to sele trening ... jutri se bo bolje vedelo kaksno je razmerje moci, ceprav nekih presenecenj ne pricakujem.
Aja .... pa Pedro je skuru Mclarna ... ocitno majo se vedno zanesljivost problematicno.
lp
OrlyTM

Je pa valda to sele trening ... jutri se bo bolje vedelo kaksno je razmerje moci, ceprav nekih presenecenj ne pricakujem.
Aja .... pa Pedro je skuru Mclarna ... ocitno majo se vedno zanesljivost problematicno.
lp
OrlyTM

Menjalnik crkno. Jebat ga, on lahko itak tišči do konca... Je pa res, da McLaren ne zna skup spravit preveč zanesljive zadeve
Jutri na kvalifikacijah se bo vidlo, kdo je kje ja. Čeprav bi si skor upal stavit da bo McLaren čisto na vrhu, za osale pa ne bi vedel... Verjetno BAR na hlapih pol pa kak Renault...
Menjalnik crkno. Jebat ga, on lahko itak tišči do konca... Je pa res, da McLaren ne zna skup spravit preveč zanesljive zadeve

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]

Jst ::
A Pedro je pri McLarnu?
(bolj malo spremljam F1, sem nehal redno spremljati ob prihodu in zaporednih zmagah Šumaherja, ker se mi F1 več ni zdela zanimiva.)
(bolj malo spremljam F1, sem nehal redno spremljati ob prihodu in zaporednih zmagah Šumaherja, ker se mi F1 več ni zdela zanimiva.)

Pedro de la Rosa je testni voznik Mclarna ... na vseh treningih tud do sekunde hitrejsi od Kimija v istem vozu
Na dirki pa najvecji smeh od vseh!
Hitr ko strela, prehitevanje mu je pa neresljiva uganka.
lp
OrlyTM

lp
OrlyTM

BigWhale ::
Ta news je skor tak, kot bi ga Alisic napisal... Jest sem ze mislil, da je Ron kako pametno povedal al pa kaj drugega. Bas me boli, kaj imel Kimi al pa kdorkoli... Zarad mene, ce se gre cela F1 karavana 'vlakce' po paddocku... :P

Ma who gives a fuck about koga Kimi poriva al pa ne, pa kolkrat na tedn zakomira
Dokler bo vozil, tak ko zadnjih par dirk - je vseeno, kaj počne. Poleg tega kolko jaz vem, je "polakirani PR Šumi" precej redka izjema v svetu F1. Tipom itak da dogaja, sej bi meni tud, če bi mel službo, v kateri bi vozil praktično najhitrejšo stvar na štirih kolesih, kar jih je trenutno na svetu
Po drugi strani je pa lepo videt še kakega (sicer neutemljenega) optimista v F1
Le na kerega voznika, ki je prestopil v BAR, me to spominja

Po drugi strani je pa lepo videt še kakega (sicer neutemljenega) optimista v F1

[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | F1 2007 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 82843 (55163) | 'FireSTORM' |
» | F1 2006 (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Loža | 81459 (38997) | Alexius Heristalski |
» | F1 - pred sezono 2006Oddelek: Loža | 2973 (2728) | Daedalus |
» | F1 2004 (strani: 1 2 3 4 … 40 41 42 43 )Oddelek: Loža | 83200 (50523) | Microsoft |
» | F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Loža | 41990 (26651) | balocom |